Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
טוב, אז את את המחשב שלי כבר פירמטתי והתקנתי (מערכת באנגלית). נתבקשתי לשאול בשביל מישהו, כיצד יוצרים Boot Disks ל-WinXP עם תפריטים בעברית? האם ניתן להשתמש בקבצים של English Windows XP Home Edition, שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];Q310994 (כדי לצפות בלינק, אנא העתיקו את השורה כולה לדפדפן) תודה רבה! נ.ב אגב, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה בנושא...
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אם אני קונה וינדוס 7 ויש לי כמה מחשבים בבית האם מותר להתקין על כולם או שצריך רישיון בנפרד לכל מחשב? שזה משהו כמו 1000 שקל לכל מחשב :\
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום רק התקנתי את ה-WINDOWS מחדש, בגלל איזה שהי בעיה. ועכשיו אני שואל את עצמי למה לא עשיתי את זה עד עכשיו... הWINDOWS טס!!! בכל מקרה ההתקנה היא של Windows SP2 והורדתי את העידכונים הקריטים והדריוורים החדשים. בנוסף יש לי עוד 77 עידכונים להוריד, שבעיקר מסוג: Security updates, כמה של comulitive updates, ועוד שאר דברים אחרים. ממש לא בא לי להתקין אותם כי המחשב עובד טוב. מה ההמלצה שלכם? ועל פי מה להחליט מה כן ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום ! רכשתי היום דיסק קשיח חדש של WD בנפח של 250 ג"ב , חיברתי אותו והמחשב מזהה אותו , איך בעת ההתקנה של WIN XP , זו השגיעה שאני מקבל , אין לי כונן דיסקטים 1.44 , לכן יצרתי דיסק התקנה SLIPSTREAM עם דרייברים של SATA , ועדין אותה השגיאה , פירמטתי את הדיסק בצורה ידנית וגם חילקתי אותו , עדין הבעיה נשארת , אפילו הצלחתי להתקין עליו חלונות 98 ומתות WIN 98 , ניסיתי להתקין XP , ואני מקבל את אותה השגיעה . תודה !
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי WIN XP 32 BIT הבעיה היא שהייתה הפסקת חשמל המחשב כבה הדלקתי אותו והוא מראה לי את ההודעה הזאתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=83367901cp0.png
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
hi, I have just installed VISTA64 do the Live Messenger is not supported ? Thanks
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מחדש RC1 על מחשב ריק לאחר ההתקנה של לוגמיאין שעברה במחשה הלוקאלי בהצלחה אני לא מצליח להתחבר עם שם משצמש וסיסמה למרו שבוודאות הם נכונים וגם הוחלפו לשם ניסוי כאשר אני נכנס לחשבון שלי ב LOGMEIN אני רואה את המחשב באונליין ולא מצליח להתחבר עם הודעת שגיאה על יוזר סיסמה בבקשה עזרה...
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP SP3. הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לפתע הופיע לי התראה שהמחשב עשוי להימצא בסיכון מפני שהעדכונים האוטומטיים לא עובדים. ניסיתי להפעיל אותם ידנית אך קיבלתי תגובה שאין אפשרות להפעיל אותם. ב-SYSTEM בCONTROL PANEL העדכונים האוטומטיים כן מסומנים כעובדים. עכשיו מופיע לי מגן אדום ב-SYSTEM TRAY שכל הזמן מתריע שהמחשב נמצא בסיכון. המערכת היא: pentium 4 , 512 RAM, AVG FREE ANTIVIRUS. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חברים שלום, מישהו יודע איך "מקפיצים" את מסך הלוג-אין של חלונות (שמציג את הסיסמה להתחברות) אם 5 דקות המחשב לא היה בשימוש???
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
??? היי לכולם קניתי מחשב LENOVO ובו מערכת הפעלה XP מסוג HOME אך אני לא יכול לסבול את מערכת ההפעלה בעברית. דיברתי עם IBM והם אמרו שבכדי לשנות את מערכת ההפעלה לאנגלית יש להביא את המחשב למעבדה והם מתקינים מחדש בעלות של 250 ש"ח או שאני יכול להתקין מCD של XP HOME OEM של כל מחשב ואז אין בעיה. שאלתי היא, אני יודע שקיימת אפשרות להחליף את כל השפה במערכת ההפעלה ללא התקנה מחדש. האם זה יכול לעזור לי : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e1310d06-f663-4897-9951-5d70a108d104&DisplayLang=en איך עושים זאת ???? תודה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מדובר ב-Win2000Pro שהתקנתי לא מזמן. אני מסמן בפירוש: Do not share this folder. אבל אחרי ה-Boot אני רואה ששוב הכונן משותף ומוגדר: Share this folder / Share name: $C Help Please!!!
