עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by haim652,

שלום, התקנתי את הווינדוס 7 באנגלית, יש בו עברית, אני יכול לקרוא ולכתוב בערבית באינטרנט ובתוכנות מסרים. אבל תוכנות כמו לדוגמא וונטרילו וכאלה, כשאני כותב העברית אני רואה אותם בסימני שאלה ולא בעברית. חשבתי שזה אולי בעיה בווינדוס 7 שאין לו תמיכה מלאה בעברית או משהו כזה. למישהו יש בבקשה פתרון? תודה רבה!.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by shahar07,

יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 32 bit והבנתי שאני פשוט יכול לשדרג ל win 7 מבלי לפרמט האם אני יכול לשדרג לwin 7 64 bit ? uvto zv fsth ?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  3. ב-XP הוא עולה בלי בעיה, ב-7 מקבל מסך כחול ישר עם הטעינה (הערה בנוגע לזה שצריך chkdsk /f) ושגיאה 0x0000005d (או משהו בסגנון). יש לי גישה חופשית ל-CMD ואפילו דרך ה-Repair Console אני יכול להריץ קבצי EXE בצורה מוגבלת כאילו אני על ה-7 עצמו. למישהו יש רעיון? תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by gjook,

שלום לכולם , אני לא יודע אם כאן זה המקום לשאלות מהסוג הזה אני מקווה שכן... בכל מקרה מדובר בווינדוס xp שנמצא על לפטופ , הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש סיסמא להיכנס למחשב, אני מקליד סיסמא נכנס הוא כותב שהוא טוען על מיני דברים כמו רשת במעין חלונית כזאת... והוא כבר טוען את הרקע של השולחן עבודה , וזהו הוא לא מתקדם מהמצב הזה , הוא מדי פעם עושה סימן שהוא טוען משהו (שעון חול ליד העכבר) אבל הוא לא באמת מתקדם לשום מקום. 2 דברים -.1 ניתן ללחוץ על ctrl +alt+delete , וקופץ ה task manger , אבל גם אחרי לחיצה על כל כפתור שם שום דבר לא נפתח. 2.הצלחתי להיכנס למצב בטוח , ושם עשיתי "שחזור המערכת" ללפני שבוע או משהו כזה , בכל מקרה זה לא עזר. אשמח להצעות לפיתרון .

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by broshi,

קניתי מחשב חדש עם לוח G31, כולל כרטיס מסך GMA 3100. יש לי 4 ג'יגה של זיכרון, אבל משום מה מערכת ההפעלה (Win7RC) מאפשרת לי שימוש רק בקצת פחות מ-3 ג'יגה. ברור שחלק מהזיכרון הולך לכרטיס המסך, אבל להבנתי זה צריך להיות כמה עשרות מגה בסה"כ. להלן המידע על המערכת: OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate Version 6.1.7100 Build 7100 Other OS Description Not Available OS Manufacturer Microsoft Corporation System Name System Manufacturer MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD System Model MS-7529 System Type X86-based PC Processor Pentium® Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz, 2800 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s) BIOS Version/Date American Megatrends Inc. V1.4, 21/04/2009 SMBIOS Version 2.…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by BlackBird71,

יש לי WIN XP 32 BIT הבעיה היא שהייתה הפסקת חשמל המחשב כבה הדלקתי אותו והוא מראה לי את ההודעה הזאתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=83367901cp0.png

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by אביהרץ,

נגיד ואני קונה ווינדוס ומאבד את הדיסק יש אפשרות דרך מייקרוסופט לקבל דיסק חדש? (אם אני מוכיח להם קניתי) כי לא נראה לי שהדיסק שווה יותר מכמה שקלים כל הקטע זה הרישיון.. למישהו יש ניסיון בנושא?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  8. Started by עידןאופיר,

יש לי בעיה כבר כמה ימים במקלדת אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by SKYPE VOIP,

עברתי ליד חנות מחשבים וראיתי " HOME VISTA BASIC רק 299 ש"ח " הייתי בהלם , למה המחיר כל כך נמוך ? מישהו יכול להסביר לי ? מה דפוק במערכת ההפעלה הזאת ש XP למשל עולה 400 ש"ח שווה לרכוש אותה ? המחיר ממש זול .

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  10. רכשתי לפני שנה מחשב עם מערכת הפעלה חלונות 7, אני מעוניין לפרמט, השאלה היא אם זה משנה אם אני מוריד חלונות 7 home premium מהרשת ומשתמש בסיריאל שמודבק לי מתחת למחשב (לפטפופ) יעשה בעיות?

11. Started by osher1229,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ב Windows 7 ultimate 64 bit שלי, בו זמנית התקנתי tuneup utilities 2011 ו service pack 1 ודרך הטיון אפ הרצתי צ'ק דיסק הפעלתי את המחשב מחדש, ופתאום שום תוכנה לא עובדת, גוגל כרום, משחקים ביטורנט, מוזיקה וכו', פשוט לוחץ על האייקון מראה סימנים של פותח אבל פשוט לא פותח, הסרתי את הטיוןאפ, את הסרביס פק עשיתי system restore ועדיין שום דבר לא עוזר תוכנות לא עולות גם במצב בטוח, אני שונא לפרמט את המחשב, יש למיששו רעיון אחר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  12. שאלת תם: במידה ואני מפרמט את המחשב ומתקין הכל מחדש (תוכנות, דרייברים וכו') ורוצה ליצור לאחר מכן משתמש נוסף על המחשב - האם אני אצטרך לבצע את כל ההתקנות מחדש (תוכנות, דרייברים, וכו') עבור ה-USER הנוסף?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  13. Started by tick tak,

היי אני מנסה ליצור משימה שתופעל,אבל אני לא מצליח יש הודעה(התמונה) תודה לעןזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by segevgabay,

שמעתי פעם שיש מן זכרון וירטואלי כזה של ויסטה, שזה מן USB כזה שמחברים למחשב שעוזר לקצר זמני הפעלה. מזה הדבר הזה? והאם אפשר לעשות את זה בכל מחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by lidor_abo,

חברהב שאני מדליק את המחשב שעולה הוינדוס הוא מגיב לפעולות שאני נותן לו אחרי 10 -15 דקות משהו כזה שהוא מעלה לי למטה את התראת האבטחה אז הוא מתחיל להגיב תודה לעוזרים..!

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  16. ? אם כן, יש הבדל בביצועים ו\או האפשרויות של מערכת ההפעלה ותוכנות כאלו ואחרות?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  17. שלום! יש לי HD של 120 GB ורציתי לדעת איך הכי מומלץ לחלק אותו בשביל להתקין וינודס ויסטה? עד עכשיו היה לי XP וחילקתי 40\80 כשב- 40 היה מותקן XP וה-80 בשביל הורדות וכו'... רציתי לדעת איך מומלץ לחלק את לויסטה מכיוון שהבנתי שהיא דיי כבדה.. או אם בכלל כדאי לחלק את ה- HD.. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by shahar07,

לא יודע מה קורה אך פתאום הויסטא לא מזהה את ה דרייבר של ה dvd שלי ואין ביכולתי להתקינו מחדש כמו כן היא לא מזהה ולא מצליחה להתקין דרייברים נוספים שמחוברים ב usb בקיצור כמה וכמה התנגשיות עם דרייברים שאיני מצליח להתקין מחדש

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  19. שאני פותח תוכנות כמו ICQ WINAMP ועוד כמה אז הם נסגרות עם האפשרות הזאת של הסיים משימה סרקתי בקרספסקי וזה לא פתר אני מניח שיש כלי נפרד שעושה את זה מישהו יכול לעזור ?

20. Started by tintin,

את הXP יש לי כבר מותקן על מחיצה נפרדת מתוך כונן של 500GB האם אני יכול להתקין ויסטה על במקביל ולהריץ אותה או את XP לפי בחירה? את הויסטה אני יתקין על מחיצה נפרדת מדיסק קשיח פיסי אחר גם של 500GB. תודה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by צבי,

במסגרת עידכונים עבור Windows XP ? קבלתי הודעה שלא הותקן עדכון KB910437 האם יש למישהו הסבר?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by gigi,

שלום...כשאני מנסה לעדכן את הווינודס שלי אז מופיע לי באתר את ההודעה הבאה: מות של Windows מקורי כדי לקבל עדכונים, עליך לאמת תחילה את החוקיות של תוכנת Windows שברשותך. פעולת אימות החוקיות מבטיחה שאתה משתמש בעותק מקורי ומורשה כדין של Windows. מה אני אמור לעשות כדי לעדכן את המחשב

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by kurush,

בימים האחרונים הפיירוול שלי חוסם כל הזמן נסיונות של ה-Windows Explorer (לא IE) להתחבר לאתר Optimalsoft.com. אחרי הרצה חוזרת ונשנית של Adaware ו-Spywareblaster, חיפוש ברג'יסטרי ואפילו חיפוש של קבצי טקסט שמכילים את הביטוי הזה, לא הצלחתי למצוא את מקור הבעיה. מישהו מכיר את הדבר הזה?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. שחכתי איך עושים זאת.... אני אודה מאוד למי שיזכיר לי איך עושים זאת.. לפי זכרוני זאת לא פעולה מסובכת...פשוט צריך לדעת!!! בתודה ניר

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by d3vil,

שלום ניסיתי להתקין את ווינדוס2000 פרו, אך ההתקנה נכשלת לי כל פעם באותו מקום, ניסיתי מ3 תקליטורים שונים, ניסיתי ע"י העתקת שניהם להרדדיסק, ניסיתי על שני הרדדיסקים שונים (כמובן שההרדדיסקים פורמטו כל פעם). ההתקנה לרוב נופלת באותו שלב: לאחר העתקת הקבצים לכונן ההתקנה, לאחר הבוט הראשוני להמשך ההתקנה, כאשר ההתקנה מעתיקה שוב את הקבצים הפעם לספרית הויונדוס, הוא לא מצליח להתקין מספר קבצים, שונים כל פעם, וכל ההתקנה נכשלת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (ההשערה האחרונה שלי היא לוח האם או בקר הIDE עליו...) תודה, ערן עריכה: שני ההרדיסקים, עבדו בלי בעיה, לפני התחלת התקנות, לכן אני מניח שהם בסדר, בנוסף בבדיקת דיסק לסקטורים פגומים - שביצעתי רק על התחלת הדיסק, על קבצי ההתקנה - לא נמצאו בעיות, לכ…

• 7 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.