עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני מתקין 2 ווינדוסים אחד עיברית אחד אנגלית? והאם אפשר אחד בD ואחד בC?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  2. שלום אני מעוניין ליצור מחיצה דרך ווינדוס בכדי לחלק את הזיכרון בכונן הקשיח לשני כוננים נפרדים.. כיצד לעשות זאת? מדובר בווינדוס XP HOME

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  3. לאחרונה הווינדוס התקין לי עדכונים אוטומטים וכשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש ממני ללחוץ על ה USER שלי. יש לי רק יוזר אחד ולפני זה הווינדוס עלה והגיע לדקסטופ והכל עכשיו אני צריך ללחוץ על מנת שהוא יפעיל את הווינדוס ויגיע לדקסטופ. יש אפשרות להחזיר את ההפעלה הנורמלית כמו שהייתה לי מקודם?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by alon15,

האם אני יכול להתקין גם ויסטה וגם XP ???? ולבחור שאני מדליק את המחשב?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. שלום.. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב שלי ופתאום הופיע לי המסך שהמחשב לא הופעל מחדש כראוי ושואל אותי באיזה מצב להפעילו (SAFE MODE, LAST KNOW CONFIGURATION וכד') ניסיתי כבר את כולם, ובכל אחד מהפעמים הוא עושה ריסטרט. איפסתי את הביוס ע"י הוצאת הבטריה.. ולא עזר. זקוק להצעות.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by The Dom,

two weeks ago i wrote a messege here about having no hebrew ...and again i have no hebrew ...now i know what is the reason for that: when my comp got stuck and i manually restarted (pressed the button) and when my comp came up i had a messege http://img222.imageshack.us/img222/9987/messegeerrornc7.jpg how do i solve this problem?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  7. היי, יש לי מס' תמונות שצילמתי, שראו בהן יותר מדי, ביצעתי לתמונות Crop ועכשיו רואים רק את מה שאני רוצה. הבעיה המוזרה היא, שכשאני נכנס לתיקיית התמונות, עושה View - Thumbnails , אני רואה ב-Thumbnail את התמונה המקורית שצולמה, כאשר אני פותח את התמונה, אני רואה רק את מה שצריך - מה שביצעתי לו Crop. למה ה-Windows מציג לי את התמונה המקורית בקטן?? בתחילה חשבתי שאולי צריך לעשות Refresh, ניסיתי גם למחוק את קובץ המערכת Thumbs מהתיקייה וריעננתי. ניסיתי גם להעביר את התמונות לתיקייה אחרת ולבדוק שם מה קורה - אותו דבר. הגעתי למסקנה שזה איזשהו Header, שתוכנת העריכה בה השתמשתי (Fastone Image Viewer) לא יודעת לשנות... כיצד בכל זאת ניתן לשנות כעת את ה-Header, בלי לפגוע בתמונה? או שמסקנתי מוטעי…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. יש לי במחשב דיסק קשיח של סמסונג בגודל 80 ג'יגה , ולא מזמן בגלל שנגמר לי המקום במחשב , קניתי דיסק קשיח חדש של ווסטרן דיגיטל בגודל 320 ג'יגה. wd 320 ys sats 2 16 mb raid וכשהוספתי את הדיסק הקשיח למחשב , פרמטתי אותו בעזרת Computer Management של הווינדוס. פיצלתי את הכונן החדש ל3 מחיצות : לכונן אחד של 60 ג'יגה , כונן אחד של 140 ג'גה וכונן אחד של 100 ג'יגה. ופשוט העברתי מהכונן הישן של סאמסונג של ה80 ג'יגה , את כל המידע שאני צריך לכוננים החדשים של הווסטרן. אבל היום..בגלל שלא פירמטתי את המחשב אולי איזה שנה והיו כל מיני בעיות בווינדוס החלטתי לפרמט את הסאמסונג ולהתתקין את מערכת ההפעלה במחיצה של ה60 ג'יגה שהכנתי במיוחד לצורך התקנת ווינדוס שם. אבל אחרי שפרטמתי את הסמסונג ונכנסתי להתק…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. Started by 104952,

הכפתור שמחליף בין אנגלית לעברית נעלם לי מסרגל הכלים על הדסקטופ - איך אני יכול להחזיר אותו?

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  10. ישנה , הודעה על WINDOWS לא חוקי ,ב-WINDOWS XP לאחר שהועדכן ב-WINDOWS UPDATE והותקן בו ACTIVX של מייקרוסופט Windows Validation Assistant .מתקבלת הודעה ש-WINDOWS XP לא חוקי אם ה-WINDOWS לא חוקי ,הוא לא נותן ,להוריד ,שום דבר מאתר של מייקרוסופט ,למשל WINDOWS MEDIA PLAYER 11 אבל לא זה החלק ,החשוב. אחרי שמייקרוסופט הודיעה ,שה-WINDOWS XP לא חוקי ,יש הודעה מעצבנת בחלון כחול בWINDOWS שאומר לך כל פעם שהWINDOWS לא חוקי ,ואי אפשר לךהוציא זאת . בנוסף כל פעם שאתה מעלה את הWINDOWS לפני שהוא נכנס לWINDOWS ,הוא נותן לך מסך פתיחה ,כדי לרכוש רישיון ,ו ואם לא אז תלחץ להיכנס בכל זאת ,וגם זה מטריד ,יש לציין שזה לא חוסם את הWINDOWS ,אבל זה ממש מעצבן מאד ,וממש מטריד. אז כל מי שיכול לעזור בבקשה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הטכנאי התקין לי XP PRO מזויף וקיבלתי הודעה שהוא מזויף ולשים את המקורי, ויש לי פה דיסק XP PRO שלי מקורי אני רוצה לשים את המסספר הסידורי, איך אני משנה... לפי מה שהבנתי יש איזה תוכנה כזאתי. תודה לעוזירם

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. שלום לכולם, אני בטוח שכולכם מכירים את העדכון הזה שבודק אם הווינדוס שלך מקורי או לא, ובעליית הווינדוס אפשר לעשות GET GENUINME או אחרי זה ואני לא יודע איך להעיף את זה זה מעצבן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני מעיף את זה.. תודה קובי

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  13. מתחת לכל תקייה יש את השם שלה וברקע יש מלבן שחור.... בגלל שזה מכוער אני לא יכול לשים רקע אחר חוצ משחור כי זה נראה ממש רע. איך אני משנה את זה?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by erez_levy,

התקנתי היום ווינדוס אקס פי, הכל טוב ויפה, רק שמתי לב ל-2 בעיות. 1) כשהמחשב עולה, הוא שואל אותי אם אני רוצה להכנס להתקנה של הווינדוס או להעלות את הווינדוס איך שהוא. אני כמובן בוחר בלהעלות את הווינדוס כמו שהוא, כי אין סיבה להתקין שוב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שזה לא יהיה לי? חבר שלי חושב שזה איזה משהו שצריך לסדר ב- BIOS בלשונית BOOT, יש לי שם 4 אפשרויות. באחד זה רושם לי דרך ההארד דיסק, באחד דרך הסידי רום, באחד הוא רושם Disable ובאחד אחר הוא רושם removeable, יכול להיות שזה דרך שם? אני רק רוצה שזה לא יופיע לי ושהמחשב יעלה ישר.. 2) כשאני מכבה את המחשב דרך התחל - כיבוי המחשב, לוקח למחשב הרבה זמן להכבות והוא לא נכבה, מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  15. כאשר אני לוחץ על אתחול (restart) אז כמה תוכנות מתכבות אבל המחשב לא עושה לי אתחול. הבעיה התחילה היום. מה ניתן לעשות? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  16. יש עוד איזה חבילת הרחבה שיצאה אחרי SP2 שכדאי לדעת עליה?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  17. יש לי מחשב שיש בו הרד דיסק ( ) ואני רוצה להעביר את ההרד דיסק שלו למחשב אחר ומהחשב האחר להוציא כך שיהיה לי את הארד דיסק שלי עם המערכת ההפעלה במחשב השני ואז אני רוצה להעביר מהמשב השני אלי לפי מה שהבנתי זה עושה בעיות ? זה עושה ? איך ליפתור בלי לפרמט ניסיתי לעשות את זה - שמתי מחשב עם הארד דיסק שלי ועוד הרד דיסק על שניהם (ההרד דיסקים ) היה מערכת הפעלה עכשיו כל פעם החלפתי את החיבור פעם היתי צריך את הראשון ופעם את השני עד שזה עשה לי בעיה שהוא לא מזהה אותו איך מעבירים ללא פירמוט תודה לעונים

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ShahafH,

טוב לאבא שלי יש ווינדוס מקורי והסריאל יכול לעבוד על עוד 3 מחשבים ולהפוך את הווינדוס למקורי אבל יש תוכנה כזאת שמשנה.. אתם יודעים את שם התוכנה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by aviran17,

ברשותי מעבד d805 64bit קיבלתי אותו אתמול אם אני מתקין xp רגיל הwindows יפעל או שאני צריך גרסה מיוחדת של windows? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  20. חברה לפני יומיים התקנתי את bitdefender, אחרי הפעלה מחדש, "המסמכים שלי" נפתחים, אז אתם יודעים אולי מה לעשות כדי שהם לא יפתחו? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  21. כל קובץ גדול שאני מנסה לראות אותו או להעביר אותו זה עושה לי תDONT SEND המעפן הזה של וינדוס אני רק בוחר תקובץ הוא כבר עושה ליDONT SEND מה זה החרטה הזה? איך אני פותר את זה?@!#

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי התקנה חוקית של XP - ה CD כבר מכיל את SP2 בתוך ההתקנה, הגרסא היא אנגלית. כאשר אני רוצה להתקין את ה MUI בעברית הוא לא נותן לי ורושם הודעה שהפלטפורמה הזאת אינה תומכת ב MUI. יש לציין שבעבר על כל מיני גרסאות "מעודכנות" של XP לא היתה בעיה - על מערכות עם SP1 או מערכות בלי SP כלשהוא היית מתקין SP2 ולאחר מכן את ה MUI ולא הייתה בעיה. כל המערכות הפעלה האלה הן גם PRO הנוכחית הבעייתית היא HOME, יש למישהו רעיון או שפשוט ה MUI מיועדת רק ל PRO?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  23. Started by Gal.S,

לא מזמן רכשתי windows xp חוקי וברצוני לדעת האם אני יכול להתקין את הוינדווס בשני המחשבים ברשת הביתית שברשותי ללא בעיה מצד מיקרוסופט

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  24. Started by pC gUy,

Why the hell Windows XP PRO SP2 is so expensive 830 NIS!!! :-X dammit

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אני עומד לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק בגודל 160GB. אני מתכוון ליצור שתי מחיצות (C ו- D), כאשר הווינדוס תותקן על C, ובכונן D יהיה כל שאר ה"זבל" (משחקים, תוכנות, הורדות וכו'). מה הגודל המינימלי למחיצה C שעליו הייתם ממליצים? או במילים אחרות - על איזו חלוקה הייתם ממליצים בין C ל- D? ** שימו לב שהגודל המעשי של ההארד דיסק הינו 156.25GB (מחלקים 160,000 ב- 1024). בתודה מראש, נמרוד.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים