Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת האם יש אפשרות לשנות את השפה של הWindows מעברית לאנגלית חוץ מאשר פרמוט של המחשב והתקנה של Windows באנגלית. יש לי XP Home, אם זה משנה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן. יש לי במחשב שלושה חשבונות ADMINISTOR ואני גם אחד, אבל הבעיה היא שהאנשים שמשתמשים בשני החשבונות השניים יכולים להיכנס לכל תיקיה שלי. אני ניסיתי לעשות את התיקיות הרצויות "פרטיות" בעזרת PROPERTIES אבל אני לא יכול לסמן את הקופסה שעושה את התיקיה פרטית. האם יש עוד דרך לעשות את תיקיות מסוימות ניגשות רק לחשבון מסוים אחד? (זה לא כל כך יעזור אם אני אעשה את התיקיה בלתי נראית).
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב זה אף פעם לא קרא לי והתקנתי XP על הרבה מחשבים כולל זה. זה XP באנגלית, אבל התקנתי עברית והיא עובדת. מה שכן, יש מקומות, כמו למשל: עברית בקבצים של notepad, עברית ברשימת כתובות באאוטלוק, או בכל מני אתרי אנטרנט, שהעברית מופיעה כג'יבריש... אולי יש איזה פונט שצריך להתקין או משהו בסגנון? ועוד דבר - כל פעם שאני עושה ריסט, המשחק שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כרגע יש לי ויסטה,ואני רוצה לעשות UPGRADE ל7 השאלה היא,ברגע שאני אעשה את הUPGRADE האם הוא יפרמט לי את הכונן ? אם לא ,אז אני אוכל להפעיל את כל המשחקים והתוכנות שהותקנו על הויסטה ?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יצא שפה עברית למערכת הפעלה 7? וגם איך אני בודק אם המערכת תרוץ אצלי במחשב? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מנס להתקין ווינדוס XP במחשב חדש AMD עם לוח של גיגה בייט עכשיו הגדרתי את הכונן סי די רום והוא התחיל לעלות משם ועשיתי מחיצות גם. אבל שהוא סיים להוריד את כל הקבצים ועשה ריסטרט בחזרה הוא חזר בחזרה להתקנה ולא למסך של הווינדוס שאמור להראות את שלבי ההתקנה. ניסיתי שוב וזה חוזר על עצמו מוריד קבצים עושה ריסטרט אבל חוזר בחזרה להתקנה במקום להעלות את הווינדוס ולהראות את שבי ההתקנה. מישהו יודע מה הסיבה ואך פותרים.? תודה
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
משהו עם active desktop. חיפשתי אפשרות לבטל את זה ולא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מכוער!
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני לא בטוח אם זה המקום לשאול אבל מקווה שזאת הכתובת, יש לי רישיון מקורי לוינדוס ויסטה 64-ביט שקניתי לפני שנתיים+ (לפני שהכריזו שכל מי שקונה ויסטה יכול לשדרג ל 7 בחינם) אני מעוניין לפרמט את המחשב ולהתקין עליו את ה ויסטה 64 ביט ומייד אחרי זה לשדרג ל 7, אני לא רוצה לקנות 7 במחיר מלא אלא רק לבצע את השידרוג, הבנתי שזה אפשרי במחיר סמלי למי שיש ויסטה עם רישיון מקורי, לשלם ולקבל את הוינדוס 7. חבר הפנה אותי לאתר http://www.latalmid.net בטענה שהם נותנים את השירות הזה של השידרוג, אך האתר לא עולה לי.. אם מישהו מכיר מקום אחר שנותן את השירות הזה או שאפשרי דרך הוינדוס לעשות את זה כבר אני אשמח תודה, יהונתן.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
איך לבטל 30 יום אקס פי???? מישהו יכול לתת לי את הקראק שמבטל בבקשהה זה דחוף!!
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לווינדוס ויסטה יש גם 2 גרסאות של 32 ו64 ביט?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
במחשב מסוג LG X110 (בלי כונן דיסקים) ומערכת הפעלה XP SP3 אני מקבל שגיאה מוזרה ולא עולה המחשב עד הסוף... בנוסף לזה הוא גם החליט על דעת עצמו לשים סיסמה בהפעלת המחשב, הסיסמה ריקה אבל עדיין לא מבין מאיפה זה בא. הנה השגיאה: service to handle post-installation details מפה הוא רק נותן לי "שלח" "ואל תשלח". ולא חשוב מה אני עושה הוא לא מעלה את כל הדברים אלא משאיר לי רק את הרקע!! לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי. :-[
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מנסה לחפש איזה שהו קובץ במנוע חיפוש באתר כלשהו. וזה מה שהוא רושם לי:Window.open returned null אצל חבר שלי פשוט קופץ חוסם החלונות הקופצים של XP SP2 והוא פשוט מאשר לו את האתר והאתר ממשיך כרגיל אך אצלי לעומת זאת מישום מה הוא לא שואל כלום אלה נותן לי דף ריק שרשום בראשו: Window.open returned null מה לעשות...? :s05:
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לדוגמא סלולרי או נגן MP4 הוא כותב שהדיסק מוגן בפני כתיבה (מה שכמובן לא נכון..) נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הservices כי נראה לי שזה קרה די מאז... פתרונות? * יש דרך לשחזר ברירת מחדל של השירותים??
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
ראיתי שהרבה משתמשי לוחות אם מבוססי nForce בחלונות התלוננו שהם רואים את ההארד דיסק שלהם ברשימה למטה בתור removable device ולא ידעו איך להוריד את זה. להלן הדרך להוריד את זה (בלי להסתיר או שטויות כאלו) ובלי לפגוע ב DOK למניהם (הם עדיין יופיעו). הפעילו את עורך הרגיסטרי, regedit, וחפשו את המפתחות הבאים: אם יש לכם מערכת הפעלה 64 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata64 אם יש לכם מערכת הפעלה 32 ביט: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata או HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvatabus הוסיפו שם משתנה DWORD חדש בשם DisableRemovable ותתנו לו ערך 1. הפעילו מחדש את המחשב וזהו עכשיו, מכיוון שאין יותר מדי מדריכים…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה , Xerox. שאני מדפיס מתוך אתרים מסויימים אז נחתכים השוליים מצד ימין ונחתכות אותיות ומילים. יש משהו שאפשר לעשות בעניין? ניסיתי לעשות הגדרת עמוד אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקנת חלונות 98SE ובמחיצה נפרדת חלונות 2000 פרן אני משתמש במודם אנלוגי 56K US ROBOTICS בחלונות 98 הוא עובד טוב בחלונות 2000 פרו בנסיון התקשרות לרשת אני מקבל שגיאה 692 כאילו עוד התקן משתמש במודם אני יוצא מזה רק לאחר הסרת המודם והתקנתו מחדש ואז הכל עובד טוב איך יוצאים מהמכה הזו של כל פעם מחדש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בהפעלת זיהוי קולי בוינדוס ויסטה בעברית. קניתי נייד ולצערי הויסטה בעברית שאני בא להגדיר את הזיהוי הקולי הוא אומר לי אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית. איך ניתן להתגבר על הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בתוכנת CEEDO על גבי ה-DOK שלי במחשב המחובר ברשת פנימית להרצת משחק אך לא מעוניין שה-ADMIN יגלה זאת. יש אפשרות לכך? הרי נוצר EVENT ברגע שאני מתחבר וברגע שאני מתנתק לא כן? כיצד ניתן להימנע מכך? יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש אני מנסה להתקין XP אבל ללא הצלחה, אחרי שהוא מסיים את ההתקנה הפשוטה (שוכללת את הכנת המחיצות) הוא אמור לעשות ריסט ואז להמשיך עם הגראפית אבל אצלי הוא עושה ריסט ואז חוזר להתקנה הפשוטה ככה בלי סוף, נסיתי לבטל את הבוט מהCD ולא עזר לא עלה כלום.. מדובר על XP PRO + SP 2 בעברית הגירסא של CROW למי שמכיר אין לי מושג מה לעשות :\ הנה המפרט של המחשב: Athlon 64 3000+ GIGABYTE K8NF-9 512Mb 400MHz AData MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
ככה יש לי אי מייל בmsn עכשיו אי מייל hotmail.com לא co.il ויש לי בעיות רצניות של שפה אני לא יודע מה זה ואני גם לא מצליח להיכנס לכלום עכשיו ניכנסתי לקידוד כמובן שיניתי לכל הסוגים כלום לא עובד וזה ממש מעצבן הנה תמונה....
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לעשות התקנת וינדוס אוטומטי אחרי שאני יוצר את קובץ התשובות דרך ה setupmgr איך אני מעביר את קובץ התשובות ל i386 ... מהשלב הזה אני לא מבין אם אפשר עזרה תודההה ...
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי 5 מחיצות בהארד דיסק ועשיתי אחוי לכל אחד מהם..אך במחיצה שבה נמצא האימיול וכל התוכנות הוא רושם לי הודעה שיש קבצים שהוא לא מאחה..למה הוא לא מצליח לאחות את כולם? במקרה זה רוב הקבצים שלא אוחו הם הורדות שהיו באימיול וגם קבצי temp של האימיול
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-