Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן גדול עם הרבה מידע שאני רוצה להמיר את המחיצה שלו מ-FAT32 ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT של חלונות (XP PRO). האם צפויות בעיות? העניין הוא שאין לי איך לגבות את כל המידע...
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
משום מה ה-Add or Remove Programs של Windows אינו מציג חלק גדול מן התוכנות והמשחקים אשר מותקנים לי על המחשב, הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, בדקתי גם עם תוכנה אחרת להסרת תוכניות אם היא מראה את כל התוכנות אבל התוכנה לא הראתה אף תוכנה או משחק (חוץ מאשר את עצמה) שזה אפילו עוד יותר מוזר (התוכנה המדוברת היא Add Remove Plus! 2002 ). השאלה שלי היא האם ישנה דרך כלשהי לפתור בעיה זאת?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עריכה, הבעיה נפתרה הידד בסוג של צירוף מקרים מדהים הכבל IDE נתלש לגמרי ממקומו בזמן שבין הפירמוט להדלקה מחדש של המחשב WTF!?!?
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח USER ב2003 אבל הוא אומר לי שלא ניתן בגלל מגבלת הסיסמה מה אני צריך לשנות כדי ליצור USER הסיסמה שנתתי היא :Q1W2E3
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן, פנטיום 4 עם לוח אם Asus p4p800 deluxe. ב-BIOS קיימ אופציה של Power On by PS/2 Mouse שמכוונת ל-ENABLED כמו"כ מסודר בביוס שלחיצה על כפתור הכבוי של המחשב מעבירה אותו למצב SUSPEND. אם המחשב עושה POST, ואני לוחץ על הכפתור, אז המחשב נכבה, וניתן להדליקו ע"י הזזת העכבר. אבל, וכאן הבעיה, אם אני מכבה את המחשב דרך חלונות XP אני לא יכול להדליק אותו עם העכבר, רק ע"י לחיצה על הכפתור. גם כשניסיתי לכבות את ה-XP ע"י Stand-By או Hibernate זה לא עבד. מישהו יודע כיצד אני יכול לשנות זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין את ווינדוס2000 פרו, אך ההתקנה נכשלת לי כל פעם באותו מקום, ניסיתי מ3 תקליטורים שונים, ניסיתי ע"י העתקת שניהם להרדדיסק, ניסיתי על שני הרדדיסקים שונים (כמובן שההרדדיסקים פורמטו כל פעם). ההתקנה לרוב נופלת באותו שלב: לאחר העתקת הקבצים לכונן ההתקנה, לאחר הבוט הראשוני להמשך ההתקנה, כאשר ההתקנה מעתיקה שוב את הקבצים הפעם לספרית הויונדוס, הוא לא מצליח להתקין מספר קבצים, שונים כל פעם, וכל ההתקנה נכשלת. למישהו יש רעיון מה הבעיה? (ההשערה האחרונה שלי היא לוח האם או בקר הIDE עליו...) תודה, ערן עריכה: שני ההרדיסקים, עבדו בלי בעיה, לפני התחלת התקנות, לכן אני מניח שהם בסדר, בנוסף בבדיקת דיסק לסקטורים פגומים - שביצעתי רק על התחלת הדיסק, על קבצי ההתקנה - לא נמצאו בעיות, לכ…
-
שלום. לאחרונה הופיע לי בעיה במחשב, כאשר אני מדליק אותו הוא נכנס ו WIN XP וכאשר אני בוחר את היוזר שלי הוא לפעמים נכנס לפעמים נתקע, בשתי המצבים הלד האדום של ה קריאה כל הזמן עובד. התוכנות נפתחות בדילאי מאוד גדול, כל הזמן בשימוש במחשב הלד של הקריאה אדום דולק. נסיתי לבדוק עם ADAWARE ו NOD 32 ל וירוסים וספייוור ולא נמצא כלום. למישהו יש הצעות מה לשות לפני פירמוט? תודה
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקיי ככה, כשהתקנתי חלונות 7, השתמשתי בפיצ'רים המלאים של 7, בSidebar וברקעים המתחלפים ובכל השטויות האלה, ואז הבחנתי שהפרוסס שנקרא svhost.exe תופס 130 מגה בערך... וכל פעם הייתי צריך לסגור את הפורסס ואז היה לי קצת זמן שהוא לא תפס כל כך הרבה.. ואז התייעצתי עם Nihility והוא המליץ לי לבטל את הרקעים המתחלפים ולבדוק בתוכנת חוץ את הפרוססים.. לאחר שבדקתי ראיתי שהDesktop Window Manager תופס את כל הזיכרון הזה.. לפני כמה ימים בדקתי שוב וראיתי שהפרוסס (svhost) עכשיו תופס 320 מגה, ואין לי sidebar ולא רקעים מתחלפים אז הכל נראה לי מוזר.. בכל מקרה בדקתי את הקובץ דרך NOD32, תוכנת anti malware ודרך אתרי אנטיוירוסים ולא מצאתי איזה קשר לוירוס או malware.. בנוסף בדקתי שוב וראיתי שיש סרביס שק…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
קוד מספר 80070005 זה כבר חודשיים אצלי ולא מצליח למצוא פתרון. :-\ אשמח עם תעזרו לי ותפתרו לי את הבעיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מאז ומתמיד עשה בעיות של ריסטים ומסכים כחולים. לפעמים זה היה בתדירות יותר קיצונית לפעמים לא. הוא עבר 2 בדיקות במעבדה של החברה ממנה קניתי את המחשב והם אמרו שאין שום בעיה עם החומרה והמחשב עובד טוב. ממה שהבנתי, יכול להיות שהריסטים והמסכים הכחולים נובעים מווינדוס לא טוב. היום הבאתי ווינדוס אחר שעובד טוב והוא גם שונה מהווינדוס הנוכחי שיש לי. יש לציין שגם הווינדוס הנוכחי וגם הווינדוס החדש שהבאתי הם XP רק שאחד בעברית אחד באנגלית ואני חושב שיש ביניהם עוד כמה שינויים. שאלתי היא כזאת: כדי להתקין את הווינדוס החדש - יש צורך בפירמוט? או שמספיק לעשות שידרוג לווינדוס הנוכחי? כאילו זה יהיה אפקטיבי ויסדר לי את הבעיה גם אם אני אעשה שידרוג לווינדוס או שיש צורך בפירמוט ש…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן. מה ההבדלים בין מערכות ההפעלה ? מה יש בביזנס שאין ברגיל ? אני צריך את המחשב לעסק שלי ובו זמנית לשימוש בייתי. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה מכם חיכו לזה, http://www.winvistaclub.com/Ultimate_Windows_Tweaker.html תוכנה חדשה מאת winvistaclub היא מאפשרת לשנות כל מיני דברים שבעבר דרשו שינויים ברג'יסטרי. לא דורש התקנה ותומך בIE8. וכמובן, לא עולה כסף. בניגוד לTweakVI
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת מחשב כזו: Intel Q6600 Gigabyte EP35-DS3 4GB Ram nVidia 9600GT Maxtor 120GB SATA על המחשב מותקן Windows Vista x64 Ultimate הבוקר עדכנתי את המחשב עם מספר עידכונים שהופיעו, עדכוני אבטחה כולם אני חושב. כעת כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לקטע בביוס בו רשום Verifying DMI Pool Data... ולאחר הרבה זמן Disk Boot Failure. מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan שלום לכולם זה המחשב.... רציתי לפרמט ולהתקין עליו את הxp לפני זה היה לי את הוי…
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם ! התקנתי בעזרת דיסק (שהורדתי ברשת...) את sp2 (יעני עדכנתי את החלונות XP שלי). ההתקנה עברה חלק ללא כל בעיות. לאחר מכן בדקתי אם ישנם עדכונים נוספים דרך הרשת ואכן היו. לאחר סיום התקנת העדכונים נדרשתי לאתחל את המחשב ולאחר האתחול נפתח לי מסך ה Log In עם שמי (מוצג כ user ) ודרישה לסיסמא .... אף פעם לא התעסקתי עם users במחשב הזה ובטח שלא נתתי סיסמא. אז מה כבר ניסיתי לעשות ? ככה : ניסיתי להכנס ב safe mode בתור Admin ,אך גם שם נדרשתי לסיסמא שאיני יודע...(שדה ריק לא עזר). נכנסתי לאתר הנחמד הזה : http://petri.co.il/forgot_administrator_password.htm שהציע מתודות מאוד חביבות שאולי חלקן יעבדו על NTFS , אך כולן לא הועילו על ה FAT 32 שלי. ניסיתי לעשות Uninstall ל Sp2…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שיש לי ווירוסים גם בזיכרון וגם בקבצי הפעלה של וויסטא כול תוכנות האנטי ווירוס NOD+AVAST+AVG ראוי לציין שבלוח אם שלי התקלקל סלוט של אחד הזכרונות תודה
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איפה שרשום WINDOWS וזה נכון יש קן כזה שעושה סיבובים כאלה אז הוא עושה לי פשוט הרבה לפחות איזה 10 למה ? איך מתקנים את זה ?
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
הכוונה שבמקום START יהיה "התחל" וכו'. אפשרי לעשות את זה או שצריך להתקין ווינדוס חדש?
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
איך משחזרים קבצי מערכת (קבצי DLL) מדיסק ההתקנה של WIN XP PRO? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
הורדתי משחק לא משנה איזה שמשקלו בערך 6.5 ג'יגה. כשאני רוצה לעשות OPEN לקבצי ראר , הוא מתחיל ומגיע ל40 אחוז ואז הוא רושם שייתכן שהדיסק מלא. יש לי 65 ג'יגה פנויים על פורמט של NTFS ראוי לציין שבוינדוס XP הכל עבד כשורה. מה הבעיה ? :< תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה באאוטלוק אקספרס בחלונות XP פרו עם SP2 ואופיס 2003, כאשר כל ההגדרות תקינות, אני רוצה לישלוח הודעה והוא מוציא לי הודעת שגיאה שאי אפשר לישלוח את המייל כי משהו בשרת היוצא והנכנס לא תקין.לפעמים הוא שלח את המייל למרות ההודעה ולפעמים לא. הסרתי את החשבון שקיים ושאני נכנס שוב לתוכנה הוא מראה לי שכאילו יש חשבון משתמש, אבל הסרתי אותו קודם. הסרתי את התוכנה דרך הסרת רכיבי ווינדוס בלוח בקרה ושהתקנתי אותה שוב, אותו חשבון חזר למרות שעוד לא יצרתי חשבון. השאלה זה אם צריך למחוק את התוכנה לגמרי דרך regedit ואם כן איך עושים זאת? ואם לא אז איך אני מסדר את הבעייה?? בבקשה עיזרו לי אני שובר את הראש כמה ימים. כמו כן, חיפשתי בהודעות קודמות בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי צורב שתומך LightScribe של חברת LG דגם gh22ls50. לפני שבועיים עברתי שדרוג במחשב, לכן פרטמתי את כל החומר והתחלתי מחדש. מאז התחילה לי הבעיה עם הדפסת התוויות (תמונה יותר נכון..) הצורב מצליח ליצור עיגול אחד או לפעמים מצליח גמעט להגיע עד הסוף ואז נעצר. תוכנת ה-LightScribe קופאת לחלוטין, חשוב לציין שאני משתמש בגירסה אחרונה שלה. ובעצם שם אני חושב נמצאת הבעיה כי אני עבדתי עם הקודמת (אבל להשיג את הקודמת אני לא מאמין שאפשר...) נסיתי כמעט כל פיתרון שמצאתי ברשת אבל ללא הצלחה. כולל עידכון חומרה לTL03 שזה האחרון. בפעם האחרונה שצריבת התווית נעצרה (אתמול בלילה) פשוט החלטתי לא לעצור את התהליך התקוע ולהשאיר ככה. בבוקר קבלתי את השגיאה שמצורפת לתמונה. כמובן שהפעלה מחדש א…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום... 2 דברים 1. כשאני לוחץ shift+alt זה לא משתנה לי מעברית לאנגלית אוטומטי אני צריך להחליף ידני 2. אני מוריד את ה וי בסרגלי כלים - סרגל השפה בישביל שזה לא יופיע לי בשורה של המחשב אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב זה שוב מופיע אשמח לפיתרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם..קניתי ככבל hdmi חיברתי הכל עובד סבבה בהתחלה היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו התקנתי 7 ובזמן שהhdmi מחובר תמיד אותה בעיה:כשאני מגדיל לדוגמה את חלון הicq למסך מלא הוא פשוט נתקע ועד שאני לא יוצא ונכנס מחדש הוא לא עובד... וגם מידי פעם נהפך לי כל הסדר של הסמלים בשולחן העבודה כאילו זה מרענן לי אותם ומסדר מחדש וזה מעצבן כי יש לי מלא סמלים וכל פעםאני צריך לשבת ולסדר אותם מחדש איך שאני רגיל... למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-