Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני ינסה להסביר את זה כמה שיותר טוב... מכירים את זה שיש לכם תיקיה שהמיון שלה הוא לפי שם ויש תיקיה ואחת שהיא לפי תאריך היווצרות ותקייה שממיינת לפי סוג (כמו "MY COMPUTER"...) ומכירים את הצגות האייקונים מסל הסוגים? פרטים, רשימה, סמליג גדולים.... הבנתם... בקיצור, אחרי שאתם מסדרים תקייה איך שאתם רוצים, אתה יוצאים ממנה, הסדר שלכם נשמר, ואז כל פעם שתכנסו אליה, הסדר יהיה אותו הסדר... אצלי, זה יציג את האייקונים בכל התיקיות אותו הדבר - כמו ששמרת בפעם האחרונה איזושהי תקייה. נגיד אני מסדר את התקיית הורדות, אז המחשב שלי יהיה כמו שסידרתי את התקיית הורדות. ונגיד שרק פתחתי תקייה שכבר הייתה מסודרת (הסדר נשמר) אז ככה שאר התקיות שלי יהיו מסודרות... אני מאוד מקווה שהבנתם מה אני מבלבל... זה פ…
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי , אני מבקש לבצע הגבלות משתמשים במחשב שלי , מערכת win2000pro , ולא ברשת שלי, האם גם במערכת ההפעלה הזו יש active directory ולגבי ה group policy objects כיצד אני מיישם את זה , ואני לא מתכוון לסוגי המשתמשים הקבועים שמערכת ההפעלה נותנת כמו user , guest וכו אלא להגדרות מפורטות שאני מגדיר ברמה של שליטה על העכבר וכו.. בברכה .
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אמרו לי שכשאני משתמש ברקע לשולחן עבודה המחשב (בכללי אני מתכוון) עובד לאט יותר... זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון על זה אבל זה היה יום או יומיים אחרי השחרור שלו.. בינתיים עבר קצת זמן ואולי עלו דברים חדשים.. יש שיפור בביצועים? יציבות\אי יציבות מוגברת? תמיכה\חוסר תמיכה בדברים? וכל דבר אחר... בתודה מראש, אני
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שקרתה היום בערב (עד אז הכל היו בסדר) אם אני לוחץ על לינק (כפתור ימני) ועושה OPEN IN A NEW WINDOW כלום לא קורה האקספלורר לא פותח את הלינק בחלון חדש, כנ"ל לינקים שאמורים להיפתח בחלונות חדשים וכנ"ל כל מיני JAVASCRIP שפותחים חלונות חדשים.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני במחשב של אחי יש לי בעיה במחשב שלי עוד לפני שהוא עולה כאילו אני מדליק אותו אבל הוא אפילו לא מגיע לטעון את הווינדוס רשום לי שחסר לי קובץ: /WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM ומתחת לזה רשום לי כך: you can attemp to repair this file by starting windows setup using the orginal setup CD-ROM מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה ואם לא אז כמה כסף בערך צריך לקחת טכנאי על בעיה כזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחפש הגדרות טובות ל3GB SWITCH עבור XP PRO שתיהיה לי האפשרות באתחול לבחור בין WINDOWS רגיל לבין 3GB SWITCH אם מישהו מכיר לינק טוב אשמח. מצאתי איזשהו לינק, אבל כרגע אציל בBOOT יש חלק משורה שאומר : /fastdetect /NoExecute=OptIn ורציתי לדעת מה זה ןאם ב3GB
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
נמשל אני גולש עם הדפדפן Maxthon נגיד ושומע מוזיקה וסתם פתאום אני רוצה בלי למזאר הכל למטה שיופיע לי... שולחן העבודה .. שלי כיצד אפשר ... ? לעשות את זה אני יודע שבהwindwos 98 הייתי לוחץ d וזה היה אוטומט מגיע לשולחן העובדה . תודה
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
For users of Windows 2000 or XP you actually have to tell the OS what size L2 cache your processor has otherwise it won't be used properly! Luckily it's fairly easy to fix. Click on the Start button then go to run. From there type REGEDIT and press the "Ok" button. After it opens the Registry Editor follow this path. hkey_local_machine, System, CurrentControlSet,Control, Session Manager, Memory Management Once you're in the Memory Management folder look for the DWORD value secondleveldatacache. Right click on that and go to modify. Very important you have to change the Base from Hexidecimal to Decimal before modifying the values. After that's done just punch in your L2 ca…
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בתוכנת CEEDO על גבי ה-DOK שלי במחשב המחובר ברשת פנימית להרצת משחק אך לא מעוניין שה-ADMIN יגלה זאת. יש אפשרות לכך? הרי נוצר EVENT ברגע שאני מתחבר וברגע שאני מתנתק לא כן? כיצד ניתן להימנע מכך? יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי עכשיו XP וגם Vista על מחשב אחד. יש לי כמה שאלות/בעיות ואשמח אם תוכלו לעזור לי. איך אפשר לשנות את הטקסט של ה-BOOT.. שיהיה כתוב מה שאני רוצה.. וכמה זמן להמתנה.. ואיך אפשר לעשות שזה יהיה בברירת מחדל ל-XP ולא לויסטה. בויסטה רציתי להשתמש בקבצים שנמצאים במסמכים שלי של ה-XP. אבל הוא ביקש שאני יגדיר הרשאות בשביל זה... אז הגדרתי הרשאות.. מתוצאה של זה, דרך ה-XP אי אפשר להכנס לתיקיות הללו. האם יש פתרון ככלי בשביל זה? בינתיים אלו השאלות.. תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג msi pt880 vt8237 . עד היום תמיד כשהייתי רוצה להתקין וינדוס מחדש היתי מוריד את הדרייבר של vsata raid לוחץ f6 מריץ את הדיסקט עם הקבצים של הסאטא ומתקין אתמול רציתי להתקין וינדוס מחדש ויש לי בעיה אני לא מצליח להריץ את הדיסקט הוא אומר לי שגיאה כזאת: vaisraid.sys cannot load error code 18 ניסתי להתקין כמה סוגים של וינדוסים הורדתי sata driver מכל מיני מקומות ועדין יש לי שגיאה .! אם מישהו יודע איך לטפל בבעיה הזאת ?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
והאקס פי שהתקנתי הוא מקורי לחלוטין מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לוקח הרבה זמן עד שמערכת ההפעלה נסגרת , כדקה. איך פותרים את הבעיה? האם יש מדריך (בעברית)להגדרות אופטימליות של מערכת ההפעלה (XP) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט או אפילו תוכנה, אז שהמנהלים יעבירו אם הם רואים לנכון. דבר שני - כשאני מחליף משתמשים במחשב אני רוצה שהמשתמש יישאר מחובר לאינטרנט (כדי שיישומים מסויימים ימשיכו לעבוד) - אבל זה מתנתק לי אני עם תשתית HOT עם 012 איך אפשר לסדר את זה? תודה D:
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום יש לי תוכנת ווינדוס לא חוקית XP PRO ורציתי לדעת אם יש דרך להתקין את האקסםלורר 7 בכל מיקרה אני יודה מאד למי שיעזור לי תודה רבה!!!@@@
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב אז ככה כאשר אני מכניס את הדיסק ותדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על מקש כדי שאני יעש BOOT מהדיסק אני עושה את זה יש טעינה כזאת עם המסך השחור ויש את הWINDOWS STARTING אבל שאי מגיע שמסך שבו אני צריך להתקין לבחור שפות שום דבר לא מופיע רק הסמן של העכבר טוען איזה 5 שניות מפסיק ושום דבר לא מופיע ואני יכול להזיז אותו אבל פשוט אין שום חלון שום דבר ואמור להופיע החלון של בחירת שפות...בבקשה אני צריך עזרה ניסיתי 2 דיסקים שונים. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
