Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
במחשב בחדש שלי יש HD של 250GB ורציתי לדעת 1.למחיצות של כמה מומלץ לחלק אותו בהתקנה 2.האם יש הגבלה בגודל המחיצות תחת WINDOWS כך שהוא לא יזהה את הגודל הנכון במקרה שהמחיצה גדולה מדי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש, ואיתו מערכת הפעלה של WINDOWS XP חוקית, מלאה, בסכום כסף מלא (וכואב) שאלתי היא- האם לאחר ההתקנה על המחשב החדש- אוכל להתקין את הוינדוס במחשב נוסף בביתי שפירמטתי לאחרונה? ובמידה וההתקנה על המחשב לא תפעל באופן תקין (הכוונה- ללא הודעות על "חוקיות המערכת")- האם בעיות יופיעו גם במחשב החדש עליו כבר התקנתי את הווינדוס? האם בעצם ההתקנה של גרסה חוקית אחת על שני מחשבים אני אדפוק את שניהם??
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מה מינימום הדרישות של הויסטה??? שהווינדוס יעבוד חלק.....???
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 1.5,RAM 128 ,ואני רוצה שזה יתמוך בהרבה שפות רוסית, אנגלית ועברית. WINDOWS XP עובד לאט ולכן אני לא רוצה אותו. אני מתלבט בין WIN 2000 ל WIN ME. תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לוינדוס 64 ביט אבל אני משחק קונטר סטריק 1.6 עכשיו איך אני יודע עם הוא יעבוד לי או לא והורלד כאף 2006 יעבוד ופיפא וניד פור פסיד אבל קונטר הכי חשוב
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני אסביר ... נגיד אני לוחץ על פתיחה של קובץ שמע נגיד בוינאמפ ... אז איך שאני לוחץ עם העכבר על פתח אז הסימון של העכבר מייד עף אוטומטית לריבוע ... אם לא הבנתם אני יעלה תמונה . ניר
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ישלי וינודס XP הרגיל עכשיו ישלי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין תוינדוס של ה 64 ביט אבל שמעתי שהוא לא תומך בכל התוכנות וכל זה אני צריך לדעת עם הוא תומך ב איסיקיו לא משנה איזה גירסה אימיול WINAMP לא חייב אבל עדיף אפשר לישמוע שירים גם במדיה פלייר וכל הדיסקים של הדריברים שלי בדקתי כולם מתאימים ל 64 ביט עכשיו המחשב שלי מחובר ברשת עם המחשב של אחותי עם אני יחליף וינדוס לי יהיה של ה 64 ביט ולאחותי של ה 32 ביט הרגיל אני לא יוכל לחבר בנייהם ברשת? וזהו מקווה לתגובות אה ועוד משהו האם כל המשחקים לא עובדים בוינדוס 64 ביט? מה שחשוב שיעבוד זה רק קונטר סטריק 1.6 עם כל מה שכתבתי פו עובד אז סבבה למה שמעתי שהוינדוס הזה הוא מהיר פי 2 ותגידו יש אתר או משהו שאומר במה הוינדוס תומך כאילו מה א…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש STANDART יש WEB ויש ENTERPRISE. תודה. אני באמצע לימודי MCSA ואני רוצה להתאמן בבית. בכלל, מה ההבדל בין גירסת השרתים הזאת לגירסת ה PRO הרגילה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לחבר עם מחשב מופיעה לפעמים ההודעה הזאת.המחשב אומר לו שאין לו תמיכה בזה. מע' הפעלה XP/SP2. אינטל D805. בוצעו סריקות ווירוסים,מחשב מטופל.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין או לשדרג את הוינסוד שלי אז הדיסק של הוינדוס או המחשב [לא יודע] לא מזהים את את הכוננים ככה שאני לא יכול להתקין מחדש את הוינדוס .. מה אפשר לעשות בנדון .. ? אשמח לתשובה מהירה כי מחר אני חוזר לצבא ..
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי בעיה במחשב לאחרונה שאני לא רואה את הכונן DVD שלי בשום מקום חוץ מה-TASK MANAGER וזה לא רק שהמחשב לא מראה אותו שם גם עם אני מכניס דיסק לכונן הוא לא קורא אותו. מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. מישהו יודע מה הבעיה? אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. תודה ענקית לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
חבר מנסה להתקין ווינדוס,שהוא מנסה לפרמט זה אומר שהווינדוס אומר לו שאי אפשר כי יש קבצים טמפורריים שהוא צריך להתקננת ווינדוס. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם ליצור בשבילו partition? קראתי דעות מנוגדות על כך. אם כן, אז האם גודל של פי 2.5 מהזכרון זה האידאלי? אם לא, האם לשים אותו על דיסקים דינמיים ב - RAID או שאולי אי אפשר?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Drive אני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Types אם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! (אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...) לאחרונה אני נתקל בבעיה מציקה מאוד, כאשר אני מנסה להפעיל מספר קבצי וידאו (דיי הרבה), והם מעלים לי שגיאה של האקספלורר- "נתקל בבעיה ועליו להסגר.. שלח/ אל תשלח". זה מציק מאוד, ואני לא יודע מה לעשות מה עושים? (כאשר אני מנסה לצרוב את הקבצים עם הנרו- זה מעלה לי אותה בעייה רק לגבי הNERO ואני לא יכול גם לצרוב כי זה נתקע ) בבקשה תעזרו, אמיר.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אני שואל ראיתי בטלוויזיה שמיקרו סופט נלחמת בעותקים הלא חוקיים. ואני קניתי חוקי ווינדוס xp והתקנתי אותו על מחשב p3 ואני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה התקנון שמוש בווינדוס וחיפשתי באתר של מקרו סופט ולא מצאתי תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
i have done a terrable mistake and installed a pirate copy of windows xp. not only it wasnt original, it was also moded... so now- i dont have hebrew in my system - i have installed the "hebrew lang pack" and still i dont have hebrew keyboard option and i have question marks insted of hebrew noted in some programs - but when i try to fix it regional options - and to change the non unicode into hebrew the message "windows cannot install what u requsted" comes up... so can someone please please help me fix it all?!?! 1. from where do i get hebrew keyboard layout files ? 2/ howdo i install them? 3. how can i fix the question marks??
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש את ה sound blaster 7.1 live 24 HD וניסיתי בהתחלה להתקין על הדריוורים של XP 64 ומאז נעלם הכרטיס ב DVICE MENEGER והמחשב לא מאתר אותו ככרטיס קול איך אני יכול למחק את ההתקנה (לא מופיעה שום התקנה ב"הוספה /הסרה של תוכנית")? נ.ב שאר ההתקנות חיפשתי את הדריוורים דרך הווינדוס ולא בעצמי והכל עבד מצוין פרט לכרטיס ברשת הנוסף ומצלמת האינטרנט
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
מותקן לי XP במחיצת C ואני רוצה להתקין ויסטה במחיצת D (כך שאוכל להפעיל את המחשב אז אני אוכל לבחור בין ויסטה לXP),אני משאיר ת'XP הותיק לאח שלי כי הוא לא מוכן לעזוב אותו בגלל הדעות הפרימיטיביות שלו. בקיצור ישר ולעניין: האם אוכל להתקין ויסטה ביטא על בסיס יומי במחיצת D ושלא ימחק כלום במחיצת C? האם יש אותו מקום במחיצת D כמו שיש במחיצת C? (אני מדבר על האר-דיסק)...
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ב-Administrative tools אין לי אייקון כזה....
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע win xp pro (לא נראה לי שהוא בגרסה של x64 - של ה64bit או שהוא תומך במעבד כפול ליבה) ויש גם את הגרסה היותר חדשה שכן תומכת ב64bit או בליבה כפולה. או כבר הגיע הזמן לעבור עכשיו לvista או שעדיין מוקדם מדי (אם כל הבאגים השונים אין לי כוח לשבור את הראש) אבל אם יצאה גרסה שעובדת ובלי כל כך הרבה באגים (התוכנות לא נתמכות, המערכת ההפעלה לא מזהה את רכיבי המערכת וכ"ו) יהיה לי מחשב עם קונרו כך שאני לא יודע איזה מערכת הפעלה יותר כדאית ממה שתארתי (וחס וחלילה לא linux עבדתי בזה במכללה וזו מערכת הפעלה הכי דפוקה שראיתי אולי הכי טובה היא גרסת סוזי 10 אבל זה כבר סיפור אחר)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד מעט אקנה מחשב חדש יהיה לו הרד דיסק (wd 250GB) השאלה שלי האם ישנם הרד דיסקים שאינם צריכים דריבירים באמצע ההתקנה של xp אבל הממשק שלהם הוא sata2.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש ולא מצאתי.... אולי למישהו יש מושג.....?? תודה מראש!~!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-