Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
המחשב עוד מעט מגיע ובמהרה יורכב. השאלה הנגזרת מכך היא באיזו מערכת הפעלה כדאי לבחור לעבודה שוטפת ? - אני גיימר ממוצע - דרישות ביצועים גבוהות (אובססיה למהירות) - חובה מערכת הפעלה שעובדת בתאימות עם רוב התוכנות והמשחקים - המפרט: Core 2 Duo Asus Striker Extreme 2GB GeiL 800Mhz GeForce 8800 GTS 320MB שאלה נוספת היא: האם לברוח מהמונופול של ווינדוס ולבחור באיזושהי גרסה של לינוקס?
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התקנתי לחבר וינ XP פרו על XP64 3000+ ולוח של MSI K8N Neo4-F . ישנם 2 הארד דיסקים 20G ATA ו160G SATA התקנתי על הSATA את הוינדוז (בלי שום בעיה מיוחדת- F6 וכל זה), אך בסיום ההתקנה, כשהוצאנו את דיסק ההתקנה מהכונן, לאחר אתחול הוא מחפש דיסק בכונן וכותב שאי אפשר להפעיל כי אין דיסק מערכת. לאחר התקנת מע ההפעלה, התקנתי גם את הדרייברים החדשים ביותר של NVIDIA (6.66 . אם מנסים להפעיל ללא הדיסק של הוינדוז, המחשב לא עולה (אם משנים את הדיפולט של הסיקוונס (פלופי, דיסק, הארד דיסק (שבהארד דיסק העדיפות היא ל160 ואז ל20)) אז הוא גם לא עולה. כמו כן, כשהוא כן עולה, הוא לא עושה בוט מהכונן אם למישהו היתה בעיה דומה עם חומרה דומה, אשמח אם הוא יעזור לי
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אין לי את האופציהלמעלה בצד ימין ולהגדיל או להקטין את המסך, ואו לוריד את המסך למטה. יש לי רק סמן של יד שאני יכול להזיז את המסך לכיוון אחר, WTF?! איך אני נפתר מהחרא הזה?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אחרי 15 שעות בערך המחשב מראה לי מסך כחול וזו לא בעיה ברג'יסטרי אפילו צילמתי את זה בוידיאו בפלא אולי אני יעלה אם יהיה ביקוש הלכתי לחלון EVENET VIEWER וזה מה שהוא אומר לי Faulting application ANIWZCSdS.exe, version 1.0.3.7034, faulting module user32.dll, version 5.1.2600.2622, fault address 0x00017029. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. זה קרה בזמן המדויק של הבעיה בתוכן של תוכנות חשוב לציין שזה התחיל לקרות אחרי שחיברתי סינטיזייזר כולשהוא וכרטיס קול כניראה הבעיה היא המשכתי את המחקר שלי לגבי זה בגוגל כניראה זה וירוס האם אני צודק?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום , כפי שצוין לעיל , המחשב מתכבה ושבדקתי בEVEREST גיליתי שהבעיה היחידה של שאין כמעט מקום בכונן D והמערכת הפעלה נמצאת ב C , חוסר מקום גורם למסכים כחולים ? איך אני יכול לדעת מהיכן זה מגיע ? הערה: יש לי הזהרה שרשומה לי בתוכנה והיא : Warning : Accuracy of DMI data cannot be guaranteed . זה יכול להשפיע?
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אהלן. רציתי לשאול, אם מישהו השיג את ה-IP שלי, האם הוא יכול להתחבר למחשב שלי ע"י Remote Desktop בלי הרבה בעיה? ואם כן, איך אפשר לזהות ולחסום אותו?
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב לאחי יש מחשב נייד, לאחרונה הוא נתקע בכניסה לווינדוס. הוא נותן רק שתי אפשרויות PIN או טביעת אצבע. את טביעת האצבע הוא לא מקבל, ואחי לא זוכר את הPIN נסיתי ללחוץ על שכחתי קוד פין אבל זה רק חוזר אחרי שנייה למסך הנעילה. כמו כן אם אני סתם מכניס קודי פין זה נועל את המערכת לכמה דקות. האם יש פיתרון לתקלה? תודה רבה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
את הXP יש לי כבר מותקן על מחיצה נפרדת מתוך כונן של 500GB האם אני יכול להתקין ויסטה על במקביל ולהריץ אותה או את XP לפי בחירה? את הויסטה אני יתקין על מחיצה נפרדת מדיסק קשיח פיסי אחר גם של 500GB. תודה.
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הבנתי שמיקרוסופט ישראל השיקה את מערכת ההפעלה ואת OFFICE בארץ. מישהו יודע מתי נראה את המוצרים בחנויות ?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, כאמור, בזמן טעינת הוינדוס המחשב מתחיל מחדש, ניסיתי לעשות SAFE MODE אותו הדבר... יש למישהו מושג ממה יכולה להיות הבעיה??? תודה...
