עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by לוח שנה,

שלום לכם, נתקלתי בשגיאה הזו, שכבר מוכרת לי, אבל אני לא יודע איך לפתור אותה. למי שיודע, היא מופיעה לפני שמערכת ההפעלה עולה (חלונות 7). אני לא מבין מה גרם לכך פתאום, וגם בדקתי בביוס שהגדרות האתחול תקינות. מה שכן, ניסיתי לעשות תיקון באמצעות דיסק ההתקנה, ושם הוא זיהה את מערכת ההפעלה במחיצה D במקום C. שתיהן באותו כונן פיזי. אשמח אם תעזרו לי, אני בלי מחשב. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 עם גי'פורס 4 ו320 מגה זיכרון. על המחשב מותקן WINDOWS XP והמחשב בקושי זז ובמיוחד משחקים כגון: קאונטר סטרייק(fps (15-20 אז השאלה היא: אם אני יתקין WINDOWS 98 אז הFPS במשחק יעלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. Started by matityahoo,

עידקנתי את המדיה פלייר מ9 ל 11 אך לאחר האיתחול הוא לא נתן לו לפעול בגלל שחסר לי עידקון (גיניון) ובלוח בקרה הסרת תוכנות הופיעו לי שתי אייקונים של מדייה פלייר 11 וכשהסרתי אותם קבלתי הודעה שאני יכל לחזור אחורה וכן מדייה פלייר 9 חזר ועובד השאלה שלי זה אם לא נשארו לי סרידים של העידקון הכושל איפה שהוא במחשב חשוב לי לדעת כי רק פירמטטי לא מזמן תודה מראש מתי

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by domuzy,

מה יכולה להיות הסיבה שנייח עם win7 יידלק ויגיע עד ללוגו של וומנדוס, ואז המסך יחשיך והמחשב ירשום no input ויכנס לשינה כאילו אין לו לאן להמשיך, א-ב-ל בסייף מוד הוא עולה סבבה???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אני צריך לדעת איך מגיעים לרשימה של כל התוכנות שנפתחות עם הWINDOWS, ששם אפשר לבטל אותם (כדאי שלא יעלו עם הWINDOWS). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אלה שניסו את ויסטה,באמת הוינדוס עולה אחרי 3 שניות? לא כמו בXP כמו שהם הבטיחו?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by trxman,

שלום לכולם! יש לי בעייה ב-win וכתוב איך לפתור אותה אך אני לא מבין משהו: If you have a dual-boot or multiple-boot computer, select the installation that you want to access from the Recovery Console. מה זה אומר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. Started by nadaw,

שלום!! בחחלק של הסאטה, הוא אומר שהוא לא מוצא את הקבצים בדיסקט... למה??? בדקתי והם אכן שם.. בסיום ההתקנה הוא עושה ריסטרט , מראה את הלוגו ווינדוס ואז מסך כחול!! מה פשר הדבר? תודהה!!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. Started by hananel111111,

שאלה: windows 7 שלום לכולם האם אפשרי להתקין את מערכת ההפעלה wundows 7 בלי לפרמט את המחשב?, ובלי לעשות מחיצות??? זה חשוב לי מאוד לפני שאני יתקין את זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by amilo,

בוקר טוב לכולם הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין אותו לבד , יש לציין שהווינדוס האחרון שהתקנתי היה xp ככה שאני לא הכי מעודכן. איך אני מחלק? כלומר 100 גיגה לכונן אחד נניח והשאר לשני , מה הדרך המומלצת?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by I7210I,

שלום היה לי מחשב שהיה מותקן בו WIN XP עשו לו גיבוי לדריברים לא ע"י תוכנה אחרי זה הותקן עוד WINDOWS חדש והגיבוי נמצא שם ..אחרי זה הותקן עוד וינדוס והדריברים הראשונים נשארו (מגובים) השאלה איך אני פורש אותם? תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by Ivan,

חלונות 10 משודגת ומעודכנתן להיום. בחירת המצב של רזולוציה נמוכה באפשרויות המתקדמות של האיתחול (מאותו המקום שבו בוחרים מצב בטוח) לא פועלת. חלונות עולה עם הרזולוציה הגבוהה המוגדרת לה. האם גם אצלכם זה לא עובד או שזאת בעיה פרטית שלי?.

13. Started by trxman,

שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל המון פעמים במילה שלא מצאתי עליה כלום: "תווי בקרה" (אוקיי, צירוף). אפשר בבקשה הסבר מה זה בדיוק? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. Started by aviram20,

מה היא התחרפנה?????????? על מה 7 גיגה? האמיול פתוח ומוריד ומעלה (לא הרבה) דפדפן , פלייר , יוטיוב , ICQ ו MSN ... והקספרסקי. מה נסגר עם המחשב הזה? (הייתי עושה יותר מזה עם 512 ראם מעולם לא הישתמש במעל 300 מגה בית .) והכי מוזר , אני עושה ריסט מפעיל הכל שוב. זה יורד לג'יגה ומשהו , וכל פעם עולה לאט לאט עוד ועוד .....

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכם. בזמן שהתכנתי את ווינדוס 8 על כונן SSD לא נוצרה לי מחיצה נוספת של 350MB . האם זה בסדר או שחייבת להיות מחיצה נוספת של המערכת? הדיסק שניסיתי להתקין עליו ווינדוס 8 הוא SSD OCZ AGILITY 3.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את התוכנה ACDSEE הכל טוב ויפה תוכנה מצויינת חוץ מדבר אחד: אני לא מעוניין שכשאני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה, שהתמונה תיפתח בתוכנה ACDSEE אלא אני רוצה להחזיר את זה למצב שבו אני לוחץ פעמיים על קובץ של תמונה והתמונה מוצגת לי בתוכנה הרגילה של הווינדוס. אני יודע שאמורה להיות אופציה כזאת בתוכנה ובאמת שלא התעצלתי לחפש עברתי על ה-OPTIONS 5-6 פעמים ולא הצלחתי לפתור את הבעייה בעצמי אז מישהו שיש לו את התוכנה ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד. בתודה רבה, דודי.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by haimcoen,

שלום קניתי מחשב חדש ויש לי win xp pro 32bit ורציתי לדעת איך אני יכול בהתקנת הוינדוס בהתחלה לפצל את הכוננן שלי ל 3 מחיצות שונות(כלומר לא אותו גודל) אם אפשר להוסיף תמונות? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by yoze,

שלום לכולם בשעה טובה, קיבלתי את המחשב השולחני שלי (המסך עדיין בהחלפה לאחר פיקסל שרוף ). הבעיות אבל רק התחילו: 1. לוח האם שלי הוא Gigabyte GA-73PVM-S2H שתומך ב RAID 5 ויש לי 3 דיסקים קשיחים 500gb כ"א בשביל התצורה הזו. במעבדה הגדירו לי את תצורת ה RAID על ה BIOS וכשבאתי להתקין את Windows XP התהליך כל הזמן נתקע. הפתרון של המעבדה היה להתקין לי את Windows Vista Ultimate. הייתי שמח מאד לחזור ל XP הישן והטוב, אבל אומרים לי במעבדה שבעצם אין ל XP תמיכה ב RAID 5 (כלומר דרך לוח האם). האם מישהו עם נסיון ב RAID שמע על כזה דבר? 2. בכל אופן, ניסיתי לעבוד עם ה VISTA אבל הוא כל הזמן נתקע לי (מדובר ב SP1). באתי להוריד את כל הקבצים שלי מהכונן הנייד למחשב השולחני אבל בכל פעם ההעתקה נתקעת …

19. Started by roy132,

שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש ולא מיזמן קניתי win 7 home premium בעיברית 64-bit גירסת retail וכמו כן אני רוצה להתקין את ה windows על המחשב החדש אך אני לא רוצה ליפגוע במקוריות יש דרך לעשות. אשמח לקבל מידע מורחב בנושא ואיך ליפעול.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by bigdedi,

שלום יש לי בעייה בכניסה לתיקייה System Volume Information במערכת הקבצים NTFS מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני צריך למחוק משם קובץ דחוף

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by EAD,

במאמר של http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35805 מתואר שNFORCE 2 לא יתמוך בחלונות VISTA באסה אז לא תהיה ברירה וכל מי שאיתנו מחזיק מחשב AMD עם לוח אם קצת "מיושן" יאלץ להחליף כנראה לפחות לוח אם (וכנראה שאם כבר אז גם זכרון להרחיב ומעבד) כדי להיות מסוגל להריץ את חלונות VISTA

22. Started by tzahi16,

היכן ניתן להוריד mui xp ברוסית[br]פורסם בתאריך: 2.09.2008 בשעה 12:36:20 ושיתמוך בכל חבילות השירות

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  23. יש לי שני מחשבים ברשת ביתית. איך מעבירים קבצים גדולים ממחשב למחשב דרך הרשת

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני מכוון את הרזולציה של המשחקים שלי לפי ההרגלים הישנים שלי והפלא ופלא! המחשב מועך ומעוות את רזולוציית המשחק דהיינו, שאני רואה את המשחק במרובע אפילו שייש לי מסך רחב ונותר לי מהצדדים שיריים שחורים.. אני חייב דחוף עזרה אנשים אני שחקן cod4 pro ואסור שאני יחמיץ את האימון השבועי שלי אנא עזרו ;D

25. Started by 999,

כשנכנסים ל WINDOWS UPDATE הוא מראה לנו קבצים שבהם אנחנו יכולים לעדכן את המערכת . מורידים ומתקינים אותם !!!! לאחר מכן יוצאים ונכנסים שנית ....... WINDOWS UPDATE מראה את אותם קבצים עוד פעם כאילו לא הותקנו כאילו שהמערכת שוכחת את ההתקנה של הקבצים אף על פי שב "הסטוריית ההתקנה" מופיע שהם הותקנו בהצלחה . כל זה קורה כאשר מתקינים את WINDOWS XP PRO על התקנה קיימת של WINDOWS XP PRO . איך ניתן לתקן את זה ????

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.