עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tick tak,

שלום אני מנסה לעשות REPAIR ווינדוס XP לא עולה ...בלי הודעת שגיעה , כל אפשרות מובילה לריסטארט אוטומטי האפשרויות של safe mode כולן מובילות לריסטארט בלי להגיע לטעינה של ווינדוס start windows normally - מגיע לטעינה ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. last known good configuration - מגיע גם לטעינה , ואחרי כמה שניות עושה ריסטארט. אני מנבה לעשות REPAIR וכשאני מגיע לשלב שצריך ללחוץ על R - אני רואה ש שמות הכוננים שונו C שונה ל -D וגם לכונן אחר שונה השם. מה שמפחיד אותי ואני מבקש עזרה ממכם זה שכונן C של ווינדוס מראה שכולו ריק....כל ה40GB פנויי אני נמצא כרגע על אובונטו ואני יכול ורואה את הכוננים נמצאים , פועלים , וכל התוכן , כולו נמצא ושלם אני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר!!! והאם בכ…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by BIGWOLF,

אני יודע 3 דרכים בהם WINDOWS מפעיל תוכנות בזמן שהמערכת עולה 1 - מקובץ WIN.INI 2-מתקיית הפעלה 3-מה רג'יסטרי כנרא יש עוד דרכים להפעיל תוכנות שאני לא מצאתי. יש למישהו מה להוסיף ??? תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. Started by igalkr11,

שלום ב וינדוס XP תמיד התקנתי את הדרייברים של שלוח אם בקלות עכשיו התקנתי ויסטה ואני לא יכול להתקין מישהו יש לו מושג איך אני יכול למה בלי זה אין לי קול ב ויסטה ! בלוח אם שלי ASUS P5SD2-X SERIES ! תודה ויום טוב !

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by BedB0y,

אהלן, יצרתי סטנרדט מסוים לפרופיל של האדמיניסטרטור (הגדרות תצוגה וכו' וכו' וכו'), אני רוצה להכיל את החוקים האלה על כל הפרופילים, גם על אלה שקיימים. לפרופילים הקיימים יש קבצים על שולחן העבודה, מסמכים שלי וכו'. אם אני אעתיק את הפרופיל של האדמיניסטרטור לAll Users האם כל הקבצים ידרסו? אני מדבר על העתקה בצורה הנכונה כמובן דרך My computer ->properties ->advanced ->user profiles ->copy to

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by segevgabay,

שמעתי פעם שיש מן זכרון וירטואלי כזה של ויסטה, שזה מן USB כזה שמחברים למחשב שעוזר לקצר זמני הפעלה. מזה הדבר הזה? והאם אפשר לעשות את זה בכל מחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  6. אני מתלבט אם לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוס, לא בא לי לעשות זאת אבל אומרים שהוא עובד איטי יותר, ואני לא יודע אם זה עובד איטי יותר כי עכשיו זה עובד לי סבבה..... אם יש דרך אחרת יותר קלה לזרז את הפעילות של המחשב ללא התקנת וינדוס מחדש (חוץ מניקוי כונן ואיחוי) אני אשמח.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by שמנואל,

אהלן. צירפתי פה תמונה - אין לי בכלל אפשרות לטפל בגופן כשאני כותב הודעה ובכלל אין לי את סרגל הכלים שתמיד יש. איך אפשר להחזיר ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

8. האם לא צריך להיות כתוב EMT64

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. Started by manbot,

זה דחוף :-\

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by aaviran,

יש ברשותי מערכת מחשב כזו: Intel Q6600 Gigabyte EP35-DS3 4GB Ram nVidia 9600GT Maxtor 120GB SATA על המחשב מותקן Windows Vista x64 Ultimate הבוקר עדכנתי את המחשב עם מספר עידכונים שהופיעו, עדכוני אבטחה כולם אני חושב. כעת כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לקטע בביוס בו רשום Verifying DMI Pool Data... ולאחר הרבה זמן Disk Boot Failure. מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. נפגמו לי כמה קבצי מערכת ע"י וירוס. אני יודע שיש דרך להריץ סריקה על כל הקבצים והקבצים שחסרים או שנפגמו יתקנו. איך? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by Atlon-Xp,

