Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי אני בא לפרמט את המחשב שם את הדיסק של הווידוס ואז יש לי שם את ההסכם הזה של מייקרוסופט שצריך ללחוץ F8 בשביל להסכים ואני לוחץ וזה לא מגיב למישהו יש מושג מזה?!?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן. יש אפשרות לעשות Pin ב Windows 7 לתיקיות מסוימות, אבל זה נכנס לתוך הציור של התיקיה בשורת משימות. ואם רוצים להיכנס לתיקיה שעשיתי לה Pin אז צריך ללחוץ מקש ימני על ציור התיקיה הכללית הזאת בשורת משימות ומשם להיכנס לאיזו תיקיה שבחרתי לנעוץ אותה. יש אפשרות לשים תיקיה בשורת משימות מבלי לנעוץ אותה לתוך התיקיה הכללית הזאת? כמו שהיה ב Windows XP? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון, אני מעוניין לעבור לחלונות ויסטה בגירסת הום פרימיום 64 ביט ותהיתי מאיפה כדאי לרכוש את המערכת במחיר סביר? האם ניתן ליצור קשר עם מיקרוסופט ולקבל את זה מהם? אצל סקאי פיסי קניית ויסטה מותנת בקניית מחשב חדש לצערי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, בעבר השתמשתי רבות בחיבור הhdmi שבמחשב הנייד שלי על מנת לחבר אותו למסכים על מנת לצפות במסך גדול יותר. לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח להעביר סאונד (התמונה עוברת למסך אך הסאונד מסרב לעבור) . אני יודע שצריך לעשות קליק ימני על הרמקול בשורת המשימות ואז לבחור בהתקן שאליו חיברתי אך זה מסרב לעבור מ defult speakers למסך שאליו אני משדר למרות שהמחשב מזהה אותו. אני לוחץ על set as defult וזה לא מראה לי הודעה ולא כלום. פשוט לא עובר. ניסיתי לחבר למסכים שונים עם כבלים שונים והבעיה זהה בכולם. אני משתמש בwin7 64bit. תודה רבה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים חיצוניים USB - הראשון של Verbatim 1TB והשני Seagate FreeAgent 2TB. עד לא מזמן עבדתי עם מעה"פ WinXP והאתחול של המחשב כמעט ולא הושפע בין אם 2 הדיסקים היו כבויים או דלוקים. לאחרונה התקנתי מעה"פ נוספת (שהיא כעת ברירת המחדל) Windows 7 Ultimate x64. ומאז זמני האתחול של המערכת כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים גבוה משמעותית (הבדל של כמה דקות). אני מתכוון לפרק הזמן מהדלקת המחשב ועד הופעת המסך שבו אמורים לבחור מעה"פ. כאשר הדיסקים החיצוניים כבויים: המסך בחירת מעה"פ מופיע מהר ואחריו טעינת Windows 7 מהירה. כאשר הדיסקים החיצוניים דלוקים: מסך בחירת מעה"פ מופיע לאחר פרק זמן ארוך משמעותית ואחריו טעינת Windows 7 גם כן איטית הרבה יותר... * יש מה לעשות בנידון ?? [הרבה יותר נוח לי…
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
i have windows 7 32 bit in english and i can't write in hebrew what can i do? thanks
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רפיר על ההתקנה כי המחשב מתחיל להיתקע לי...... האם הגדרות הרשת ימחקו לי ואני יצתרך להגדיר אותם מחדש?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצבע של הטקסט של האיקונים על הדסקטופ. הרצתי חיפוש באתר ולא מצאתי אף דיון. אין עושים את זה? חחח סליחה על הבורות ^^ אני פשוט לא מתעסק בעיצוב הרבה...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה במחשב שלי שהוא בעל מעבד E6600 בעל אובר קלוק למהירות 3.2 והציון שויסטה נתנה ל הוא רק 5.7 וכידוע לכם תמיד אמרו שכוח העיבוד של מעבדים אלו גבוהה עדיין לשוק הביתי האם הציון הזה נראה לכם נורמלי ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מניח שזאת בעיה ברג'יסטרי אבל אני לא ממש יודע מה לעשות סתם ככה המערכת במצב רגיל עולה רגיל אבל בSAFE הוא עושה מסך כחול ומתנתק איך מתקנים ? (עוד דרך חוץ מסריקה גם זה לא עזר)
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לפני פחות מחודש פרמטי ומאז מופעים לי מסכי המוות בלי שום סיבה אני אפילו לא ליד המחשב עשיתי בדיקת וירוסים ספיאוור הכול אין שום תוצאה משמעותית! זותי ההודעה שאני מקבל Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini040406-06.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: D:\Programs\Symbols For WinDbg Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: Win…
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ניסיתי ב- Local Security Policy אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת קשה :'( נגיד שנהרסו לי הסיומות של של קבצי DOC או XLS לדוגמא התקנתי תאופיס מחדש ופתר תבעיה אבל סיומות שנהרסו כמו DAT או REG אני לא יכול להתקין מחדש איזושהי אפליקציה.. אין לי סיסטם ריסטיור (כן זה XP) מה עושים ? :-[
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקודם רשמתי באנגלית עקב בעיה בuser מסוים בXP אבל פתחתי עכשיו user חדש במחשב שלי ואני יכול לכתוב בעברית,אז אני עורך.(עם היוזר החדש בגדול המחשב עובד,רק אין את הקבצים הגדרות ותוכנות של היוזר הקודם,והאינטרנט זז קצת לאט מה עושים?) למי שלא הבין (ובצדק חח) את האנגלית הלא משהו שלי , הינה תיקצור בעברית : היה לי יוזר במחשב שרציתי לשנות לו את השם,שיניתי,אבל ראיתי שעדיין התקייה ההיא ב כונןC נשארה עם היוזר הקודם,וקוקי מתחילים גם עם שם היוזר הקודם,אז ניסיתי ידנית לסדר את זה ובטעות מחקתי משהו והיוזר הזה נהרס לגמרי. אין בו עברית,אי אפשר להפעיל בו שום תוכנה,האינטרנט בו לא סוחב,שום דבר לא עובד,אפילו הסל מחזור שלו לא עובד,פשוט נהרס טוטלית. אם אני לא טועה מחקתי מס' קבצים בתקיית ה…
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יצרתי Shortcut לתוכנה ואז יצרתי לזה Shortcut key, בטעות מחקתי את הקובץ אבל עדיין נשמר לי הקיצור של המקלדת, איך אני יכול לסדר את זה שלא יהיה הקיצור הזה יותר? תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד מנהל המחשב והשני משתמש מוגבל, משום מה כל כמה ימים חשבון המשתמש המוגבל מתאפס לי (כאשר אני מנסה להכנס לחשבון המשתמש קופץ לי חלון וכתוב בו שהפרופיל פגום ואחרי כמה שניות נכנס לפרופיל כאילו פתחתי אחד חדש...). זה לא בעיית וירוס כי זו התקנת Win חדשה, ויש אנטיוירוס מעודכן (מה שגם פרופיל המנהל אף פעם לא עשה בעיה), כל פעם בשביל להחזיר את הפרופיל המשתמש למצב הנורמלי אני עושה שחזור מערכת, אבל התהליך חוזר על עצמו כל מספר ימים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים, בלי להתקין תוכנות/חומרות חדשות, התחיל לקפוץ לי החלון של END TASK כמעט כל פעם שאני פותח חלון משני בתוך חלון האתר בו אני גולש, כלומר- רק כשאני לוחץ על קישור לכרטיס של לקוח או לראות פרטים מסויימים שפותחים לי חלון ספציפי לאותו אתר (לא החלון האקספלוררי הרגיל של האינטרנט, עם כל הBAR הסטנדרטי למעלה, אלא חלון ייעודי ולא מתפתח בלבד). כשאני מבקש לסגור אותו (ולהשאר רק עם החלון הראשי של האתר, נתקע החלון הקטן על חצי טעינה, וקופצת לי ההודעה של END TASK. מיותר לציין שכשאני מסיים (ולא שיש לי ברירות), אז כל הIEXPLORER באשר הוא נסגר. אני משתגע ולא יכול להמשיך לגלוש ככה. מה עושים ומה הגורם להתרסקויות האלה ??? נ.ב: אני מריץ 4 תוכנות ריגול כל יום, אנטיוירוס ופיירוול של מקפי…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
הויסטה חייבת מעבד כפול ליבה? או שהיא יכול לעבוד עם מעבד 2.8 ghz של אינטל ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מסך Dell 2709w, ויסטה 64. הגדרתי שהמסך יתכבה אם המחשב לא בשימוש במשך 25 דקות. עם זאת, המסך נשאר עם השומר מסך ומסרב להתכבה. צירפתי צילום מסך עם ההגדרות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי דתי קנה מחשב נייד אבל לא מעוניין באפשרות חיבור אינטרנט מכל סוג שהוא רציתי לדעת איך למחוק את הדריברים של הרשת כך שלא יהיה חיבור ניסיתי למחוק במנהל התקנים אבל אחרי כיבוי והפעלה המחשב מעדכן את עצמו. אם משהו יודע לפתור את הבעיה אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני זוכר שייש בווינדוס איזה דבר שעושים ב- run כותבים אותו שם ואז יש לך את המפרט של המחשב שלך במדויק. תעזרו לי בבקשה למצוא את זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
? אם כן, יש הבדל בביצועים ו\או האפשרויות של מערכת ההפעלה ותוכנות כאלו ואחרות?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
זאת תיקיה עם הרבה תמונות (1400+). שבוע שעבר נעלמו לי שמות הקבצים, איך אני מחזיר אותם? חיפשתי באפשרויות התיקיה ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-