Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
plz help ani lo yodea lama ze lo mishtane pitom.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
נעלם לי הסגור מזער וכ' כמו שאתם רואים בתמונה עשיתי ריסטארט וזה עדיין ככה. מה הבעיה? העלתי את התמונה לפה http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=110024
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תמונה ראשונה ג'יבריש במקום עברית , רק ב WinRar תמונה שניה בתפריט יש אופציה "ריקה" [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שעברו פרמוט, ואני לא יודע כמה זיכרון וירטואלי להגדיר. מחשב 1 - זיכרון פנימי - 512 מחשב 2 - זיכרון פנימי - 384 כמה להגדיר לכל מחשב?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ישנו איזה אתר שדרכו אפשר לשמוע איזה מנגינות ואי אפשר לשמור את המנגינות בשם במחשב. (אני מקבל הדעת שגיאה) מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי היום ובאתי להתקין את XP . הגדרתי בביוס ב First Disk : Cd rom הכנסתי את הדיסק של XP עשיתי ריסט ( אחרי ששמרתי את ההגדרות ) ושהמחשב עלה הוא נתן לי הודעה : Invalid system disk Replace the disk , and then press any key Disk boot Failure , insert system disk and press enter אני לוחץ אנטר וזה נותן את אותה הודעה מה יכולה להיות הבעיה ? בדיסק ? ניסתי עם כמה דיסקים וזה עדיין לא עובד לי
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש דרך או תוכנה לאקס פי אשר תאפשר רק למתמש שלי מבין כל האחרים להכנס לכונן הארד דיסק מסוים שכמובן חילקתי הכוונה שהמתמשים האחרים אפילו לא יראו את הכונן החדש שלי ורק מי שנכנס דרכי יוכל שלא תיהיה לו שום גישה תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עכשיו נכנסתי ונדהמתי לגלות כי הכתב באתר בכל מקום אפילו פה - בעריכת הודעה. גדל הכתב, מה אני עושה כדי להחזיר אות לקדמותו?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/downloads/upgrade.asp
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם..! צריך עזרה/עצה נתחיל ככה יש לי windows xp לא חוקי או משהו כזה (שעולה לי כול הזמן הwindows לא חוקי והעכשיו המערכת בסיכון) אז החלטתי להתקין את הwinaods מחדש שיהיה חוקי ועכשיו אני בבעיה כי יש לי מלא דברים על המחשב ואני לא רוצה שהכול ימחק לי יש אולי איזה שיטה שאני יכול לשמור את כול הקבצים/תקיות ועוד..? ויש לי עוד שאלה.! מה זה ההודעה שעולה לי כול הזמן למטה בסרגל כלים בהתחלה היה לי הwindows לא חוקי ועכשיו המערכת בסיכון מה אני עושה...?? צריך עזרה דחופה..!! תודה לעוזרים..!!!! nimrods
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מערכת HTPC עבור שימוש של קולנוע ביתי. בפורום מפרטים, יעצו לי להעדיף את XP Media Center על פני ויסטה, כי לדבריהם הויסטה היא מערכת לא יציבה, איטית וזוללת משאבים. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם קיימת XP Media Center בתמיכה עברית? 2. במידה ואין תמיכה עברית, האם התקנה של המערכת באנגלית, עלולה להניב בעיות תפעול עבור משתמשים שהאנגלית שלהם די בינונית? 3. במידה ולא מומלץ להתקין את המערכת עבור משתמשים שלא שולטים היטב בשפה, אז מה בעצם האלטרנטיבה? להתקין בכל זאת את Vista Home Premium? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בוקר טווב לכולם.. אתמול פירמטתי את המחשב, והתופעה באה לאחר מכן. יש ברשותי שלוש הארד דיסקים. 250gb=C 320gb=H 320gb=D פירמטתי והתקנתי מערכת הפעלה מחדש רק על C. בכונן D, יש לי כל מיני התקנות בסיומת EXE, תוכנות\משחקים (חינמיים) וכו'.. ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ מתיקייה ששמה בעברית (לדוג' "תוכנות 2") אז אני לא יכול להפעיל את קבצי הEXE (אני מקבל Nsis Error) אבל כאשר אני אעביר את הקובץ לתייקיה בשם באנגלית (לדוג' d:\software) אז הקובץ עובד באופן מושלם.. שמתי לב שגם אחרי הפירמוט, המון שמות של מיקומים ושאר דברים אחר בווינדוס מופיעים כ"??????????????" מאשר שמם הרגיל (שאני מניח שהוא בעברית...) אז איך פותרים את הבעיה המעיקה הזאת? עדכון: !! שמתי לב עכשיו שאחרי הפירמוט נדפקו לי כל הID3 …
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום ב וינדוס XP תמיד התקנתי את הדרייברים של שלוח אם בקלות עכשיו התקנתי ויסטה ואני לא יכול להתקין מישהו יש לו מושג איך אני יכול למה בלי זה אין לי קול ב ויסטה ! בלוח אם שלי ASUS P5SD2-X SERIES ! תודה ויום טוב !
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=450293&sid=127 יש אפשרות להתקין את הויסטה בלי סיריאל,ואז זה גירסת ניסיון שניתן להאריך עד ל120 יום באמצאות הדיסק. בכתבה הזאת יש דרך איך לעקוף את המגבלה של מספר הפעמים שניתן להאריך בצורה חוקית.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכם, היום כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי התראה כי אין מקום בכונן C לאחר חפירה ארוכה בכונן C גיליתי 3 קבצים מוסתרים בתיקייה c:\windows בשמות 5 , s , y מצ"ב תמונה scr1 הקבצים לפי התיאור הינם קבצי System ואיני מצליח למחוק אותם. גם כשמחקתי אותם ב-Dos, הם חזרו לאחר הפעלה מחדש למחשב. משבדקתי בתוכנה TaskInfo מה משתמש בקבצים ומונע ממני למחקם - נמצא Proccess בשם System שמשתמש בהם (מצ"ב תמונה scr2) למישהו יש רעיונות איך להיפטר מהקבצים האלו? לפני שהפעלתי עכשיו את המחשב, היה לי כמעט 4 ג'יגה פנוי, ועכשיו הם לקחו את זה! תודה, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עריכה: השאלה שונתה כי הקודמת נענתה... קראתי את המדריך להוספת SP2 לדיסק XP אבל לא ממש הבנתי... יש לי XP בעיברית (חוקי יש לציין..קיבלנו מהעבודה של אמא פעם במחיר ממש זול) אבל אין לו אפילו SP1 ממש רק כשיצא הXP אבל בעיברית והמדריך מיתייחס לאנגלית וגם לא ממש הבנתי מה לעשות... אני צריך להעתיק את הדיסק של הXP למחשב שלי להוריד את הSP2 ולהוסיף (באיזשהי צורה--אם תוכלו להסביר) ואז לצרוב בתוכנה נרו בIMAG? או איזה פורמט אחר? פשוט אני רוצה לפרמט את המחשב של אחים שלי ואני רוצה להתקין הכול ביחד ולא לחכות עוד הפעם ולהוריד SP2 שוב וכול זה... אם תוכלו להסביר תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב והוא כותב לי בסוף כעת ניתן לכבות את המחשב במקום להתכבות אוטומטיט איך אפשר לסדר את זה יש לי במחשב השני שלי וירוס של 60 שניות והמחשב מכבה את עצמו איך אפשר להתגבר על זה תודה ניסים
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק של מחשב אחר שחיברתי למחשב שלי. אני מנסה לגשת לקבצים של משתמש (בתקיית Documents and setting/user) אבל מקבל הודעת Access denied. הדיסק הוא בNTFS, אבל בכל זאת, אני יודע את השם משתמש והסיסמא של המשתמש שאליו שייכים הקבצים. האם אני יכול לגשת לקבצים האלו ואיך?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הMedia center edition של XP בשביל סטרימניג ל360 (זו התוכנה היחידה שמאםשרת סטרימנג אליו כרגע) האם אפשר להפעיל אותה בדואל בוט? או בצורה פחות מסובכת (כמעין תוכנה בתוך הוינדוס אולי..?) מה האפשרויות לעבוד איתה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות 1.בזמן האחרון המחשב שלי נהיה איטי ושמתי לב שהמקום באחד הכוננים הצטמצם, בדקתי מה יש שם ומצאתי ספרייה שאני לא מזהה שקוראים לה pchealth היא בגודל של 350 mb ויש בה מלא קבצים שקוראים להם svchost.exe.20050716-215519-00.hdmp שההבדל בשמות שלהם זה רק המספר, ניסיתי לחפש על זה בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה זה ה pchealth הזה חוץ מזה שזה יכול להוות פירצה בווינדוס, השאלה אם זה מסוכן ומה עושים עם זה ואם אפשר למחוק את הספרייה הזאת בכלל? 2. אני משתמש ב automatic windows update ולפני כמה זמן הוא כל הזמן מתעקש להתקין עידכון של התוכנת אנטי ספייוור שלהם ולא משנה אם אני מתקין את העידכון או לא אחרי כמה ימים זה שוב פעם רוצה להתקין את זה וזה לא מציע לי שום עידכונים אחרים ומה שמוזר זה שבכ…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקיי, אני לא ממש בטוח שזה קשור לכאן, אבל הנה הבעיה שלי. (אם זה לא קשור פשוט תעבירו לאן שמתאים או תנעלו) פיצלתי את הכונן שלי לכונן D ולכונן C. בכונן C כרגיל, נמצאים כל הדברים החשובים (WINDOWS וכו'...) כונן C פועל על מערכת FAT32. לעומתו, כונן D פועל על NTFS. הורדתי קובץ מסויים במספר קבצי RAR. גודל הקובץ עולה על 4 ג'יגה (4.4 ג'יגה), ולכן שאני מנסה לפתוח אותו עולה לי ההודעה הבאה (שהקובת מגיע כבר לאחוז EXTRACT גבוהה של בערך 90%): הקבצים כולם נמצאים על כונן D, שהוא אכן NTFS. ואני גם מנסה לפתוח את הקובץ לאותו כונן. יש לי מספיק מקום... התוכנה שאני משתמש בה היא כמובן WINRAR. יש פתרון כלשהו שאני אוכל לפתוח את הקובץ? או שאני נאלץ לפרמט את המחשב בשביל שגם כונן C יהיה NTFS? אני מקוו…
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
i need cd key fast אני מדבר מהלפ טופ ובחמשב האישי אני באמצע התקנה של VISTA תעזרו לי אם אפשר גם מהר | תודה 3> Product Key: זה מה שהוא מבקששש
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חבר"ה קניתי עכשיו מחשב חדש ויש לי 250GB איך אני מפצל אותו לשניים? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני מחזיר קבצים שנמחקו מהדיסק און קי? מחקתי את זה ללא העברה לסל המיחזור (SHIFT+DEL). יש לי ווינדוס XP.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום רק התקנתי את ה-WINDOWS מחדש, בגלל איזה שהי בעיה. ועכשיו אני שואל את עצמי למה לא עשיתי את זה עד עכשיו... הWINDOWS טס!!! בכל מקרה ההתקנה היא של Windows SP2 והורדתי את העידכונים הקריטים והדריוורים החדשים. בנוסף יש לי עוד 77 עידכונים להוריד, שבעיקר מסוג: Security updates, כמה של comulitive updates, ועוד שאר דברים אחרים. ממש לא בא לי להתקין אותם כי המחשב עובד טוב. מה ההמלצה שלכם? ועל פי מה להחליט מה כן ומה לא?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-