Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הרבה פעמים שאני בא לעשות פעולות שגרתיות לגמרי כמו לפתוח ולסגור תיקיות ב"מחשב שלי" מופיעה לי ההודעה הבאה סתם ככה פתאום: מה אפשר לעשות כדי לבטל את זה? כי זה משגע אותי!!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היה לי xp בהראדיסק 1 בכונן c, התקנתי את הויסטה בהרדיסק 2 בכונן g, שכיבתי את המחשב הווינדוס עלה רק עם הויסטה ולא נתן לי אפשרות בחירה בינו לבין ה-xp, בדקתי בביוס שהבוט של ארדיסק 1 יעלה לפני ארדיסק מס' 2 עדיין אני לא רואה את הxp אני ישמח אם תעזרו לי תודה.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על הכונן הקשיח זה פותח לי אותו בחלון חדש אפילו שבהגדרות התיקיה האפשרות של לפתוח כל תקיה בחלון חדש לא מופעלת, זה קרה אחרי שהתקנתי OBJECTDOCK, יכול להיות שזאת הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפרמט תמחשב נייד שלי והוא נותן לי איזה בעיה כאילו הוא אומר שהדיסק קשוח לא מחובר למחשב והוא מחובר סתכלו http://i26.tinypic.com/2lswhuc.jpg תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה, כשאני עושה ניקוי דיסק בהארד דיסק של המערכת דרך הכלי של המערכת ,אז במסך שהוא רושם פעולה זאת עשויה להמשך כמה דקות, אז זה נמשך ונמשך וחיקיתי גם 20 דקות וזה לא זז, ממש בהתחלה, מה עושים??? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בווינדוס שאני לא יכול לעשות restart.הייתי יכול לעשות לפני שבוע אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על הresatart המחשב לא נסגר. אני יכול לסגור אותו ידני אבל אני רוצה שהוא יסגר דרך הווינדוס.אני לא זוכר שהתקנתי משהו לאחרונה שיפגע בזה. יש לי אנטי-וירוס טוב וחוסם אדוורס\ספפיוורס.צריך עזרה בבקשה בקשר לסגור אותו דרך הווינדוס. השאלה שלי היא- איך להגביר את התפוקה של הזיכרון\איך להוריד את השימוש של הווינדוס בזיכורון? תודה על התשובות
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
נעשתי אדם ישר וקניתי חלונות SP1 ואופיס 2003 גירסת יוני 2004 זאת גרסת מורים -- במחיר מגוחך. עד היום היה לי בלתי חוקי איך אני מחליף את הקודים ללא פירמוט , וללא מהלך מסובך. וגם מוודא שהם ברשימה הנכונה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי דרייבר חדש ואני מעוניין לחזור לדרייבר הקודם שהיה לי לפניו, וחשבתי אולי עדיף לי לעשות שחזור מערכת במקום כל הפרוצדורה של למחוק-להתקין מחדש.. יש לי נקודת שחזור מלפני ההתקנה, השאלה היא האם זה יקח אותי לנקודה שלפני התקנת הדרייבר החדש? כלומר, האם זה ישחזר לי את הדרייבר?[בשביל להתקין את החדש היה צורך למחוק כליל את הקודם!] ועוד שאלה- נגיד ושיחקתי במשחק מסויים, והתקדמתי בו והעליתי את הדרגה ליותר גבוהה - האם לאחר השחזור הדבר יחזור ללפני ששיחקתי? תודה רבה לכל מי שעוזר, אבי.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חבר שלי מחק קובץ מההוספה הסרה של עידכון הווינדווז ואחרי הפעלה מחדש זה מציג שגיאה של קובץ DLL והווינדווז לא עולה האם צריך לפרמט או שישנה פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
