עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב, מחשב נייד של acer שמותקן עליו Windows XP HOME SP2 בעברית. כשנכנסים ל- Windows צריכים להזין סיסמא. יש לי גישה אל המחשב, אני עובד עליו לא מעט. האם יש אפשרות לגלות מהי הסיסמא הקיימת? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by croetro,

שלום, יש לי כמה שאלות: 1. האם שווה לי להתקין ויסטה 64 ביט למפרט שלי שרשום בצד ? 2. האם יהיה שיפור בביצועים? אם שווה להתקין אז: יש לי 2 פארטישנים באחד מותקן WINDOWS XP כל המשחקים שלי מותקנים בכונן השני. כשני אפרמט את הכונן של הוינדוס אקספי יכול להיות שהמשחקים שמותקנים לי בכונן השני יעשו לי בעיות למרות שהם מותקנים בכונן לא של הוינדוס? דרך אגב, אפשר לעשות בהתקנה של הויסטה כמו UPDATE על האקספי ?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. Started by r_h,

שלום לכולם: יש לי בעיה אבקש עזרה אני לא מצליח לפתוח את TASK MANEGER כנראה נדפק הקובץ יש איזה שיטה לשחזר את הקובץ או לתקן את זה בברכה רונן

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שלום רב בימים הקרובים יעלה לאוויר אתר חדש העוסק במערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט לטלפונים סלולרים. כידוע מערכת זו קיימת כבר זמן רב אך השינוי הגדול הוא התוספת של שפת הקודש אשר תפתח את השוק לקהל הישראלי. מטרתי היא הקמת אתר שכל כולו בהתנדבות שבו ירוכזו כלל החדשות על עולם זה ועל המכשירים השונים ומערכת פורומים שונים אשר תגדל עם הגעתם של המכשירים השונים לארץ. אני וחברי מחפשים 4 כתבים (בנות/בנים) אשר יכתבו כתבות שונות לאתר ומבזקי חדשות אשר עוסקים בעולם הwindows phone 8 במידה ואתם חשים חיבה מיוחדת למערכת ההפעלה ואו חובבי גאדג'טים ויודעים גם להתבטא בעברית יפה וכמובן ידע באנגלית על מנת לתרגם כתבות שונות מהרשת אנו נשמח לצרף אתכם למשפחה. כאמור הכתיבה היא בהתנדבות אבל משאירה לכם את הא…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by saidian,

חברים שלום... משהו מוזר קורה עם המחשב שלי. יש לי ווינדוס 7 אולטימיט עם אקטיבציה מלאה לגמרי ! - עובר אפילו בדיקות אתרים של מיקרוסופט והכל והוא עובד מצוין בכל פעם שאני מתקין או מסיר תוכנה מהמחשב ולאחר מכן מבצע הפעלה מחדש למחשב קורה משהו מוזר. בנוסף לחשבון היחידי שיש על המחשב נוצר חשבון בעל שם universal בעל גישת Administrator החשבון שלי הוא בעל גישת הניהול הכי גבוה, החשבון שנוצר בעת ההתקנה הורדתי לחשבון השני גישות הניהול ומחקתי גם אותו. כל פעם אני מוחק אתו מחדש וכל פעם הוא חוזר. מישהו שמע פעם על התופעה הזאת או מודע לדבר שכזה ?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  6. בזמן האחרון האקספלורר נסגר לי ללא התראה, ובלי שום סיבה נראת לעין זאת לא בעיה של אתרים מסויימים, לא קורה במרווחי זמן מסויימים, לא קשור לנו-אדס או משהו בסיגנון, עשיתי הרגע סריקת וירוסים ולמרות שנמצאו כמה העניין לא נפתר עריכה : ממ עכשיו כשאני חושב על זה זאת יכולה להיות בעיה של זיכרון פנימי, כרגע יש לי רק 256 במחשב וסביבות 230-240 נמצאים בשימוש.. המספר הזה נורמלי ? הוא נראה לי קצת גבוה - כרגע פועל האי-מיול, קאזה, שני חלונות של האקספלורר, ווינאמפ וכמה תוכניות רקע (אנטי וירוס, נו אדס)

