עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי, התקנתי XP SP3 ואחריו במחיצה אחרת Vista Ultimate. כשאני ב XP,כל פעם שאני מנסה לפתוח או לבדוק קובץ בתיקייה במחיצה נייטרלית (תיקיית קבצי התקנה למשל) אני מקבל הודעת שגיאה Explorer-application error, עם שגיאת זכרון...memory reference )7XoX000 והחלון נסגר. שמתי לב שזה קורה בעיקר , אם לא רק, בקבצים שיצרתי או הורדתי בויסטה, ושאני מנסה לגשת אליהם ב XP. אפילו להעתיק את הקובץ למקום אחר הוא לא נותן לי... מה עושים (חוץ מלפרמט?) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by DjMorpheu5,

אני נגיד רוצה לכתוב בעברית ב- notepad , אז זה כותב בעברית, כי יש לי עברית אבל אחרי שאני לוחץ שמור, אז זה מראה את זה : http://img39.imageshack.us/img39/6471/76433155.jpg אחרכך אני עושה אוקי ושומר, ואז כשאני פותח את מה ששמרתי, זה מה שמראה : http://img29.imageshack.us/img29/9803/36885901.jpg ויש גם כמה אפליקציות שמראות כל מיני סימנים במקום עברית[br]פורסם בתאריך: 26.08.2009 בשעה 22:41:19 לא משנה... זה כבר הסתדר לי.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Zinger777,

שלום, אחרי פירמוט המחשב והתקנת כל העדכונים הבנתי שSP3 עושה לי בעיות ואני צריך לחזור לSP2. איך עושים את זה בדרך היעילה ביותר?(האפשרות האחרונה היא לפרמט את המחשב שוב ולא להתקין את הSP3, תודה, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by urich,

יש לי win me ונמחק לי תפריט העזרים מהתחל תוכניות אבקש לשלוח עותק של התפריט לתיבת הדואר stariks@netvision.net.il אני יודע שהבקשה מוזרה אבל אין לי כוח להתקין מחדש את win בתודה מראש Urich

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by huber,

שלום חברים. במחשב מסויים אצלנו מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: [imgbig]http://i1227.photobucket.com/albums/ee424/eranhuba/IMG_20131203_131108_zpsc3d118c5.jpg[/imgbig] ההודעת שגיאה קופצת שוב ושוב כל פעם שסוגרים אותה ונמצאת תמיד בחזית ולכן מפריע לתצוגה. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה הנ"ל ללא הועיל, ניסיתי להריץ SFC ולא נמצאו תקלות. גם סריקת ווירוסים לא העלתה דבר. אשמח לכל רעיון אחר שעולה בראשכם. תודה מראש.

6. זה התחיל אתמול לבד =\.. הוא מחכה שאני אלחץ על שם המשתמש שלי כדי להיכנס לוינדוס.. אבל יש לי רק משתמש אחד.. איך לעשות שזה יכנס לבד?.. נ"ב: זה תמיד נכנס ... פתאום אתמול זה התחיל לבקש ממני ללחוץ =\

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. יש לי מודם חיצוני us robotrics אני נותן לאקס פי לזהות אותו ולהתקין אותו לבד (כי אין לי דרייברים שלו, פשוט לא מוצא..) ואז הכל עובד מעולה הבעייה: לאחר איתחול\כיבוי שוב פעם המודם לא מזוהה ואני צריך להוסיף אותו מחדש. מה הבעייה? מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. כאשר יש איזה שגיאה במערכת המחשב מכבה את עצמו..ורושם את זה בקובץ לוג של המערכת היכן נמצא הקובץ לוג הזה בדיוק??? מי שלא הבין יכול לראות (לחצן ימני על המחשב שלי---PROPERTIES---ADVANCED-----STARTUP AND RECOVERY ) כמו שאפשר לראות יש שם אפשרות שהמחשב ירשום את התקלה בקובץ לוג של המערכת היכן הוא שאני יוכל לזהות את התקלה????

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. אני כל הזמן נתקל בשגיאות בהתקנה של הSP1 אחרי שלב 2 יש ריסטארט והויסטה לא עולה בכלל אני מקבל שגיאה שצריך להכניס את הדיסק התקנה ולעשות שם REPAIR MY COMPUTER וזה מה שאני עושה ואז הבעיה נפתרת זה ממשיך לשלב 3 ואז בסוף מציג לי שגיאה עם לינק לאתר של מיקרוסופט אני נכנס לשם ויש שם מאמר,קראתי את המאמר והורדתי כלי שכתוב שהוא יפתור את הבעיה,בינתיים אני מתקין אותו ולגבי החבילת שפה בעברית אני מקבל כל הזמן שגיאה קוד 1 או קוד 2 הבנתי שגם לזה יש עדכון שמסדר,הורדתי והתקנתי את העדכון וזה לא גם לא עוזר ואגב SP1 בכלל לא מופיע לי בוינדוס אפדייט והתקנתי כבר הרבה עדכונים עריכה:לא משנה הסתדרתי לבד מנהלים אפשר לנעול/למחוק

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום אנשים, יש לי HD אחד שמחולק ל C D כל אחד של 60 GB. על C מותקן לי ה XP הרגיל שרכשתי ואני רוצה להתקין במקביל גם את הויסטה. המחשב שלי חזק ואני יודע שהויסטה ירוץ טוב עליו אבל בכל זאת לפני שאני עוזב את ה XP אני רוצה לודא שהכל רץ פיקס. אני יכול להתקין את הויסטה על D ולעשות את המצב בחירה בין 2 מערכות? כמה מסובך זה אמור להיות? אני יודע שהשאלה הזאת נראת מטומטמת ואני דיי יודע את התשובה שזה עובד ולא אמורה להיות בעיה. עשיתי הרבה במחשבים אבל את זה עוד לא נסיתי ורציתי לודא סופית מול אנשים שבטח עשו את זה... תודה! עפר

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

לא מזמן קניתי לפטופ ואני מחפש בנרות תוכנה שתעשה בצד העליון של המסך מד בטרייה כמו של הפלאפונים האם קיימת תוכנה כזאת?? מי שעוזר מלך!

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  13. יש לי לוח קקלט לפני הרבה זמן כשהתקנתי את הווינדוס 7 אוטומטית הוא זיהה אותו אבל התגובה של הלוח נהיתה שונה ממערכת ההפעלה הקודמת התקנתי את הדריבר של הלוח ואז נהיה התנגשות עם המערכת כשאני כותב בלוח הוא מדלג מצד אל צד כאילו אני לוחץ בשתי מקומות במהירות, ניסיתי להסיר את הדריבר הכל חזר לקדמותו אבל לא נוח לי עם התזוזה של מערכת ההפעלה, כשרציתי להפסיק את פעולת התוכנה במנהל המשימות הוא מפסיק לשניה וחוזר שוב.. יש למשהוא פטרון איך להפסיק את העט מגע המובנה של הווינדוס 7? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by gjook,

שלום , היום הדלקתי את המחשב , אני רואה שיש אפשרות לבחור בדרך שבו יעלה ווינדוס..(מוזר קצת..) , אבל המשכתי ובחרתי בדרך הרגילה , בכל מקרה הופיע לי מסך כחול בתחילת המסך מופיעה ההודעה: A problem has been detected and windows has shutdown to prevent damage to your computer. If this is the first time you have seen this error screen restart your computer." ואז הוא כותב ומסביר על איך אפשר לתקן את הבעיה ולא זה לא עוזר..:-( ואז הוא כותב: "*** STOP: 0x0000008E (0xc0000005, 0xBF803EF6, 0xF8894C94, 0x00000000) *** win32k.sys - Address BF803EF6 base at BF800000, DateStamp 43446a58 Beginning dump of physical memory Dumping physical memory to disk עשיתי ריסטרט והפעם בחרתי במצב בטוח...…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  15. מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. שלום חברים איך אני מתקין שני מע הפעלה יחד על דיסק אחד ויסטה וXP יחד ? PM8 לא מאפשר הוא נותן לבחור את מע ההפעלה כמו 98 95 2000 NT ניסיתי את שני הדרכים ולא הצלחתי התקנתי את ויסטה ובכלל PM8 לא מצליח להתקין עליו אי תאימות מישהו ניסה ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by Vortex,

שלום, הייתי רוצה שבתיקיית התמונות שלי יהיה לי כמו בווינדוס אקספי, שלא צריך להיכנס לתמונה כדי לראות אותה. שתהיה תמונה מוקטנת באייקון של הקובץ. זה אפשרי בווינדוס 98? אני לא אוהב את ה View as webpage. תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by shahar07,

אצלי הוא שוקל ככה האם זה נורמאלי ? האם אני אמור למחוק את ה 5.3 GB שנמצאים ב TEMPORARY ? ואת ה 3 שמצאים ב WINSXS, ןיש לי עוד 2 קבצים, 1. PAGEFILE.SYS ו2. HIBERFILE מה זה הקבצים הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500 GT הבעיה ש RIVA TUNER לא מזהה את הדריברים של הכרטיס מסך!! בויסטה זה עבד טוב יש למישהו פיתרון ???