??? היי לכולם קניתי מחשב LENOVO ובו מערכת הפעלה XP מסוג HOME אך אני לא יכול לסבול את מערכת ההפעלה בעברית. דיברתי עם IBM והם אמרו שבכדי לשנות את מערכת ההפעלה לאנגלית יש להביא את המחשב למעבדה והם מתקינים מחדש בעלות של 250 ש"ח או שאני יכול להתקין מCD של XP HOME OEM של כל מחשב ואז אין בעיה. שאלתי היא, אני יודע שקיימת אפשרות להחליף את כל השפה במערכת ההפעלה ללא התקנה מחדש. האם זה יכול לעזור לי : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e1310d06-f663-4897-9951-5d70a108d104&DisplayLang=en איך עושים זאת ???? תודה.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רציתי לעשות upgrate למערכת ההפעלה שלי,ולהתקין עותק חדש יותר אך בתחילת ההתקנה,הוא מראה לי שגיאה זאת: http://img139.imageshack.us/img139/4779/untitled1sj7.jpg (סליחה על הרזולוציה הגדולה) אף פעם זה לא קרה לי אולי אם אני אעשה boot from cd ואפעיל דרך ככה זה יתסדר?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יום אחד המחשב נכבה אוטומטית ולמחרת לא נכבה ולא מתאתחל יש לי ממזמן sp2 אז זאת לא הבעיה של ה-APM בדקתי תוכניות רצות ברקע ושעולות עם המחשב עשיתי system restore שום דבר לא עובד ב-safe mode דווקא כן נכבה אבל לא זכור לי שהתקנתי תוכנות חדשות או חשודות...אין לי מושג מה הבעיה אשמח לקבל פתרונות
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפרטנר ובודק בטא של חב' מיקרוסופט בדקתי את Vista החדשה ביותר (ואני אמור לקבל את גירסת ה-RTM בתחילת השבוע הקרוב) ולכן יש לי כמה הערות על המאמר האמור: 1. אכן גירסת ה-64bit יציבה יותר וזאת משתי סיבות: א. מיקרוסופט דיי "עוזבת" את עולם ה-32bit לטובת ה-64 ולכן אינה משקיעה את כולה בבדיקות יציבות, ב. סביר שהדרייברים לגירסת ה-32Bit היו בטא מוקדמים יותר מהדרייברים של גירסת ה-64Bit (הסיבות אצל יצרני החומרה) 2. ציון אותו נותנת המערכת לחומרה חשוב ביותר! לפי ציון זה נקבע איזו גרפיקה נתמחת ע"י החומרה (לא רק מה כרטיס המסך עצמו תומך אלה גם לפי כמות הזיכרון הפיסי במותקן במחש, כל זאת לשם יצירת "חווית עבודה" מהירה ושותפת - ללא תקיעות מוזרות). ציון זה פותר את הצורך לשדרג את החומרה…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אצל סבא שלי במחשב בהדלקה שבוחרים יוזר פתאום הופיע FTPUSER שנעול על ידי סיסמא , מחקתי את המשתמש אבל לאחר כמה ימים שוב פעם הופיע מזה ואיך להיפתר מזה תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם כל ה KEY הרגילים (לא ה VLK) שמקבלים זהים, או שיש שוני (למשל בין אחד שקניתי לבין אחד שקבילתי מ MSDN וכו'?). איזה מגבלות יש לי מבחינת שימוש ב KEY ? (אינסוף פעמים על מחשב אחד ? על כמה מחשבים אפשר וכו'). האם לאחר ההתקנה, אני צריך לעשות REGISTRATION בו אני מוסר את הפרטים, או רק ACTIVATION שמתקשר ובודק את תקינות ה KEY ?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני כשעתיים ואני לא בדיוק מצליח להתקין את הווינדוס אין לי כונן דיסקטים ורק צורב DVD.. אני מכניס את הדיסק של הווינדוס ומפעיל את המחשב והוא כותב לי: disk boot failure, insert system dist and press enter בדקתי את הדיסק הזה דרך הווינדוס והוא העלה את ההתקנה.. נכנסתי לביוס וכתוב שם כונן הDVD אין אפילו אפשרות לשנות את זה אבל הוא עושה מזה בוט... קראתי איפשהו שצריך להכניס את הדיסק של הלוח אם כאשר אין כלום במחשב אז הכנסתי אותו והוא מעלה לי את המסך הבא כמו חלון CMD כזה.. 1. HD System type -(00) freeDOS kernel version 1.1.35w......... copyright........ c: HD1, Pri [ 1], CHS= 0-1-1, Start= 0 MB, size= 31 MB corrupt or unpartitioned drive 01 bad or…
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257994.0 עכשיו שמעתי שהXP 32 BIT לא יודע לנצל מחשבים חזקים האם זה נכון? ומה לגבי הויסטה שווה לשים אותה או שעדיין יש יותר מדי בעיות? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 15:04:44 :s05:
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רכשתי לפני שנה מחשב עם מערכת הפעלה חלונות 7, אני מעוניין לפרמט, השאלה היא אם זה משנה אם אני מוריד חלונות 7 home premium מהרשת ומשתמש בסיריאל שמודבק לי מתחת למחשב (לפטפופ) יעשה בעיות?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי כונן של 500GB שעליו מותקנת ויסטה. אני רוצה לעשות מחיצה של 100GB שבה הויסטה ועוד 400 ריק. הPartiotion magic לא עובד בויסטה, ועם הShrink הוא לא הביא לעשות דבר כזה. איזו תוכנה פשוטה יכולה לעשות לי את זה? תודה :] עריכה: עוד משהו, האיכות תמונה נורא ירודה, התקנתי דרייורים ועדיין רואים מעפן בתמונות ובוידיאו (לאגים בעיקר) מה אפשר לעשות? יש לי בעיה בסאונד, הכרטיס שלי הוא AC 97 והתקנתי דרייורים, ולא שומעים סראונד, הרמקול הקדמי השמאלי והמרכזי לא עובדים. (המרכזי עובד בבדיקה של הויסטה אבל לא בתכלס) מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המחשב נתקע במסך הטעינה של הווינדוס לפני שהוא עולה,לאחר הפעלה מחדש,זה מסתדר. ידוע לכם על פתרון או תוכנה המריצה בעיות או תיקונים? בעקרון התקנתי גם את הדרייברים של הכרטיס מסך בדרך הבאה- הסרתי את הדרייברים הישנים,עשיתי הפעלה מחדש ונכנסתי למצב בטוח שם התקנתי את הדרייברים החדשים ההתקנה הגיע לאמצע ומשם כבר חיכיתי הרבה יותר זמן עד שזה המשיך במהירות והראה לי ת ההודעה הבאה- (התמונה למטה) הסרתי,הורדתי שוב,התקנתי במצב רגיל,לאחר שזה עשה זאת שוב,הפעלתי מחדש וזה "הסתדר" כלומר יש לי את ההגדרות,אין לי הודעות שגיאה וזה בעצם מראה שהכרטיס זוהה ויש דרייברים והמשחקים פועלים בנתיים כמו שצריך. לא נתקלתי בבעיות כאלו אף פעם,של הדרייברים ושל הווינדוס,הוספתי את המידע על הבעיה של הדרייברים כי אני חוש…
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום , אני משתמש בויסטה HOME BASIC בנייד שלי , הגדרתי בעבר חייגן ל ADSL שיש לי במקום העבודה ויום בהיר אחד כל החייגן הזה נעלם מרשימת האופציות של הרשתות שאפשר להתחבר אליהם. כרגע , גם החיבור הזה לא מופיע וגם אם אני מנסה להגדיר חייגן חדש הוא נותן לי שגיאה. מה שיותר מוזר זה , שמדיי פעם אני כן רואה את החייגן שהגדרתי ברשימה. (לא , הרשימה לא מסוננת שיראה רק חיבורים אלחוטיים אני סימנתי שם שיראה את כל אופצ' החיבור). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, יצרתי סטנרדט מסוים לפרופיל של האדמיניסטרטור (הגדרות תצוגה וכו' וכו' וכו'), אני רוצה להכיל את החוקים האלה על כל הפרופילים, גם על אלה שקיימים. לפרופילים הקיימים יש קבצים על שולחן העבודה, מסמכים שלי וכו'. אם אני אעתיק את הפרופיל של האדמיניסטרטור לAll Users האם כל הקבצים ידרסו? אני מדבר על העתקה בצורה הנכונה כמובן דרך My computer ->properties ->advanced ->user profiles ->copy to
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום אנשים בימים האחרונים המחשב שלי התחיל לעלות לאט מאוד כלומר הוא מגיע לחלון הכחול כשהמחשב נדלק ורושם: WINDOWS IS STARTING UP והוא יכול להתקע שם לכמה דקות אפילו חצי שעה כאשר אני עושה ריסט הוא עולה לאט אבל לא ממש נתקע בחלון הזה.. כל זה בכלל התחיל לאחר שתפסתי ווירוס בשם VUNDO הסרתי אותו בעזרת SUPERANTISPYWARE שקניתי לאחר ההסרה עשיתי סריקה חוזרת וזה מוצא לי 6 קבצים ברג'יסטרי שלא ניתן להסיר כי הם פשוט חוזרים לאחר ריסט. עשיתי סריקה אם NOD32 הוא לא מצא כלום. אז החלטתי למחוק את NOD32 ולהתקין את KASPERSKY שבא אם הדיסק של לוח אם. אך הוא לא מוצא כלום... מאז הפעולות הללו המחשב התחיל לעלות ממש לאט, לאחר שהוא עולה הוא עדיין עובד לאט מאוד. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות אבל ישנם אנ…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-