עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מכירים את הבלון הזה שקופץ כשאין מקום בכוננים? יש לי מחשב שיש בו 8 הארדיסקים, ברובם אין מקום, והוא מקפיץ את החלון הזה עם רצון "לדחיסת מידע" שכל פעם צריך לעשות לו ביטול. אם אני סוגר מה X זה נפתח שוב אחרי כמה דקות. איך מבטלים את זה שלא יקפוץ יותר לעולם ? תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. Started by 3pac,

השארתי את המחשב דלוק כמה ימים . והיום אני פותח את המסך ,מנסה להכנס לתוכניות (דפדפן וכו) וכלום לא פועל . עשיתי ריסט וזה ביקש ממני דיסק של windows ואז לעשות "תקן את המחשב שלך". הכנסתי את הדיסק (בלי תיקון) והמחשב עלה אבל הוא איטי . פירמוט זה הפתרון ?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  3. יש אצלנו בבית מלחמה על תמונת הרקע, איך אני שם סיסמה כדי שלא יהיה אפשרי להחליף את התמונה בלי להכניס את הסיסמה. אני מתאר לעצמי שצריך תוכנה כלשהי, איזה תוכנה תהיה הכי קטנה ושלא תחרפן לי את המחשב. תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by Radeon38,

שלום חברי פורום חלונות יקרים אני מעוניין להנות משני העולמות בחלונות XP ואני אפרט 1)אני רוצה את עליית המערכת ללא הקשת סיסמא כלומר לפי הגדרת המשתמשים ה wellcome screen 2)אבל אני רוצה את תפריט הסגירה הקלאסי עם הגלילה של כל האפשרויות. סגירה היברנט מצב המתנה כמו ב 98 בקיצור.....

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by smack,

Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך‏ ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול‏ Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים‏ CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan שלום לכולם זה המחשב.... רציתי לפרמט ולהתקין עליו את הxp לפני זה היה לי את הוי…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by lo_toda,

האם באמת החיפוש הסטנדרתי של VISTA יכול לחפש בתוך מסמכים ?ואיך ...ולמה לא כתוב אפשרות כזו?

7. אני יודע שישנה האפשרות הזאת אך לא יודע כיצד לבצע שזה יהיה ככה תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  8. Started by zion789,

שלום!, כל פעם בלילה אני נוכח לדעת שהמחשב שלי מתכבה אין דבר כזה שלא.... עד לא מזמן התקנתי ווינדוס ויסטה 64 ביט והוא לא עשה לי שום בעיות,כמו כן גם ניסיתי למצוא וירוסים וspywares הורדתי עידכונים אך לשווא. הויסטה הותקנה לפני כמה ימים ככה שאין צורך בפירמוט... צירפתי קובץ תמונה המתטאר את הקבצים שעושים את הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום קניתי נייד חדש, ויש בו WIN XP ואני צריך למצוא דרך לשתף קבצים בינו ובין נייח אחר. עכשיו חשבתי על מזוודה, אבל אני לא מצליח לגרום לכך שעדכון המזוודה יוסיף קבצים חדשים למזוודה. יש פתרון אחר לשיתוף וסינכרון קצבים בין שני מחשבים?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by thebenjamin,

שלחתי משהו להדפסה (המדפסת מחוברת למחשב אחר.. דרך הרשת) הקובץ הודפס אבל בשורת סמלים ליד השעון עדיין יש סימן של מדפסת כשאני משאיר את העכבר על האייקון רשום ש1 מסמכים ממתינים.. כשאני פותח את החלון אין אף מסמך.. ורשום 0 מסמכים ממתינים

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

שמעו אני מתחרפן.. כשאני מכניס זיכרון נייד ולוחץ על פעמיים במחשב (שלי) מופיע לי החלק הזה של בחר תוכנית מתוך רשימה... וכשאני מכניס משהו שהוא MTP (נגנים) הוא לא נותן לי לצפות בתוכן שלהם (אפשר להכנס אין בחר תוכנית מרשימה...) כשזה זיכרון נייד אני עושה חיפוש ואז *.* והוא מוצא את התוכן של הזיכרון אבל העניין עם ההתקני MTP מחרפן... תודה...

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by CASSPY,

שלום ! למרות שביטלתי סיסמא בחשבוןן משתמש בעת החלפת משתמש אני נדרש להכניס סיסמה כשאני מכניס סיסמא יש הודעה שהסיסמא שגויה ואני לא מצליח להחליף משתמש אלא רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב בתודה-כספי

13. Started by Swed,

אני לוחץ על התחל על הסמל של החלפת משתמש ומופיע לי הדבר הזה בלי החלפת משתמש מה אני עושה כדי שזה יסתדר ?! ואני יוכל לעשות החלפת משתמש !

14. כל נקודות השחזור של ויסטה נמחקות במעבר ל xp האם קיים פתרון פשוט לבעיה? תודה ובוקר טוב

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by hermit,

כבר כמה זמן שהטולבר שלי ככה ואין לי מושג איך לסדר אותו.. מישהו יכול לעזור לי? בבקשה?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  16. כשההורדה באינטרנט אקספלורר מסתיימת אז יש מין רעש חלש כזה. ברצוני לשנות לרעש יותר חזק\אחר... איך אני עושה זאת? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by coorva,

יש לי חלונות XP PRO בעברית. איך אני סוגר לצמיתות את ההודעה של windows security alerts שקופצת לי כל הזמן וכותבת לי שהמחשב שלי לא מוגן? תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  18. Started by dinay,

אז, נפתרים מההודעה המוזרה הזאת ? ד"א , הקובץ לא פגום כי הוא רץ כבר על מחשב אחר בהצלחה אין בו ווירוסים, מזיקים, תולעות או בעיות אחרות, המשתמש שמריץ את הקובץ ומקבל את ההודעה הוא ADMIN המערכת היא WINXP SP2 עם כל העדכונים [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by rotman,

שלום , לאחר שאני מנתק disk on key (ניסיתי כמה סוגים) על ידי safly remove... האות של הכונן(H למשל) נשארת תפוסה. וכל פעם שאני מחבר את ה DOK שוב זה ממפה לו את האות הבאה (I,J,K...) וכך הלאה וכך הלאה עד שאני עושה BOOT ואז כל האותיות מתפנות. ב MyComputer לא רואים את הכוננים . אבל ב totalCommander (למי שמכיר) כן רואים אותם. כמו כן , כשאני הולך ל disk managment ומנסה לשנות את האות של הכונן הנוכחי(K למשל) חזרה לאות הראשונה(H) היא לא מופיעה באופציות כיוון שהיא כביכול תפוסה. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by bamenny,

שלום למומחים, לאחרונה קניתי מחשב מבוסס Q6600. מטרתו - הרצת Cubase (תוכנה להקלטה ועריכה של מוסיקה). התקנתי Xp32 ואני מעוניין לדעת האם אראה שיפור בביצועים בשידרוג ל- 64Bit. או אולי כדאי בכלל להתקין Vista... אודה לעזרה, מני.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. Started by ShayGTi,

כשאני מגיע למסך הבחירה אני בוחר בREPAIR ואז נשאלת השאלה איזה מערכת ברצוני לתקן. אני לוחץ על המספר המתאים ואז אני מגיע ל C:\Windows ואין לי מושג מה לעשות משם. כאילו אני צריך לרשום איזשהי פקודה או משהו. לא מובן כל כך.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. שלום, התקנתי עותק חוקי של ויסטה, וכשרציתי להוריד עדכונים אז הייתי צריך להתקין את התוכנה של הgenuine וזה מצא שהעותק שלי חוקי. אבל כשאני נכנס ימני על computer, אז רשום לי 29 יום להפעלת העותק של וינדוס. מה עושים? תודה מראש.

23. היי, יש לי 2 ווינדוסים בכוננים שונים, XP וויסטה ואני מעוניין לפרמט את הכונן של הווינדוס XP. כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור לאיזה ווינדוס להכנס. הפירמוט של הווינדוס ישפיע על זה? ואם כן איך אני יכול לשמור את הבוט?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by 114508534,

אז ככה יש לי 2 כוננים , אחד מפוצל לשתיים ואחד שלם, היו בעיות עם החלונות וזה לא עלה אז התקנתי חלונות נסף על הכונן השלם . כשאני מעלה את המחשב מוצג לי מסך בחירה של לבחור איזה גירסאת חלונות לפתוח, יש את החדשה שהתקנתי , עוד אחת שמסתבר שניסו להתקין על הכונן המפוצל פעם ולא מופיע לי החלונות שהיו קודם . מה צריך לשנות ב BOOT כך שכאשר אני יעלה את המחשב תיהיה לי אפשרות לבחור בחלונות שהיו לי קודם לכן . תודה [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professi…

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  25. לדוגמא סלולרי או נגן MP4 הוא כותב שהדיסק מוגן בפני כתיבה (מה שכמובן לא נכון..) נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הservices כי נראה לי שזה קרה די מאז... פתרונות? * יש דרך לשחזר ברירת מחדל של השירותים??

• 0 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.