העלתי וינדוס ויסטה אולטימייט 64 (אמריקאי- חוקי)על דיסק חדש. נמצאו דרייברים להכל, והעלתי את כל העידכונים שיש. העלתי בין השאר עידכון לעברית(מצויין תמיכה מוגבלת- אבל זה מה יש) למרות זאת המערכת לא מכירה בעברית (כלומר לא ניתן לכתוב בעברית). העלתי את הOFFICE אנטרפרייז 2007 (גם חוקי) ולא פתר את הבעיה. לא ניתן לעבור לעברית בALT-SHIFT - לא בגוגל ולא בWORD. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אוקיי חשבתי על זה לרוב יש כל מיני PROCESS שסתם תקועים לנו בזכרון ומבזבזים משאבים יקרים. כמו נניח המדפסת שירותי רשת ועוד שטויות. השאלה שלי, האם אני יכול ליצור "פרופיל" כזה שבלחיצת עכבר או RESET אני נכנס אליו, ואז כל הדברים הלא חיונים האלו מבוטלים. וכשאני רוצה, אני חוזר לפרופיל הרגיל שלי עבור DESKTOP וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפש סקין טוב לוונדוס XP שנראה בדיוק כמו ויסטה לא משהו שיכביד על המחשב וייתקע אותו אחר כך. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הי, במחשב הנייד שלי מותקן וינדוס XP SP2, ומשום מה יש בכל הפעלה שלב שבו כביכול אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמה כדי להכנס למחשב (בערך כמו בוינ' NT או בוינ' 95 למי שזוכר).... במחשב רק אני משתמש ואין בו יותר יוזרים, וגם הסיסמה שלי היא נאל (יענו- כלום...) זה אומנם סתם ללחוץ אנטר על "אישור", אבל הייתי מאוד שמח להפטר מזה בכל זאת... איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי ויסטה עם מדיה סנטר על המחשב והשאלה שלי היא האם אפשר להתאים בין המדיה סנטר לבין השלט של יס? כלומר לשלוט אם השלט של יס על המדיה סנטר.. יש מצב כזה? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. כבר המון זמן שאני חווה את הבעיה בווינדוס 7 (בכמה וכמה מחשבים שונים) ורציתי לדעת אם יש פתרון. דרך מנהל התקנים אני לוחץ על UPDATE DRIVER ונותן לו לעדכן מהאינטרנט הוא חושב לפחות מחצי שנייה ואומר שהוא לא הצליח למצוא את הדרייבר. בוינדוס ויסטה למשל זה היה מצויין, לוקח לו דקה או שניים אבל מוצא. בויננדוס 7 משום מה הוא אפילו לא מחפש. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי דולק במשך רוב שעות היום, ואני מעוניין לצמצם את צריכת החשמל. אם אני עושה מצב שינה אז ההורדות לא ממשיכות נכון? וגם לא במצב המתנה נכון? האם יש איזושהי דרך לצמצם את צריכת החשמל כשאני לא נמצא אבל שההורדות עדיין ימשיכו?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לקחתי את המחשב של בת דודה שלי לעשות פירמוט: P4 2.8GH סלרון 128 זיכרון 80 גיגה FX5200 על המחשב כבר היה מותקן XP.. הבעיה: כל פעם שאני מעלה את הדיסק בבוט מהסידירום.. טעינת הקבצים (עוד לפני שההתקנה בכלל עולה) קופאת והסידירום מפסיק לעבוד (נח לו ..) ניסיתי עם עוד 2 דיסקים של ווינדוס נוספים והבעיה עדיין לא נפתרה.. לקחתי סידירום אחר הכנסתי למחשב ועדיין הבעיה לא נפתרה (יש לציין שטעינת הקבצים נתקעת כל פעם בקובץ אחר) למשהו יש מושג מה עושים? תודה לכולם ..
-
- 14 תגובות
- 807 צפיות
-