עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by poi212003,

מה ההבדל בין שני הגרסאות ואיזה עדיפה יותר ? תודה על העזרה.

2. Started by dorratz,

ב-23 ליולי Microsoft הוציאה עדכון אבטחה עבור DirectX 9.0a, העדכון סתם כל מיני בעיות אבטחה ועדכן את גרסת ה-DirectX ל-9.0b. עכשיו, התגלה מין באג קטנטן שהעדכון גרם, ולכן Microsoft הוציאה Hotfix שמתקן את הבעיה. לידיעה ב-Neowin.net. להורדת העדכון.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by POPOASDFG123,

איך אני מגבה את WINDOWS יש לי רק כונן C אז איך אני בדיוק מפצל אותו... אין לי את דיסק ההתקנה האם אני יכול לגבות אותו בלי הדיסק......

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  4. טוב זה אף פעם לא קרא לי והתקנתי XP על הרבה מחשבים כולל זה. זה XP באנגלית, אבל התקנתי עברית והיא עובדת. מה שכן, יש מקומות, כמו למשל: עברית בקבצים של notepad, עברית ברשימת כתובות באאוטלוק, או בכל מני אתרי אנטרנט, שהעברית מופיעה כג'יבריש... אולי יש איזה פונט שצריך להתקין או משהו בסגנון? ועוד דבר - כל פעם שאני עושה ריסט, המשחק שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה? תודה!

5. כמו כן,אני רוצה לדעת גם איך לחלק למחיצות,תודה מראש

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by Spook,

קיבלתי מסך כחול תוך כדי עבודה, ועכשיו המערכת לא מצליחה לעלות. לחצתי F8 וניסיתי לעלות כך שהוא מראה איזה קובץ עולה בכל רגע, והוא נתקע על קובץ בשם CRCDISK.SYS. ניסיתי F8 ולעלות במצב REPAIR והוא משום מה חוזר שוב ושוב למסך הבחירה של ה-REPAIR. בקיצור, אין לי אפשרות לעלות. האם יש אפשרות להתקין מחדש ויסטה כך שהיא תתקן את הגרסה שעל הדיסק מבלי לאבד את כל הקבצים שלי על המחשב? הגרסה שיש לי היא ויסטה BUSINESS.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  7. היי יש לי בעיה מוזרה! כל קובץ אבל כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט המחשב לא שומר אותו כלל ולא משנה מהיכן או לאן יש לי ויסטה מכירים את הבעיה? וירוס? באג? אולי הגדרה?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. תוכנה מגוף שלישי (לא SP למיניהם). אני מקבל את הIHP120 שלי ומאוד רציתי להעביר קבצים אליו עם USB 2... ומכיוון שיש לי USB2 במערכת אז זאת לא הבעיה! רק תוכנה שתפעיל את הUSB. לא משהו כבד... רק שיזהה את הUSB2. תודה

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by dima1987,

וינדוס ויסטה מגיעה למדפים בסוף 28 לפברואר ..

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by -Tal-,

היי יש לי WIN7 64bit ultimate אני רואה ב windows task manager Physical Memory(MB) Total: 4094 Cached: 2896 Available: 2860 Free: 7 למה זה רושם שזמין לי רק 2860? אם יש לי 4096 ? אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by Stura,

שלום! יש לי ויסטה 64 וכאשר הייתי לוחץ על מצב שינה הוא היא מתכבה ונדלק אחרי דקה. נסיתי למצוא פיתרון ביטלתי לכל ההתקנים את האופציה להעיר את המחשב וזה לא עזר. הרצתי פקודה דרך ה CMD משהו כמו הייברנייט און ומאז כל פעם שאני לוחץ עלל מצב שינה הוא יוצא למסך הנעילה ובכלל לא הולך לישון.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  12. זה הרדיסק של סייגט מהגירסאות שיש בהם תקלה ...עשיתי עידכון לפריימור..ועכשיו אחרי חודשים פתאום הארדיסק עושה בעיות אי אפשר להעתיק מהירות שלה על הפנים ועכשיו הוא בכלל נדפק אי אפשר לעשות כלום עם מה שיש עליו משחקים וכו'.. הנה תמונה עם מה שהוא רושם שהוא נתקע [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  13. התקנתי בטעות את הגרסה העברית וכבר התקנתי דרייברים והכל ,אבל יש 4-5 תוכנות שלא עובדות לי בגרסה הזו רק בגלל שהשפת ממשק לא מובנת להם ובמקום עברית הוא רושם ???????? אז יש אפשרות להתקין איכשהו את הממשק באנגלית במקום בעברית,או אפילו לסדר את ה????? בתוכנות? תודה ענקית לעונים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  14. Started by yamo19,

שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: intel core 2 dou e8400 1333MH זיכרון: g. skill 2048x2 (4g לוח אם: abit ip 35 -e . בתקופה האחרונה 'vista 64' עשתה בעיות, ולכן חשבתי לחזור ל xp. אני מתלבט בין ה xp32 ל 64, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהם, ותפרטו את ההבדלים המהותיים. תודה מראש.

