Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי סידיקי מקורי של וינדוס אבל דיסק צרוב (סיפור עצוב) האם הוינדוס ייעבוד כמו מקורי? אני מתכוון עם עדכונים והכל
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני לא בטוח אם זה המקום לשאול אבל מקווה שזאת הכתובת, יש לי רישיון מקורי לוינדוס ויסטה 64-ביט שקניתי לפני שנתיים+ (לפני שהכריזו שכל מי שקונה ויסטה יכול לשדרג ל 7 בחינם) אני מעוניין לפרמט את המחשב ולהתקין עליו את ה ויסטה 64 ביט ומייד אחרי זה לשדרג ל 7, אני לא רוצה לקנות 7 במחיר מלא אלא רק לבצע את השידרוג, הבנתי שזה אפשרי במחיר סמלי למי שיש ויסטה עם רישיון מקורי, לשלם ולקבל את הוינדוס 7. חבר הפנה אותי לאתר http://www.latalmid.net בטענה שהם נותנים את השירות הזה של השידרוג, אך האתר לא עולה לי.. אם מישהו מכיר מקום אחר שנותן את השירות הזה או שאפשרי דרך הוינדוס לעשות את זה כבר אני אשמח תודה, יהונתן.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 על מערכת הפעלה XP וישנם חלק מהתפריטים וההודעות של ה- האופיס שמוצגים כסימני שאלה מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
יש לי WIN XP 32 BIT הבעיה היא שהייתה הפסקת חשמל המחשב כבה הדלקתי אותו והוא מראה לי את ההודעה הזאתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=83367901cp0.png
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
יש איזושהי תוכנה שנועלת Wallpaper שנקבע מראש על הDesktop ולא נותנת לשנות אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רב יש לי WINDOWS VISTA 64BIT ולפני שהמערכת עולה בכלל עולה מסך של התקנת עדכונים של שלב 3 מתוך 3 שנמצא כמה שניות על 0% ואז מבצע יציאה מהמערכת וריסט וככה שוב ושוב. ניסיתי להכנס לסייפ-מוד וקורה אותו הדבר, ניסיתי לעשות תיקון בעיות מהדיסק של ווינדווס וזה לא עוזר, אין לי קבצי שחזור אז אני לא יכול לשחזר את המערכת. בבקשה תעזרו לי אנשים!
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקנת חלונות 98SE ובמחיצה נפרדת חלונות 2000 פרן אני משתמש במודם אנלוגי 56K US ROBOTICS בחלונות 98 הוא עובד טוב בחלונות 2000 פרו בנסיון התקשרות לרשת אני מקבל שגיאה 692 כאילו עוד התקן משתמש במודם אני יוצא מזה רק לאחר הסרת המודם והתקנתו מחדש ואז הכל עובד טוב איך יוצאים מהמכה הזו של כל פעם מחדש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בהפעלת זיהוי קולי בוינדוס ויסטה בעברית. קניתי נייד ולצערי הויסטה בעברית שאני בא להגדיר את הזיהוי הקולי הוא אומר לי אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית. איך ניתן להתגבר על הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי (149GB(160 GB במחשב. הדיסק מתחלק ל-3 חלקים. אחד מהחלקים הוא דיסק F בו מותקן ה-WINDOWS VISTA הכולל 32GB. החלטתי לא להתקין על הדיסק הזה שום דבר למעט תוכנות קטנות כמו ACROBAT READER ודרייברים לכרטיס מסך וכ'ו. ה-WINDOWS עובד דרך אגב מעולה, מהר וללא בעיות. נשאר לי 3.5GB פנוי מתוך 32GB כאשר תיקיית ה-WINDOWS תופסת 17.2GB, תיקיית ה-USER תופסת 5.5 GB, תיקיית ה-PROGRAM FILES תופסת 2.2 GB. הכל ביחד 25GB, איפה כל השאר? בעיות נוספות: 1)לפעמים כשאני נכנס לאינטרנט הדיסק מתחיל להתכווץ(לאבד מקום פנוי) עד נקודה מסויימת, אני לא יודע למה. 2)כאשר אני מנסה לפתוח למשל 90 קבצי RAR ולהוציא מהם את הקובץ ISO אז פשוט דיסק F מתחיל לאבד מקום כאילו אני מעביר את הקובץ לדיסק F בזמן שניסיתי ל…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
התקנתי אותה על כונן D עכשיו אני בXP ואני רוצה למחוק את הקבצים שנשארו... עם דיסקט אתחול 98 זה לא עבד..וכל שאר האפשריות דרך הXP לא עבדו.. איך אני עושה דיסק אתחול XP2??