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
קנתי דיסק חדש של WD160GB וכל פעם שאני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל באמצע ההתקנה הודעה שגיאה: setup has determined that drive c: is crropted and cannot be repaired press R3 to quit setup מה עושים ???
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, בטעות קשה שלי מחקתי בטעות את הסל מיחזור (הרגל מגונה מהאקס פי עם קליק ימני ולחיצה על מיקום ספציפי בתפריט שעולה ). כיצד מחזירים אותו לשולחן עבודה? ובכללי איך מוסיפים גם את "מיקומי הרשת שלי" (או הדבר המקביל החדש בויסטה) הערה: מדובר על windows vista home basic
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ברגע שאני בוחר את המחיצה בה אני רוצה להתקין את הוונדוס הוא כותב לי: Windows is unable to find a s.y.s.t.e.m volume that meets its criteria for installation. ??
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בחו"ל עם ויסטה... השאלה היא אם אני יכול להוריד עדכון שפה ולהפוך את כל התפריטים לעברית בחינם בגלל שיש לי העתק מקורי?
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי בעיות. בנגנים VLC וBSPLAYER לא מתנגנים סרטים..בהתחלה ניגנו יפה ופיתאום לא... וב WINDOWS MEDIA PLAYER השוליים במסך מלא אפורים...... -יש מקודדים K-LITE -ניסיתי למחוק ולהתקין את ההכי חדש
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים בבית שלכולם win 7 rc כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת הוא לא מצליח להתחבר למחשב השני הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא כדי להתחבר למחשב ובאף אחד מהמחשבים אין סיסמא. מישהו יודע מה הפתרון? צירפתי תמונה כדי שתראו בדיוק על מה מדובר [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היו לי על המחשב 2 מערכות הפעלה מסוג WinXP, פירמטתי את הכונן שעליו היתה אחת ממערכות ההפעלה. כשאני פותח את המחשב, עדיין יש לי את המסך שבו אני צריך לבחור בין 2 המערכות. איך מבטלים אותו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום זה קורה לי אחרי שחיקה של המערכת הפעלה.כח פעם אחרי תקופה מסויימת נעלמים מהמחיצה של C כמה גיגות. והנה המצב הנוכחי תיקיית חלונות 3.36 גיגה windows תיקיית תוכנות 2.53 גיגה program files מסמכים והגדרות 2.50 גיגה Documents and Settings סהכ בערך 8 גיגה זה תופס אבל....נפח הכולל של C שלי זה 15 גיגה ויש לי כרגע אולי אחד וחצי גיגה פנוי..... לאן נעלמו היתר???? ואין עוד תיקיות.ממש לא בא לי לפרמט אבל ההעלמות הזאת משגעת אותי. כלומר בפועל 8 בשימוש.נפח המחיצה 15.זאת אומרת 7 גיגה צריכים להיות פנויים.אבל רק אחד וחצי פנויים. לאן נעלמו 7 גיגה...ואחרי פורמט הם מופיעים שוב וזה הכי מרגיז.
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי בעיה! ברגע שאני מכניס דיסק (של מוסיקה לדוגמא) הוא נותן לי תפריט אוטומטי שאני אבחר תוכנה לשמיעת מוזיקה... משהו יודע איך אני משנה את התפריט ומוחק או מוסיף לשם אופציות... בתודה אדי!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לא יודע למה הקבצים שבתמונה ביחד כל הזמן לוקחים לי את כל המשאבים וזה אחרי בדיקת וירוסים מעודכנת ושל בדיקום עם ספייבוט ואדאוור. מה לעשות??? (אל תתיחסו לזה שאימיול פועל בתמונה, זה ככה גם בלי אימיול...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לקוראים,במחשב השני שלי היה ויסטה היום התחלתי לפרמט אותו לXP התחיל פירמוט ואחרי שמסיים מפעיל את עצמו מההתחלה כדי להתקין את הוינדוס אבל הוינדוס(ההתקנה) לא עולה תמונה של מה שהוא רושם לי: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=461298155.JPG
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
למשל באתר שבו בודקים את הציוני אני רואה ג'יבריש, ניסיתי לשחזר את ברירת המחדל באפשרויות אינטרנט ולנסות קידודים שונים כולל Hebrew (windows), אין זה לא עוזר? מה אני יכול לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן לאחר מחיקת עידכוני windows מסוימים שהפריעו לאחת התוכנות במחשב שלי לעבוד. המחשב הפסיק לזהות את ההרד דיסק הנייד שלי 500Giga מתוצרת western digital. כשאני בודק ב manage רואים את ההרד דיסק אבל המחשב לא מזהה את מערכת הקבצים ורושם 500giga unallocated . אני מאמין שיש בעיה והוא לא מסוגל לזהות מערכת קבצים של FAT32 לכן הוא לא מכיר את ההרד דיסק. במחשבים אחרים ההרד דיסק עובד מצויין. על המחשב הבעייתי כאשר מחברים הוא נדלק אבל לא מזוהה משום מה. האם תכלו לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-