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  7. חבר'ה יש לי בעייה בתצוגה היא התחילה משלשום והבעייה היא שרואים ממש ממש בהיר הכל וזה ממש כואב בעיניים להסתכל אפילו שיש מסך שחור רואים קווים ממש חלשים אבל אפשר לראות אם מתקרבים, עכשיו זה לא בעיית חומרה 100% כי כאשר הווינדוס עולה רואים מעולה פתאום אחרי דקה הכל הופך לבהיר, עכשיו למשל שאני במשחקים רואים רגיל בלי הבעייה הזאת רק בווינדוס רואים ככה ואני משתמש בווינדוס ויסטה. עכשיו יש לי איזה משחק רשת שברגע שאני נכנס אליו ויוצא הכל חוזר לרגיל, אבל זה מעצבן כל פעם שאני נכנס למחשב להכנס למשחק הזה ואז לצאת ממנו כדי לסדר את הבעייה. אני משתמש בווינדוס ויסטה גרסת 64 ביט. אם מישה קרה לו הבעייה או שיודע מהי הבעייה בבקשה שיגיב כי זה משגע אותי, תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  8. האם יש למצלמה הזו דריבר לוינדוס 64 BIT ? גירסאת ה- crystal תודה !

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אני יודע שמיקרוסופט מאוכזבים שהפורמט שבו תמכו, DVD HD, לא הצליח לגבור על הבלוריי אבל מתי הם מתכננים אם בכלל להתאים את חלונות ויסטה או 7 לתמוך בבלוריי? האם ייתכן שחבילת העדכון לויסטה SP2 שתבוא עלינו במהרה תכלול תמיכה בבלוריי?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by hali,

שלום, 1. קניתי דרך חותם רשיונות ל3 מחשבים בגרסת update ואני ושמתי לב שבשני המחשבים של הילדים שלי, הם הורידו win7 לא חוקי ודרסו את הרשיונות החוקיים שהיו לי ואני לא מוצא את הדיסקים של הרשיונות החוקיים שהיו להם (XP OEM). מה צריך לעשות כדי שבכל זאת אוכל התקין את הגרסאות update החוקיות שקניתי? 2. אחד הרשיונות הוא Windows 7 Ultimate English Upgrade 64BIT וכן ערכת שפה. האם זה יהיה אותו דבר קאילו קניתי Windows 7 Ultimate Hebrew Upgrade 64BIT? 3. קניתי גם באתר חותם רשיון אחד של Office professional plus 2010 Hebrew, בכמה מחשבים ניתן להתקין אותו באופן חוקי? סליחה, אבל שלחתי בטעות הודעה זו בהתחלה לפורום תוכנות ורק אחרי זה ראיתי שיש פורום windows.... תודה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. איך משנים בהגדרות Primary\Secondery IDE channel את ה-Transfer Mode מPIO לDMA? אני בוחר בDma if Available אבל זה לא משנה.. חוץ מזה, איך אני יודע באיזה מהם נמצא הצורב שלי? (אני מניח שבמשני)

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  12. Started by amd@ati,

סליחה שאני מחזיר אתכם עידנים אחורה, אבל אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך להתקנת Windows 95. תודה רבה מראש, אני מעריך את זה

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by BenK,

שלום, יש לי בעייה במחשב כשמנסים להיכנס למחשב שלי או לאקספלורר בכל דרך ההודעה המופיע - problem accured in internet explorer, restart your computer if this problem continue הדבר קרה משום מקום, תוך כדי גלישה תמימה באינטרנט, מה שמעלה אפשרות של פריצה למחשב וחבלה... אין לי תוכנת הגנה אשמח על כל תגובה. תודה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  14. היי יש לי חלונות חוקי PRO SP2 עם כל העידכונים כשאני רוצה לצאת ממשתמש כלשהוא או לסגור אני נדרש לעשות זאת פעמיים כדי שיבצע כאילו מישהוא חוסם את הבקשה הראשונה. מה זה יכול להיות? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by ac1240,

אני לא מצליח להוריד בUTORRENT כמו שצריך עם ה WIN 7 והתקנתי כבר את ה PATCH ככה שאני לא מבין מה הבעייה לקובץ שבדקתי יש 800SEED 37 LEECH

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by Diana0000,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. בעיקר אני עובדת עם VISUAL STUDIO - תוכנה לפיתוח תוכנה. איזו מערכת הפעלה כדאי WIN8 או WIN7 אני מבררת בחנויות כל אחד מושך אותי לכיוון אחר ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zvika.e,

אהלן. יש לי מלא משימות פתוחות במנהל משימות ויש שם הרבה system שאין לי מושג מזה ולמה הם צריכים להיות שם- מצ"ב תמונה. יש לי זיכרון 2 ג'יגה ומשום מה הוא תמיד מלא והמחשב זז לאט. נכון, פירמוט תמיד עוזר, אבל זה לא פיתרון לבעיה. אני יודע, אנשים בעבר שאלו מזה כל משימה במנהל משימות והאם היא חשובה והפנו אותם לאתר מסוים. נכנסתי לאתר הזה שבין היתר קשור ל svchost.exe שפתוח מלא (כמו אצל כל אחד, אני מניח), ולא הבנתי מה אני אמור לעשות. מה להוריד, מה להשאיר. צירפתי תמונה של כל המשימות שמופיעות לי נכון לרגע כתיבת ההודעה. הדברים הפתוחים הם: avg, sbybot, firefox מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני אשמח מאד.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by ngc224,

שלום ! אני הגדרתי חייגן ל 012, אבל כל הזמן צריך להתחבר ידנית, איך לגרום לו לפעול אוטומטית אם עלית המחשב ? חוץ מזה המחשב לא זוכר את הסיסמה של ההתחברות, רק את היוזר, אני מסמן לו לזכור את הסיסמה אבל הוא לא זוכר...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by danvis,

יש לי שאלה קצת מטומטמת... אם אני קונה מחשב חדש, בלי תוכנת הפעלה... כשאני מקבל אותו, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס ל-bios, לשנות את האמצעי הפעלה ראשי לדיסק ואז פשוט להתקין את הווינדוס כאילו המחשב היה מפורמט? או שיש משהו אחר?.. בנוסף, במידה והחלטתי לקנות תוכנת הפעלה... מה הייתם ממליצים למחשב הבא? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ¤865 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 לוח אם Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! ¤415 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤41 3 ספק כוח Corsair 550VX 41A @ 12V ¤459 1 זיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ¤481 1 קשיח למחשב שולחנ…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by eliil1,

הוינדוס עולה, ואז כאילו אני לא יכול להיכנס לשום תוכנה הוא כאילו נתקע כזה, לאיזה 2 דקות ככה אולי יותר ואז רק הוא בסדר. איך אני עושה שהוא כבר על ההתחלה יטען הכל מהר ?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מקבלים מסך עם אפשרות לבחור בין SAFE MODE ובין START NORMALLY- בשתי האפשרויות חוזר לאותו מסך לבחירת הנ"ל דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות את ההודעות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable bios memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Shizel,

שלום איך אני מפורמט אתC בלי דיסק של WINDOWS ???

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by Aviv.H,

אני קונה מחשב חדש ב"ה עכשיו אני רוצה לדעת מה כדי לי להתקין ויסטה או להישאר עם XP ?? תודה =]

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. איך אני מבטל את ההודעות המעצבנות של האם אני בטוח שאני רוצה לפתוח על דבר בווינדוס

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.