המחשב נתקע במסך הטעינה של הווינדוס לפני שהוא עולה,לאחר הפעלה מחדש,זה מסתדר. ידוע לכם על פתרון או תוכנה המריצה בעיות או תיקונים? בעקרון התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך בדרך הבאה- הסרתי את הדרייברים הישנים,עשיתי הפעלה מחדש ונכנסתי למצב בטוח שם התקנתי את הדרייברים החדשים ההתקנה הגיע לאמצע ומשם כבר חיכיתי הרבה יותר זמן עד שזה המשיך במהירות והראה לי ת ההודעה הבאה- (התמונה למטה) הסרתי,הורדתי שוב,התקנתי במצב רגיל,לאחר שזה עשה זאת שוב,הפעלתי מחדש וזה "הסתדר" כלומר יש לי את ההגדרות,אין לי הודעות שגיאה וזה בעצם מראה שהכרטיס זוהה ויש דרייברים והמשחקים פועלים בנתיים כמו שצריך. לא נתקלתי בבעיות כאלו אף פעם,של הדרייברים ושל הווינדוס,הוספתי את המידע על הבעיה של הדרייברים כי אני חוש…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  13. שלום רב, אינני יכול לבצע החלפת משתמש אלא רק ניתוק משתמש וכניסה למשתמש אחר. כמו כן בservice השירות Fast User Switching נמצא ב start up type במצב אוטומטי ובstatus כלא פעיל. גם כאשר אני מפעיל את התהליך בstatus לפעיל עדיין איני יכול לבצע החלפת משתמש למרות שהוא במצב פעיל. אחרי כל ריסטרט של הוינדוס Fast User Switching חוזר להיות באותו מצב שתיארתי (נמצא ב start up type במצב אוטומטי ובstatus כלא פעיל) כמו כן,Fast User Switching בservice שבmsconfig מסומן בוי. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by idang,

שלום, תופעה שנתקלתי בה: כשאני מנסה לגשת ל-REGEDIT המערכת הפעלה (אקספלורר) מבצעת לעצמה מהן איתחול קל, כלומר מעלימה את שולחן העבודה לכמה שניות ואז חוזרת להציג את האיקונים ושאר הדברים. גם במצב בטוח לא ניתן לגשת לתוכנה. כל ניסיון לתקן את הרג'יסטרי על ידי השתלת קובץ REG קורה את אותה תופעה של האתחול. שמתי לב שמדובר במשתמש ספציפי במחשב שלא יכול לגשת לתוכנה. השאלה היא איך אני מתקן את המצב הזה עבור המשתמש הזה ? ? ?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  15. התקנתי בטעות את הגרסה העברית וכבר התקנתי דרייברים והכל ,אבל יש 4-5 תוכנות שלא עובדות לי בגרסה הזו רק בגלל שהשפת ממשק לא מובנת להם ובמקום עברית הוא רושם ???????? אז יש אפשרות להתקין איכשהו את הממשק באנגלית במקום בעברית,או אפילו לסדר את ה????? בתוכנות? תודה ענקית לעונים

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  16. Started by tvrui11,

המחשב מודיע על הרד דיסק מלא, כל התיקיות עליו לא תופסות יותר מ 20% מנפחו, מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by malcolmx9,

אחרי שזה קורה בפעם ה-1000, האזהרה הזאת מתחילה לעלות על העצבים! צירפתי תמונה, שתבינו על מה אני מדבר. הגדרתי את ההגדרות הנכונות כדי שהאזהרה תפסיק לעלות (כמו שאפשר לראות בתמונה), אבל זה לא עוזר והן ממשיכות להשתנות לברירת המחדל כל פעם מחדש. איך אני יכול לסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. התקנתי את התוכנה DesktopX : www.desktopx.net התוכנה אמורה לשנות את המעטפת של המחשב (את העיצוב של הוינדוס) בכל מקרה הכל הלך טוב ולא ממש התלהבתי אז הסרתי וההתקנה ביקשה הפעלה מחדש, ביצעתי הפעלה מחדש ואז תיראו מה קרה , שאני מגדיל יישום אז זה מסתיר את סרגל הכלים של ההתחל כמו בתמונה הזו : אבל נגיד שלא מגדילים שום יישום זה בסדר גמור כמו בתמונה הזו : בבקשה עזרהה!!!!

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by Inertia,

דבר ראשון אני מקווה שאני בפורום הנכון, לא מצאתי משהו שניראה לי מתאים יותר. אז ככה אתמול בטעות ניתקתי את המחשב מהחשמל בזמן שהוא עבד (קורה) אבל אחרי שהדלקתי אותו מה שקרה זה שהוא ניראה כאילו הרגע התקנתי את הWINDOWS מחדש... ז"א הדסקטופ שלי כמעט ריק ו - my documents גם כן... יש לי גיבוי של המחשב מלפני חודש אבל מאז כתבתי מספר דברים חשובים שעכשיו פשוט נעלמו ואין לי מושג לאן... אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות על מנת לנסות לשחזר אותם אני ממש ממש אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  20. במחשב הקודם התפריט היה נגלל, ידעתי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא את האפשרות.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  21. שלום לכולם, יש ברשותי צורב שתומך LightScribe של חברת LG דגם gh22ls50. לפני שבועיים עברתי שדרוג במחשב, לכן פרטמתי את כל החומר והתחלתי מחדש. מאז התחילה לי הבעיה עם הדפסת התוויות (תמונה יותר נכון..) הצורב מצליח ליצור עיגול אחד או לפעמים מצליח גמעט להגיע עד הסוף ואז נעצר. תוכנת ה-LightScribe קופאת לחלוטין, חשוב לציין שאני משתמש בגירסה אחרונה שלה. ובעצם שם אני חושב נמצאת הבעיה כי אני עבדתי עם הקודמת (אבל להשיג את הקודמת אני לא מאמין שאפשר...) נסיתי כמעט כל פיתרון שמצאתי ברשת אבל ללא הצלחה. כולל עידכון חומרה לTL03 שזה האחרון. בפעם האחרונה שצריבת התווית נעצרה (אתמול בלילה) פשוט החלטתי לא לעצור את התהליך התקוע ולהשאיר ככה. בבוקר קבלתי את השגיאה שמצורפת לתמונה. כמובן שהפעלה מחדש א…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. רציתי לעשות upgrate למערכת ההפעלה שלי,ולהתקין עותק חדש יותר אך בתחילת ההתקנה,הוא מראה לי שגיאה זאת: http://img139.imageshack.us/img139/4779/untitled1sj7.jpg (סליחה על הרזולוציה הגדולה) אף פעם זה לא קרה לי אולי אם אני אעשה boot from cd ואפעיל דרך ככה זה יתסדר?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by Rafi921,

http://news.softpedia.com/news/Crack-Available-for-Windows-7-BitLocker-Hard-Drive-Encryption-128894.shtml או שכבר היה "פרוץ" http://www.computerworld.com/s/article/9141105/NSA_helped_with_Windows_7_development

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by exercise,

http://oca.microsoft.com/en/Welcome.aspx מישהו השתמש בזה ? זה שווה משהו ?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  25. רכשתי לפני שנה מחשב עם מערכת הפעלה חלונות 7, אני מעוניין לפרמט, השאלה היא אם זה משנה אם אני מוריד חלונות 7 home premium מהרשת ומשתמש בסיריאל שמודבק לי מתחת למחשב (לפטפופ) יעשה בעיות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.