Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במאחה דיסק מנהל התקנים והחיפוש של הווינדוס כשאני מפעיל את המאחה או המנהל הוא כותב לי MMC cannot open the file (וכו') אם אני נכנס לתוך הMMC אני יכול להפעיל מאחה.. אם אני מנסה להפעיל את המאחה מהרוט או לערוך אותו הוא נותן לי את אותה הודעת שגיאה... ככה זה בקשר לכל הכילים של הMMC כשאני נכנס לחיפוש הוא כותב a file that is required to run search companion is missing והפיתרונות מהאתר של מייקרוסופט לא עוזרים....(יש לי XP 64X SP1 ) והדבר הזה שהם אמרו להוריד ושזה יסדר לי את זה לא עבד גם... אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח כי אני נואש... תודה...
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כאשר אני לוקח גרף מאקסל ועושה העתק, ומנסה להדביק אותו בתור תמונה בוורד/צייר הטקסט העברי שבגרף הופך לג'יבריש. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא לעשות הדבקה מיוחדת ואז לבחור JPEG - אבל אז איכות התמונה נמוכה מאוד. למישהו יש פתרון לעניין? מלבד זאת, חלק מהגרפים שניסיתי להדביק, הודבקו בתור ריבוע שחור...
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא יכול להתקין שום תוכנה מופיע לי שגיאה ניסיתי את מה שמנהל הביא פה לעשות וגם זה לא עבד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340632.10 זה השגיאות שמופיעות לי http://up164.siz.co.il/up2/comdttxmi52m.png http://up164.siz.co.il/up2/kz0enntzunty.png
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה להגיע לסטטוס של החיבור..לחיצה על הLAC (בצורת 2 המחשבים) לא פותחת את הסטטוססס מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום... ברצוני לתכנן את חלוקת המחיצות, אני אשתמש ב- Partition Magic 8. זו התוכנית: הארדיסק ראשי - 160 ג'יגה - NFTS - מאסטר, SATA, WD Caviar SE: /C: מחיצה בעלת 5 ג'יגה למערכת ההפעלה בלבד. D/: מחיצה לגיבויים, קבצים, משחקים, הכל כולל הכל. הארדיסק משני - 40 ג'יגה - IDE WD Caviar SE: E/: שטויות, גיבויים של שטויות וקצת pr0n. שאלות - האם החלוקה טובה? (המליצו לי על 5 - 10 ג'יגה נפרדים לווינדוס, למרות שאני ממש לא בעסק של גיבויים שוטפים או Ghost) איך אתם מחלקים? האם ברגע שתתבצע החלוקה, ה- Program Files ו- Documents & Settings יהיו ב- D? לאלו מחיצות להגדיר pagefile, ואיך? תודה מראש! ברכות, muaddib
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב התקנתי את תוכנת ההפעלה הנ"ל באנגלית וברצוני לשנות את השפה לעברית, כלומר שתוכנת ההפעלה תהייה בעברית - כיצד לעשות זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי קשיח שיש בו סקטורים פגומים והוא עדיין באחריות. ביצעתי שכפול באמצעות גוסט 11 לקשיח אחר זהה לגמרי. לאחר השכפול הווינדווס מסרב לעלות מהקשיח החדש בצירוף מסך כחול שבסופו stop 0X0000007b. יש למישהו רעיון למה זה קורה ? הרי המערכת עבדה בקשיח הישן. (לאחר CHKDSK) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר כאיו אני ה - explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
40% מהמשחקים לא עולים במחשב ששודרג (התקנה חלקה) ל-win8. דרייברים מעודכנים, כולל intel inf, intel me. גם microsoft visual c++ מעודכן. הפעלה כadministrator או מצב תאימות גם לא עוזרים. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
as u can see im writing in english .. i downloaded a language pack but there is no setup file ... there is only directories ... i need to copy them somewhere ? can some1 help me plz .. thanks
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי קיבלתי עכשיו מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו XP מדיסק שיש לי. בביוס זה מכוון על בוט מסידי ואז מהארדיסק אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא עושה disk boot failure. please please insert system disc and press enter. מה אני יכול לעשות כדי שהבוט מהדיסק של ה - XP יצליח?
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להבין את הבעיה הבאה כונן C שלי מותקנת עליו מערכת ההפעלה לעומתו D הוא כונן פיזי אחר אבל הדבר המעניין הוא שעלD שכביכול ריק לחלוטין ואחרי פירמוט מופיע בקומפיוטר מנגמנט שהוא SYSTEM ועל C מופיעה BOOT איך אני גורם ל D לא להיות SYSTEM
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
את רוב הסרטים אני רואה מצויין, התקנתי קודקים. אבל לפעמים יוצא שאני מורידה סרט שאיני מצליחה להפעיל. בלחיצה עליו אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה והמדיה נסגרת http://img1.imagetown.net/fe88e4c6348e7aa930bd78619976ee00b34b6d071105475344.jpg כמו כן מדי פעם אני גם מקבלת הודעת שגיאה לגבי תיקיות כמו זאת http://img1.imagetown.net/6c6e9cd9b67ef7880bf0e7cae56ef0b5644c6a041105475853.jpg או דף אקספלורר http://img1.imagetown.net/d3014cb6c4fdba474b8a4259a4d86cbe2a1d36771105479545.jpg יש למישהו עצה\פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד ( מארז ) ויש לי שני דיסקים קשיחים שבכל אחד מהם ישנה מערכת הפעלה משלה. אני רוצה לחבר את שני הדיסקים למחשב ובמהלך האיתחול אני אסמן לו איזה מערכת הפעלה להפעיל ... ישנה אפשרות כזאת ? ? ?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שברגע שאני מעלה את המחשב, המחשב יתחבר לי לאינטרנט באופן אוטומטי, ניסיתי ליצור קישור לחיבור אבל זה לא יוצא יש לי את החייגן של ברק אבל הוא ממש מקולקל ועושה הרבה בעיות במחשב, אני רוצה להתחבר עם החייגן של WINDOWS רק שיעלה עם המחשב, יש אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום! יש לי וירוס במחשב שמוחבה בקובץ AVI (יעני סרט)וכשאני לוחץ על הקובץ הזה אז פתאום המחשב עובד מאודדדדדדדדד לאט!! הזיכרון של המערכת קופץ לי מ-180 ל- 500!!!ואני רואה שהאקפלורר עומד על תופס זיכרום של 50!!(מדובר כאן כשאני בודק ב-Task Manager) הרצתי בדיקת ווירוסים ע"י האנטי ווירוס שלי (McAfee) וגם עם התוכנות שמחפשות מרגלים ודברים כאלה (spy bot==ad aware) ולצערי הקובץ לא תוקן. אני גם לא יכול למחוק אותו כי ברגע שאני לוחץ עליו הוירוס מתחיל לפעול. נכנסתי דרך ה-SAFE MOD בשביל להיכנס למנהל המחשב ADMI...משהו כזה וגם שמה כשאני לוחץ על הקובץ המחשב קופץ ל-500 זיכרון בשימוש מה לעשות כי אני ממש לא יודע!! תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להוריד תמונות מהמצלמה שלי אך המחשב מציג הודעת בלון ליד השעון שההתקן לא מזוהה.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מחר מגיע המחשב החדש שמבוסס על מעבד AMD Athlon 64. איזה windows מומלץ להתקין ? האם יש צורך בxp 64 ? האם הוא עדיף?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לוחץ על התחל על הסמל של החלפת משתמש ומופיע לי הדבר הזה בלי החלפת משתמש מה אני עושה כדי שזה יסתדר ?! ואני יוכל לעשות החלפת משתמש !
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שמעו אני מתחרפן.. כשאני מכניס זיכרון נייד ולוחץ על פעמיים במחשב (שלי) מופיע לי החלק הזה של בחר תוכנית מתוך רשימה... וכשאני מכניס משהו שהוא MTP (נגנים) הוא לא נותן לי לצפות בתוכן שלהם (אפשר להכנס אין בחר תוכנית מרשימה...) כשזה זיכרון נייד אני עושה חיפוש ואז *.* והוא מוצא את התוכן של הזיכרון אבל העניין עם ההתקני MTP מחרפן... תודה...
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אם יש לי שני ווינדוסים במחשב ואני יכול לגשת נגיד מאחד מהם לשני דרך המחשב שלי לתיקיה של הוינדוס וכולי, האם אני כול להפעיל מווינדוס אחד קבצים בווינדוס השני, שכאילו הקובץ ייעבוד בווינדוס השני?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב נייד עם וויסטה הום פרמיום. כל פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע CHKDSK... (בדיקת שגיאות בהארדיסק..) מה יש לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שמתי משהו במחשב שחסם לי את הדברים האלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות כדי להוריד אותם... עזרההה אני תקועעע אין לוח בקרה אין מאפיינים אנני לא יכול להוריד דברים ולמחוק!! ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
כשהיה מותקן על המחשב Win 98 לא היתה בעיה של Shut down , הספק הוא ATX והמחשב היה נכבה כאשר ביצעתי Shut down דרך ה Windows כאשר התקנתי עליו Win XP וניסיתי לעשות Shut down המחשב נשאר על המסך של Windows is now shutting down ולא נכבה, וצריך ללחוץ מספר שניות על כפתור ה Power על מנת לכבות אותו. המחשב המדובר הוא Celeron 366mhz תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
לא יודע אני לא רגיל למחשב שיעבוד לי ככה הוא צריך לעשות לי הכל בצי'ק מישהו יודע ? מה יכולה להיות הבעיה הכל תקין אין תוכנות ריגול ובמיוחד הוא עובד איטי שemule עובד אי אפשר לגלוש כמאט זה לא היה ככה מצב נואש
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-