Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם ...מדי פעם שאני מחייג לאינטרנט VISTA נותן לי מסך כחול שאומר driver_irql_not_less_or_equal. ורשום בהמשך גם netio.sys קראתי קצת פה בפורומים והבנתי שיש קשר אולי לדרייבר של הכרטיס, עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אבל נראה לי שזה לא ממש מצליח הוא אומר שיש לי כבר את הדרייבר הכי עדכני, מישהו יכול לעזור לי ? הכרטיס רשת שלי הוא RTL8169/8110 family gigabit ethernet nic תעזרו לי בבקשההההה....
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלומות. לפני שבוע התחדשתי בHD SATA חדש, ורצתי להתקין עליו OS כדי לתת לישן לנוח על משכבו בשלום. נחשו מה, לא הכל יפה. אחרי השלב שווינדוז מעתיק קבצים מהדיסק ומבקש ריסטרט, המחשב מציג את ההודעה : "hal.dll missing or corrupt בלה בלה תתקין מחדש" אני יודע ( טוב, גוגל יודע ) שזאת בעיה נפוצה יחסית עם HD חדש, אבל מה לא ניסיתי.. פה יש פתרון גם פה יש פתרון ואפילו פה יש פתרון אף אחד מאלה לא עזרו. לא בנייה מחדש של ה- boot.ini וגם לא העתקה מאחד שעובד ( וגם לא חיפוש בפורום, אני לא הראשון עם זה ) הגרסא של הOS היא אותה אחת שמותקנת על הHD הישן ( הנוכחי ), אז אני שולל בעיה בדיסק. אנא עזרו לי אחיי הנאורים. :-\
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. לידע כללי - עם הפעלת המחשב לוחצים F4 ואז low level format , מה תהליך זה עושה בדיוק ? 2. אני מנסה להתקין במחשב שלי xp sp2 , והדיסק התקנה רושם שהוא לא מזהה כונן קשיח setup did not find any hard disk drire install . למרות שלדעתי יש,מה עושים? 3. במקרה של שגיאה כלשהי במחשב כיצד ניתן לפרמטו לפני שהוא עולה ? (כי שם הבעיה..) דרך לחיצת DEL כשהוא עולה או F4 או כל דבר אחר? תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ! איך אני קובע אפשרות שכל מסמך שאדפיס בסוף המסמך יהיה כתוב היכן הוא קיים על המחשב ? לתשובתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
לקחתי את המחשב של בת דודה שלי לעשות פירמוט: P4 2.8GH סלרון 128 זיכרון 80 גיגה FX5200 על המחשב כבר היה מותקן XP.. הבעיה: כל פעם שאני מעלה את הדיסק בבוט מהסידירום.. טעינת הקבצים (עוד לפני שההתקנה בכלל עולה) קופאת והסידירום מפסיק לעבוד (נח לו ..) ניסיתי עם עוד 2 דיסקים של ווינדוס נוספים והבעיה עדיין לא נפתרה.. לקחתי סידירום אחר הכנסתי למחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה (יש לציין שטעינת הקבצים נתקעת כל פעם בקובץ אחר) למשהו יש מושג מה עושים? תודה לכולם ..
-
- 14 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כשאני מפעיל defragment על קונן c מופיע לי ההודעה הבאה : disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f אשמח לשמוע מה אפשר לעשות בכדי שאפשר יהיה להפעיל - defragment תודה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
או שכן יענה אוטומטית אך רק לאחר 8 צילצולים
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני מחפש דרך למנוע הרצת הקבצים הנ"ל באמצעות Group Policy למספר מרובה של משתמשים. מישהוא אולי יודע איך אפשר לעשות את זה? שאלה נוספת, אני מחפש תוכנה שעוזרת לנהל הדפסות, תוכנה בעלת אופציות כגון, הדפסת מספר עמודים גדול מ- X בשעה מסויימת, ניהול הדפסות וכו'. מישהוא מכיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה יעלה WinV ומתי הוא ייצא? אם אתם יודעים תכתבו לי!
