Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
זה קורה כבר דיי הרבה זמן, לפעמים הוא פשוט לא טוען תמונות, במקום מופיע הריבוע\מלבן המציין מיקום של תמונה, יש איזושהי דרך לתקן אותו? עריכה: קצת פרטים לא יזיקו, חלונות XP PRO SP1, הגרסה הכי עדכנית של הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. Smiley מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו ל…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי , אני מבקש לבצע הגבלות משתמשים במחשב שלי , מערכת win2000pro , ולא ברשת שלי, האם גם במערכת ההפעלה הזו יש active directory ולגבי ה group policy objects כיצד אני מיישם את זה , ואני לא מתכוון לסוגי המשתמשים הקבועים שמערכת ההפעלה נותנת כמו user , guest וכו אלא להגדרות מפורטות שאני מגדיר ברמה של שליטה על העכבר וכו.. בברכה .
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
והאם 2003 יעבוד על 98 ? נ.ב במחשב ישן עם 128mb תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
Hi all. First Sry i write in english but somthink was wrong with my fuc*** computer and i did format yesterday. And now i cant find the driver thet do the windows in Hebrew, This is the reson i opened this post, for asked you guys to help me find driver thet do the windows in Hebrew. Please!!! If sombody can help me please? (i get windows XP Pro)
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ "xmnt2002" ומדלג על איזה בדיקה איך אני יכול לשלוף אותו מהדיסק התקנה של הווינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
For users of Windows 2000 or XP you actually have to tell the OS what size L2 cache your processor has otherwise it won't be used properly! Luckily it's fairly easy to fix. Click on the Start button then go to run. From there type REGEDIT and press the "Ok" button. After it opens the Registry Editor follow this path. hkey_local_machine, System, CurrentControlSet,Control, Session Manager, Memory Management Once you're in the Memory Management folder look for the DWORD value secondleveldatacache. Right click on that and go to modify. Very important you have to change the Base from Hexidecimal to Decimal before modifying the values. After that's done just punch in your L2 ca…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ועזבו את זה שכל קישור שאני לוחץ עליו החלון לא נפתח בגודל מקסימום על כל המסך, קישורים שאמורים לפתוח חלונות בגודל מסוים שהוא יותר גדול מגודל רגיל - נפתחים בגודל ממוצע ומסוים מאוד. הפקודות שנמצאות בדף האינטרנט שאמורות לשלוט על גודל הדף הנפתח לא עובדות. וזה בעיקר מפריע בכניסה לצ'אטים מתקדמים כמו של נענע ותפוז - הכניסה כן מתבצעת אבל איאפשר לראות את כל הדף כולל שורת ההתכתבות ככה שאיאפשר להשתמש בצ'אטים אלה כלל. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה ? או שעכשיו כל מתכנתי הצ'אטים צריכים לשנות את הצ'אט שיתאים לSP2 ? ואיך מגדירים את חלון אינטרנט אקספלורר שיפתח תמיד בגודל מקסימום ?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אהלן איך אני מוסיף קיצורי דרך למקום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
המחשב רושם לי INSUFFICIENT MEMORY משהו כזה עריכה : זה גם רושם לי שיש בעיה עם שתי קבצים AUTODEX משהו כזה ועוד קובץ
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
דבר ראשון, לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט או אפילו תוכנה, אז שהמנהלים יעבירו אם הם רואים לנכון. דבר שני - כשאני מחליף משתמשים במחשב אני רוצה שהמשתמש יישאר מחובר לאינטרנט (כדי שיישומים מסויימים ימשיכו לעבוד) - אבל זה מתנתק לי אני עם תשתית HOT עם 012 איך אפשר לסדר את זה? תודה D:
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי יוזר אחד במחשב,ללא צורך בסיסמא... כל פעם שאני לא נוגע במחשב יש סקרין סייבר ולאחר 20 דקות המסך בסטנד-ביי -סנדרטי אצלי.. בזמן האחרון הופיע תופעה שכאשר אני מזיז את העכבר כדי להפעיל את המחשב (במצב סקרין סייבר או מסך סגור) אני נזרק עם צליל מציק למסך של בחירת היוזר (כמו לחיצה על winkey+L).. וזה מאוד מציק! אגב.. windows xp pro SP2 ולפי אדאוור וספייבוט S&D ולפי נורטון.. אני נקי.. נראה מה קספרסקי יגיד יש לכם פיתרון? תודה חברים!
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לא בטוח שזה שייך לכאן.. בכל אופן קניתי חלקים חדשים למחשב [ מעבד לוח כרטיס מסך ] חיברתי הכל טוב ויפה אבל בחיבור ה USB הוא לא מזהה לי הוא מזהה ב BIOS ועד לבחית מערכת [ SAFE MOD או רגיל וכו'] ישר שהוא נכנס לעמוד הטעינה כל מה שמחובר בחיבורי ה USB מתכבים ב BIOS כל מה שקשור ל USB על ENABLED [לא בטוח ככה כותבים] נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל ה HD מהמחשב הקודם ולא התקנתי דרייברים כי אני לא יכול.. [ בעעית USB] מה לעשות? אני מתחרפן.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כשהיה מותקן על המחשב Win 98 לא היתה בעיה של Shut down , הספק הוא ATX והמחשב היה נכבה כאשר ביצעתי Shut down דרך ה Windows כאשר התקנתי עליו Win XP וניסיתי לעשות Shut down המחשב נשאר על המסך של Windows is now shutting down ולא נכבה, וצריך ללחוץ מספר שניות על כפתור ה Power על מנת לכבות אותו. המחשב המדובר הוא Celeron 366mhz תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב, אחי הזמין מחשב נישא חזק של HP שהגיע עם vista 64bit מותקן עליו. החלטתי לא להתקין לו מחדש מערכת הפעלה ולהשאיר לו את זו. עכשיו אחרי שהתקנתי והגדרתי אותה כמו שצריך (אופיס תוכנות וכו) אני רוצה להריץ גיבוי נקי שלה. שיהיה להבא. השתמשתי ב: Paragon Drive Backup 8.5 Professional Edition אבל כאשר רציתי להתקין אותה VISTA טענה שאפליקציה זו אינה יכולה לרוץ עליה. אם ככה אשמח לקבל המלצה לתוכנת גיבוי טובה - שניתן לבצע גם BOOT CD שיאפשר התקנת גיבוי קיים מחדש. וכמובן שתתמוך בVISTA 64 הקפריזית... נ.ב. אשמח גם לקבל המלצה לתוכנת ניקוי רג'יסטרי טובה בשביל הXP הישנה שלי. תודה! נערך ע"י multicore לצורך הסרת תוכן warez
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי ווינדווס 7 בעברית. מה אני צריך לעשות עכשיו?? אני צרבתי אותו על דיסק. אני פשוט מכניס אותו ל ולוחץ אל read from disk ?? או שיש דרך אחרת ?? ועוד משהו. אחרי שאני מתקין אותו אני לא צריך סיסמא או משהו?? אם לא אז תסבירו בבקשה מה עושים. ושאלה אחרונה בקשר לעדכונים של הווינווס.. זה מעדכן אותו או שלבטל את האופציה הזאת?? כל השאלות האלה מתייחסות למחשב חדש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום לקוראים,במחשב השני שלי היה ויסטה היום התחלתי לפרמט אותו לXP התחיל פירמוט ואחרי שמסיים מפעיל את עצמו מההתחלה כדי להתקין את הוינדוס אבל הוינדוס(ההתקנה) לא עולה תמונה של מה שהוא רושם לי: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=461298155.JPG
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני גולש בכל מיני אתרים באינטרנט או מנסה להיכנס לצ'אטים קופצת לי מדי פעם הודעה אשר אומרת לי כי על מנת לראות את התוכן המבוקש בעמוד זה, עלי להתקין רכיבי ג'אווה. אוקיי, לחיצה על Download מביאה אותי לאתר הבא: http://www.microsoft.com/windows/ie/getosver/javaxp.asp ושם יש לי הפניית קישור לאתר של Sun: http://www.java.com/en/index.jsp -באתר של סאן אני מוריד את רכיבי הג'אווה, ואז לאחר שהכל מותקן בהצלחה אני חוזר לאותם האתרים שבהם הוצגה לי ההודעה אבל שוב מוצגת לי ההודעה שאומרת שעליי להתקין ג'אווה (!!). כאילו וכלום לא קרה. המחשב מתעלם לחלוטין מההתקנה...! מה עושים? -תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אז ככה, מה המצב? המפרט שלי הוא http://tms.co.il/preview/spec/5byu3req/1. עכשיו, איזה מערכת הפעלה לקחת? ווינדואס זה אני מניח ברור, הבעיה זה איזה גירסא? ויסטה או XP? וגם כמה ביט - 64 או 32 ? תודה מראש לעונים :]
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
Internet Explorer לא מקבל אתרים עם סיסמאות. האקספלורר שלי , לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטים, עכשיו אם אני רושם לדוגמא כתובת כזאת : http://popper:pipper@www.lifestyle.com/member/ או כל כתובת אחרת בסגנון הוא לא מוצא אותה ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי" הדבר נובא מאיזה שהו עדכון שגורם לזה, בעבר קראו לו 832894 ונתנו לי פקודה להסיר אותו %SystemRoot%\ieuninst /q %SystemRoot%\inf\q832894.inf אבל כיום כנראה שינו לו את השם כי הפקודה זהאת כבר לא עובדת. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
למשל קובץ מוזיקה של WINAMP שיהיה כאייקון ווינאמפ. כי אני רואה אותו כרגיל.
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית עם האקספלורר שלי. כל פעם שהמחשב מופעל אני מגיע למצב שהווינדוס (WinXp Pro Sp2) נטען לי ומראה לי רק את הרקע של שולחן עבודה וזהו שום דבר אחר לא רואה ניסיתי לעשות לו שחזור מערכת מלפני חודש - לא פעל ניסיתי דרך -LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION - לא פעל התקנתי כמה תוכנות שמתקנות REG ועוד - לא פעל אני יכול להיכנס כמעט לכל מקום שאני רוצה (המנהל ישומים עובד לי- אז אני יכול להריץ תוכנות) אבל עדיין לא מצליח לראות את הסמלים ושורת ההתחל על שולחן עבודה. תודה לכל העוזרים...
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי תמחשב החדש ,רק שיש בעיה אחת קודם כל מפרט של המחשב amd dual core asus m2ne g-skill memory geforce 8800gts 640m lcd 19 LG 1953tr הבעיה היא שאחרי שהתקנתי תמערכת הפעלה windows xp pro בעברית הרזולוציה של המסך השתנתה ל 640 על 480 והאיכות צבע ירדה לרמה הכי נמוכה ושאני מנסה לשנות זה שואל לאישור אבל לא משנה תאיכות ? למה ? שאני מפעיל תמחשב מחדש מכל סיבה שהיא עדיין נשאר מלא אותיות מוזרות בכל מיני צבעים מוזרים עוד לפני שהמערכת הפעל עולה יענו על המסך השחור וזה פשוט דיכאון מקווה לעזרה ותודה מראש אסף
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה StyleXP, ואני שמתי מסך Logon של Longhorn. הבעיה היא, שהווינדוס הופך את הכל לצד של העברית, התמונה של לונגהורן נהפכת לתמונת מראה, והכל באנגלית. נכנסתי אל הקובץ שנמצא בתקייה Resources, פתחתי אותו ע"י התוכנה: ResHack, ושיניתי בו את התמונה, הפכתי אותה, וכרגע אני רואה אותה בצורה שהיא אמורה להיות. הלכתי אל String Table ושניתי את המשפטים שם לעברית. ומעליהם שניתי את השורה של השפה, וכתבתי: LANGUAGE LANG_HEBREW, 0x1 עידכנתי הכל, ועכשיו התמונה בצד הנכון, אבל עברית אני לא רואה. כאילו זה משום מה לא תומך לי בעברית, אני רואה רק מקף תחתון כזה. מישהו יודע איך אני יכול שיהיה כתוב בעברית הכל?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מערכת הפעלה 32 או 64 ביט מה הבדל בין השניים??????-סליחה על הבורות 64 ביט ניראה שהוא מהיר מאחר והוא קורא במחזור אחד מה ש 32 ביט קורא בשני מחזורים אז למה שיהיה קיים מערכת הפעלה עם 32 ביט??? או לוחות שתומכים ב 32 ביט האים כל הלוחות תומכים בשני סוגי קריאת המידע??? כשאני קונה מחשב חדש איך אני מיתייחס לשאלות שהצגתי מיבחינת כל הרכיבים
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-