עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אני חדש בפורום ושכחתי את סיסמת המנהל, ועכשיו אני לא יכול להיכנס לשולחן העבודה :-(((((, שמעתי שיש איזהשהו קובץ ISO שצורבים אודה לכם אם תתנו לי קישור לקובץ כי כל הנסיונות שלי לחפשו היו לשווא ולא מצאתי כלום ואני כבר מיואש :-( או אם תלמדו אותי דרך אחרת לאיפוס\שיחזור הסיסמא בתודה רבה מראש...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  2. ערכתי בEBAY MOTOR ואני חושב שגם בGOOGLE חיפוש ל2 שאילתות שהיו כתובות לי על דף. (לפני חודש וחצי) הדף הלך לאיבוד, ואני זקוק נועשות למה שהיה כתוב שם למחר, אחרת יעשו ממני המבורגרים. הauto-complete מופעל, ולא בוצע שום מחיקה של קבצים מאז. מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שחיפשתי דרך הauto-complete או דרך אחרת? תודה רבה MOO

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by itayze,

הבעיה שלי היא שבטעות לחצתי על לא לשאול לעולם ועל לא , לכן אני צריך לדעת כיצד ניתן להחזיר מצב זה , יש לי winxp . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כשאני שומר תמונה בצייר אין לי אפשרות לשמור בשיטה דחוסה כדוגמת JPG, PNG וכו'. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש :saint:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by __MIKO__,

אם בכלל, כך הווינדוז לא יזהה שזה MP3 אלא רק אם נוסיף את הסיומת ידנית?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, כיצד אני עושה שכאשר אני נועל את המחשב , אני לא אראה את המסך שרואים גם בהפעלת הXP (מסך "ברוך הבא" ) .. ובמקום זאת אראה את הרקע של שולחן העבודה , ואת חלון הקשת הסיסמא ? אמרו לי פעם שצריך לבטל איזה סרביס ומשהו כזה....ואין לי מושג מה זה אומר . תוכלו להסביר לי בבקשה כיצד לעשות זאת ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  7. כיצד עושים שהחלונות שרואים יהיו בתלת מימד בהצגתם בשולחן עבודה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by פרש,

לא משנה איזה חלון אני פותח שאני מזער אותו לשורת משימות הוא נעלם בדקתי במאפיינים של שורת משימות אין סימן לבעיה במצב בטוח זה לא קורה . מדובר בחלונות XP PRO בתודה מראש פרש

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by !_Evil_!,

היום עשיתי ריסטרט ופתאום הכיתוב הזה הופיע סתכלו: תוכלו לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  10. כל עשר שניות שומעים צליל של לחיצת עכבר אפילו שאני לא נוגע במחשב או בכלל דברים אחרים רצים שומעים אותו צליל בויסטה כאילו הקלקתי על איזה תיקייה ופתחתי אותה למישהו יש מושג מה גורם לזה יש כל כך הרבה דברים יהיה קשה לאתר 20 דקות עכשיו חיפשתי על זה בגוגל מצאתי לא מעט שמתארים בדיוק אותו דבר אבל פתרון בכל אחד מהשרשורים האלו לא הופיע ! מטריד בול אותו הצליל שהויסטה משתמש בו שאתה לוחץ על תיקייה .....כל 10 שניות.......@#$@ הופה נדמה לי שעליתי על משהו התחלתי לסגור דברים שפועלים בשורת משימות הקטנה ליד השעון אני חושב שזה היה האזהרה האדומה מוינדוס שמודיעה לי שאין לי אנטי וירוס לא בטוח סגרתי כמה דברים במקביל אבל עכשיו אין יותר ~43#@

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. קודם כל נוספת תקיית סל מחזור עם קובץ exe בפנים וכל מה שנצא בפנים מקבל סמל של קיצור דרך המופנה ל c:\windows\system32 איך מסדרים את זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  12. אפילו אחרי פירמוט והתקנת ווינדוס 7 הבעיה ממשיכה. בכל אתר שאני מנסה לעשות בו לוגין כולל האתרים הכי בטוחים (GMAIL HOTMAIL וכו') אני מקבל את ההודעה: There is a problem with this website's security certificate. The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid. Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server. We recommend that you close this webpage and do not continue to this website. Click here to close this webpage. Continue to this website (not recommended). ואני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה.. התקנתי WINDOWS XP עכשיו שאני פותח את האנטרנט אקספלורר אחריי 2 דקות הוא נסגר לי לבד..! ובהתחלה הויינאמפ והמדיה פלייר פעלו טוב ועכשיו גם הם התחילו להיסגר לי לבד מזה?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  14. שלום רב כל תוכנה שאני מפעיל כולל CONTROL PANEL וWORD וכו וגם המחשב שלי מנסה לפעול במדיה פלייר מה עושים??? כל פעם אני צריך ללחוץ מקש ימני בעכבר ואז RUN AS.. ואז אני מקבל שאלה באיזה USER לפתוח ורק אז זה נפתח. יש למישהו מושג???

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב נייד, אני משאיר אותו עובד כל הזמן (e-mule). רציתי למחוק את כל ה power scheme,ולהשאיר רק אחד שאני אצור בעצמי. לאחר שמחקתי את כולם, לא ניתן להוסיף חדשים. עכשיו אין לי אפשרות להשאיר את המחשב עובד. המטרה שלי בסופו של דבר היא רק שהמחשב ימשיך להוריד ולא יכנס ל stand by או hibernate למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. שלום נתקלתי בבעיה הבאה, כל אשפי פעולה (WIZARDS?) רצים ללא עצירה. בכל הפעלה של אשף (התקנת תוכנה, הגדרת ODBC?, ביצוע ייבוא דרך SQL Server? וכו') האשף רץ ללא עצירה - כאילו מתבצעת מעין לחיצה אוטומטית על כפתור ה- Next?. במידה וברירות המחדל שהוגדרו באשף אינן מתאימים או לחילופין אם צריך למלא נתונים בטופס, מוקפצת הודעת שגיאה. מישהו נתקל בבעיה משונה זו ? למישהו יש פיתרון ? נ.ב. מערכת הפעלה בשימוש - Windows XP תודה מראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  17. כל האייקונים ב-Tray ליד השעון נעלמו. לא מופיע שם שום דבר,הדלקתי את המחשב מחדש והבעיה נשארה. איך אני מחזיר אותם??

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by PJ,

אהלן , לפני כמה שעות שיחקתי ספלינטר סל , במהלך המשחק לחצתי כמה פעמים רצופות על SHIFT והמשחק נתקע (פעם ווינדוס כתב לי שאם לוחצים על שיפט 5 פעמים רצופות קורה משהו , לא בדיוק זוכר מה). על כל פנים , המחשב נתקע אז לחצתי על קונטרול אלט דליט ואתחלתי את המחשב. כאשר ווינדוס עלה לא היו שום אייקונים על הדסקטופ , אפילו לא "המחשב שלי" . לחצתי מקש ימני על השולחן עבודה , נכנסתי לאפשרויות של הדסקטופ ולמרות שהאייקונים של "המחשב שלי" ו"המסמכים שלי" מסומנים כאילו הם אמורים להופיע הם לא. מה קרה? מה לעשות? אה ויש לי עוד שאלה - למרות שהמחשב די חדש , שוב הגעתי למצב המעצבן שכמעט תמיד , מתי שאני רוצה לכבות את המחשב , המחשב נתקע במצב שבו הוא "שומא את הנתונים שלי" , הוא לא ממשיך ל"windows shutting…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הרצתי אנטי ווירוס, חשבתי אולי הפעלה מחדש תעזור זה לא עוזר מה אני עושה? זה ווירוס או באג? אני שיחקתי לתומי בGTA VICE וכשיצאתי מהמשחק זה מה שהוא עשה:

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. כל האייקונים בשולחן התהפכו לי .איך אני מחזיר אותם חזרה? תודה...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי. אופציית show desktop icons מבוטלת בכל עליה מחדש של המחשב. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ? תודה מראש.

22. התקנתי איזו שהיא תוכנה כנראה ומאז אני לא רואה שום ג'אג'ט,עשיתי כמה סריקות ועדיין כלום... כשאני מושך גאג'ט מהרשימה זה מראה לי קילקול כזה

23. היי וינדוס 11 נכנס באמצעות כרום כל כניסה לכרום נדרש להקליד סיסמאות מחדש בגימל בפייסבוק ובוואצפ מה הבעיה ומה הפתרון ,תודה

24. היי אנשים , הורדתי המון תוכנות\התקנות לאחרונה , ומשום מה 90% מהם אני לא מצליח להתקין. הורדתי לדוגמא את הדרייבר של ATI , ואת הדרייבר ללוחות עם הצ'יפ של Nvidia ושניהם לא עובדים. הורדתי תוכנות למחשב כף יד שלי , וגם שם זה אומר לי שהקובץ curropted , או שהוא לא מצליח לפתוח בכלל את התוכנת התקנה. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני מוריד את הכל , עם התוכנת ההורדה הרגילה של windows (גם עם dap זה עשה לי אותו דבר) תודה.

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by RayZ,

ישנם דפי אינטרנט שאני רואה כל הזמן בג'יבריש ואני צריך להעביר את הקידוד לעיברית מחדש. מה אני עושה עם זה? נמאס בכל פעם לשנות קידוד..

• 2 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.