עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Lucifer,

היי, יש לי שלוש בעיות עם המחשב: 1- הפלופי שלי מחליט לעיתים לבדוק אם יש לו משהו בכונן, לפעמים זה סתם מאט לי את המשחקים, ולפעמים זה ממש דופק לי משהו (אם אני מתקין משהו לדוגמא...), איך אני יכול לגרום לו להפסיק? 2- המחשב שלי מסרב לעבור למצב tandby לבד, רק אם אני מחכה שעובר הזמן עד שההגדרות שלו אומרות לו ללכת לישון, רק אז זה פועל, מישהו יודע למה? 3- יש לי על המחשב משהו שנקרא windows, איך אני מוריד אותו, הוא מאיט לי את המחשב?! , סתם, סתם.. תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by chmmr,

כשהיה מותקן על המחשב Win 98 לא היתה בעיה של Shut down , הספק הוא ATX והמחשב היה נכבה כאשר ביצעתי Shut down דרך ה Windows כאשר התקנתי עליו Win XP וניסיתי לעשות Shut down המחשב נשאר על המסך של Windows is now shutting down ולא נכבה, וצריך ללחוץ מספר שניות על כפתור ה Power על מנת לכבות אותו. המחשב המדובר הוא Celeron 366mhz תודה מראש

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by benor,

פתאום אני מפעיל את המחשב וההודעה הזאתי קופצת: עוד פרטים מצורפים בקובץ.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by erjerjerj,

אני עומד בפני התקנת win xp על מחשב חדש המכיל 1GB RAM, ועלו לי מספר שאלות בנוגע להגדרת ה PF 1. בחלון ה performance ניתן להגדיר optimize performance עבור תוכניות או שרותים ברקע, מה ההבדל בפועל, ובמה כדאי לבחור? (המחשב מיועד למשחקים וצפייה בוידאו, ולאחר קריאת כל ההמלצות בפורם לגבי גודלו של ה PF החלטתי ללכת על האמצע לבינתיים 700MB - אם זה משפיע על הבחירה) 2. ראיתי שאנשים כתבו פה שמומלץ לשים את ה PF על דיסק פיזי שונה מה OS לשיפור הביצועים, בהתחשב בכך שיש לי רק דיסק פיזי אחד. האם כדאי להעביר את ה PF למחיצה שונה מה WIN כדי לשמור על מחיצת ה WIN מאוחה? האם כדאי לגרום ל PF להמחק אחרי כל כיבוי מאותה סיבה? תודה על העזרה, ערן

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by pinkmasta,

אהלן , אומנם 64 BIT נכנס די חזק , אבל עדיין אין את כל הDRIVERS ב 64 ביט .. יש לכם איזשהו מושג איך לפתור את הבעיה (ולהתקין WIN32 BIT ) לא נקרא לפתור.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by kotel,

אני מנסה לחפש איזה שהו קובץ במנוע חיפוש באתר כלשהו. וזה מה שהוא רושם לי:Window.open returned null אצל חבר שלי פשוט קופץ חוסם החלונות הקופצים של XP SP2 והוא פשוט מאשר לו את האתר והאתר ממשיך כרגיל אך אצלי לעומת זאת מישום מה הוא לא שואל כלום אלה נותן לי דף ריק שרשום בראשו: Window.open returned null מה לעשות...? :s05:

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. ראו קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215046,00.html

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by yot,

שלום, היום בבוקר כשהפעלתי את המחשב גיליתי שאחד מקבצי ה-System נפגם, ועקב כך החלטתי להתקין מחדש את הווינדוס ללא פירמוט (ז"א על ההתקנה הישנה, ללא מחיקת קבצים) כשהמטרה שלי היתה פשוט להעתיק את כל הקבצים שלי מתיקיית My Documents הישנה לחדשה ובכך למזער את אובדן הקבצים. להפתעתי, כשסיימתי את ההתקנה גיליתי שכל תיקיית היוזר הקודם שלי (שלא היתה אמורה להימחק) נמחקה כליל. אני לא בטוח אם היא נמחקה, משום שזו היתה תיקיה של לפחות 8GB ולא התפנה מקום בכלל. כאילו התיקייה עדיין קיימת אבל אני לא מצליח לראות אותה...אישרתי כמובן את ה-Show Hidden files, ועדיין אין. זה מאוד מאוד מוזר ועצוב...היו לי שם בערך 4GB של מוזיקה ועוד איזה 4GB של קליפים שפשוט נעלמו...(לחלק יש גיבוי..) יש למישהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by BNDor,