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מה לעשות?? כשאני נכנס לוינדוס היוזר שלי מתנתק מיד גם בסייף מוד זה לא פועל וגם לא ביוזר אדמיניסטרטור, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ ששמו בעברית מתוך תקיית ''My Documents', למשל קובץ WORD אז תוכנת WORD נפתחת אך הקובץ לא נפתח ומתקבלת הודעת שגיאה שהנתיב לא נמצא וכן שם הקובץ בהודעת השגיאה משתנה לסמני שאלה. אין בעיה כאשר שם הקובץ באנגלית או שפתיחת הקובץ (גם בעברית) מתבצעת מתוך WORD עצמו. מוטי
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי windows xp pro sp2 ולאחר ההתקנה היה רשום שזה ל-30 יום, לאחר 30 יום היה כתוב לי : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? לחצתי כן ועכשיו כל פעם זה רושם לי : windows is already activeted, please press ok to exit ואז אני לוחץ על ok וזה חוזר למצב הראשון של : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? וככה אני תקוע במעגל אין סופי שאין לי מושג איך יוצאים ממנו !!! מה לעשות ? בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב ככה! תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש אני מנסה להתקין XP אבל ללא הצלחה, אחרי שהוא מסיים את ההתקנה הפשוטה (שוכללת את הכנת המחיצות) הוא אמור לעשות ריסט ואז להמשיך עם הגראפית אבל אצלי הוא עושה ריסט ואז חוזר להתקנה הפשוטה ככה בלי סוף, נסיתי לבטל את הבוט מהCD ולא עזר לא עלה כלום.. מדובר על XP PRO + SP 2 בעברית הגירסא של CROW למי שמכיר אין לי מושג מה לעשות :\ הנה המפרט של המחשב: Athlon 64 3000+ GIGABYTE K8NF-9 512Mb 400MHz AData MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל מסתבר שהתופעה נפוצה מאוד, ולרוב נגרמת מכמה סיבות עיקריות. הבעיה: החלון טוען בלי סוף וההתקנים לא מופיעים. בSAFE MODE זה עולה, ומופיעים בו רק כמה התקנים פשוטים מיקרוסופט. כל הדריוורים עודכנו. ניסיתי מספר פתרונות שמצאתי בגוגל ללא הצלחה. כולל הפעלת הSERVICE של הBLUETOOTH. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים הלא הכרחיים. הגורם עדיין לא ידוע. מקלל את מיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קנתי דיסק חדש של WD160GB וכל פעם שאני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל באמצע ההתקנה הודעה שגיאה: setup has determined that drive c: is crropted and cannot be repaired press R3 to quit setup מה עושים ???
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, כבר שלושה שבועות שאני לא ממש מצליח להתחבר לאתר www.torrentbytes.net, מידי פעם שתחילת האייפי שלי משתנה אני מצליח להתחבר. לפי בדיקות שעשיתי הם לא חסמו אותי ספציפית אלא את הטווח של האייפי שלי, אני כיום גולש בברק אבל ניסיתי גם דרך נטויז'ן ונאדה, ואני יודע על עוד אנשים שנחסמו אבל החשבון עדיין פעיל. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם גם אותכם חסמו ואתם לא מצליחים להתחבר? (ודרך איזה ספק אתה גולשים...) 2. איך אני יכול בכל זאת להתחבר (חוץ מהתוכנה HIDE IP כי כשהיא פועלת אצלי ברקע כל האינטרנט נחסם לגמרי...). תודה.
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרים יש לי שם דברים באמת חשובים ואני מאוד אעריך אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בחו"ל עם ויסטה... השאלה היא אם אני יכול להוריד עדכון שפה ולהפוך את כל התפריטים לעברית בחינם בגלל שיש לי העתק מקורי?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להיכנס לכונן שלי בווינדוס אך הוא אומר שצריך לאתחל אותו. הכונן פועל רק תחת דוס. אני רוצה להעביר את כל הקבצים מהכונן לכונן אחר ורק אז לפרמט אותו תחת ווינדוס. הבעיה היא שהשם של התיקיות שאני רוצה להעביר הם בעברית, ואי אפשר לקרוא לתיקיה או לגשת אליה, איך אפשר לראות את שמות התיקיות כמו שהן ולגשת אליהן? או שיש לכם פתרון יותר טוב? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות שאלתי פה אם אני יכול להשתמש בהתקנה של win7 שהגיעה עם לפטופ של "דל" על המחשב השולחני שלי (לא דל) התגובה כאמור היתה שהדיסק לא יתקין את עצמו על "לא דל" מה שגרם לי לחשוב - אם אני מתקין מדיסק אחר אבל משתמש בkey מהלפטופ, האם זה יעבוד? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
" בעת כניסה לאתר Windows Update, כאשר בוחרים באחת האפשרויות של "התקנה מהירה" או "התקנה מותאמת אישית", הסריקה לעדכונים מסתיימת מייד לאחר שהתחילה ומתקבלת שגיאה 0x80070424 ..." זאת בדיוק הבעייה שלי מצאתי את זה באתר מיקרוסופט. יש גם פתרון באתר אבל לא ממש מובן: " הגורם העיקרי לבעיה זו הוא היעדר השירות Automatic Updates, או מצב שבו השירות אינו פעיל. אם השירות באמת חסר אז הסיבה לכך היא וירוס שגורם למחיקת השירות. אין אפשרות להפעיל את השירות או להחזירו ללא מחיקת הווירוס קודם לכן. ראשית, על-מנת לפתור את בעיה זו עלינו לבדוק אם שירות Automatic Updates קיים ופעיל. 1. לחץ על "התחל" -> "הפעלה" והקלד את הפקודה Services.msc. 2. אתר את השירות Automatic Updates. במידה והוא קיים: א…
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי 1024 DDR twinmos ושני הארדיסקים : המאסטר זה wd 40gb 7200rpm 8mbuffer השני samsung 40gb 7200 2mbuffer עכשיו השאלה שלי היא איך אני צריך להגיד את הזכרון הוירטואלי ככה שהמחשב יפעל הכי מהר ומשחקים יפעלו הכי טוב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-