עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by skuki1,

שלום! חבר שלי קנה מערכת מחשב חדשה עם מעבד אינטל C2D ולוח אם של ג'יגה בייט. במערכת יש לוח אם של ג'יגבייט ודיסק קשיח SATA2 של WD. השאלההיא, הרי בהתקנת XP צריך להכניס דיסקט עם דרייבר של סאטא, אבל אין לי כונן דיסקטים. יש רעיון? תודה

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by refaels2006,

מעוניין להתקין Windows 95 על פנטיום 4 128RAM . כרגע יש לי XP אני לא הכי מרוצה ממנו..המון נפילות בזמן האחרון ופירמוטים . מעוניין לדעת איך Windows 95 ייעבוד על מחשב כמו זה . האם יירוץ חלק ?.. (הבנתי שב95 צריך להוריד דרייברים לכרטיס רשת,מסך,קול) יש לי את הכל אבל זה לא יהיה מסובך ? בעניין חלונות98 ניסיתי..גם נופל ..עוד בעלייה של הWindows...להתקין דרייברים הוא נתקע ... ואי אפשר לכתוב על כוננים ככה הוא אומר "Disk Error write". ובכל זאת אולי 95 הוותיק והטוב ?..גם לו היו נפילות... אבל עדיין אמרו לי שזה אמין ... עוד על המחשב: תבינו ... המחשב שלי מאוד ישן משנת 2001...ספטמבר 2001...בערך . אפילו הBIOS ישן..ואני לא מתכוון לתקן אותו כרגע או לשדרג. המחשב שלי הגיע עם Windows 98...כי אז …

• 15 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by LadyBug,

אני מקווה שאני בפורום הנכון.... יש לי מחשב כף יד עם Windows Mobile 5, אני רוצה שייראו את כל הפונטים במסך יותר בגדול (זה בעצם אומר להקטין את הרזולוציה, לא?) יש למישהו מושג אם אפשר לעשות את זה ואיך?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by Vidati,

שלום.. אני מוריד כרגע את הווינדוס וויסטה בטא ממיקרוסופט והשאלה שלי האם אני יצטרך דרייברים של SATA להתקנה של הווינדוס? ואם כן איפה אני יכול להסיג? יש לי לוח אם של GIGABYTE. וכונן קשיח של WD. תודה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  5. Started by dinay,

אז, נפתרים מההודעה המוזרה הזאת ? ד"א , הקובץ לא פגום כי הוא רץ כבר על מחשב אחר בהצלחה אין בו ווירוסים, מזיקים, תולעות או בעיות אחרות, המשתמש שמריץ את הקובץ ומקבל את ההודעה הוא ADMIN המערכת היא WINXP SP2 עם כל העדכונים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by refaels2006,

מעוניין להתקין Windows 2000 SP4 ,עכשיו יש לי XP-PRO על כונן C. ואני לא רוצה להתקין שמה אלא בכונן D הריק ... האם זה ייצור בעיות אח"כ שXP לא ייעלה ?.... האם WIN2000 יוצר אפשרות להפעלה שלו בBOOT...אם לא איך מגדירים בלחיצה על edit (בXP:המחשב שלי->ביצועים->שיחזור וביצועי מערכת->עריכה) ? רפאל.

7. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום שלום האפשרות המציקה של הווינדוס שרוצה שקודם תנתק חשמלית דרכו את המכשיר USB נעלמה לי מהמחשב. גם עם הנגן מוזיקה וגם עם המצלמה זה לא מופיע ואני "נאלץ" להוציא את המכשיר מתי שבא לי. אני לא יודע אם זאת הסיבה, אבל בDEVICE MANAGER system devices pnp bios extension מופיע עם סימן קריאה לידו תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by high_barny,

הכנסתי דיסק התקנה של Windows לכונן הדיסקים, ולא עלה לי התפריט הכחול של הבחירת כונן ואני יודע לפרמט, אני מפרמט את המחשב פעם בחודש. מה אני עושה במצב כזה שלא עולה לי העמוד הכחול ? וכן לחצתי על F8 וזה לא עבד וגם ב-F5 זה לא עובד. אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה כי המחשב שלי חייב פרמוט וכמה שיותר מהר. גמר חתימה טובה, ירון.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. יש לי MCE מותקן על המחשב ושאני מנסה להריץ קובץ AVI יש מסך שחור ואח"כ זה חוזר למדיה סנטר שם יש לי אפשרות לעשות RESUME - כמובן שבחירה באפשרות הזו לא עוזרת לנגן את הקובץ... מישהו מכיר את הבעייה הזאת? יש לי את כל הקודקים העדכניים וחשוב לציין שמחוץ למדיה סנטר אני כן מצליח להריץ את הקובץ...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by zzrxox,

אני עומד להחליף למחשב חדש,כרגע יש לי WINDOWS חוקי כולל תקליטור התקנה והקוד. האם הכולרות ממיקרוסופט מצפים שאני אקנה רשיון חדש או מה ?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by coorva,

שלום רב יש לי XP PRO SP2 באנגלית. בטעות מחקתי מהרג'יסטרי את הערך FWCFG שנמצא תחת HKLM-SOFTWARE-MICROSOFT-TRACING-FWCFG נמחקו גם כל הערכים שהופיעו בצד הימני של העמוד תחת הערך הזה. האם גרמתי נזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה שיחייב אותי להתקנה מחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by X-It,

http://img140.imageshack.us/img140/6971/1hv1.png http://img291.imageshack.us/img291/9316/2mf7.png http://img140.imageshack.us/img140/9199/3uh6.png יש לי intel pentuim 4 3.2 ghz 64 bit 1024 MB זיכרון Geil ASUS P5ld2-deluxe geforce 6600 gt לדעתכם VISTA פרימיום תפעל אצלי חלק? או שצריך לשדרג משהו?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by assaf990,

חוץ מהמהירות כמובן...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Evyatar,

היי, יש לי דיסק מקורי של XP בעברית. לאחר כמה פירמוטים שהשתמשתי בו בשנים האחרונות אני מנסה לבצע הפעלת ווינדוס (אתם יודעים, ההפעלה לאחר הפירמוט של ה30 יום) והוא אומר לי שחרגת מההגבלה של ההפעלות. לXP דיסק מקורי יש הגבלה של מספר פירמוטים? שילמתי על הדיסק הרבה כסף בשביל שאני יוכל לפרמט מתי שאני רוצה וללא הגבלה אני לא מבין את זה.. אין אפשרות לבצע ריאקטיב לדיסק או משו? תודה.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by RX7,

משום מה הוא לא נותן לי להוריד דברים משם פעם היה לי איזה משהו שמאפשר לי יש למישהו?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by refaels2006,

ברשותי מחשב פנטיום 4 128 RAM כרטיס מסך 256DDR . עכשיו התקנתי על המחשב הזה את גרסאות Windows XP HOME ואת PRO. עד שאלה קרסו לגמרי . אני לא מתכוון להתקין אחד מאלה מחדש וגם לא את Windows 98 .. אני יודע שאין תמיכה לWindows 95...אבל אני רוצה להתקין אותו בכל זאת . יש לי את הדיסק..(צרוב מהאימיול) עם סיראל...הבעייה שחסרים לו קבצים למרות שצרבתי את קובץ ISO כראוי . השאלה שלי בכל מקרה היא : מה יותר עדיף למחשב שלי מבחינת הרצה ?.. אמרו לי פעם ש95 עדיף .

17. Started by Adirz0,

שלום לכל חברי הפורום . לאחרונה צצה בעיה חדשה במחשב החדש שלי (למרות כל הבעיות האחרות שיש איתו) . הבעיה היא שקובץ כלשהוא בווינדוס נמחק , ואז הווינדוס פשוט לא עולה . זה קרה בפעם הראשונה אחרי שעשיתי בדיקה של MEMTEST (לא יודע אם זה קשור...) , אז התקנתי ווינדוס חדש . וזה קרה שוב אחרי משהו כמו יומיים . אין לי מושג מה הבעיה ומה זה יכול להיות... משהו יכול לשער מה הבעיה? * אם זה נחוץ , אז המפרט הוא: AMD 3800 X2 DFI LanParty UT nf4 Ultra-D GSKILL 1GBx2 400mhz 2-3-2-5 תודה לכולם .