שאלו אותי את זה במבחנים מסוימים של הצבא ולא ידעתי לענות מישהו שבאמת מבין את ההבדלים יכול לענות? חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. היי! אולי שמתם לב של אהייתי פה בזמן האחרון וזאת מפני שהמחשב שלי נדפק. בקיצור, התקנתי מחדש את הוינדוז, וכל המסמכים והכל נמחק. כל התקיות בPROGRAM FILES נמצאות אך לא מופיעות ברשימה של הSTART. למישהו יש מושג איך לתקן זאת? תודה!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  11. שלום ליושבי הפורום לא בטוחה שזה המקום המתאים, אבל מכל הרשימה אתם הייתם נראים לי הכי קרובים. אז מה שקרה זה ככה- אתמול החלטתי למחוק את תוכנית הICQ שהורדתי לפני שבוע, כי היתה לי הרגשה שהיא מאטה את כל העניינים במחשב. נכנסתי ללוח בקרה ומחקתי אותה ועוד משהו שהיה עליו הפרח של ICQ ונראה לי שהיה כתוב סרגל הכלים של ICQ. לאחר מכן, קיבלתי הודעה שיש להפעיל את המחשב מחדש ואישרתי. ואז התחילו כל הבעיות- כל התצוגה של המחשב- אייקונים ואותיות ממש גדלה, בצורה שנורא מציקה. זה לא קשור לגודל טקסט בתצוגה (של האינטרנט) או בגודל שאפשר לכוונן במאפיינים של שולחן העבודה. על-מנת שאוכל להמשיך להשתמש במחשב, הקטנתי את הרזולוציה, אבל זה הקטין לי גם את המסך וזה לא נוח. בנוסף, כשאני בוחרת ב"כיבוי" א…

12. אז ככה פרסמתי פה ת'רד בעבר עם בעיה- שנפתץחיל לי ארבעה SESSIONIM של IEXPLORER (אפילו אם הדפדפן סגור בכלל) ואם גוזלים לי משאבי מערכת., הציעו לי כל מיני דרכים לנטרל אותם- אבל וואלה שום דבר לא עובד- אז חשבתי להסיר אותו להתקין פשוט מחדש. אבל מה, אני לא מצליח למצוא UNINSTALL שלו. נכנסתי לHELP וכתוב בפשטות רבה שההתקנה נמצאת ב"הוספה/הורדה של תוכניות" ומשם מסירים, ומה הפלא, אין - הוא לא מופיע כאפשרות להסרה. איך אני יכול להעיף לי את הIEXPLORER מהמחשב? (הסרה/התקנה של תוכניות לא עובד,למצוא אותו בPROGRAM FILES ולהסיר ידנית- גם לא) יש איזושהי פקודה שאני יכול להקליד בRUN ? או משהו כזה? בקיצור- הבנתם את השאלה- תודה רבה

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by rafiba52,

אני מחליף מחשב (מדור קודם) וברצוני להעביר כונן קשיח המכיל חלונות WIN XP PRO SP2 . מה עלי לבצע בכדי שאוכל להעביר חלונות מהמחשב הישן למחשב החדש ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by franco,

שלום , יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי , סרגל הכלים בתחתית המסך במחשב שלי הוא תמיד מהבהב , מה הסיבה האם אני יכול לשנות הגדרות על מנת שיפסיק להבהב , תודה.......

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by Lethal_Acid,

אני משתמש ב XP PRO כאשר ניא נכנס ל SART PROGRAMS אני רואה את כל התוכנות שהתקנתי, אבל כאשר אני לוחץ כפתור ימיני ומגיעה לאותו מקום אני רואה רק חלק מהאיקונים שנמצאים בספרייה למה זה?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, דבר ראשון לא ידעתי אם לפתוח נושא חדש או לשאול את השאלה בדיון של SP2, אבל עיינתי בדיון וראיתי שמדובר בו בעיקר על דעה בנוגע לחבילת העידכונים ולא על בעיות לגבייה אז פתחתי נושא חדש. הנה הבעיה: לחבר שלי יש מחשב, די ישן - עם מעבד Celeron, והוא התקין SP2, טוב בסדר, התקין ואז המערכת הפעלה לא עלתה, כאשר ראו את הלוגו של Windows ואת הפס מתחתיו, הפס נתקע. טוב הוא אמר לי בוא תפרמט, פירמטי והבאתי לי דיסק עם Windows XP Pro ו- SP2 מובנה, כמו שיש במדריך שבראש הפורום. גם אז ה-Windows סירב לעלות, מערכת ההפעלה לא עלתה אפילו פעם אחת לאחר הפירמוט ולמרות שההתקנה עברה חלק היא סירבה לעלות.... למזלי, היה לי גם את הדיסק הישן של SP1, התקנתי לו אותו והוא עבד... אבל מה גורם ל-SP2 לא לעבוד ? …

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by yotam.m,

שלום רציתי לדעת איך אפשר להחליף את הגופן בוינדוס שיהיה כללי על הכל. הבעיה שלי היא בקאזה במקום לראות את השמות של השירים אני רואה סימנים וסמלים. אולי הבעיה היא גם בעוד תוכנות אבל רק בקאזה בינתיים בדקתי אני חושב שהבעיה נגרמה בגלל התוכנה style xp האם יש דרך להחזיר רק את הגופנים של וינדוס מבלי להחזיר את כל הרקעים והצבעים?

18. הדבר היחיד שעשיתי זה להתקין את ENTER THE MATRIX ולא נראה לי שזה קשור, הוא רושם לי שגיאה ואז לא מתחבר, השגיאה בעה כשאני מנסה לעשות LOG IN. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by udicol,

אז הינה לכם משהוא שישנה את האוירה בשולחן העבודה המשעמם שלכם: http://www.mobydock.tk/ מי שרוצה לשחק יותר ולהגזים יכול כמובן להתקין את המעטפת האלטרנטיבית ל-Explorer הישן : http://www.mobydock.tk/

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by fry,

יש לי XP והתקנתי אותו על המחשב עם 2 דיסקים קשיחים אחד MASTER שני SLAVE . בנוסף עם CD-ROM ו צורב . ב BOOT-UP מופיעים רשומים שני הדיסקים הקשיחים אחד כ PRIMRY MASTER והשני כ SLAVE PRIMARY . ב DEVICE MANAGER מופיעים שניהם גם אך ה WINDOWS לא מזהה ולא נותן שם לדיסק השני ! הכל עובד רגיל מלבד שיאן לי , כאילו , עוד דיסק מותקן . כלומר יש A- FLOPY , SYSTEM DISK - C , יש לי את D ( ה CDROM ) ואת ה E ( הצורב ) אך לא מופיע הדיסק הקשיח השני ! ( היה צריך להיות עם אות F ) איך פותרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  21. שלום לכולם וערב טוב. יש לי בעיה מסויימת ברשת הביתית, מחשב שולחנו עם WINDOWS 7 אליו מחוברת מדפסת, הגדרתי שלא יבקש ססמא בכלל כאשר מנסים לגשת אליו. במחשב הנייד יש WINDOWS VISTA , כאשר אני מנסה לגשת למחשב השולחני דרך השיתוף הוא כל הזמן מבקש ממני ססימא, ולא משנה מה אני אכניס בסיסמא הוא נכנס. רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הפונקציה הזאת. זה בנוסף גורם לכך שלפני כל הדפסה שאני עושה אני צריך להזין ססמה כלשהי ואחרי זה לעשות CONNECT למדפסת. רעיונות לאיך לפתור את זה יתקבלו בברכה. תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. שלום. כבר המון זמן שאני חווה את הבעיה בווינדוס 7 (בכמה וכמה מחשבים שונים) ורציתי לדעת אם יש פתרון. דרך מנהל התקנים אני לוחץ על UPDATE DRIVER ונותן לו לעדכן מהאינטרנט הוא חושב לפחות מחצי שנייה ואומר שהוא לא הצליח למצוא את הדרייבר. בוינדוס ויסטה למשל זה היה מצויין, לוקח לו דקה או שניים אבל מוצא. בויננדוס 7 משום מה הוא אפילו לא מחפש. מה הבעיה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. בוא נגיד המחשב מגיע אם מערכת הפעלה Linux ואני מעוניין להתקין מערכת הפעלה Windows Xp מה עליי לעשות?! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by golanc,

שלום, רציתי לדעת - יש אפשרות בהסתכלות על תיקייה להוסיף כל מני עמודות בנוסף לשם קובץ,תאריך וכו'. אחת האפשרויות היא Tags. האם ישנה איזשהיא אפשרות להוסיף תוכן לשדה זה ? אני לא מצליח לעשות זאת לאף סוג קובץ, כולל וידאו ואודיו. המטרה שלי אגב זה להוסיף Tag לכל מני סוגי קבצים. מצורף קובף שמסביר על מה אני מדבר. אני משתמש בוויסטה אגב. אשמח לכל אינפורמציה בנושא, גולן. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.