Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אז לפתע ללא התראה נחתה עלי צרה גדולה: בכניסה ל-XP PRO נעלם לי הקול וכמעט אף תוכנה לא עולה כולל האנטיוירוס של נורטון. יישומים שקשורים למערכת לא מתפקדים, למשל ב-DEVICE MANAGER לא מופיע אף התקן, לא ניתן לבצע שחזור מערכת, אין גישה לאינטרנט. ניסיתי להיכנס למצב בטוח וזה נתקע באמצע. בדקתי וירוסים באמצעות דיסק אחר ולא נמצא דבר, גם SPY SWEEPER לא מצא רוגלות כלשהן. מה שעשיתי לפני שהתקלה קרתה זה התקנה של WINDOWS INSTALLER גירסה 3 שחשבתי שאני זקוק לו לצורך התקנה של תוכנית כלשהי ואפשור של התהליך הזה ב-SERVICES שהיה ב-disabled משום מה. הבעיה שעכשיו איני יכול להיכנס ל-services או להסיר ב-add & remove. ניסיתי sfc /scannow ואכן קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים וצריך לשחזר אבל מתבקש תקליטור …
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק רואים רק את הרקע. אפשר לגשת ליישומים רק דרך מנהל משימות ניקיתי מוירוסים וזה עדיין לא עזר. רעיון למישהו
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת הפעלה WIN98 ואיך שהיא באה לעלות אז היא ישר יוצאת לדוס למחיצה C במקום להעלות את המערכת!!!! יש בעיה בקיבצי איתחול מה אני עושה שהמערכת ל תיצא לי לדוס אלא תמשיך לטעון את כל קיבצי WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון? רשמתי ההודעה גם בפורום תוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמטרידה אותי לאחרונה, בעיקר מאז שהתקנתי את ויסטה 64. קניתי מחשב לא מזמן מחשב חזק שאין לו בעיה להריץ ויסטה גם עם האירו גלאס והכל, העניין הוא שאני ממש לא מתחבר לויסטה!! חוץ מזה שהוא ממש אבל ממש יפה הוא פשוט לא טוב כרגע, בהתחלה אמרתי בעיות ילדות אבל עברה שנה מאז שהוא יצא ועכשיו עם הודעת מיקרוסופט על ווינדוס חדש אני מבין שהם מוותרים על ויסטה כי הוא מסריח. כמה שהווינדוס עצמו מהיר ככה איכות המשחקים ומהירותם יורדת, למשל שיחקתי CRYSIS על XP ו95% הוא פעל חלק על HIGH לעומת זאת בויסטה הFPS יורדת ב10-15 וככה זה בכל המשחקים: HG LONDON, GEARS OF WAR, ASSASSINS CREED בכל אלו הFPS יורד ב10-15 וזה משמעותי מאוד. והDIRECTZ 10.1 או הSHADOW 4.0 אינם באים לשימוש כמעט וכלל לכן …
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
ניסתי לשנות היום כמה איקונים ומאז כל פעם שאני לוחץ על תקיה בC או בD הוא פותח לי את החלון של החיפוש במקום לעשות OPEN מישהו יודע איך לתקן את זה? זה ממש מעצבן ואני לא יכול לעשות שיחזור בדיוק הורדתי משחק ממש גדול ואם אני יחזור אחורה יקח לי עוד יומיים להוריד אותו תודה פיניש
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן קצת שהיה בו XP ופעל בסדר.. פתאום היום הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס אז הוצאתי את הHD חיברתי למחשב אחר עם מארז USB כזה גיביתי את כל החומר ועשיתי פורמט לכונן אחר כך החזרתי אותו למקום וניסיתי להתקין XP עם דיסק שכבר התקנתי ממנו לפני איזה שבועיים והוא מעלה לי את המסך הכחול והכל אבל בהתחלה בטעינות הראשונייות הוא רושם לי: file KDCOM.DLL could not be loaded setup will stop blablabla לחץ על כפטור כדי לצאת.. ניסיתי עם שני דיסקים בשני כוננים שונים וזה או שזה מציג את ההודעה או שזה נתקע קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שהHD פגום (כן הוא ישן) איך אני יכול לבדוק את זה? יש תוכנה משהו?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחשב פתאום מתחיל להיות כבד, ואז שבדקתי ב task ראיתי ש 54 מגה זיכרון מתוך 512 פנוי, ושהזון אלארם לוקח לי כ 150 מגה, אימיול עוד 130, והמעבד על 70 אחוז עבודה בגלל איזה קובץ בשם lvhisvc.exe. אני מסיים את העבודה של הקובץ הזה והוא לא רוצה להעלם הוא רק מפסיק את הפעולה שלו והמעבד חוזר למצב הנורמלי, אבל שאני מדליק את המחשב שוב פעם זה קורה ונורטון הזה לא מוצא כלום. בסופו של דבר אני נשאר עם 40-50 זירון פנוי ולא יודע מה לעשות, בבקשה עזרה תודה
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי ונדהמתי לגלות כי הכתב באתר בכל מקום אפילו פה - בעריכת הודעה. גדל הכתב, מה אני עושה כדי להחזיר אות לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ ישן - כרגע מותקן עליו XP שעבר לא מעט (הוא הותקן כמה שנים אחורה). המחשב לא היה בשימוש תקופה ארוכה, אבל אחותי צריכה מחשב בסיסי ביותר בשביל אופיס/קצת אינטרנט וכאלה, אז הוא מהווה פתרון סבבה בשבילה כרגע... אז קודם כל - מקריאה ברשת, הבנתי שמחשבים עם חומרה לא היסטרית יתנו ביצועים יותר טובים תחת Win7 מאשר XP, אז החלטתי להתקין עליו 7 (במקרה זה: Pentium M 1.7Ghz, 512MB DDR RAM). הבעיה: אין על המחשב כונן אופטי, כשהוא נקנה - צורף אליו כונן DVD חיצוני שמתחבר ב Firewire, אבל הכונן לא עובד יותר ). אז כדי להתקין את המערכת הפעלה, החלטתי ליצור Bootable disk on key עם ההתקנה - לא עבד... כנראה המחשב ישן מדי בשביל לתמוך בbootable DOKs, אז פניתי לאפשרות הבאה - חיבור …
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אם למישהו יש מדריך לתוכנה של ניהול משתמשים ACTIVE DIRECTORY 2008 אשמח לקבל ואם יש בכלל מדריכים בנושא רשתות או ויינדאוס סרבר אני גם ישמח תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי XP SP2 יש לי כמה יוזרים במחשב שכרגע פתוחים העניין ששומעים ברקע (כרגע) כל כמה שניות צליל של צרצר איך ניתן לדעת מאיזה יוזר זה יוצא? אין ניתן לעשות שברגע שמחליפים יוזר הצלילים והמוזיקה שמופעים מאותו יוזר לא יושמעו עד החזרה?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שהתקנתי בו וינדוס וכעת אני לא צריך שיהיה לי עליו וינדוס איך אני יכול להסיר אותו בצורה הטובה ביותר? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם המחשב שכל פעם שאני פותח אותו הוא מחכה מלא זמן ואז יש לי הודעה NTLDR is Missing - to restart alt+ctrl+del אתמול שמתי זיכרון חדש במחשב ואני לא יודע אם זה קשור, הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל ועדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הוט,ככה בעצם אני צופה בטלוויזיה, אבל יש לי בעייה ,המדיה סנטר פשוט מסרבת להציג לי על כל המסך (16:9) ,זה מצליח להציג רק 4:3 ,אחרי כל ההגדרות הנכונות של המסך שלי, כלום לא עוזר, יש דרך כלשהי לסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום יש לי מייל ביאהו. הוא מאוד חשוב (אז אשמח אם לא תגידו לי להחליף את היאהו) כל מייל שאני פותח לפי ה"encoding" הוא hebrew westren ואני רואה ג'יבריש. רק שאני בוחר UTF-8 הכל מסתדר ורואים את המיילים היטב. בגלישה רגילה באינטרנט (למשל עכשיו בHWZONE) אז באנקודינג מסומן hebrew windows ורואים היטב עברית. איך אני עושה שביאהו תשמר ההגדרה של UTF-8 או שלפחות לא יראו ג'יבריש כי כל דף או מייל שאני פותח מחדש הוא חוזר לג'יבריש. תודה אני אובד עצות.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מערכת הפעלה חוקית שנרכשה עם המחשב (win xp), אך היא באנגלית. השאלה שלי, האם אני יכול להתקין חלונות בעברית ולשים את המספר של האנגלית וזה יעבוד (ז''א גם יקבל עדכונים ממיקרוסופט וכו')? תודה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם לרשום את ההודעה הזאות בפורום של תמיכה טכנית אז כתבתי את זה פו כי זה קשור ל-windows חברה בעיה מוזרה שלא קרתה לי אף פעם ברגע שאני רוצה לרוקן את הסל המיחזור שלי הוא מפעיל את ה-cdrom שלי למה מה קרה??? האם למשהו יש אותו בעיה כדי שאני יפתור אותה לעצמי בבקשה אנהההה עיזרו לי אני בוכהההההההה חחחחחחחחחח :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
I got now Vista Without SP, and i got CD with X64 SP2. When I try to boot from the CD, from some reason it not start installing the new vista. I got the same problem with my X86 SP2 Vista. (I couldnt install it on my XP) But now when I got X86 without SP, I can install the X86 SP2. So its mean i need to get X64 sp1? and only after to install the SP2? btw, i did mistake and when i install the vista i change the language writing to English. how can I change it to hebrew aswell?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שחכתי איך עושים זאת.... אני אודה מאוד למי שיזכיר לי איך עושים זאת.. לפי זכרוני זאת לא פעולה מסובכת...פשוט צריך לדעת!!! בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם אז לקחתי תמחשב לאחריות והחליפו לי לוח אם ועכשיו המחשב שוב עובד והכל טוב, עכשיו בווינדוס הקודם אני לא יכול להשתמש כי זה לוח אם חדש אז התקנתי לבנתיים על כונן אחר עוד ווינדוס במקביל כדי שאני יוכל להציל את הקבצים שלי.. הצלחתי להציל את כל הקבצים מלבד הקבצים שהיו בתוך התיקיה של המשתמש שלי מהווינדוס הקודם (היה לי ווינדוס עם שני משתמשים, אחד מוגבל ואחד מנהל עם סיסמא, אני מדבר על הקבצים של היוזר מנהל עם סיסמא). אני מנסה להכנס לתיקיה של המשתמש הזה והוא אומר לי שאין לי גישה לתיקיה הזאת.. (והוא מחשיב את התיקיה כאילו היא ריקה..) איך אני יכול לעקוף את ההגנה הזאת? כל המועדפים והמסמכים שלי ממש חשובים לי! אני חייב להציל אותם.. בבקשה תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשהתקנתי כמה תוכניות חדשות ורציתי לראות אותם דרך הכפתור התחל--->כל התוכניות, אז היה כתוב לי שאי אפשר להציג אותם כי יש יותר מידי תוכניות. איך אני יכול לגרום לזה שאני שוב יוכל לראות את כל התוכניות דרך "התחל"? תודה.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כשאני פותח חלון חדש או לינק שפותח חלון חדש...אני רוצה שהחלון יפתח מוגדל באופן אוטמוטי ולא ללחוץ על max למעלה , בעבר זה היה כך ...לא יודע מה קרה, איך אני מחזיר את זה ...
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-