Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כלומר כל פעם שיש עדכונים חדשים להורדה, אז באתר גם יהיה כתוב מאת גולשים אם בטוח להוריד את העדכון אם הוא יוצר בעיות וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ישר שאני נכנס לוינדוס זה פותח לי תיקיה איך עושים שזה לא יפתח לי את התקייה מתי שהונידוס עולה לי
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין |(חזור והתקן, שוב ושוב) שרת SQL ע"ג פלטפורמה של win7 שמאוד יתכן שאינני יודע לעבוד איתה. בכל התקנה, השרת SQL "נעלם". כלומר, כל אימת שניסיתי להתחבר לשרת הוא פשוט לא נמצא ברשימת השרתים שמציג דף ההתחברות של SQL (SQL Server 2005)ׂ. יכולות להיות לכך סיבות רבות ושונות אך שמתי לב לאבטחה המוגברת הקיימת ב win7 ותהיתי שמא לא נפלתי בעצמי קורבן לה באופן ש win7 ממאן לאפשר לי התקנת שרת SQL. אני יודע שהשאלה היא כללית אך אינני יכול להניח את האצבע בדיוק בנקודה. אינני מבין מדוע אינני מצליח להתקין את השרת. אגב, גם להסיר את ההתקנה דרך add remove ב control panel אינני מצליח ונראה לי שיהה עלי להתקין את win7 מחדש אך גם זה לא יביא מזור לתחלואי. שלא כמו ב XP, ב win7 לא ניתנת לי…
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
כאשר האי מיול פועל הוא מנטרל לי משום מה כל דבר אחר IE MOZILA MIRC ICQ ....... וזה לא בגלל האפלוד .....הוא רק על 2... הוא פשוט לא רוצה להתחבר לשום מקום כאשר הי מיול רץ כאשר סוגרים זה מסתדר (אפשר לגלוש .....אי סי קיו מתחבר...סקייפ והכל)..... איך אני מסדר את זה !!?? אני על סף פירמוט כבר !
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אחד של ADMINISTRATOR ןאחד שלי שהוא גם ADMINISTRATOR כיצד אני גורם למחשב לעלות ישר לחשבון שלי? וכן עשיתי את זה כנס בבקשה ל Start - Run ורשום control userpasswords2 והורדתי את הסימן של הסיסמה תודה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי לכל הנושא, אבל איני מוצא בו ידי ורגלי ולא ברור לי מה צריך לעשות. כאשר מפעילים המחשב, יש תמונת הפתיחה של XP כאשר היא בכלל עולה. רקע שחור, סמל החלונות, כתוב WINDOWS XP ובתחתית כתוב שם החברה מיקרוסופט. במרכז מתחת לסמל XP יש ריבועים רצים מצד לצד בצבע כחול או ירוק. כך עד שהמערכת עולה ומתחילים לקבל את שולחן העבודה. האם זה המצב המוגדר בתיאור אחת התוכנות : " מסך הפתיח של הXP בשלב הBOOT של המחשב " ? האם אחת תוכנות אלו צריך כדי לשנות את התמונה הזו? האם ניתן בעזרתה לקבוע תמונה מאוסף התמונות שלי או שמגובלים למה שהתוןכנה מציעה? אין אפשרות סתם להחליף איזה BMP או JPG מאיזו תיקיה בתמונה שלי? קבלו התנצלותי מראש אם הגיחוך הוא התגובה האינסטינקטיבית של יודעי ח"ן וחוכמ…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הנה תמונה http://img20.imagevenue.com/img.php?image=54580_12333_123_1139lo.JPG מה עושים במצב כזה.. פעם ראשונה שאני נתקל בזה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רק עכשיו זה מתחיל,ווינדוס XP. אולי זה יסתדר אחרי ריסט,לט ניסיתי,בכל אופן רציתי לדעת עם יש אופציה שצריך לסמן\לבטל שבעצם פותחת את המאפיינים בעת ניסיון פתיחת התיקייה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
איך אני מסיר אותו וגורם לדפדפן ללכת לדף כושל הרגיל 404 או של גוגל IE6 XP
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני יכול לשנות כל פעם מתי שאני רוצה בין השפות מבלי להתקין כל פעם מחדש?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
אז ככה חיפשתי עם nod ו kaspersky ו avg ומה לא ( אבל לא ביחד , כל אחד התקנתי בנפרד כדי שלא יהיה התנגשות ) תוכנות spy ו reg ומה לא .. ממש הכל ופשוט כלום לא עוזר =[ אם עכשיו אני במחשב אז הכל עובד פשוט יופי , אבל אם עוזבים את המחשב לכמה דקות טובות מתחילים לקפוץ חלונות כחולים ולמה אני לא מעלה לכם תמונה של החלון? כי כל פעם יש שגיאה אחרת .. אף פעם לא אותה שגיאה כל פעם זה כותב משהו אחר .. מה לעשות ? אני כבר מיואש =[
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה מאוד מעצבנת שקורת לי ואני לא יודע מה לעשות איתה אני מכניס את המחושב למצב שינה (SLEEP לא HIBRATE) ואחרי שהוא לא בשימוש כמה שעות אני מדליק אותו,הוא נדלק מראה מסך הLOGIN ואז אחרי מספר שניות נכנס שוב למצב שינה וככה אין סוף פעמים, מפעיל -> מספר שניות נדלק -> שינה. אני משתמש במערכת WINDOWS 7 אבל השתמשתי מזמן גם WINDOWS XP וגם שם זה היה. גם רוב הרכיבים במחשב הוחלפו מאז: ספק כוח,זכרון,לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך ככה שאני מניח שזאת לא תקלה בחומרה של המחשב אלא הגדרות או איזה שהוא באג. בBIOS הSUSPEND MODE הוא S1&S3 ודבר נוסף זה שאם אני שם אותו לSLEEP ואז אחרי מספר דקות מדליק הוא כן נדלק ולא מתכבה בגדרות בPOWER OPTIONS ואין שם שום טיימרים או משהו מוזר …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כונן כל שהוא (במחשב שלי), במקום לפתוח אותו הוא עושה לי חיפוש .. איך אפשר להחזיר למצב הרגיל שדאבל קליק פשוט נכנס לכונן? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם WIN7, מעבד I7. הכל היה טוב עד שלאחרונה התחלתי לקבל תקלות על תצוגה, שהמערכת שיחזרה את התצוגה לאחר תקלה. אז נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר מעודכן יותר לכרטיס מסך שלי: GeForce GT 220 שיש לי. עשיתי את העדכון ובאמת ההודעות על בעיות תצוגה לא חזרו אבל שמתי לב שהתחלתי בעיה אחרת. בהגדרות חשמל במחשב מוגדר שאחרי 10 דקות הצג יכבה. בדרך כלל כשהייתי חוזר ומזיז קצת את העכבר הכל היה עולה בסדר גמור. אז אחרי עדכון הדרייבר החדש שמתי לב שכשאני מזיז את העכבר אני מקבל את התצוגה אבל בלי אייקונים של המסך. רציתי לנסות להחזיר את ה explorer.exe אבל אפילו הTASK MANAGER לא נפתח לי, אם אני עושה ctrl + alt + delete אני מקבל מסך שחור ולא יכול לעשות כלום. הדבר היחיד שעובד זה…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שאחד מהם היה דלוק לא הצלחתי להתקין הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה למה השני צריך להיות מכובה?<
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כפי שאמרתי בכותרת, מתי שמפעילים סרט דרך האינטרנט אשר רץ דרך המדיה פלייר לאן הוא יורד בעצם והאם הוא קיים בתקייה כלשהי? או שהוא פשוט נעלם לאחר שמסיימים לראות אותו? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לאחרונה אינני מצליח לכבות את המחשב ע"י לחצן כיבוי כללי ON-OFF . יש רעיונות מדוע? פנטיום 4 ,WIN XP HE.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
VMWARE 8.0.5 חלונות 7 וגם חלונות 10 הוספתי מכונה וירטואלית שלישית ל 2 קימות. רשת מוגדרת NAT המכונה הזאת מודיעה על כבל רשת מנותק גם ב 7 וגם ב 10 גם שרק היא מופעלת. המכונה השלישית תמיד נכשלת לא משנה איזה חלונות הותקנה אחרונה. יש מגבלה למספר מכונות שמוגדרות ? היכן ניתן להגדיר זאת אם בלל ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה-windows שלי לא חוקי ואמרו לי להוריד RemoveWAT .2.2.5.2 אני לא מצליח למצוא הורדה תקינה לזה מי יכול לעזור לי?<תודה
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט 32X. התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה, וגם העכבר של השתגע ! (לא בטוח שזה קשור) קיצור הסיבה היחידה שאני נשאר עם ויסטה זה בגלל ה- DX10 (אני קונה 8600GTS בקרוב)…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע בצבא, אז כשיוצא לי להגיע הביתה אני רוצה להתפנק עליו, אבל הוא לא נותן!! לפני כשבועיים ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס (וויסטה) מקורי יש לציין, וכל הזמן ההתקנה נתקעת ולמרות שאין שום בעיה הוא מציג לי חלון שאומר שכל המידע שהועבר עד עכשיו לדיסק הקשיח ימחק ונסה שוב, אוקיי ניסיתי להתקין XP וגם שם יש בעיה אחרי שהגדרתי את הדיסק אליו אני רוצה להתקין את המערכת ועשיתי פרמוט לכונן הוא תמיד מתקשה להעביר קובץ מסויים, יש לציין שזה קובץ שונה בכל פעם (פעם אחת היה גם קטע כזה שהוא לא הצליח לייצור תקייה WINDOS זאות אומרת את התקייה הראשית בהתקנה). עכשיו אני יהיה איתכם גלוי ואני יודע שזה אסור אז ניסיתי להוריד מערכת הפעלה לא חוקית ולהתקין, כי חשבתי שזה בעיה בדיסק אבל מסתבר שזאות אותה שגי…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
חבר שלי פעם אמר לי שהוא התקין SP1 בווינדוס 7 וזה פשוט הרס לו את המערכת הפעלה. הכל נהיה לא חוקי והוא לא יכל לפתוח כל מני דברים, קיצר הרס לו הכל. השאלה שלי היא האם זה קרה פה לעוד מישהו? זו בעיה ידועה? יכול להיות שזה קרה לו משום שהיתה לו גרסאת WIN 7 ENTERPRISE? לי יש WIN 7 ULTIMATE 32BIT לא מקורי. כדאי להתקין?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-