עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ag43,

המחשב שלי מראה מסך כחול לחצי שניה מיד בתחילת טעינת ווינדווס (גם במצב בטוח) ועושה RESTART תוך חצי שניה? כיצד ניתן לבטל את אפשרות "הפעל מחדש באופן אוטומטי" מה REAPAIR או מדוס?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by PkAss,

שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by LoopXXX,

יש לי קובץ שאני מעוניין למחוק אך כשאני רוצה לזרוק לפח אשפה הוא אומר שהקובץ פתוח ב WINDOWS EXPLORER. יצוין כי סגרתי את כל התוכנות בדקתי בTM שאין משהו נוסף פתוח ואפילו עשיתי ריסטרט. ולא משנה בכל פעם הוא לא נותן לי למחוק את הקובץ באותה טענה. יש איזה תוכנה שיכולה לעזור שמחייבת את מע' ההפעלה לעשות דברים? כי אני לא יודע מה כבר מתשמש בקובץ.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by omer_xd,

שלום רב, יש לי בעיה בתצוגת הסמלים של המסך. הכתוביות שמיתחת לסמלים הם בתוך רקע של צבע אפור בטעות שניתי את הצבע איך אני מחזיר את הרקע של הכתוביות ליהיות שקוף? אשמח לקבל תשובה בהקדם. בתודה מראש:omer_

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום . אני מחפש תוכנה שתמנע התקנת תוכנות על המחשב . כדי שיישמר במצב הכי קל ומהיר. מדובר במחשב שמריץ גם XP וגם 2000 . תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. אני חייב לדעת מאיזו תיקיה מתקין הוינדאוס את ה IIS למחשב . כי זה לא מתקין אותו אוטומטית משום מה וצריך להביא לו את התיקיה מאיפה שהוא יוכל לקרוא את הקבצים להתקנה, אבל אני לא יודע מאיזו תיקיה. PLZ HELP !! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by Omri643,

קרוב משפחה שלי בא כרגע משדרות(ב"ש) כדי לסדר איזו בעייה במחשב- הבנות שלו שיחקו לו במחשב, ושמו לו ססמא. הם לא יודעים את הססמא. גם כשנכנסים במצב בטוח, המחשב מבקש ססמא. יש דרך כלשהי להסיר את הססמא? אם אתם יכולים תעזרו, זה די דחוף.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'.. החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..) ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל) החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7 הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. כאשר מתקינים XP במחשב חדש לגמרי שיש בו 40GB, הבנתי שהוא שואל כמה GB שיהיה בכונן המרכזי ©. אז נגיד אני בוחר 32GB, הוא אוטומטית ייצור גם כונן D עם 8GB הנותרים?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by y42r,

האם ישנה דרך להגדיר את הרקע של הכיתוב המופיע מתחת לאיקונים של שולחן העבודה שיהיה שקוף? כיום המצב הוא שיש צבע לרקע הזה וכאשר האיקון ממוקם על תמונה זה מאוד מפריע.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Miros,

האם הכרטיס שאני יקנה יתמוך בזה? 1950PRO? ומה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  13. Started by loco2000,

לפי מה שאני יודע היה ניתן ב-WINDOWS XP ו- WINDOWS 98 ליכתוב בפקודה בשם MSCONFIG והיה חלון קופץ והיה ניתן לשנות אלו תוכנות יעלו בהפעלת ה WINDOWS ואלו לא? בWIN 2000 זו לא אותה פקודה , מהי הפקודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום חבר הביא לי מחשב של טושיבה נייד ישן עם וינדוס 2000 והוא לא זוכר תסיסמא, ואין לו לא כונן דיסקים,רק יציאה אחת של יואסבי אז חברתי את היואסבי למחשב עם הכונן הכנסתי תדיסק שמאפס סיסמאות אבל זה לא מזה כניראה בבוט שזה מיואסבי. מה עושים כדי לאפס יש אפשריות אחרות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by galila,

את רוב הסרטים אני רואה מצויין, התקנתי קודקים. אבל לפעמים יוצא שאני מורידה סרט שאיני מצליחה להפעיל. בלחיצה עליו אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה והמדיה נסגרת http://img1.imagetown.net/fe88e4c6348e7aa930bd78619976ee00b34b6d071105475344.jpg כמו כן מדי פעם אני גם מקבלת הודעת שגיאה לגבי תיקיות כמו זאת http://img1.imagetown.net/6c6e9cd9b67ef7880bf0e7cae56ef0b5644c6a041105475853.jpg או דף אקספלורר http://img1.imagetown.net/d3014cb6c4fdba474b8a4259a4d86cbe2a1d36771105479545.jpg יש למישהו עצה\פתרון ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by Wingedbull,

אני רוצה להתקין את מערכת ה-XP הכי עדכנית, למעשה יש לי 2 גירסאות שאני מתלבט ביניהן, ואני לא ממש מבין מה הכי עדכנית והכי טובה להתקנה. אלה הגרסאות: WINDOWS XP SP3 - 2009 - ULTRA EDITION או Windows XP PRO SP3 ENGLISH Se7en Style EYE CANDY (02-01-2009) אם אתם מכירים גרסא אחרת שעדכנית ומשתלמת להתקנה, אני אשמח שתגידו לי. מבין אלה כמובן מה עדיפה. תודה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by omri_ro,

יש לי בבית מחשב נייד די ישן (מעבד C3 700MHZ עם 256MB) שמשבש בעיקר לגלישה דרך כ.רשת אלחוטי. בזמנו היה עליו WIN2000 שדי טחן אותו וחיפשתי מע' הפעלה נורמלית אחרת(ניסיתי אובונטו ולא הסתדרתי איתה ו98 לא בא בחשבון) קיצר מצאתי באינטרנט גרסה די נחמדה בשם TINYXP שעובדת נהדר על המחשב הנ"ל חוצ מבעיה קטנה אני לא מצליח להוסיף את העיברית. בCONTROL PANEL כשאני מנסה להוסיף בINPUT LANGUAGE את העיברית אני מקבל הודעת שגיאה: WINDOWS COULD NOT PROPERLY LOAD THE HEBREW KEYBOARD LAYOUT עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dovik,

רוצה להקציב למע' הפעלה מקום הנ"ל. המערכת היא WIN 7 UNL. האם הדיסק עם נפח 32 ג'יגה יספיק? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי 256 ראם (אסדי ראם) והשאלה שלי כמה ראם ורטואלי אני צריך לשים? פנטיום 3 800 וינדוס אקספי

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  20. יש STANDART יש WEB ויש ENTERPRISE. תודה. אני באמצע לימודי MCSA ואני רוצה להתאמן בבית. בכלל, מה ההבדל בין גירסת השרתים הזאת לגירסת ה PRO הרגילה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by PhoenixBoy,

When I am trying to write with Hebrew in sites, I got gibrish insted. like this: ?י? In this case I tried to write Moshe in Hebrew. In the windows, the Hebrew is ok. What can be the problem?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום כשהייתי עובד על Windows XP Version 2002 ( לפני SP2 ) היה מציג לי את ההודעה "it`s now safe to turn off your computer" כשהייתי עושה כיבוי למחשב. אבל כשעדכנתי ל SP2 הוא כבר לא מציג לי את ההודעה ההיא ורק מציג לי חלון שחור למה השינוי הזה קרה ? * המחשב שלי לא כבה לבד כאלו אני לוחץ על לחצן Power לאורך כמה שניות ומשחרר והוא יכבה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי win xp וקבצים שכתובים בעברית הפכו לג'יבריש . עכשיו יש לי תמיכה בעברית והתקנתי את כל השפות אז מה עוד נשאר לעשות בבקשה עזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by tommy_g,

אהלן חברים. תיקית ה-LINKS במועדפים של ה-IE כל פעם חוזרת לאחר שאני מוחק אותה... מישהו יודע איך אני מעיף אותה לצמיתות? מצ"ב תמונה למתקשים... תודה תומר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.