Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב. יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הוט,ככה בעצם אני צופה בטלוויזיה, אבל יש לי בעייה ,המדיה סנטר פשוט מסרבת להציג לי על כל המסך (16:9) ,זה מצליח להציג רק 4:3 ,אחרי כל ההגדרות הנכונות של המסך שלי, כלום לא עוזר, יש דרך כלשהי לסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 כוננים , אחד מפוצל לשתיים ואחד שלם, היו בעיות עם החלונות וזה לא עלה אז התקנתי חלונות נסף על הכונן השלם . כשאני מעלה את המחשב מוצג לי מסך בחירה של לבחור איזה גירסאת חלונות לפתוח, יש את החדשה שהתקנתי , עוד אחת שמסתבר שניסו להתקין על הכונן המפוצל פעם ולא מופיע לי החלונות שהיו קודם . מה צריך לשנות ב BOOT כך שכאשר אני יעלה את המחשב תיהיה לי אפשרות לבחור בחלונות שהיו לי קודם לכן . תודה [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professi…
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מי שיודע איך מעבירים קבצים דרך דוס על מחשב שמותקנים עליו גם אקספי וגם ווינדוס 98
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם לרשום את ההודעה הזאות בפורום של תמיכה טכנית אז כתבתי את זה פו כי זה קשור ל-windows חברה בעיה מוזרה שלא קרתה לי אף פעם ברגע שאני רוצה לרוקן את הסל המיחזור שלי הוא מפעיל את ה-cdrom שלי למה מה קרה??? האם למשהו יש אותו בעיה כדי שאני יפתור אותה לעצמי בבקשה אנהההה עיזרו לי אני בוכהההההההה חחחחחחחחחח :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקול אוף דיוטי 5 אני לוחץ על resume game ואז המשחק בא להתחיל ואז הוא יוצא לי מהמשחק וכותב DIREXT EROR האם אני צריך לעדכן את הדריקט הנוכחי הישן שלי? ואם אפשר הורדה לדירקט הכי חדש ומעודכן.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את האופציה הנ"ל עם מחשב כף היד שלי. סה"כ נראה אפשרות חביבה רק עם בעיה קטנה - כמעט ולא נכתבו תוכנות לתכונה הזו. באתר של מיקרוסופט יש משהו כמו 40 גאדגטים לא משהו וזהו. אם מישהו משתמש ויכול להמליץ על תוספים מסוימים (במיוחד לניטור טמפרטורות מעבד וכרטיס מסך) או אתר שמתמחה בעניין זה יוכל לעזור לי מאוד.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאד מוזרה שאני לא מצליח לפתור. המפרט - פנטיום 3 600mhz win 2000 professional כאשר אני מדליק או מאתחל את המחשב , הוא מגיע עד אחרי השלב של ה- user logon . אני כותב שם וסיסמא ואח"כ הוא טוען את ההגדרות האישיות ואז העכבר הופך לשעון חול וזהו. המחשב לא נתקע אבל גם לא ממשיך לעלות. הדבר המוזר הוא שאני לוחץ cntr alt del , לוחץ על log off ואז ניכנס עוד פעם עם אותו שם וסיסמא בדיוק ואז המחשב עולה. מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
המחשב עוד מעט מגיע ובמהרה יורכב. השאלה הנגזרת מכך היא באיזו מערכת הפעלה כדאי לבחור לעבודה שוטפת ? - אני גיימר ממוצע - דרישות ביצועים גבוהות (אובססיה למהירות) - חובה מערכת הפעלה שעובדת בתאימות עם רוב התוכנות והמשחקים - המפרט: Core 2 Duo Asus Striker Extreme 2GB GeiL 800Mhz GeForce 8800 GTS 320MB שאלה נוספת היא: האם לברוח מהמונופול של ווינדוס ולבחור באיזושהי גרסה של לינוקס?
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לאחר שהובא לידיעתי שה - Canon pixma ip1500 לא תומכת ב x64, אני מחפש מדפסת זולה שתומכת ב - 64 ביט, כמו כן האם מישהו נתקל ברשת ברשימה שכוללת בתוכה את כל המדפסות הנתמכות? תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב יש לי WINDOWS VISTA 64BIT ולפני שהמערכת עולה בכלל עולה מסך של התקנת עדכונים של שלב 3 מתוך 3 שנמצא כמה שניות על 0% ואז מבצע יציאה מהמערכת וריסט וככה שוב ושוב. ניסיתי להכנס לסייפ-מוד וקורה אותו הדבר, ניסיתי לעשות תיקון בעיות מהדיסק של ווינדווס וזה לא עוזר, אין לי קבצי שחזור אז אני לא יכול לשחזר את המערכת. בבקשה תעזרו לי אנשים!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי לחבר וינ XP פרו על XP64 3000+ ולוח של MSI K8N Neo4-F . ישנם 2 הארד דיסקים 20G ATA ו160G SATA התקנתי על הSATA את הוינדוז (בלי שום בעיה מיוחדת- F6 וכל זה), אך בסיום ההתקנה, כשהוצאנו את דיסק ההתקנה מהכונן, לאחר אתחול הוא מחפש דיסק בכונן וכותב שאי אפשר להפעיל כי אין דיסק מערכת. לאחר התקנת מע ההפעלה, התקנתי גם את הדרייברים החדשים ביותר של NVIDIA (6.66 . אם מנסים להפעיל ללא הדיסק של הוינדוז, המחשב לא עולה (אם משנים את הדיפולט של הסיקוונס (פלופי, דיסק, הארד דיסק (שבהארד דיסק העדיפות היא ל160 ואז ל20)) אז הוא גם לא עולה. כמו כן, כשהוא כן עולה, הוא לא עושה בוט מהכונן אם למישהו היתה בעיה דומה עם חומרה דומה, אשמח אם הוא יעזור לי
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי SP2 ואני משתמש בפיירוול של ווינדווס והפיירוול הפסיק לעבוד משום מה...