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אהלן עשיתי התקנה של הווינדווס ובגלל טעות קטנה עכשיו כונן d הוא הצורב וכונן e הוא המחיצה השניה של הארדיסק מה הפתרון לזה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך.לאחר נסיון צריבה בעזרת תוכנה נרו קיבלתי שגיאת צריבה והמחשב ניתקה כיביתי אותו ידנית ולאחר שעה הדלקתי אותו לקח לו לעלות כרבע שעה ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את הנרו וקיבלתי הודעת שיגאה IMM32.DLL שהקובץ לא נימצא כנ"ל לגביי הדפדפן ושאר התוכנות האינטרנט עולה לי רק ב- EXPLORER ולא בדפדפנים אחרים ובאיטיות רבה תעזרו לי . לא בא לי לפרמט אותו מחדש ותודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ישנו איזה אתר שדרכו אפשר לשמוע איזה מנגינות ואי אפשר לשמור את המנגינות בשם במחשב. (אני מקבל הדעת שגיאה) מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מה שמביאים מהאתר של מייקרוסופט זה הבטא ... למישהו יש את המלא שהוא בטוח שהוא מלא ? תודה אני ממש חייב ...
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
איך אני מקטין את האיקונים בשולחן העבודה בVISTA?? הם ענקיים!! חח איך אני יכול להקטין אותם לגודל נורמלית?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי עדכון בטעות שבודק אם הווינדוס שלי מזויף או לא וכמובן שהוא כן, אז השאלה שנשאלת איך אני מוחק אותו בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי WIN7 7100 64BIT, כל הדריברים זוהו בהצלחה, בהגדרות הרמקולים מוגדרים על 5.1 ובבדיקה ממערכת ההפעלה ומה realtek הכול תקין. אבל עכשיו שמתי לב שאני שומע שירים רק ברמקולים הראשים. יש מצב שזה קשור להגדרה של Enhancements על הרמקולים? מישהו יודע איך לסדר ?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אנשים , כפי שאתם כבר יודעים המחשב שלי מלא בוירוסים ותולעים שבלתי ניתן להסיר אותם (אני ינסה לעשות פורמט לשלושת המחיצות ביחד..) היום אחרי התקנת SP1 של WINXP באתי למחשב וראיתי שתוכנת הEMULE לא עולה התוכנה ALL SEEING EYE למציאת סרברים גם לא עולה , שאאיכשהוא אני מצליח להעלות אותה(הסבר בהמשך) ואני מנסה להפעיל CS ביחד עם CHEATING DEATH אז CS לא עולה גם , רק בלי CD הוא כן עולה , זה בינתיים שלושת הבעיות היחידות שעליתי עליהם , המוזר בכל זה זה שמתי שאני מתקין מחדש את EMULE או את ALL SEEING EYE או את HL+CS אז הכל בסדר לאיזה חצי שעה עד שעה , ואחרי שעתיים שאני חוזר הביתה הבעיה חזרה פתאום... וזה בלי לעשות ריסטרט , הבעיה פשוט חוזרת מעצמה , חשוב לציין שאין לי אפשרות לעשות SYSTEM RESTORE ל…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש דרך או תוכנה לאקס פי אשר תאפשר רק למתמש שלי מבין כל האחרים להכנס לכונן הארד דיסק מסוים שכמובן חילקתי הכוונה שהמתמשים האחרים אפילו לא יראו את הכונן החדש שלי ורק מי שנכנס דרכי יוכל שלא תיהיה לו שום גישה תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם נעילת קבצים ב-winXP. יש כל מיני קבצים בספריית ההורדות שלי (קטעי וידאו, MP3, וסתם התקנות של ICQ וכאלה) שאני לא מצליח למחוק. כשאני מנסה למחוק אותם אני מקבל הודעה: cannot delete aaa.avi : it is being used by another person or program הורדתי את כל הפרוססים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למחוק את הקבצים. גם ניתקתי את המחשב מהרשת המקומית ומהאינטרנט, וזה עדיין לא עזר. מה יכול לגרום לזה? ואיך אני יכול לאתחל עם DOS שמכיר במחיצות NTFS בדיסק? ניסיתי עם הדיסק של 98 אבל הוא לא מזהה NTFS.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
i've installed vista 1 month ago in the last 2 weeks when i press alt+shift.. nothing happens... i can only type english please help Thanks
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-