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
איך אני משנה את גודל הפונטים בווידואס או לחילופין באינטרנט אקספלורר?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ראיתי פעם באתר של מיקרוסופט (כן, באתר של מיקרוסופט) שיטה להסרה של ה WGA. היה רשום שם שצריך להיכנס לאיזה תקייה של וינדוס ולשנות שם קובץ לold אני פשוט לא זוכר איך בדיוק... מישהו יכול להגיד לי איך אני מסיר את ה wga מהמחשב שלי? http://support.microsoft.com/kb/921914/ זה רשום כאן אבל לא ממש הבנתי...
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש. במחשב יהיו 2GB של זכרון, ו- HD בגודל 160GB. המליצו לי ליצור בהארד דיסק מחיצה שתהיה מיועדת לזיכרון וירטואלי בלבד. לצורך העניין, תהיה מחיצה C בגודל 20GB עבור מערת ההפעלה (XP), מחיצה D עבור תוכנות, משחקים ושאר ירקות (בגודל של 130GB~), ומחיצה E בגודל של 4GB לזיכרון וירטואלי. על מחיצה זו לא יהיה שום דבר (היא תהיה "ריקה"), והזכרון הוירטואלי יוגדר כך שהוא "יישב" רק במחיצה E. מישהו מכיר את העניין הזה / יודע אם זה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה באנגלית XP PRO שמותקן עליה MUI עברית עד אתמול הכל היה בעברית , עברית מלאה ופתאום חלק מהתפריטים הפכו לאנגלית כמו למשל התפריט של לחיצה ימנית בעכבר על הרקע או העזרים בתפריט התחל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הMUI אבל זה לא עזר.. מה הפתרון לבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עשית פירמוט ועכשיו שאני רוצה להיכנס למנהל משימות הוא אומר לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך. http://www.2send.us/uploads/640cfd0d77.JPG
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המחשב השתגע לי. זה התחיל יום חמישי ככה, הדפדפן מודיע לי שלא מותקן לי JAVA והוא לא מציג JAVA ו JS (סקריפטים של זה), למרות שזה מותקן לי. אחר כך זה התחיל לא להריץ שום סקריפטים בתוך המחשב עצמו, כמו חלון שחזור המערכת, מדיה פלייר, וכו' עכשיו אני לא יכול לראות סרטונים, לא לכתוב בטפסים (חוץ מהטופס הזה), ואני לא יודע למה. זה לא וירוס או רוגלה, נכנסתי בסייפמוד וניסיתי לעשות שחזור מערכת - גם החלון הזה לא עולה. מה לעשות? (חוץ מלפרמט)
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם האם ישנה פקודה שניתן למחוק מישחקים כגון דמקה, שולה מוקשים ,והיתר שבאים עם xp home תודה לכם שניתי את ההודעה שרשמתי...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תודה לעוזרים או שיש למישהו תוכנה כמו PARTITION MAGIC אבל בחינם ?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כשאני מנסה לסגור רשום לי פעולה זו בוטלה עקב מגבלות על המחשב וזה מופיע גם במצב מוגן וגם במצב רגיל מישהו נתקל בתופעה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם בכול פעם שאני מעלה את הוינדוס אני לא יכול לשנות רקע אני לוחץ על מאפינים ורוצה לשנות את הרקע אבל משום מה חסרה לי האפשרות להחליף תמונת רקע וזה מוזר הנה תמונה להמחשה איזו אופציות קימות ומה שחסר לי!! מה לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
^^ השאלה בכותרת ראיתי איך עושים את זה בעזרה של הXP אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני לא מוצא את ה"הכרטיסיה מתקדם" תודה לעוזרעם!!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כלומר שלא יהיה סל מחזור על הדסקטופ תכלס לא כזה משנה לי שלא יהיה בכלל סל מחזור אבל לא חושב שקיימת כזאת אופציה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-