Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי סריאל מקורי שאני מנסה לעדכן זה מה שהוא רושם : http://img517.imageshack.us/img517/1431/qqqrf5.jpg
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס למאפייני תצוגה כדי לשנות רזולוציה אני מקבל את השגיאה: Error in desk.cpl Missing entry:Settings,@Settings ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל, כולל התקנת תיקון של ויסטה ללא הועיל. בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות שכמעט כל התפריט לא פעיל... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
רוצה להתקין ויזואל סטייל ואני צריך את הuxtheme . יש לי XP PRO עם SP2 . אם צריך עוד פרטים על המערכת רק תגידו . תודה !
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני גולש בכל מיני אתרים באינטרנט או מנסה להיכנס לצ'אטים קופצת לי מדי פעם הודעה אשר אומרת לי כי על מנת לראות את התוכן המבוקש בעמוד זה, עלי להתקין רכיבי ג'אווה. אוקיי, לחיצה על Download מביאה אותי לאתר הבא: http://www.microsoft.com/windows/ie/getosver/javaxp.asp ושם יש לי הפניית קישור לאתר של Sun: http://www.java.com/en/index.jsp -באתר של סאן אני מוריד את רכיבי הג'אווה, ואז לאחר שהכל מותקן בהצלחה אני חוזר לאותם האתרים שבהם הוצגה לי ההודעה אבל שוב מוצגת לי ההודעה שאומרת שעליי להתקין ג'אווה (!!). כאילו וכלום לא קרה. המחשב מתעלם לחלוטין מההתקנה...! מה עושים? -תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה את הגירסה של Windows XP 64-Bit Edition שכרגע קיימת?? אני שמעתי שהיא נורא יציבה ועובדת נורא מהר.. http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=xp641069&page=1&cookie%5Ftest=1
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי יש לי מסמך טקסט שרשום בו כל מני דברים ואני רוצה שהוא יעלה שאני מדליק את המחשב מחדש כול פעם כמו שעולה האיסייקו המסנג'ר ושאר התוכנות .. אני רוצה גם שהמסמך הזה יעלה .. ושיהיה גם אפשר לבטל אותו במידה ואני ירצה ... יש אפשרות כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יצא שפה עברית למערכת הפעלה 7? וגם איך אני בודק אם המערכת תרוץ אצלי במחשב? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קודם כל-סליחה אם הנושא לא שייך ולשאלה..בדקתי בביוס והWIN שלי (XP PRO SP1 באנגלית) עושה קודם כל : Firsr Boot-Removable Seconde Boot-CD-Rom Third Boot-Hd ה-WIמ עצמו עולה מ-HD כמובן..אבל כשמפרטים צריכים לעשות את זה מהדיסק..(אני עושה את זה לפחות) אז אני יכול לעשות ראשון מCDROM ושני HD ושלישי לבטל? מזה הכוונה REMOVEABLE בכלל? מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן ושבת שלום. ובכן,התמונה המצורפת תגיד הרבה יותר מאלף מילים ואני רק אוסיף שברגע שאני מעלה את זה למקס',סוגר את זה ופותח את ה-Winamp לשמוע שיר שוב לא שומעים כלום וזה יורד לרמה הזו. אבל,במידה ואני כבר הפעלתי את השיר ורק אז אני נכנס לשם ומעלה ואז סוגר - הכל בסדר והעוצמה נשארת כבר. אבל שוב יש פה קאץ' - שנגמר השיר והשיר הבא מתחיל זה שוב יורד לרמה הזו. ניסית גם בתוכנות אחרות כמו Bsplayer ככה שזו לא הבעיה של ה-Winamp. יכול להיות שזה איזה וירוס או תוכנת ריגול? סה"כ אין לי מושג כי אני בצבא ומי יודע מה המשפחה עושה על המחשב שלי. עדכון חשוב,עשיתי ריסטרט וזה הסתדר לפי מה שראיתי עכשיו - אין לי מושג מה גרם לזה,לכן אני עדיין אשמח לדעת מה הפיתרון של הבעיה במידה והיא תחזור. עדכון נוסף ומ…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נשרף, ולכן עברתי לאיזשהו מחשב אחר שכבר המון זמן לא נגעו בו. בסה"כ המחשב הזה בסדר גמור, אבל אין בו אפילו את service pack 1 של ווינדוס XP, ולכן יש לי בעיה מאוד גדולה להכנס אפילו לכל מיני אתרים (כמו פייסבוק לדוגמא) או אפילו להפעיל איסקיו (אני יכול להשתמש רק בICQ PRO כאן). כמו שאתם בטח יודעים, אי אפשר להתקין את SP3 ישר, אלא צריך קודם להתקין את SP2. לכן הורדתי את SERVICE PACK 2, אבל המחשב רושם את ההודעה הבאה: Windows XP Service Pack 2 cannot install. The product key used to install Microsoft Windows may not be vaild. For more information about why you have received this error message, and steps you can take to resolve this issue visit www.howtotell.com איך אני …
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
זה הרדיסק של סייגט מהגירסאות שיש בהם תקלה ...עשיתי עידכון לפריימור..ועכשיו אחרי חודשים פתאום הארדיסק עושה בעיות אי אפשר להעתיק מהירות שלה על הפנים ועכשיו הוא בכלל נדפק אי אפשר לעשות כלום עם מה שיש עליו משחקים וכו'.. הנה תמונה עם מה שהוא רושם שהוא נתקע [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט והגדרתי את החשבון שלי בתוך חשבון אדמיניסטרטור (מנהל). הבעיה היא שבכל תוכנה שאני נכנס אליה ודורשת להיות מנהל זה מזהה אותי בתור משתמש רגיל ולא בתור אדמיניסטרטור. בלוח הבקרה ניסיתי לשנות את החשבון לחשבון רגיל אבל אין לי אפשרות כזאת. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
תמיד שאני מנסה ליפתוח קובץ swf אני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת (תמונה למטה) צריך לבטל איזה service מסוים? או מה? תודה לעונים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בקרוב דיסקואנקי חדש. על רוב הדיסקאונקיים כתוב שהם מתאימים למערכות ההפעלה מילניום, 2000, איקס פי, וויסטה. האם דיסקואנקי שאני קונה היום ומתאים למערכות אלה, אמור להתאים גם לווינדוס 7 כאשר ייצא בעוד חודשים ספורים?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אי אפשר לשנות את האייקון שלו כמו שמשנים של תיקיות רגילות, אז איך אפשר ? (לא רק למחשב שלי, גם לאינטרנט אקספלורר סל מיחזור וכו'..) תודה.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני נפטר ממסך הפתיחה בXP שדורש סיסמה! מה שאין לי! וגם שאני לוחץ ALT CONTROL DELETE לא מופיע לי ישר הפרוסס אלה כמו בגרסת 2000 עם הלחצנים של כיבוי מחשב וכו
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בפרטישן שבו יושב מערכת ההפעלה ( דיסק של 60G מחולק ל13-47 של ווסטרן), לאחר מחיקות של קבצים כדי לשחרר מקום, אין שום שינוי בfree space כשאני עומד על C וקליק ימני. מה גם שאין לי מושג כיצד הדיסק התמלא עד לכדי 12.5G כשאת רוב הקבצים אני שומר בפרטישנים אחרים. אגב, כשמחקתי דרך clean disk כן השתחרר מקום. ועוד שאלה, איפה כדי לחפש במיוחד כדי לשחרר מקום?כלומר איזה תיקייה מתמלאת כל הזמן למרות שאני לא שומר שום דבר בכונן זה באופן מכוון?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
למרות שמוגדר ב- Explorer (לא IE) שלחיצות על תיקיות וכו' לא יפתחו בנפרד, הוא פותח אותן בנפרד, מישהו נתקל ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום! תמיד כשהוינדווס עולה מופעלות איתו תמיד כמה תוכנות וזה מאט אותו ולוקח לו הרבה זמן לעלות...אני רוצה לדעת איך אפשר לבטל את העליה של התוכנות מיד כשהוא מופעל(גם איך ב-xp וגם איך בויסטה). תודה!
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שאלת תם: במידה ואני מפרמט את המחשב ומתקין הכל מחדש (תוכנות, דרייברים וכו') ורוצה ליצור לאחר מכן משתמש נוסף על המחשב - האם אני אצטרך לבצע את כל ההתקנות מחדש (תוכנות, דרייברים, וכו') עבור ה-USER הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום לאחרונה בנוסף לבעיות אחרות שיש לי במחשב ועם מערכת ההפעלה, כגון : איטיות בפתיחת המחשב, לוקח הרבה יותר זמן לכל התוכנות לעלות, ואפילו זה מחמיר כל יום (עד 5 דקות לפעמים) שפעם זה לקח דקה. עכשיו יש לי בעיה עם סגירת המחשב, דרך הפעל....הוא פשוט מסרב להסגר, סוגר את התוכניות אבל לא את המחשב, המחשב נשאר פתוח. לגבי אתחול זה כן עושה לי. מישהו יודע מה הבעיה שלי, האם אפשר לעזור?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם קיימת האפשרות להתקין אינטרנט אקספלורר 7 בעברית בויסטה? ראיתי שיצא להורדה בעברית כבר..
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3297280,00.html רק להזכירכם ווינדוז XP פרו עם SP2 עולה 299 דולר (MSRP). אני מניח שלרוב המשתמשים פה גרסת הHome Premium תספק את כל הצרכים - אנו מסתכלים על ירידה של 40$.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ב-XP היתה אפשרות לסמן עדכונים אותם אני לא רוצה לעדכן ובנוסף,ניתן היה להודיע למחשב שלא ישאל אותי שוב לגבי עדכונים אלו. איפוא יש את זה בוינדוס 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שנועלת Wallpaper שנקבע מראש על הDesktop ולא נותנת לשנות אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-