עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kipod301,

שלום. במחשב שלי יש חשבון רגיל וחשבון Admin. בכל פעם שהמחשב עולה הוא נכנס אוטומטית לחשבון האדמין ולא לחשבון הרגיל. כשאני מתנתק מהחשבון אדמין המחשב מציג לי רק את החשבון הרגיל. וגם הוא לא נותן לי למחוק את החשבון הרגיל.. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by major winters,

קניתי היום כונן sata אבל אני לא מצליח להתקין אותו... הבנתי שצריך להיות דיסקט שמגיע עם הלוח האם בשביל להתקין (בזמן הפירמוט שצריך ללחוץ f6)... אבל אין לי את הדיסקט הזה והבנתי שאפשר להוריד אותו מהאתר של החברה.... הלוח אם הוא gigabyte k8-nf9 והדיסק הקשיח הוא של Western Digital...

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by yurek,

שלום יש לי עכבר של לוגטק אשר עובד עם כול המערכות אבל הויסתה מזהה אותו ואינה מוכנה לעבוד איתו מה עושים כי ניסיתי עוד עכברים ומלבד עכבר אחד של TEAC אינה מזהה כלום

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by ex_,

כלומר את כל מה שאי פעם הותקן(תוכנות)על המחשב? דרך ווינדוס או עם תוכנה... תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by Holy,

יש משהו די מעצבן בחיפוש בוינדוס אני מנסה לחפש קבצים שהתוכן שלהם מכילים מילה מסויימת בספריה מסויימת הבעיה היא שהחיפוש המעפן הזה מחפש רק במספר סוגי קבצים אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע בקובץ עם סיומת txt זה יפעל בלי בעיות אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע באותו קובץ אחרי שינוי הסיומת לסיומת לא מוכרת לדוגמא abc הוא לא ימצא גם אם אני מגדיר שה-notepad יפתח קבצים מסוג abc זה עדיין לא מוצא יש איזה דרך לקנפג את החיפוש הזה שיחפש בכל סוגי הקבצים? בוינדוס 2000 לא היתה לי את הבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  6. Started by nivz,

אז ככה, פירמטתי את המחשב, התחלתי להתקין WINXP ואחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים המחשב עושה RESTART כדי להתחיל להגדיר את כל ההגדרות שצריך (התפריט הזה שנראה כמו Win95 במקרה הטוב) ואז באמצע ההגדרות שם הוא עושה איזה ERR וכשאני לוחץ OK הוא עושה עוד פעם Restart ושוב לאותו המצב. לא משנה אם אני עושה את זה עם דיסק בפנים או בלי (בלי דיסק הוא כותב להכניס את הדיסק ועוד פעם Restart) בקיצור המחשב תקוע בלולאה אינסופית כזאת מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  7. שלום לכולם התקנתי ויסטה, והכל עבר חלק , אבל הדרייבר של הכרטיס קול לא מותאם לויסטה, אני לא יכול לשמוע כלום, ויש לי בסרגל של שורת ה"התחל" למטה סמל של רמקול עם X וכתוב " No Audio Output Device is installed." אין לי מושג מה לעושת, אני ממש לא יכול להיות במחשב בלי הסאונד. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by rani_la,

שלום... הורדתי מערכת הפעלה win xp ואני צורב אותה על דיסק אבל היה לא BOOTABOL ואני לא יכול להשתמש בדיסק כדי להתקין את המערכת אם משהו יודע אך הופכים את המערכת הפעלה ל-BOOTABOL תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by sd1,

יש לי בעיה בקול אוף דיוטי 5 אני לוחץ על resume game ואז המשחק בא להתחיל ואז הוא יוצא לי מהמשחק וכותב DIREXT EROR האם אני צריך לעדכן את הדריקט הנוכחי הישן שלי? ואם אפשר הורדה לדירקט הכי חדש ומעודכן.

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by nzehavi,

המטרה שלי היא להפוך את הדסקטופ לנקי לגמרי, כלומר ללא אייקונים. יש לי בעיה אחת. אני לא מצליח להעלים את הסמל של סל המחזור. עזרה מישהו??? תודה רבה !!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by ag43,

החלטתי לנסות את האופציה הנ"ל עם מחשב כף היד שלי. סה"כ נראה אפשרות חביבה רק עם בעיה קטנה - כמעט ולא נכתבו תוכנות לתכונה הזו. באתר של מיקרוסופט יש משהו כמו 40 גאדגטים לא משהו וזהו. אם מישהו משתמש ויכול להמליץ על תוספים מסוימים (במיוחד לניטור טמפרטורות מעבד וכרטיס מסך) או אתר שמתמחה בעניין זה יוכל לעזור לי מאוד.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  12. אני משתמש בחלונות 98 עברית. יש לי USB זיכרון נייד(דיסק-און-קין), כשאני מחבר אותו למחשב בחלונות XP מזהה אותו לבד. למטה בסרגל ליד שעון יש סמל חץ ירוק זה אומר חיבור של USB זיכרון נייד שלי. ואח"כ מנתק אותו קודם כל אני לוחץ בחץ ירוק בעכבר קליק ימיני ובוחר "ניתוק מצב בטוח..."(לא זוכר מילים משהו כזה,מבינים?) לאחר מכן חיבור USB זיכרון נייד מנותק ואומר לי הודעה שאפשר לנתק את USB זיכרון נייד.ואז מוציא USB שלי. למה אני מתכוון אמרו לי שאם אני מוציא מיד USB זה לא טוב זה יכול לקלקל את USB זיכרון נייד ויאבד לי כל החומר שלי. אמרו לעשות בחץ ירוק "ניתוק מצב בטוח" ואז מוצאים את USB שלי בצורה נכונה בטוחה... מבינים? עכשיו בחלונות 98 עברית . קצת שונה מחלונות XP. בחלונות 98 שמזהה USB זי…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. זה הוירוס בלאסטר?

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  14. ערב טוב לכולם. הבעיה היא שפתאום נעלמו מהעזרים את ה SNIPPING TOOL וצייר, עוד כל מיני תוכנות כאלה. השאלה שלי איפה נמצא ב VISTA הוספה והסרה של התוכנות האלה כמו שהיה ב XP ב ADD REMOVE PROGRAMS? ואם מישהו נתקל בתופעה המוזרה הזאת? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 11-08-2009, 00:53:55 יש למישהו מושג?

15. Started by ezx,

התקנתי ווינדוס מדיה פלייר 10 עכשיו הוא כזה עלוב ניתקע לא עובד פה ושם באגים אני רוצה למחוק אותו ולהתקין 9 אבל איך שאני מוחק המערכת עדיין אומרת שקיימת גירסה יותר מיתקדמת מ 9 בבקשה עזה תודה למי שיענה

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  16. שאני פותח תוכנות כמו ICQ WINAMP ועוד כמה אז הם נסגרות עם האפשרות הזאת של הסיים משימה סרקתי בקרספסקי וזה לא פתר אני מניח שיש כלי נפרד שעושה את זה מישהו יכול לעזור ?

17. Started by Hikaru,

לחבר שלי יש Windows 98 Second Edition. וכאשר הוא מנסה להעלות את המחשב במצב רגיל זה כותב לו: Windows protection error. You need to restart your computer זה מאוד מציק והוא יכול להכנס למחשב רק דרך מצב בטוח. מה הפתרון לזה? (הוא מעדיף לא לפרמט)