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  18. התקנתי אתמול וינדווס חדש עם SP2... משום מה לא הותקן לי המחשבון והצייר...יש מצב שאני יכול להוריד אותם מאיפשו? או דרך אחרת כלשהי?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by OmerS,

שלום, האם מישהו יודע כיצד אפשר להגביל משתמשים מסויימים או קבוצת משתמשים מלבצע את המשימות הבאות: 1. התקנה / הסרה של תוכנות (תתאפשר רק באמצעות סיסמת Administrator). 2. פתיחה של לוח הבקרה / לוח הבקרה של Internet Explorer 3. ביצוע Windows Update 4. שמירת קבצים בכונן C (אני רוצה שכל הקבצים כגון מסמכים, תמונות ומוסיקה ישמרו בכונן נפרד אך עדיין לאפשר התקנת תוכנות ב- C). ניסיתי להשתמש ב- Group Policy אבל הסתבכתי עם זה ולא הבנתי כיצד אני יכול להחיל את ההגדרות רק על קבוצת משתמשים מסויימת. כמו כן לא היתה שם אפשרות כלשהי להגביל התקנת תוכנות. המחשב אגב הוא Stand-alone ולא מחובר ל- Active Directory או משהו בסגנון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. Started by RS4,

אני רוצה לצרוב דיסק audio לאוטו בעזרת המדיה פלייר עכשיו רציתי לדעת איך אני בדיוק משתמש עם המדיה פלייר 11 אבל רציתי לצרוב כך שתהיה הפרדה בין שיר לשיר כי הרדיו דיסק באוטו לא קורא את כל סוגי הצרובים הקיימים...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by Mentally ill,

ירד אפדייט לווינדוס,אבל מה? כשהוא מנסה להתקין אותו הוא נותן הודעה של שגיאה,ז"א שאי אפשר להתקין. נכנסתי לאתר ועידכנתי כמו שצריך, הבעיה שעכשיו כל הזמן קופץ לי המגן עם הסימן קריאה ומנסה להתקין מחדש את האפדייט, וכל פעם הוא נתקל בבעיה להתקין. כיצד אני סוגר את זה ונותן לו להמשיך עם אפדייט אחר ולא עם הנוכחי שמציק. אגב, הווינדוס הוא חוקי למהדרין, Xp pro גמר חתימה טובה ותודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by adir2112,

שלום.. כאשר אני מפעיל משחקים אני מקבל את ההודעה הבא: http://www.nfo.co.il/Upload/out.php?i=453_001.jpg ( זוהי הודעה מסך ) ניסיתי לשנות ריזולוציה וניסיתי להתקין את הכרטיס מסך מחדש אוו משהו .. כלום לא עזר.. ( יש לי מסך LCD של DAEWOO מדגם EF1701 ) רק שתדעו שהמשחקים פעלו לי לפני הפירמוט כך שהמסך אכן תומך בריזולוציה שלא תגידו לי משהו כזה.. אני חייב עזרה דחוף... תודה מראש..

23. Started by xtract1,

התקנתי עכשיו Win XP PRO SP2 קודם היה לי SP1... בכל מקרה זה בעברית..הכוונה לוינדוס..רשום "התחל" ולא "START" אני רוצה שהוינדוס יהיה באנגלית..ניסיתי דרך לוח בקרה והכל..לא הולך... אני מניח שיש לו תמיכה רק בעברית. איך אני יכול בכל זאת לשנות בעברית? אני מניח שאני לא צריך ליקנות וינדווס חדש באנגלית בישביל זה.. אפשר "להוריד" חבילה אנגלית ממיקרוסופט או משהו כזה?

• 23 תגובות
    • 8.2k צפיות
  24. אני מתכוון להתקין 3 מערכות הפעלה על המחשב, שתי מיקרוסופטיות (כנראה XP ו-VISTA BETA), ויוניקסית אחת (כנראה הפצה כלשהי של לינוקס). 1. האם ה os loader של וינדוס יודע לגשת ללינוקס, או שאני אהיה חייב להשתמש ב os loader שונה כגון Lilo\grub. 2. מה הסדר המועדף להתקנת שלושת מערכות ההפעלה (מי ראשון מי אחרון, ואם אפשר גם את הסיבה שאני אלמד ממנה). 3. *חשוב מאוד*, למי שהתנסה בבטא העדכני ביותר של הויסטה, האם היא כבר פעילה בצורה נורמלית שמאפשרת גלישה הורדות וכו, ללא תקיעות ובאגים מיוחדים, או שאפילו בשימושים הבסיסיים האלה ל XP יש עדיין יתרון משמעותי? 4. כמה גיגה מומלץ להקצות לכל מערכת הפעלה, תוכנות משחקים ושאר הקבצים יאוחסנו בפרטישן נפרד, אבל עדיין יש לא מעט דברים שיתנחלו על הפרטישן של מ…

25. יש איזה עדכון לווינדוס של דריבריים חדשים נוספים??(אולי הוא יזהה אוטומטית את הדריברים שלי

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים