Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
מופיעה הודעה generic משהו נדמה לי, לא זוכר בדיוק ואם עושים אשר אז הוא מפעיל טיימר של סגירת המחשב לאחר דקה, ואם לא לוחצים כלום אחרי כמה דקות הוא גם עושה את זה עשיתי פירוט בחלון שהוא פתח לי, היה רשום משהו עם Svchost.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס מסך בשם 3dfx voodoo 3 2000 ויש ברשותי ווינדוס אקספי , הווינדוס מזהה לי את הכרטיס מסך כאשר אני עושה "חפש חומרה חדשה" הוא מוצא את המסך והכרטיס מסך כאשר אני מאתחל את המחשב שוב הוא מעביר אותי למצב 4 סיביות ורושם לי סימן קריאה על הדריבר, אני הולך למנהל התקנים מוחק את הדריבר לוחץ רענן ושוב מזהה ואז זה עובר לי ל16 סיביות צבעוני מאתחל ושוב נהיה לי הדריבר בסימן קריאה ורואה רק 4 סיביות (לא צבעוני) וכל פעם אותו מעגל..... אני כבר נואש, ניסיתי את כל הדריברים, אולי תצליחו לעזור לי בבקשה.... תודה...
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מערכת טובה בטוחה ומהירה וגם יפה... על הדרך... . מה עדיף כיום להתקין לטווח ערוף כלומר בלי להתחיל כל שנייה לפרמט וכו' ואם אפשר קצת מידע חיוני להבנת העניין כגון כל ה"UPDATES" החדשים שממהירים לויסטא ולXP אם יש.... בקשר לגיימר משחק בעיקר (FSX) משחק כבד אבל בינוני... ככה שיש להתחשב שזה משחק כבד בבחירה... תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום אנשים אני משתמש ב WIN7 Ultimate 64 bit RC , היום החלטתי לעדכן דרייבר לכרטיס המסך שלי GTX260 עכשיו כרגיל אני מסיר את הדרייבר דרך Add / remove programs מפעיל מחדש את המחשב, לאחר מכן נכנס לSAFE MODE ומתקין את הדרייבר החדש. (עד כמה שידוע לי Driver Sweeper לא עובד אם WIN7). אחרי שבצעתי את ההתקנה של הדרייבר והפעלתי מחדש את המחשב אני מקבל מסך כחול אם STOP : 0x0000007B והמחשב כמובן מפעיל את עצמו מחדש. אין שום בעיה להכנס לSAFE MODE אבל למצב הנורמאלי הוא לא נותן לי. יש פתרון לבעיה הזו מבלי לפרמט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות שהתחילו אתמול: 1. אני לא יכול לגרור שום דבר, בשום תוכנה ובשום מקום (כולל שולחן העבודה ו-explorer) 2. כשאני לוחץ על קבצים שאמורים להיפתח עם תוכנות של ווינדוס (בינתיים ראיתי שזה קורה עם מדיה פלייר, צייר ו-picture and fax viewer) פשוט לא קורה כלום ושום דבר לא נפתח. אה, ואם עושים open with זה נפתח. יש למישהו מושג איך פותרים את זה וממה זה נגרם? תודה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני גולש כל הזמן מופיעות לי הודעות מעצבנות ששואלות אותי בחלון קטן אם אני רוצה לתקן טעות מסוימת שיש באתר איך אני נפתר מזה ???
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המחשב עושה את זה הרבה פעמים אני לוחץ אינטר ואז הוא עוסה ריסטרט ואז עוד פעם איזה 3 פעמים ובסוף עולה \ מזה התופעה המחורבנת הזאת ?!
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
היי, הלוח אם שלי התקלקל ובמסגרת האחריות אני מקבל לוח חדש, יש לי ויסטה ואופיס 2007 מקוריים מותקנים על המחשב, השאלה היא אם אני יוכל להתקין אותם שוב בגלל שהחלפתי לוח וזה כמו מחשב אחר בשביל התוכנות לא? אם אני לא אוכל להתקין שוב את התוכנות מה אפשר לעשות? מייקרוסופט עוזרים בעניין הזה?
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היה לי XP PRO ועלה איזה ווירוס שלא העלה את הWINDOWS EXPLOER ופשוט לא עשה כלום אז ניסיתי לעשות REPAIR ואחרי זה בהתקנה ב34 דקות ניתקע 3 פעמיים אז עשיתי NEW INSTALATION והכל עבד עכשיו הווידוס שמותקן שנית עובד אבל איך אני מוקח את היישן שאין לי בו שימוש כי אחרי BOOT הוא שואל אותי ואני לא רוצה שישאל האם מחיקת התיקייה של WINDOWS תיפתור את הבעיה או שאני צריך לשנות איזה קובץ INI או משהו כזא שהוא בעצם הרשימה של המערכות הפעלה או שלימחוק איזה קובץ BOOT שמזוהה על מנת לעשות BOOT.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תשמעו בעיה מוזרה אני מכין מצגת במחשב A = עם אופיס 2000 מנסה לעלות אותה במחשב B = עם אופיס 2003 > כותב לי שפורמט הקובץ אינו מזוהה ע"י אופיס אבל!!! כשאני מנסה להעלות את הכובץ דרך הרשת > באמצעות מחשב A ( אופיס 2000 ) > הכל תקין והמצגת כן עולה! (לעומת זאת בכיוון ההפוך = קודם 2003 ואח"כ 2000 זה כן עובד! ) שלחתי את הקובץ(או]יס 2000 ) במייל למחשב של חבר > וגם שם הוא עלה ( אופיס 2003 ! וגפ PP פלאייר ) הבעיה הזו חוזרת אצלי בפעם השניה כבר > מחשב B עבר פירמוט לא מיזמן וגם לפני הפרמוט היתה אותה בעיה האם זו יכולה להיות בעיה של הבטחה ? קידוד באופיס 2003? או מה זה יכול להיות? THX
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שהמחשב מגיע למצב של שומר מסך או כאשר אני רק מדליק את המחשב... המחשב מגיע לחלון של הניתוק ששמה אפשר להחליף את המשתמשים, אני לא רוצה את זה... כי יש לי רק משתמש אחד במחשב. אז איך אני מבטל את זה? O_o תודה מראש, ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין עברית בwindows vista home premium באנגלית? הwindows הוא באנגלית, יש דרך שהתוכנה עצמה והמקלדת יתמכו בעיברית?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני קונה ויסטה אולטימייט 64ביט בעברית ורציתי לדעת האם יש אפשרות כזו שהיא באה עם sp1 או שאני צריך להוריד את הsp1 אחרי ההתקנה ממיקרוסופט אפדייט ואם היא באה עם הsp1 אז איך אני יודע אם מה שאני קונה בא עם הsp1 ?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני משתגע מזה, ואני כבר לא יודע מה לעשות. אין ווירוסים, אין ספייוורים והכל נראה תקין. כשאני סוגר אותו דרך הטאסק מנג'ר אני לא יכול לשנות ווליום וזה אומר שאין Sound device (או משהו דומה). עצות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קראתי תמדריך של תחזוקת המחשב והורדתי את כל התוכנות והכל ועדין זה לא ממש השפיע על ביצועי המחשב..נשאר חרא מתי שאני מפעיל תמחשב יש לי רק משהו כמו 40% זיכרון פנוי..איך זה יכול להיות? כי רק הפעלתי תמחשב, זה לא אמור להיות בסביבות 70-80% פנוי? עד עכשיו התבאסתי שקניתי AMD לכל החברים יש פנטיום 4 שאמור להיות מקביל לביצועים של המחשב שלי אבל במציאות זה לא ככה... מישהו יכול להמליץ מה לעשות...? תודה...
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Q6600 8800GT 2GB, אני אוסיף עוד ככל הנראה יש לי עכשיו XP HOME 32 :-X מישהו אמר לי שQUAD וXP 32 לא הולכים טוב ביחד, זה נכון? וכבר יצא SP1 סופי?
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
שלום, אתמול הפעלתי את המחשב מחדש לאחר תקלה קטנה עם הסורק. ומאז הווינדווס מסרב לעלות, הוא נשאר במסך עם הקוביות המרצדות ולא מתקדם לשום מקום. נכנסתי ללא שום בעיה למצב בטוח, ולמצב בטוח עם .comands. אך מצב בטוח עם רשת, הפעלה אחרונה שעבדה ומצב רגיל נתקעים באמצע. הפעלתי איחוי דיסק ממצב בטוח בתקווה שאולי הוא יעלה על בעיה בהרד דיסק אך גם זה לא עזר. גם כיבוי המחשב לכמה שעות לא עזר. למישהו יש פיתרון בבקשה? יום נהדר רפי
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום. יש לי את וינדווס 7 בגירסת ה32 ביט ו4 ג'יגה זיכרון. ידוע לי שהגרסה הזו קולטת רק 3.25 ג'יגה וזה באמת כך. אבל קראתי איפשהו שהגרסה הזו גם אינה מאפשרת שימוש של יותר מ2 ג'יגה בשביל תוכנה אחת או משהו בסגנון. זה אומר שכשאני משחק למשל GTA4 נעשה שימוש רק ב2 ג'יגה ולא בכל ה3.25?אם כן,למה זה קורה?הרי זה קולט עוד 1.25 נוספים,לאן הם "נעלמים"?והאם יש דרך לפתור את זה או רק להחליף לגרסת ה64? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יום אחד אני מדליק את המחשב ומקבל את ההודעה (ראה תמונה) המעצבנת שחסר לי קובץ. זה לא וירוס או משהו שמחק את זה, אין לי מושג גם איזה קובץ זה אבל אני משאר שזה SYSTEM32 FILE... אחד מהחברה שם, אתם יודעים... עשיתי חיפוש בGOOGLE, ואין אף מידע על קובץ כזה. חפשתי במחשב של אח שלי שיש לו בדיוק אותה מערכת הפעלה ורכיבי תוכנה דומים, וגם שם... אין. שאלתי אנשים והם לא מצאו. Svnet32.exe איזה קובץ זה ? מישהו יודע ? אם אתם יודעים בבקשה תעזרו וגם אם אין לכם מושג איזה קובץ זה בבקשה בבקשה בבקשה תעשו חיפוש במחשב שלכם ואם יש לכם אותו ותעלו אותו לרשת כי זה יעזור מאוד ! ואם גם את זה אין באפשרותכם לעשות, בבקשה תגידו לי איך נפטרים מהודעות כאלה. תודה רבה מראש ! נ.ב אין בעיות לוואי כתוצאה מהקובץ (יותר נ…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום לא בטוחה שזה המקום המתאים, אבל מכל הרשימה אתם הייתם נראים לי הכי קרובים. אז מה שקרה זה ככה- אתמול החלטתי למחוק את תוכנית הICQ שהורדתי לפני שבוע, כי היתה לי הרגשה שהיא מאטה את כל העניינים במחשב. נכנסתי ללוח בקרה ומחקתי אותה ועוד משהו שהיה עליו הפרח של ICQ ונראה לי שהיה כתוב סרגל הכלים של ICQ. לאחר מכן, קיבלתי הודעה שיש להפעיל את המחשב מחדש ואישרתי. ואז התחילו כל הבעיות- כל התצוגה של המחשב- אייקונים ואותיות ממש גדלה, בצורה שנורא מציקה. זה לא קשור לגודל טקסט בתצוגה (של האינטרנט) או בגודל שאפשר לכוונן במאפיינים של שולחן העבודה. על-מנת שאוכל להמשיך להשתמש במחשב, הקטנתי את הרזולוציה, אבל זה הקטין לי גם את המסך וזה לא נוח. בנוסף, כשאני בוחרת ב"כיבוי" א…
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קודם כול אני חושב שהתארד מתאים לפה עקב שאני בויסטה וכול הבעיות כבר מזמן עלו לי על העצבים כול הבעיות החשובות התחילו בשבוע הזה עכשיו לבעיות החשובות: 1.יש לי בעיית איטיות קשה באיטרנט ובמחשב, זאת אומרת,שבמשחקים,איטיות במחשב של פתיחת קבצים וכו,שירים במחשב ואפילו באיטרנט עצמו ובסירטוני ביוטוב ששם כאילו יש לו רצונות משלו הוא מחשב את כול הסירטון בהתחלת הסירטון 10 שניות מנגן בSLOW M. {שכך גם בכול דרך שאני מנגן שירים אחרי זה אני יפרט}אבל בזמן הזה הסירטון הולך חלק יחסית,אחרי זה מנגן 10 שניות טוב אבל אז הסירטון לא זז ונגן ישר מסתיים עד הסוף. כך גם בכול דבר שאני עושה במחשב. עכשיו הבעיה של השירים שנדיר מאוד מנגן טוב,לפעמיים מנגן לאט ולפעמיים מנגן ממש לאט זאת אומרת שנייה כשלא היה ש…
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שאלת תם: במידה ואני מפרמט את המחשב ומתקין הכל מחדש (תוכנות, דרייברים וכו') ורוצה ליצור לאחר מכן משתמש נוסף על המחשב - האם אני אצטרך לבצע את כל ההתקנות מחדש (תוכנות, דרייברים, וכו') עבור ה-USER הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-