עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MarioPolo,

בס"ד שלום רב! פירמטתי את המחשב שלי לפני 3 ימים ועכשיו מותקנת עליו XP SP3 . אולם, בכל פעם שאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה הבאה (ראו תמונות). תודה מראש לכל העוזרים. לוח האם: 848p Neo-v MSI [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by nimrodg,

מצאתי קובץ DAT שנקרא ntuser כשאני רוצה לעשות גיבוי למערכת הוא לא נותן לי להמשיך את הגיבוי. האם זה בסדר שאני ימחוק אותו או שהוא חשוב למערכת?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  3. אז ככה! בסוף נכנעתי והתקנתי את וינדוס ויסטה אולטימייט בכל מקרה הקול עבד לפני שהתקנתי את הדריבר של הכרטיס קול (לדוגמא המוזיקה במידה פלייר) אחרי שהתקנתי את הדרייבר פיתאום במדיה פלייר אין צליל! יש קירטוע מוזר כזה ואין מנגינה ואין כלום חשבתי אולי צריך קודקים אז התקנתי וזה לא עובד. חוץ מזה יש צלילים ורק בוינדוס מדיה פלייר זה לא משמיע לי כלום! מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש עריכה: עוןד בעיה שצצה כשהורדתי דרייבר לכרטיס מסך 88GT כל פעם הוא נכנס ל POWER SAVING MODE בקיצר רק כאב ראש עם הויסטה

4. מבלי להוריד את הרזולוציה? תודה רבה מראש. :]

• 2 תגובות
    • 13.5k צפיות
  5. Started by yakar,

שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by ofirterev,

שלום אני מחפש להורדה win vista Ultimate 64 bit hebrew sp1 כולל בוט וקוד תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. מיקרוסופט מכריזה על פיתרון אבטחה באמצעות וירטואליזציה, שאמור להפוך את הדפדפן שלה לבטוח הרבה יותר עבור ארגונים וגם משתמשים ביתיים לכתבה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  8. הסרט עובד לאט במחשב שלי, במחשב של חבר שלי (יש לו מחשב יותר חלש משלי) הסרט עובד מצויין אפשר לשלול את הבעיה של וירוס ועומס על הווינדוס בגלל תוכנות שעובדות ברקע... מקווה שתעזרו לי... יש לי מחשב כזה: p4 2.6gh ram 254mb כרטיס מסך g force 4mx 400 win98 windows media player 9 תודה לכל מתייחס

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by UltraWaveMUSA,

הכול התחיל מאז שהמסנג'ר הפסיק להתחבר לי בגלל בעיה כלשהי. לכנסתי אל ההגדרות רשת ואל המאפיינים המתקדמים של ההתקשרות, שם נאמר שיש בעיה עם הWINDOWS MANAGEMENT INSTRUMENATITON משהו בקשר לזה שהמידע כנראה פגום ושצריך להפעיל את שחזור המערכת. נכנסתי לשחזור המערכת והופיעה לי שגיאה שאין אפשרות למצא את קובץ ה framedyn.dll - לאחר אישור השגיאה מספר פעמים עולה דף השחזור אך כשאני בוחר ללכת על פעולת שחזור ולא על פעולת שמירת נקודת שחזור אני מקבל את אותה שגיאה ולאחר אישורה לא קורה דבר... ז"א, אין אפשרות לשחזר את המערכת וגם אם כן, אני מאמין שזה לא יעזור. זאת גם מתקבלת לאחר לחיצה על לחצן ימני על המחשב שלי וכניסה למאפיינים. מה עלי לעשות? תודה מראש, העיניין מאוד דחוף. עריכה : וכבר עשיתי בדיקת ש…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by e.s,

יש לי תמונות או סרטים ממצלמה דיגיטלית ואני לא מצליח לפתוח מישהו מכיר תוכנה לפתיחה תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by Leo101,

נכון יש את מנהל המשימות של windows עכשיו אני יודע שחוץ מהctrl + alt +delete אפשר להפעיל אותו דרך התחל.....הפעלה... אבל שכחתי את ה"קוד" שפותח אותו מישהו יכול להגיד לי מה הוא?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by mama,

איך שולפים את מספר הרשיון של WINDOWS 95 שאינו עולה אפילו בSAFEMODE

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Morfix,

היי יש לי windows xp pro, הגדרתי ססמא למשתמש שלי. אני רוצה שכשאני אלך מהמחשב אני אוכל ללחוץ על windows key+l או נעילה כדי לנעול את המחשב. הקטע שכרגע זה עובד לבד אם אני לא נוגע במחשב כ5 דקות הוא ננעל לבד ואז אני צריך ללחוץ על המשתמש ולהקיש ססמא כיצד אני מבטל את זה? אנני רוצה לנעול לבד בצורה ידנית מתי שאני צריך.

