Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
תיאור הבעיה בכותרת , לפני הבעיה בשביל לעשות שינוי מאנגלית לעברית ולהפך היה צריך פשוט ללחוץ על ALT -> SHIFT וגם זה היה מסדר לי אוטומטי שאם אני מעביר לעברית אז הטקסט מתחיל מימין לשמאל והלפך באנגלית , היום זה פשוט מעצבן כל פעם אני מסתבך וצריך פעם ללחוץ כל CTRL -SHIFT ופעם ALT -SHIFT לא ברור וגם אם זה כבר הופך לעברית הטקסט בעברית נכתב מצד שמאל לימין קיצור בלגן . בנוסף אולי יכול לעזור בפתרון הבעיה כשאני מעלה תרגום בסרט התרגום מוצד בג'יבריש אז אולי צריך להתקין או להגדיר משהו ל WIN7 ; למרות שלפי מה שאני יודע מותקנת אצלי חבילת עברית ב WIN7 אחרת איך הייתי יכול עכשיו לכתוב פה את הטקסט בעברית!?. הערה: ממשק ה WIN7 מוצג באנגלית ואני מעדיף שישאר ככה. אשמח לכל עזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה התחיל אתמול אני חושב, וזה משגע אותי! זה קורה בהמון תוכנות ומשחקים, ואז אני חייב לסגור אותם. מה אני צריך לעשות?!
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן אנשים תודה על הרצון לעזור אם הצלחתם וגם אם לא.. יש לי Win XP Pro עם SP2 מחשב P4 2.66 זכרון 256 ודיסק קשיח 80G עם 6G פנויי בכונן C (אני מציין כמה מקום פנויי כי הזכרון וירטואלי זה על המקום פנויי אם אני לא טועה תקנו אותי אם טעיתי) ומלא פעמים שהמחשב בכלל לא כבד..בלי אמיול בלי שום תוכנה כבדה..פתאום מופיע לי שיש לי זכרון וירטואלי נמוך....מה עושים בנידון?? זה מוגדר לי כרגע בצורה כזאת drive C: Intial size 200MB maximum size 1500MB Drive D: אין כלום מישהו יודע למה זה קורה ההודעה הזאת שהזכרון וירטואלי נמוך?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WIN7 והוא יושב על כונן C. על כונן C יש לי 17ג'יגה זכרון, אחרי ההתקנה היה עלין פנוי די הרבה לא זכור לי כמה. אחרי כמה ימים שישיבתי באינטרנט והורדתי דברים הזכרון ירד ל-0. אני לא מבין איך הכונן מתמלא במידע כלשהו. עכשיו הבנתי שכל דבר שאני מוריד או מתקין זה נשמר חלקית ב-C או משהו כזה. יש אפשרות שכל מה שיורד לי תוך כדי הגלישה או כל הדברים שאני מתקין יהיו על דרייב D ? שכונן C פשוט יהיה עליו ווינדוס וזהו ושום דבר אחר לא ישמר עליו בלי רשותי. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי הוא E6600,P5B DELUXE,2X1024 ST 800MHZ,LIBERTY 600W המחשב נמצא ב-OC של באס 400 ובסה"כ 3600MHZ יש לי ויסטה 32 ביט לא גירסת בטא אלא RETAIL ויש לי כל הזמן מסכים כחולים (רק היום במשך שעתיים היו לי ארבעה. מה יכולה להיות הבעיה ? ב-XP אני לא סבלתי ממנה. יכול להיות שויסטה לא יכולה להתמודד טוב עם OC ?
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
גם ה start בהwindows כל מה שקשור לכתב נהיה מגעיל לאלה לא יודע למה ?! זה בגלל שאח שלי לא יצא מסודר מהאינדוס לא יודע אך זה קרה ולמה אבל מה לעשות גם הכתב באייסקיו כזה לא רואים יפה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
פתאום בלי שום שינוי שעשיתי או פעולה כזאת או אחרת, כל הסידירומים נעלמו וכשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להסיר אותם ולהתקין מחדש זה לא עובד. רשום שהדרייבר פגום או לא נמצא אבל לי דרייבר לא לסידי ולא לצורב הווינדוס תמיד מזהה אותם אוטומטית למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 8 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כל הסיסמאות של חשבונות המייל נמחקו מ- MSO2007 אחרי ביטול סיסמת המנהל בויסטה, כאשר אני מנסה להכניס שוב את הסיסמאות MSO2007 לא שומר אותן, גם לא ב- SAFEMODE. האם מישהו נתקל בזה ומצא דרך לסדר את זה בלי לעשות פרופיל חדש או חשבונות חדשים? תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מלא פונטים בתיקייה המיועדת לכך בוינדוס. לאחר מכן כל הפונטים הרגילים בדפדפן, בתוכן, באתרים מסויימים כשאני כותב הכתב משתנה לפונט מוזר, השתנו. ניסיתי לתקן את זה ע"י כניסה לפולדר אופטשנס ושינוי הפונט אבל זה לא עוזר. יש למישהו דרך להחזיר עטרה ליושנה? וידוס אקס פי אנגלית
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים. הסנריו הוא כזה: מה שקורה זה שאני מחבר שני רכיבי USB למחשב, הוא מזהה אותם והכל עובד תקין. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, מערכת ההפעלה מבקשת לעדכן את הדרייבר של אחד מרכיבי ה USB ( מדובר בשני רכיבים זהים לחלוטין אשר משמשים להמרה מ USB ל COM), אני מאשר את עדכון הדרייבר, זאת אומרת שאני מאפשר לו לחפש את הדרייבר ולאחר מכן מתקבלת הודעה שלא נמצא דרייבר מתאים... אני מנתק את הרכיב מהמחשב, מחבר בחזרה, המחשב מזהה בשנייה והכל עובד תקין. הקטע הוא שבכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אני צריך לנתק ולהחזיר.. מדוע המערכת אינה זוכרת את הדרייבר או את ההגדרות של הרכיב או שמדובר בבעיה אחרת?? מיותר לציין שהרכיבים נבדקו במחשב אחר והתופעה לא נראתה... אלו הם ממרים של ATEN - דגם: UC-2…
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתה לי תיקיית מוזיקה שכל השירים היו מסודרים לפי סדר ההורדה שלהם (ז"א השיר האחרון שהורד יהיה בסוף התיקיה) וככה זה היה ממש נוח לי. עכשיו ניכנסתי לתיקיה ולדאבוני גילתי שהוא סידר אותם מחדש (או מישהו ), על פי שמות... האם אפשר להחזיר את המצב לקדמותו או שכבר הלך? ואיך אפשר להגדיר את התיקיה לפי סדר ההשתנות (בתיקיה רגילה יש את האופציה הזאת , אבל בתיקיה שהוא מוגדרת כסוג "מוזיקה" אין. הוספתי תמונה של איזה אופציות כן יש בתיקיה) תודה מראש לעוזרים : ) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, היום חבר שלי ניסה לעשות על איזה קובץ שלא נפתח לו "פתח באמצעות" . אני לא יודע על מה הוא לחץ שם בדיוק אבל כמעט כל השולחן עבודה שלו הוא כרגע מנסה לפתוח דרך INTERNET EXPLORER למשל הייתה לו תיקייה בדסקטום שהיא קיצור של "התמונות שלי" וגם היא מסומנת בסמל של האקספלורר. מחקתי את הקיצור והלכתי לתיקיית המקור (שם זה נפתח טוב) ועשיתי קיצור דרך חדש , וגם הקיצור החדש מקבל את הסמל הזה. בקיצור מלא דברים השתנו לו לזה. נכנסתי קצת למאפיינים ואני רואה שרשום שם שזה קובץ INK (לא יודע מה זה ) העניין שגם בתפריט START , המחשבון ועוד כל מיני קיצורים הפכו לבעלי הסימן הזה. חייב לדעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם חבר לי קיבל איזה קובץ של וידאו שלא יידע איך לפתוח וכנראה "ציוות" לסיומת תוכנה לא ראויה וזה דפק לו את המחשב כל תוכנה שהוא מנסה לפתוח מוצגת לו הודעה של איזה תוכנה לצוות לקובץ. ניסיתי להכנס איתו ל FOLDER OPTIONS ושם לעשות ריסטור להכל אבל אל עוזר גם ריסטור ליום קודם הוא לא נותן כי הוא מחפש את התוכנית שתפתח את הריסטור. מה אתם ממליצים לעשות???
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המחשב שלי השתגע. שום תוכנה שצריכה גישה לרשת (דפדפנים, יוטוררנט, מירק, גוגל, סקייפ) לא הסכימה להתחבר לרשת אבל העדכון של חלונות הצליח בלי שום בעיה. אי אפשר לגלוש או לתקשר בשום צורה דרך האינטרנט. גם פיירפוקס וגם אינטרנט אקספלורר, כלום לא עבד. גרסת ה64 ביט של אקספלורר גם הצליחה להתחבר אבל את זה גיליתי רק אחרי שמצאתי את הפתרון ואני כותב ממנה עכשיו. התוכנות היו קורסות עם ההודעה: Fault Module Name: StackHash_fd00 מזה הסקתי שמדובר בבעיה בניהול רשת אצל חלונות. חקרתי טיפה בגוגל ומצאתי שהסרת נוד32 והתקנה מחדש פותרת את הבעיה. אני רק משתף את כולם בפתרון. קרה בויסטה 64 ביט עם הגרסת 64 ביט של nod32.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מלפני יומיים, כל פעם שאני מפעיל את המחשב ה-Explorer מדי פעם ולא ניתן להשתמש במחשב. כשה-explorer לא קורס וכן ניתן להשתמש במחשב, אני יכול להפעיל רק תוכנות שלא קשורות לווינדוס, (לדוגמא פיירפוקס), כל תוכנה שקשורה לווינדוס כגון Outlook או windows messenger קורסת באופן מיידי אחרי שהיא מודיעה על שגיאה. ניסיתי לעשות שיחוזרי מערכת, אבל העניין חוזר על עצמו. מה יכולה להיות הבעיה ומה אתם ממליצים לעשות? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה ולא מצאתי פתרון. הפכתי את היוזר שלי לowner של הקבצים, ואחרי שאני מסיר את הread only מהתיקיות הוא חוזר כאילו לא ביטלתי. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור תמונה אשר מופיעה בדף אינטרנט והקובץ המקורי על השרת הוא פורמט JPG \ GIF וכו'. אבל אני לא יכול לשמור אותם בפורמט המקורי אלה רק בפורמט BMP, והתמונה שוקלת פי כמה וכמה מהקובץ המקורי. איך פותרים בעיה זו? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש בערך עברתי מווינדוס 7 ל10. בכמה ימים הראשונים לא היה בעיות הכל עבד חלק. אחרי זה פתאום ההתחל הפסיק לעבוד ואז כל השורה של ההתחל בכללי לא חיפש שום דבר של ווינדוס לא עובד ועכשיו זה הגיע לדבר הכי מעצבן הבחירה של רשת אינטרנט לא נפתח בשום צורה שזה אומר רק במקומות שיש לי כמו בבית ובעבודה שהוא זוכר את האינטרנט ומתחבר אוטומטי שום מקום אר אין אפשרות להתחבר לא בלימודים ולא ברכבת לא משנה לאן אני הולך אין לי אינטרנט! ומשום מה המחשב מתחמם ממש שזה היה רק בהתחלה פניתי לווינדוס בטלפון ועלה טכנאי שהשתלט על המחשב ובמשך שעתיים ניסה לסדר בסוף הוא אמר לי אין מה לעשות תחכה שיסדרו את זה.זה כלל פתיחת משתמש חדש והכל. גם לחזור לווינדוס 7 הוא לא נותן הוא רושם שגיאה. השאלה שלי כז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אז ככה הבעיה היא שכל כמה דקות(בערך 5)המחשב מן נתקע כזה כאשר אני בדפדפן הדפדפן עושה כאילו הוא עובד אבל אני לא מצליח לעשות בו כלום(אני נכנס לאתרים ורק כתוב LOADING) אני לא מצליח לפתוח תוכניות בזמן שזה קורה הבעיה קורה כל הזמן גם שהמחשב לא עוסק במשהו המחשב נראה שהוא פועל רגיל אך אי אפשר לפתוח שום תוכנית המחשב פועל לפעולה רגילה אחרי כמה דקות וחוזר על עצמו מערכת ההפעלה היא WIN 7 מה הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , מרצה שהיה בקורס מחשבים שלמדתי עד לא מזמן המליץ על אחת לשבוע לבצע איחוי דיסק,נשמע לי קצת מוגזם , לא?
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כל כמה זמן מומלץ לפרמט את המחשב? אני כבר לא פירמטתי אולי משו כמו חצי שנה+ זה משנה משהו? כי תכלס הכול פועל סבבה...אבל כל הזמן אומרםי לי שמומלץ כל כמה חודשים לפרמט..השאלה למה לעבור את הכאב ראש הזה יש סיבות מיוחדות?
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לא פירמטתי כבר לפחות חצי שנה. המחשב עובד לא משהו אבל אני לא בטוח שזה בגלל שלא פירמטתי כבר הרבה זמן. כל כמה זמן אתם נוהגים לפרמט? אני מניח שזה תלוי במחשב ובאינטנסיביות השימוש. אני משתמש במחשב באופן די אינטנסיבי ויש לי מחשב pentium 4 2 GHz 256 DDR כל כמה זמן רצוי שאני אפרמט? ואגב סתם מסקרנות מה גורם להאטת המערכת ככל שהווינדווס צובר יותר זמן? ערכים מיותרים ב-REGISTERY וקבצים מיותרים שהצטברו? אגב יש לי XP PRO
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://img529.imageshack.us/img529/9864/44254336to6.png כל כמה שעות אני מקבל את ההודעה הזאת וזה גורם לי להרבה בעיות זה גורם לאינטרנט שלי להתנתק ולא לחזור עד שאני מפעיל מחדש תמחשב וגם אני לא יכול לשמוע קול עד להפעלה מחדש של המחשב עשיתי לו פורמט אתמול (רק לכונן C) וזה עדין ממשיך מה זה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-