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני לוחץ על התחל על הסמל של החלפת משתמש ומופיע לי הדבר הזה בלי החלפת משתמש מה אני עושה כדי שזה יסתדר ?! ואני יוכל לעשות החלפת משתמש !
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה דחופה.. הכונן סידירום שלי והצורב שלי לא מזוהים בווינדוס פתאום? איך מסדרים את זה לעזאזל..? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לכל עידכון שיורד מספר בדר"כ. מישהו זוכר \ יודע מה מספר העידכון לאימות מערכת הפעלה 7 ? לא מזמן זה יצא "וחיסל" את רוב הפיראטיות. תודה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כשאני פותח חלון חדש או לינק שפותח חלון חדש...אני רוצה שהחלון יפתח מוגדל באופן אוטמוטי ולא ללחוץ על max למעלה , בעבר זה היה כך ...לא יודע מה קרה, איך אני מחזיר את זה ...
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מחיפוש בגוגל מסתבר שהתופעה נפוצה מאוד, ולרוב נגרמת מכמה סיבות עיקריות. הבעיה: החלון טוען בלי סוף וההתקנים לא מופיעים. בSAFE MODE זה עולה, ומופיעים בו רק כמה התקנים פשוטים מיקרוסופט. כל הדריוורים עודכנו. ניסיתי מספר פתרונות שמצאתי בגוגל ללא הצלחה. כולל הפעלת הSERVICE של הBLUETOOTH. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים הלא הכרחיים. הגורם עדיין לא ידוע. מקלל את מיקרוסופט.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד קובץ המחשב נותן לי אזהרת אבטחה- איך מבטלים? יש לי SP 2 XP. תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה autorun.exe כדי להעיף/לצפות בתכונות שעולות לי עם המחשב. למי שיש או מכיר יודע שמפעילים את התוכנה, קיים למעלה Windos logon, שזה התפריט של המשתמשים שנפתח ראשון איך שמפעילים את המחשב. אני חשבתי שאם אני יבטל את אותו אז אני יוכל להכנס בלי המסך פתיחה (המעצבן). למזלי הרע, לא קרה כך. מה שקרה נוצרה בעיה כפולה פי 2 מהבעיה הקודמת, כאשר אני מפעיל את הווינדוס אז ה autorun מבטל את הכניסה והווינדוס משאיר את הכניסה כך שלמעשה אם אני לוחץ על השם משתמש אני נכנס ויוצא תוך מספר מאיות. ובכן מי שמכיר את התוכנה יודע שהקובץ שנשמר הוא קובץ טקסט שנקרא AutoRun.txt ושם נמצאות הפקודות שמבטלות את התוכנות דרך ה CMD ---> msconfig. במילים אחרות אני צריך לפתוח את ה-DOS מבלי להכנס לוו…
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום במחשב של חבר לאחר פירמוט לא הותקן דריבר כרטיס מסך הרזולציה הייתה מוגדרת על 800/600 אחד הילדים שיחק ברוזלוציה ועכשיו כול פעם שהווינדוס עולה מופיע הודעה NO SUPPORT ניסתי להיכנס דרך הסייפמוד אבל גם שם הוא לא עולה וישר מופיע מסך שחור של המסך ו NO SUPPORT איזה עוד פתרונות יש? תודה על העזרה מאור אגב הדגם של הכרטיס מסך SIS350
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ראו קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215046,00.html
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום כול פעם שאני מעלה את המחשב שאני צריך להדליק את כפתורי הF וזה מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות שהם יפתחו באופן אוטמטי עם הפעלת הWIN תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מחשב סלוני, בלי הרבה תוכנות. מה עדיף? 1. להתקין התקנה נקייה של חלונות 7 ? 2. לעשות שדרוג IN-PLACE לחלונות 7 מעל הוויסטה המותקנת כיום? האם החלונות 7 יידע לשדרג את הוויסטה וישמור את התוכנות והדרייברים כמו שצריך ולא יהיו לא בעיות? תודה! ןעןד שאלה, מחשב משרדי עם מעבד ATOM 1.6GHZ עם 2GB זיכרון, האם יריץ יותר טוב חלונות 7 מאשר את הוויסטה כיום?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הרכבתי מחשב חדש. הכל הלך חלק, התקנתי ווינדוס וגם אז הכל היה בסדר, רק מה... יש לי בעיה בלראות עברית. אני יכול לראות עברית ברוב המקומות, אבל במקומות כמו נגיד ה-Start menu, פרטים באייסיקיו, File description ובעוד כל מיני אני לא יכול. הגדרתי את הכל ב-Regional and Language Options ל-Hebrew ועדיין אני לא רואה עברית באותם המקומות. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-