• 2 תגובות
    • 18.8k צפיות
  14. Ok, i got into the msconfig and i saw the "UpReg.exe", what is this service? by the title it has connection to the registry, but the question is if it so important or can i take the V off? Thanks!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. זה קרה לי פתאום שאני מדליק את המחשב! מה לפרמט ולהתקין מחדש? לא הגיוני? CHKDISK /R יעזור? או שיש דרך אחרת להעתיק את הקובץ ממחשב אחר? ענה עיזרו לי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by TP,

יום אחד אני לא מוצא את הכונן פלופפי במחשב שלי.. (יש לי חלונות אקספי) ניסיתי לחבר אותו יותר חזק זה לא עזר.. ניסיתי למחוק אותו ושהווינדאוס יזהה אותו וזה לא הלך.. לא נרהא לי שהוא מקולקל.. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by noamc,

יש לי windows לא חוקי.אתמול התקנתי את servise pack 2 של windows xp.כל שלב ההתקנה היתה בסדר עד שהמחשב עלה ונפתח חלון של הפעלת מוצר windows .ואז קיבלתי משפט שאומר שהתוכנה כבר הופעלה ויש ללחוץ על כפתור האישור ליציאה.לאחר מכן עולה רבוע של שם משתמש ורשום שההגדרות נשמרות ולא נעשה כלום והמחשב לא עולה. יש למישהו פתרון לבעיה זאת ולא על ידי פירמוט.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by Elrond,

למרות שאני משתמש בכיווץ של XP, כלומר במאפייני הקובץ - קובץ מכווץ (ולא ZIP או משהו), בזמן האחרון משהו התחיל להיות מוזר התחלתי מ- 3 גיגה פנוי, שבוע אחרי זה שמתי לב שהמקום הפנוי כבר הגיע ל 4 גיגה (בלי שמחקתי שום דבר), עכשיו אני שמתי לב שהמקום כבר הגיע ל- 5.5 גיגה פנוי ??? לא השתמשי בשום תוכנה שאכלה מקום (ואילצה את ה XP לכווץ עוד) ולא פיניתי שוב דבר בכאלה גדלים. יש למישהו הסבר לזה?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  19. מישהו יודע מהן הדרישות של Windows Vista - של המינימום והמומלצות(של הגרסת בטא האחרונה שיצאה), ובקשה שנייה אני צריך בבקשה מאמרים בנושא בעברית. תודה רבה, מתן.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by LironPinto,

אני צריך את הויסטה הכי טובה שקיימת בעברית בבקשה .. ומדריך קטן לפרמוט .. כלומר אני יודע לפרמט עם xp זה לא בעיה .. השאלה היא האם זה אותו דבר עם vista ? נ.ב לגבי המעבד 32\64 ביט אין לי מושג יש לי Core 2 Duo E6550 2.4Ghz 1333Mhz .. כעיקרון המחשב חזק אבל השאלה היא עם 32 או 64 .. טוב תודה מראש ; )

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by ItachiSan,

שלום, מותקנות לי על המחשב ויסטה ו 7. במסך הבחירה בינהן ה 7 משמשת כברירת מחדל (אם אני לא בוחר וינדוס בעצמי ה 7 תיבחר לבד אחרי 30 שניות). האם ניתן להפוך את הסדר כך שהויסטה תהיה ברירת המחדל? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by danidi,

שלום יש לי וינדוס אקס פי.. שאני מזיז חלונות בוינדוס הם זזים נורא לאט משום מה.. זה לא היה עד עכשיו מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by gal,

לא בטוח שקשור לכאן אבל, בעקרון האם יש הבדל ביצועים ומהירות אם אני מתקין ויסטה 64 ביט על כונן קשיח עם 16MB BUFFER או שאני מתקין על דיסק עם 8MB BUFFER.כי פשוט התקנתי אותה על דיסק שהוא קצת מרעיש וזה משגע אותי והייתי רוצה להתקין את זה על הסמסונג שלי של 160GB אבל עם 8MB BUFFER. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. יש איזו שורה שכותבים ב Run או "הפעל" ואז הווינדוס מחפש קבצים שחסרים לו והוא מעתיק אותם מהדיסק התקנה, מהי??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.