15. יש לי ויסטה (64BIT אם זה משנה) שיש איתה בעייה קטנה: לעיתים קרובות, כאשר אני פותח תפריט כלשהו שלא מופיע דרך קבע על המסך (נגיד, תפריט הלחצן הימני) ובוחר ממנו את האופציה שאני צריך, ה"לחצן" של אותה אופציה נשאר על המסך בעוד ששאר התפריט נעלם. אותו "לחצן" נשער מעל לכל החלונות הפתוחים, לא מגיב לכלום והדרכים היחידות להפטר ממנו החל מאותו רגע הן חזרה לתפריט בחירת היוזר, שינוי הגדרות התצוגה מאירו לבייסיק או לכל אופציה אחרת באותו התפריט (או להיפך - הבעייה מופיעה ללא קשר לאופציה שבתוקף) או הפעלת משחק כלשהו שדורש מסך מלא ולפיכך משתלט על הDISPLAY DRIVER במלואו. כמו שאתם מבינים - זה מעצבן. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי בעיה אני לא יכול לשנות רקעים בשולחן העבודה שלי למה? תמונה של המצב: תודה רבה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  17. לפני דקות אחדות קפץ החשמל בבית, תנור האפיה קיצר והפחת קפץ. ניתקנו את התנור אפייה, החזרנו את החשמל הפעלתי את המחשב והוא לא עולה, אחרי הבוט הוא רושם NTLDR IS MISSING והוא אומר ללחוץ כל מקש להמשך, ואז הוא ממשיך לרשום את ההודעה זאת. מה אפשר לעשות לפני שאני הולך לעשות התקנה של הXP עם אפשרות תיקון.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by zy2000,

יש לי מחשב תקוע לגמרי xp pro חלונות עולה אבל כלום לא מגיב הכל תקוע כולל הכל. לא קורא דיסקים מהכונן דרך חלונות . כאשר אני מבצע repair עם cd של xp הוא מבקש ממני password של אדמיניסטור ואין לי את ה סיסמה. משהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. Started by waizman,

אני רוצה להתקין על האקספלורר גירסה אחרת שלו והוא לא נותן לי כל עוד יש לי גרסה יותר חדשה... איך אני מסיר את הישנה?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. Started by mitz,

טוב, אז את את המחשב שלי כבר פירמטתי והתקנתי (מערכת באנגלית). נתבקשתי לשאול בשביל מישהו, כיצד יוצרים Boot Disks ל-WinXP עם תפריטים בעברית? האם ניתן להשתמש בקבצים של English Windows XP Home Edition, שאפשר להוריד מהאתר של מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;[LN];Q310994 (כדי לצפות בלינק, אנא העתיקו את השורה כולה לדפדפן) תודה רבה! נ.ב אגב, הרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הודעה בנושא...

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

מיקרוסופט הפיצה את העדכון המאסיבי הראשון עבור מערכת ההפעלה הטרייה שלה, ויש בו כמה וכמה תוספות מעניינות לכתבה: http://hwzone.co.il/7-חידושים-חשובים-בעדכון-נובמבר-הגדול-של/

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by 114508534,

אז ככה יש לי 2 כוננים , אחד מפוצל לשתיים ואחד שלם, היו בעיות עם החלונות וזה לא עלה אז התקנתי חלונות נסף על הכונן השלם . כשאני מעלה את המחשב מוצג לי מסך בחירה של לבחור איזה גירסאת חלונות לפתוח, יש את החדשה שהתקנתי , עוד אחת שמסתבר שניסו להתקין על הכונן המפוצל פעם ולא מופיע לי החלונות שהיו קודם . מה צריך לשנות ב BOOT כך שכאשר אני יעלה את המחשב תיהיה לי אפשרות לבחור בחלונות שהיו לי קודם לכן . תודה [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professi…

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  23. עותק חוקי כמובן. יש לי את הגירסה שבאה עם 2 דיסקים,32 ו-64 ביט,קניתי אותה סגורה ממישהו שקנה את זה בארה"ב,קניתי אותה לפני יותר משנה ועד עכשיו פירמטתי את המחשב כבר די הרבה פעמים ואף פעם לא הייתה בעיה עם האקטיבציה עד עכשיו שזה אומר לי שהסיריאל בשימוש (פעם אחרונה פירמטתי השבוע אז עדיין המערכת לא עברה אקטיבציה). אין סיכוי שמישהו לקח לי את הסיריאל ולא החלפתי שום חומרה בשנה האחרונה. מה יכולה להיות הסיבה ? (ניסיתי גם להכניס את הסיריאל שוב אבל זה לא עזר)

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  24. יש לי חלונות XP. פתאום אני לא מצליח להעלות את המערכת, רק דרך SAFE MODE. כשאני מנסה להעלות בדרך רגילה אז עולה לי המסך שמאפשר לבחור אחד מ-2 משתמשים (אני או אשתי) ולא משנה איזה משתמש בוחרים מופיע לאחר מכן מסך כחול עם תקלה 0x0000008E. בדקתי הכל כבר, זכרונות, כולל עם MEMTEST, כרטיס מסך, שהוחלף לאחר כ-3 פעמים, ועדיין התקלה חזרה על עצמה. נסיון העלאה ב-DIAGNOSTIC MODE באמצעות MSCONFIG לא פתרה את הבעיה, והיא נשארה על כנה. נסיון לעשות REPAIR עם דיסק ההתקנה ללא הצלחה. מחיקת קובץ ה-Pagefile גם כן לא עזרה. נסיון סריקה עם אנטי-וירוס לא מצא וירוס הבעיה היא, שאם אני אתקין את חלונות מחדש על הספירה אז קרוב לודאי שכל התוכניות שלי לא יעבדו, נכון? אני מחפש, אולי למישהו יש פתרון. תודה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי WIN7 ואני מעוניין להגדיל את ה BOOT PARTITION C בעוד 40 גיגה שיש לי על אותו דיסק שלא פורמטו עדיין משום מה אני לא מצליח לעשות EXTEND ולהגדיל את השטח מה עלי לעשות כדי לוסיף את ה 40 גיגה האלה???

• 1 תגובה
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים