Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את מנהל המשימות זה מה שאני מקבל... אשמח לקבל עיצה כיצד לפתור את הבעייה, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב ביצעתי פירמוט, כרגע יש לי windows xp ואני מעונין להגדיר את הזיכרון הוירטואלי. יש לי במחשב זיכרון ram של 1290 מגה. סטיק אחד של 256 ועוד סטיק אחד של גיגה. יש לי שתי מחיצות/כוננים על המחשב. בכונן C יש שטח פנוי של 17 גיגה, ובכונן D יש לי שטח פנוי של 35 גיגה. אני חיפשתי מדריכים באינטרנט להגדרת הזיכרון הוירטואלי, אבל כל מדריך אומר משהו אחר. יש מדריכים שאומרים שכדי להעביר את הזיכרון הוירטואלי לכונן D, ולא להשיאר אותו על כונן מערכת ההפעלה מכיוון שאותו הדיסק נוטה לבצע פעולות גישה עם קבצי המערכת, ועל כן כדי להעביר את מקום הזיכרון הוירטואלי לכונן אחר(בו לא מותקנת מערכת ההפעלה). ויש מדריכים שאומים שבשדה גודל התחלתי יש לרשום שם את כמות הזיכרון שלך כפול 1.5, ואז בגו…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות התקנת וינדוס אוטומטי אחרי שאני יוצר את קובץ התשובות דרך ה setupmgr איך אני מעביר את קובץ התשובות ל i386 ... מהשלב הזה אני לא מבין אם אפשר עזרה תודההה ...
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה עדכונים רצוי לעדכן במערכת הפעלה VISTA. היות שחלק מהעידכונים שבצעתי גמרו להאטה מוחלטת של המחשב וכו', ולכן רציתי לדעת על איזה עדכונים של מערכת ההפעלה אסור לוותר. (אולי שמשפרים ביצועים ומתקנים באגים...) תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
AMD הודיעה כי מערכת ההפעלה החדשה גורמת לירידת ביצועים של עד 15 אחוז במעבדי החברה, כשהפגיעה גדלה ככל שהמעבד חזק יותר ... https://www.gadgety.co.il/280800/windows-11-amd-hurts/
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, התקנתי היום WIN 7,הכל טוב ומהיר אבל פתאום כל תוכנה שאני רוצה להכנס אליה נפתח הWMC... אפילו הסמל של הFIREFOX השתנה לסמל של הWMC וזה כבר נהיה מעצבן. אפילו סתם שאני נמצא בשולחן עבודה פתאום קופץ הWMC. קרה למישהו? אולי באג? במקרה הכי גרוע יש אפשרות למחוק את הWMC או שהוא מובנה בווינדוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ezmanti mahshev bli gpu ve yasimu li windows 7 professional az yesh li kama sheelot ha windows ha ze ba im dx11 muvne? ve im ken kshe ani akne gpu ve ani ahaber lo yehye beayot ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מחשב סלוני, בלי הרבה תוכנות. מה עדיף? 1. להתקין התקנה נקייה של חלונות 7 ? 2. לעשות שדרוג IN-PLACE לחלונות 7 מעל הוויסטה המותקנת כיום? האם החלונות 7 יידע לשדרג את הוויסטה וישמור את התוכנות והדרייברים כמו שצריך ולא יהיו לא בעיות? תודה! ןעןד שאלה, מחשב משרדי עם מעבד ATOM 1.6GHZ עם 2GB זיכרון, האם יריץ יותר טוב חלונות 7 מאשר את הוויסטה כיום?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הוט,ככה בעצם אני צופה בטלוויזיה, אבל יש לי בעייה ,המדיה סנטר פשוט מסרבת להציג לי על כל המסך (16:9) ,זה מצליח להציג רק 4:3 ,אחרי כל ההגדרות הנכונות של המסך שלי, כלום לא עוזר, יש דרך כלשהי לסדר את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד מפעילים את התמיכה של 4 גיגה (שכידוע עובדת יפה במערכת שרתי 2003 שהיא אותו קרנל כמו XP) הנה הטקסט מהבוט איני boot.ini timeout=10 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /PAE /basevideo /noexecute=optin /fastdetect אחרי שהכנסתי את הפרמטר PAE המחשב עדיין רואה 2.5 גיגה מתוך 4.למרות שנאמר שאחרי הכנסת המילה PAE לתוך המיסמך הזה זה אמור לאלץ את המערכת XP לזהות 4 גיגה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום, אז בלי שיותר מדי התעניינתי שמעתי שלויסטה שלל תקלות ובעיות ואף פעם לא בחשתי בנושא עד עכשיו, כי עוד המעט יגיע המחשב ואני צריך לבחור מערכת הפעלה. ממה ששמעתי הXP תעבוד בסדר גמור אבל הבנתי שהויסטה בנויה יותר טוב לניצול 4 הליבות, האם זה נכון ואם כן במה זה מתבטא? על איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים בכללי למחשב עם קוואד קור? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
צריך מדריך להתקנה נקייה וגם התקנה על מערכת הפעלה קיימת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לעשות עדכון לויסטה והעדכון הרלוונטי אלי הוא SP1. כאשר הויסטה מנסה להוריד את העדכון - היא נתקעת על 0% ואז הוא נותן שגיאה שאין באפשרותו להמשיך בתהליך. אציין שעד כה לא היתה לי שום בעייה עם שאר העדכונים.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי VISTA 32 BIT ו4 גיג'ה זיכרון, התקנתי SERVICE PACK1 כי שמעתי שככה זה ינצל את ה4 גיגה וכשאני בודק "במחשב שלי" אז באמת רשום 4 גיגה אבל במנהל משימות רשום 3.25 גיגה. אז כמה באמת יש לי ולמה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את האופציה הנ"ל עם מחשב כף היד שלי. סה"כ נראה אפשרות חביבה רק עם בעיה קטנה - כמעט ולא נכתבו תוכנות לתכונה הזו. באתר של מיקרוסופט יש משהו כמו 40 גאדגטים לא משהו וזהו. אם מישהו משתמש ויכול להמליץ על תוספים מסוימים (במיוחד לניטור טמפרטורות מעבד וכרטיס מסך) או אתר שמתמחה בעניין זה יוכל לעזור לי מאוד.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS XP SP3. הכל עבד כמו שצריך עד שהיום לפתע הופיע לי התראה שהמחשב עשוי להימצא בסיכון מפני שהעדכונים האוטומטיים לא עובדים. ניסיתי להפעיל אותם ידנית אך קיבלתי תגובה שאין אפשרות להפעיל אותם. ב-SYSTEM בCONTROL PANEL העדכונים האוטומטיים כן מסומנים כעובדים. עכשיו מופיע לי מגן אדום ב-SYSTEM TRAY שכל הזמן מתריע שהמחשב נמצא בסיכון. המערכת היא: pentium 4 , 512 RAM, AVG FREE ANTIVIRUS. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכם צרבתי כרגע דיסק שבא מתוך קובץ ISO הדיסק נצרב בצורה של 8 תווים - כלומר שכל הקבצים והתיקיות הם בתווים גדולים וחלקם (אלו שהיה להם שם ארוך) עם 1~ בסופם, מה שגורם לדיסק להיראות מכוער ומה שגורם לי לא להבין מה זה כל דבר בדיסק. ראוי לציין כי כשפתחתי את קובץ ה-ISO עם ISO BUSTER גם שם ראיתי הכל במבנה של 8 תווים אך כשפתחתי עם WINISO הכל היה בסדר וראיתי את כל הקבצים והתיקיות בשמותיהם המקוריים בצורה יפה ותקינה. כיוון שכבר מחקתי את ה-ISO ונותר רק הדיסק הצרוב בצורה של 8 תווים, רציתי לדעת האם אפשרי הדבר לראות איכשהו את שמות הקבצים במבנה המקורי שלהם (בצורה שליותר מ-8 תווים כדי שהכל יהיה ברור ואבין מה זה כל קובץ). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב! כל דבר שאני פותח אז המחשב אומר לי שהקובץ פגום ויש לפתוח את ה Check Disc.. מה אני אמור לעשות חוץ מלפרמט? האם מישהו נתקל בבעיות האלה ומה עשה? תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל cd-rom דרך סייר ! בבקשה תעזרו לי איך לפתור את זה...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לא ידעתי להסביר בדיוק מה אני מחפש אז אני מקווה שהכותרת מתאימה מחפש תוכנה שתעשה את הרקע של הקיצורי דרך בdesktop שקןף (פעם היה לי דבר כזה) כדי שהכתוב לא יסתיר את התמונה כמו שהלבן בתמונה מסתיר את תמונת הרקע [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני גולש באתרים שיש בהם מצגות פלאש אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img234.echo.cx/img234/5800/untitled2qm1.jpg מדי פעם המחשב פשוט נתקע ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסט. למישהו יש מושג מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מה שמביאים מהאתר של מייקרוסופט זה הבטא ... למישהו יש את המלא שהוא בטוח שהוא מלא ? תודה אני ממש חייב ...
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מחדש חלונות xp על כונן c .וכל המידע על d לשמור אותו. איך בבקשה להתקין נכון
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן עשיתי התקנה של הווינדווס ובגלל טעות קטנה עכשיו כונן d הוא הצורב וכונן e הוא המחיצה השניה של הארדיסק מה הפתרון לזה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול 2 דרים: 1. האם ניתן להתקין באיזו שהיא דרך את גסרת הדרוג של XP HOME על חשב נקי? 2. אם השתמשתי בתוכנה לפני כמ השנים במחשב אחד ועכשיו אני מתקין אותה במחשב אחר היא עדיין חוקית נכון?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-