עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט לפני זה היה XP ולשאלתי: סאונד של SPDIF מחובר כרגע למערכת קולנוע הביתית מה שמצריך ממני כאשר רואים סרט ב-LCD בסלון ללכת לאפשריות הסאונד של המערכת ולסמן את ה SPDIF כדיפולט ואז כאשר מסיימים לשמוע מוזיקה או סרט להחזיר לליו אין הרגיל ואז הרמקולים שוב עובדים במחשב.ב-XP לא היה צורך כוון שהיתה קיימת אפשרות ששניהים יעבדו יחד גם ברמקולים וגם ה SPDIF האם ישנה אפשרות כזאת גם בויסטה??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by Arnold,

שלום ! יש לי עכשיו בעיה , ניסיתי כמעט הכול וכלום לא השתנה , הכתב באתרים ב אינטרנט אספלורר הוא נטוי . איך אפשר לשנות את זה לרגיל?? צירפתי תמונה.

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  3. שלום כול פעם שאני מפעיל את windows המקלדת מסומנת ב device manager עם תמרור ועז אני מתקין אותה מחדש והיא פועלת, כך זה כול פעם שאני מדליק את המחשב :\ איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. טוב ככה היום הפעלתי את המחשב ופתחתי תיקיות וכול מיני כאלה וכול שמות של הכתוביות היו בצבע כחול עכשיו בהתחלה חשבתי שזה וירוס עשיתי בדיקת וירוס לא מצא כלום (אנטי וירוס 2004) נסיתי להריץ עוד כמה תוכנות ניקוי(Ad-aware 6.0 , ניקוי דיסק של הוידנוס) אבל זה גם לא עזר לי המחשב גם נעשה להיות איטי כזה ?? מה יכול להיות בעיה ואיך אני מסדר אותה תודה לכול העוזרים

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי יש בעיה עם הWIN שכמעט כול חודש(לפעמים אפילו פחות) הוא צריך להתקין אותו שוב. הWIN אפילו לא עולה הוא פשוט מראה הודעת שגיאה מצורפת תמונה הדבר היחיד שהוא אומר שהוא מבחין לפני הקירסא הזותי זה תקיעות חמורות של הWIN יש דרך להציל את הWIN ואך אפשר להימנע מזה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  6. שלום לכולם אתמול הלכתי לישון בשעה 1 בלילה והשארתי תמחשב דלוק ושאני קם אני רואה תמחשב שהוא הפעיל תעצמו מחדש ורק כרגיל אני לוחץ אישור והמחשב עולה... המחשב עולה כרגיל שומעים תרעש הזה שהוא עולה.. אבל לא רואים תשולחן עבודה ולא התחל לא כלום אז אני עשיתי מנהל משימות ואז משימה חדשה ורק הצלחתי לעלות תאינטרנט שלי... בבקשה זה דחוף מה עושים אני לא רואה כלום??? כלום.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by tovtov,

שלום, ברשותי ווינדוס 7, בשבוע האחרון התחילה לי בעייה חדשה ולא מוכרת. כונן D פתאום נעלם לי (מערכת ההפעלה מותקנת בכונן C). הכוונה שלא רואים את הכונן דרך המחשב שלי. רק דרך לוח הבקרה אני מצליח לראות שהאות של הכונן נעלמה והכונן ריק לחלוטין. אחרי שאני מחזיר את האות לכונן המחשב מבקש ממני לבצע איתחל לכונן. הבעייה חזרה לי כבר 3 פעמים. ביצעתי סריקה של אנטי וירוס ו ADAWARE ללא שום ממצאים. יש לכם רעיון? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by a_a_aa,

פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס home-e בחיבוי המחשב ולפעמים בהפעלה המחשב מבקש לסגור את דלת כונן A ב"מחשב שלי" הוא מראה כאילו קיים כונן כזה מה עושים?

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  9. אהלן בתקופה האחרונה אני שם לב שהכונן C מתמלא מעצמו, ואני כל הזמן מנסה לפנות מקום כי נשאר לי יחסית מעט מקום בכונן, אך הוא תמיד מתמלא מעצמו למרות שאני לא מוריד דברים כבדים. בדקתי את משקלה של כל תיקיה ראשית בכונן C, ולפי החישוב יצא משהו כמו 90 GB, אך הקיבולת של הכונן היא 232 GB ורשום לי שרק 20 GB פנויים. איך ייתכן? לאן נעלמו עוד כ 100 GB ? איפה הם מוסתרים? אשמח לעזרה בנושא.

• 7 תגובות
    • 11k צפיות
  10. ערב טוב, אני מריץ WIN 7 64BIT אם זה משנה, גודל המחיצה הוא 40 GB. אין קבצים גדולים שאני שומר על הכונן, אין הרבה תוכנות מותקנות. ניקיתי כל מה שניתן. מה זה עוד יכול להיות? תודה.

• 13 תגובות
    • 7.9k צפיות
  11. Started by vali13,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הכוננים דרך "המחשב שלי" נפתח לי החלון של "פתיחה באמצעות" ומראה לי את כל התוכנות איך מבטלים את זה ?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by ofcourse,

היי משום מה כונן C שלי כשאני מנסה להכנס אליו לא מגיב ואני חייב לסגור את התהליך ידנית.הוא כן נותן לעשות PROPERTIES וכל שאר המחיצות בסדר. אשמח לכל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. השתמשתי ב-partitionmagic ליצירת partion חדש, לא כיביתי את האנטיוירוס ולכן כנראה נדפק התהליך, נוצר חדש אבל c: נהפך לי ללא נגיש - לא מעלה ווינדוס ולא ניתן לקרוא נתונים, האם יש רעיון כיצד להחלץ מהמצב (כשאני נכנס עם recovery console ועושה map הוא מראה לי את c ללא filesystem מוגדר ו-d נראה תקין) .

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by ron533,

הוינדוס לא עולה לי - נתקע אחרי הבוט של הביוס. HIREN BOOT CD מראה לי שכונן C לא מפורמט כביכול.... שאר הכוננים מופיעים תקין, והBOOT SECTOR לא קיים.... מה קרה?? אולי נדפק MBR או שזה לא קשור? מה אתם ממליצים? בבקשה להגיב אנשים בעלי נסיון. תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. Started by erez_levy,

שלום לכולם, שמתי לב שבזמן האחרון המקום בכונן C שלי יורד מהר מאוד. איתרתי את הבעיה וגילית שבתיקייה: C:\WINDOWS\Temp יש לי לא פחות מ- 11.5 ג'יגה. מיותר לציין שעשיתי ניקוי דיסק, מחקתי היסטורי, קוקיז וכל שאר הדברים. אין לי מושג איך הגיעו לשם 11.5 ג'יגה כי לא אמורים להיות שם הרבה ממה שאני זוכר. התיקייה הזאת פשוט מפוצצת במלא קבצים ששוקלים המון. יש בה 1,900 קבצים!! איך אני מטפל בזה? מוחק את כל התיקייה? מה עושים במצב כזה? איך אני מפנה שם מקום כי זה פשוט גומר לי את כל המקום בכונן. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. שמתי לב שבכונן ה TEMP של ה WINDOWS XP יש כ 1.5 גי'גה מחקתי את הקבצים שהיו תחת ספריית ה C:\Windows\Temp\Sys32 ואתחלתי את המחשב והקבצים שוב חוזרים בכל הפעלה מחדש ! מה עושים !? דרך אגב, רוב סוגי הקבצים בספרייה הם SCR וקבצי סרטים סרטים למינהם

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. המחשב כל הזמן מתריע לי שכונן C מלא אבל הוא בכלל לא! יש לי 100 ג' בכונן C ולפי הבדיקה שלי יש רק אולי 10-15 ג'יגה של חומר. האם זה וירוס? מה אפשר לעשות במצב כזה? עשיתי DISK CLEANUP אבל זה לא עוזר... מצורפים 2 קבצים, האחד שאני מסמנת את כל התכולה של כונן C, והשני זאת הבדיקה הרגילה של ווינדוס. (ואני בת!!!) תודה לכל העוזרים! מורן[br]פורסם בתאריך: 13.08.2008 בשעה 12:30:28 וגם שכחתי להגיד שעשיתי סריקה לוירוסים וספאם....הכונן כל הזמן מראה גדלים שונים של מקום פנוי... מה זה??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by maorizyo,

שדרגתי את הלפטופ שלי HP DV2845SE לווינדוס 7 (שדרוג מויסטה) השדרוג עבר יפה אך הבעיה התחילה אחרי שבוע שהכונן CD מופיע לסירוגין!!! בדקתי את כל הפתרונות המוצעים האפשריים בפורומים השונים וזה לא עזר.. הרייבר של הCD נעלם כשהCD נעלם ומופיע כשהוא חוזר. כמו כן הווינדוס כיבה לי את הכונן לגמרי כך שאני אפילו לא יכול לעשות בוט ממנו למערכת הפעלה אחרת... יש למישהו הצעות איך לתקן? תודה רבה חברים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Ale Inter,

שלום לכולם, יש לי לפטופ Dell studio , עם מעה"פ Win 7 . כאשר אני מכניס דיסק כלשהו לכונן הוא פותח לי את האפשרות לפתוח אותו וכאשר אני פותח הוא מציג לי קבצים שלא קשורים לדיסק שהכנסתי, קבצים שכאילו מחכים לצריבה. " There are files waiting to be burn... " מישהו ניתקל בבעיה כזו בעבר?? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, כשאני מכניס דיסק מוזיקה, אני לא מקבל את אפשרויות "ההפעלה האוטומטית" כמו כן כשאני מכניס DVD הוא מתייחס לכל הדיסקים כאילו הם DATA ביטלתי את אפשרויות הצריבה ב GROUP POLICY, כי חשבתי שזו הבעיה אך זה לא פתר אותה. יש לי צורב DVD של LG, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? (ה RTM חוקי. אל תגיבו על זה בבקשה..)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכם windows XP HOME eng במחשב יש שתי מחיצות: C ו - D . כאשר מנסים להכנס לכונן D מקבלים הודעת "פתח בעמצאות ", ניתן לבחור ברשימה תוכנה מסוימת, או brows (עיון) -אם בוחרים ב"עיון" ומוצאים את EXPLORER בתוך ספרית WINDOS הכונן נפתח והחלון תקין, כמו שאמור להיות. הבעיה שאי אפשר לסמן ב V ב"Always use the selected program to open ...". אם עומדים על כונן D עם מקש ימני ובוחרים ב EXLORE נפתח האקספלורר ואפשר לנווט בכונן D. אם הולכים ל disk manegemant -ולוחצים מקש ימני על הכון D ו OPEN אז הכל נראה כרגיל . בקיצור רק כשניגשים דרך MY computer לכונן ומנסים להכנס אז הוא לא נותן -וגם בתפריט הימני ב OPEN ,אין אפשרות להכנס. המחשב אחרי פירמוט ועדיין אותה הבעיה (רק בכונן D). למישהו יש פיתרון…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. בבקשה עזרה,אני מקווה שזה מתאים לפורום.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון (לא יודע אם זאת בעית תוכנה או חומרה ) המחשב שלי מכיל שני HD, אחד הוא WD 120 GB והשני הוא Sumsung 500GB שנקנה לפני פחות מחודש. לפני כיומיים יצאתי לעבודה השארתי את המחשב דלוק, וכשחזרתי מהעבודה כאשר ניסיתי להוציא אותו ממצב סטנד ביי לא הצלחתי ולכן עשיתי Reset כאשר המחשב עלה ניסיתי להיכנס כרגיל לאחת התיקיות במחשב וגיליתי שכונן D נמחק כליל בערך 100 ומשהו גיגה של מידע שאני ממש לא רוצה לאבד. יש לי במחשב 3 כוננים C D ו E, כונן C נמצא בWD וE ו D בSumsung. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן D אני מקבל את ההודעה הבאה: D:\ is not accessible Error performing inpage operation. כאשר אני לוחץ מאפיינים על הכונן, הוא מופיע לי כסוג RAW במקום NTFS וג…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כבר כמה שבועות, שכונן D אצלי לא מראה את שם הקובץ\תיקייה הוא מראה רק את האייקון: זה קורה רק שאני משתמש בגודל אייקונים כזה.. אם אני מקטין טיפה כתוב השם. בכונים אחרים זה לא קורה, גם אם אני משתמש בגודל כזה של אייקונים.. ניסיתי לשחק בהגדרות קצת, אבל לא מצאתי את הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by PayneBack3251,

אהלן עשיתי התקנה של הווינדווס ובגלל טעות קטנה עכשיו כונן d הוא הצורב וכונן e הוא המחיצה השניה של הארדיסק מה הפתרון לזה ? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.