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. XP כבר יש לי, השאלה אם שווה להוציא 500 שקל בשביל Home Premium? המחשב בעיקר למשחקים וגם לסרטי HD. הבעיה העיקרית שלי היא בגלל כל ה-Games for Windows שלפי מה שהבנתי עובדים רק על ויסטה. אז השאלה שלי היא: לקנות ויסטה או לדבוק בXP?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by arikbaron,

הי בחלק מהודעות שאני מקבל לתיבת המייל הוטמייל במקום אותיות עבריות אני רואה מלבנים-איך מתקנים? תודה

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by Sp_RuS,

וואוו, פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור בעיה של "נדפק הוינדוס" ,הבעיה היותר גדולה שאני כרגע לא יכול לעשות פורמט, כי יש שם מידע חשוב, ואני לא יכול לעשות גם באק-אפ למידע, כי כרגע אין לי אפילו לאן!!! אז ככה, קודם כל מדובר בלפטופ, אני מרבה להשתמש בhibridination, ולא לכבות... שלשום הכנסתי אותו למצב hibridinate, ולא חיכיתי שהוא יסיים לטעון את המידע לכונן וכבר הכנסתי את המחשב לתיק תוך כדי זעזועים והכל.. כהדלקתי אותו, הוא רשם לי "שגיאת חומרה" והוינדוס לא עלה.. עשיתי איתחול, והיתה אפשרות להפעיל את המחשב מחדש בלי חזרה מhibridinate, בקיצור ככל הנראה השמירה של המידע מהראם להארדיסק נדפקה קצת.. לא משנה, המחשב עלה, הכל היה בסדר, בהמשך העבודה על המחשב, התקנתי 3d max, magicdisk ויש מצב לעו…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. שלום לכם, אני מנסה לנקות את המחשב שלי בדרך כלל הייית מפרמט אותו אבל זה מחשב נייד שהמערכת הפעלה של ווינדוס באה לי מובנת ואין לי את הדיסק אבל תאמת יש לי את המספר הסידורי של הווינדוס מאחורי המחשב מודבק אבל אין לי מושג מאיפה אני משיג את הווינדוס כלומר את המערכת להתקין אותה,כלומר איזו גירסה בדיוק תקבל את המספר סידורי הזה ? במקרה ומישהו יודע אשמח גם על זה לקבל תשובה השאלה שאני רוצה לשאול בתכלס היא, כשאני נכנס לכונן C ואז למשתמשים משם לתקיה שנושאת בעצם את השם שלי (כלומר את השם של המחשב) ומשם אני נכנס לתקיה שהיא כביכול מוסתרת בשם appdata היא שוקלת קרוב ל 16 ג'יגה ....הזוי בתוכה קימות 3 תקיות ,והשניים מתוכם ששוקולות הכי הרבה זו Roaming , Local ב Local יש תקית temp ששוקלת גם הרבה. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עשיתי שדרוג ולא פירמוט ואמרו לי שלא טוב לעשות ככה , אני נורא רוצה לחזור לXP כי הוויסטה עושה בעיות , מישהו יכול להדריך אותי ?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by Jinjis Han,

יש לי תיקיה שבה עשרות קבצי ראר שמכילים קובץ img אחד שוקל 4.7 ג'יגה... איכות די וי די... בכל מקרה הבעיה היא שאני משתמש ב fat 32 ושאני מסיים את ה extract אני מקבל error מסוים שאומר שבגלל שיש לי fat32 אני לא מסוגל לעשות extract לקובץ... יש דרך לעבור את זה? מבלי לפרמט את הכונן לntfs כי ממש אין לי חשק להתחיל לצרוב ולגבות את כל הכונן... יקח לי שנים. תודה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.