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by huber,

שלום אנשים. בימים האחרונים שמתי לב שהפונטים בדפדפן השתגעו. אחרי בדיקה קצרה הסתבר לי שזה לא הסתיים שם וכל הפונטים במערכת הפעלה התחלפו מברירת המחדל לפונטים שונים ומשונים. חיפשתי בגוגל פיתרון לאיחזור ברירת המחדל בפונטים של הויסטה ומצאתי את הפתרון הבא: http://www.vistaforums.com/Forum/Topic13567-44-1.aspx עקבתי אחרי ההוראות והרצתי את הפקודה שאמורה לשחזר את קבצי המערכת אך בסוף ההרצה אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) ושום דבר לא קורה. מה עוד אפשר לעשות, בהנחה שהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה היא אופציה לא רצויה? http://server3.uploadit.org/files/huber69-error.jpg

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by gimimix,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה XP כשאני מכבה תמחשב הוא נתקה על המצב "מתנתק" ביציאה מווינדווס והוא לא נכבה אז אני סוגר מהכפתור של המחשב לא נראה לי שזה חשוב אבל מפרט מחשב עיקרי: מעבד AMD 3800 DUAlCORE זיכרון RAM 2GB המחשב נקנה לפי 3 שנים +- והאנטי וירוס שלי NOD32 היה פעיל כל הזמן בתקופה האחרונה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by eladh777,

שלום לכולם ויום טוב ביצעתי פירמוט, כרגע יש לי windows xp ואני מעונין להגדיר את הזיכרון הוירטואלי. יש לי במחשב זיכרון ram של 1290 מגה. סטיק אחד של 256 ועוד סטיק אחד של גיגה. יש לי שתי מחיצות/כוננים על המחשב. בכונן C יש שטח פנוי של 17 גיגה, ובכונן D יש לי שטח פנוי של 35 גיגה. אני חיפשתי מדריכים באינטרנט להגדרת הזיכרון הוירטואלי, אבל כל מדריך אומר משהו אחר. יש מדריכים שאומרים שכדי להעביר את הזיכרון הוירטואלי לכונן D, ולא להשיאר אותו על כונן מערכת ההפעלה מכיוון שאותו הדיסק נוטה לבצע פעולות גישה עם קבצי המערכת, ועל כן כדי להעביר את מקום הזיכרון הוירטואלי לכונן אחר(בו לא מותקנת מערכת ההפעלה). ויש מדריכים שאומים שבשדה גודל התחלתי יש לרשום שם את כמות הזיכרון שלך כפול 1.5, ואז בגו…

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי /תי מערכות הפעלה XP ו VISTA כאשר אני מדליק את המחשב אני מגיע למסך שנותן לי 30 שניות לבחור איזה מערכת הפעלה להעלות , ואם אני לא בוחר תוך 30 שניו אז VISTA עולה , רציתי לדעת איזה קובץ שולט על התפריט הזה כדי שיהיה אפשר לשנות ל-XP ולקצר את משך הזמן תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by Or94,

ראיתי באתר הראשי שיצא עידכון שמוריד direct X 11 לווינדוז ויסטה. נכנסתי לקישור בכתבה שממנו אמורים להוריד אבל אני לא מוצא בקישור הורדה. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום. יש לי בעיה שבתוכנות תחת : properties > compatibility זה לא נותן לי לסמן את RUN AS ADMINISTRATOR . הוא משום מה באפור ואין לי שום מצב לשנות את זה בדקתי ב USERS והיוזר שלי מוגדר ב ACCOUNT TYPE כאדמיניסטרטור מה אני עושה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by deelad,

שלום,יש לי בעיה, כשאני עושה ניקוי דיסק בהארד דיסק של המערכת דרך הכלי של המערכת ,אז במסך שהוא רושם פעולה זאת עשויה להמשך כמה דקות, אז זה נמשך ונמשך וחיקיתי גם 20 דקות וזה לא זז, ממש בהתחלה, מה עושים??? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  25. בבעיה הראשונה הסתדרתי בקשר לעריכה של התמונה נכון יש ת'אפשרות CTRL+E (סגירת תוכנית זו ופתיחת התמונה לעריכה) אז שאני לוחץ זה פשוט יוצא והצייר לא עולה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים