Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן קצת שהיה בו XP ופעל בסדר.. פתאום היום הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס אז הוצאתי את הHD חיברתי למחשב אחר עם מארז USB כזה גיביתי את כל החומר ועשיתי פורמט לכונן אחר כך החזרתי אותו למקום וניסיתי להתקין XP עם דיסק שכבר התקנתי ממנו לפני איזה שבועיים והוא מעלה לי את המסך הכחול והכל אבל בהתחלה בטעינות הראשונייות הוא רושם לי: file KDCOM.DLL could not be loaded setup will stop blablabla לחץ על כפטור כדי לצאת.. ניסיתי עם שני דיסקים בשני כוננים שונים וזה או שזה מציג את ההודעה או שזה נתקע קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שהHD פגום (כן הוא ישן) איך אני יכול לבדוק את זה? יש תוכנה משהו?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלומות, אתמול התקנתי ווינדוז אקס פי, ומאז אני לא מצליח להתקין לו service pack.. כשהוא מגיע לשלב של performing inventory, אחרי דקה הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: סגרתי את הכל לא נשאר כלום פתוח רק האקספלורר שאותו אי אפשר לסגור כי זה דרך windows update, והוויזרד של ההתקנה של הסרביס פק.. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 שאלות שאני רוצה לשאול על המערכת לפני שאני מתקין. אם יהיו עוד אשאל בהמשך. 1.חבר נתן לי את המערכת שאוכל להתקין אותה(Ultimate 64X),כששאלתי באיזו שפה היא הוא אמר עברית אבל הוא התקין אותה על הויסטה בעברית שהייתה לו לפני כן. לי יש עכשיו בכלל XP 32X באנגלית,ואני מתכוון לעשות פורמט מלא ולהתקין מערכת מחדש,האם גרסאת הULTIMATE ניתנת להתקנה בכמה שפות או שיש באמת מצב שהגרסא שהוא נתן לי היא בעברית בלבד? 2.איך אני יכול לבדוק את הגרסא של המערכת שהוא נתן לי? לדוגמא:7600.16385.090713-1255 וכו',אני מקווה שהבנתם למה הכוונה.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כאשר אני לוקח גרף מאקסל ועושה העתק, ומנסה להדביק אותו בתור תמונה בוורד/צייר הטקסט העברי שבגרף הופך לג'יבריש. הפתרון היחיד שמצאתי לזה הוא לעשות הדבקה מיוחדת ואז לבחור JPEG - אבל אז איכות התמונה נמוכה מאוד. למישהו יש פתרון לעניין? מלבד זאת, חלק מהגרפים שניסיתי להדביק, הודבקו בתור ריבוע שחור...
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום WIN 7,הכל טוב ומהיר אבל פתאום כל תוכנה שאני רוצה להכנס אליה נפתח הWMC... אפילו הסמל של הFIREFOX השתנה לסמל של הWMC וזה כבר נהיה מעצבן. אפילו סתם שאני נמצא בשולחן עבודה פתאום קופץ הWMC. קרה למישהו? אולי באג? במקרה הכי גרוע יש אפשרות למחוק את הWMC או שהוא מובנה בווינדוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מצליח למצוא איפה להגדיר את הטביעות אצבעות שלי בוינדוס 7 בלפטופ... מסיבה כלשהי הותקן אצלי וינדוס בעברית אז אשמח להוראות בעברית (מצאתי משהו הם הוראות באנגלית ולא מצאתי את ההגדרות הנכונות... תרגום...) תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני נפטר ממסך הפתיחה בXP שדורש סיסמה! מה שאין לי! וגם שאני לוחץ ALT CONTROL DELETE לא מופיע לי ישר הפרוסס אלה כמו בגרסת 2000 עם הלחצנים של כיבוי מחשב וכו
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ב-XP היה ניתן לערוך את השם, הערות וכו' ע"י כניסה למאפייני הקובץ>פרטים. מדוע בויסטה זה נעול? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
שלום פורום מערכות הפעלה יש לי Windows XP Pro SP1 עכשיו יש לי בעיה מוזרה כזאת שקרתה רק לאחרונה ששורת המשימות בילתי ניראית. היא לא ממוזערת או בתחתית המסך או משהו כזה.. היא פשוט נמצאת שם אבל בילתי ניראית כשאני לוחץ על הכפתור שעל המקלדת של ההתחל הוא מקפיץ לי אותו ורואים אותו אבל לא את שורת המשימות וגם במאפיינים של שורת המשימות אין שום דבר חריג. בדקתי את זה במצב בטוח ושמה הכל תקין. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי........תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום. יש לי תיקיית שירים שבכל פעם שאני מנסה להכנס אליה ה EXPLORER.EXE עולה ל90 אחוז והכל נהיה איטי שצריך לרסט. גם ב- SAFE MODE המחשב נתקע. הנחתי שיש שם וירוס אבל סריקה עם 2 תוכנות AV לא מצאה כלום. לפני שאמחק את התיקייה , שהיא יקרה לי מאוד, ואני גם חושש שזה רק סימפטום ולא הבעיה האמיתית - האם אתם מכירים בעיה כזו ויש למישהו רעיון או פתרון ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
as u can see im writing in english .. i downloaded a language pack but there is no setup file ... there is only directories ... i need to copy them somewhere ? can some1 help me plz .. thanks
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם..קניתי ככבל hdmi חיברתי הכל עובד סבבה בהתחלה היה לי וינדוס ויסטה ועכשיו התקנתי 7 ובזמן שהhdmi מחובר תמיד אותה בעיה:כשאני מגדיל לדוגמה את חלון הicq למסך מלא הוא פשוט נתקע ועד שאני לא יוצא ונכנס מחדש הוא לא עובד... וגם מידי פעם נהפך לי כל הסדר של הסמלים בשולחן העבודה כאילו זה מרענן לי אותם ומסדר מחדש וזה מעצבן כי יש לי מלא סמלים וכל פעםאני צריך לשבת ולסדר אותם מחדש איך שאני רגיל... למישהו יש הצעות לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
במחשב מסוג LG X110 (בלי כונן דיסקים) ומערכת הפעלה XP SP3 אני מקבל שגיאה מוזרה ולא עולה המחשב עד הסוף... בנוסף לזה הוא גם החליט על דעת עצמו לשים סיסמה בהפעלת המחשב, הסיסמה ריקה אבל עדיין לא מבין מאיפה זה בא. הנה השגיאה: service to handle post-installation details מפה הוא רק נותן לי "שלח" "ואל תשלח". ולא חשוב מה אני עושה הוא לא מעלה את כל הדברים אלא משאיר לי רק את הרקע!! לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי. :-[
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
את רוב הסרטים אני רואה מצויין, התקנתי קודקים. אבל לפעמים יוצא שאני מורידה סרט שאיני מצליחה להפעיל. בלחיצה עליו אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה והמדיה נסגרת http://img1.imagetown.net/fe88e4c6348e7aa930bd78619976ee00b34b6d071105475344.jpg כמו כן מדי פעם אני גם מקבלת הודעת שגיאה לגבי תיקיות כמו זאת http://img1.imagetown.net/6c6e9cd9b67ef7880bf0e7cae56ef0b5644c6a041105475853.jpg או דף אקספלורר http://img1.imagetown.net/d3014cb6c4fdba474b8a4259a4d86cbe2a1d36771105479545.jpg יש למישהו עצה\פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איך משנים את הצליל של קבלת אימייל OITLOOK EXPRES? לשנות את הברירת מחדל, איך? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי win xp pro ביצעתי update והורדתי עידכונים "קריטיים" לאחר שהמחשב שלי נסרק לאחר התקנה ואתחול moviemaker2 שבו השתמשתי על בסיס קבוע "נופל" לפתע פשוט באמצע עבודה נסגר ללא הודעת שגיאה או הזהרה ופשוט אי אפשר לעבוד איתו, וככה זה נמשך מפעיל עובד קצת ונופל, אם אני לא עובד אם התוכנה היא תשאר פתוחה ללא הגבלה והיא לא נופלת אבל ברגע שאני רוצה לשמור לערוך או כל פעולה פשוטה היא נעלמת. שאלתי היא: האם יש אפשרות שזוהי חסימה של מיקרוסופט ששתלה לי משהו במחשב וחסמה לי את השימוש בmoviemaker באופן יזום עקב שימוש לא "נאות" במוצרי מיקרוסופט? ???
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת שאני פותח את המחשב יש מלא תוכנות שרצות איזה פקודה אני רושם בהפעלה (התחל הפעלה.. ) בשביל לשלוט בתוכנות שירוצו במחשב כאשר אני מדליק את המחשב אודה לך מאוד אם תעזרו לי בתודה רבה והערצה שי בן יהודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
ממצב???? אני מקווה בסדר.. שמעו אני חייב שתסבירו לי *-קצר ולעניין-* איך אני מתקין את VISTA על מחשב Intel P4, 3GHz, 1GB, ASUS P5RD1-V, GeForce 6200 Turbo אם אפשר בכלל... מרגע סיום ההורדה ועד להפעלת שולחן העבודה. תגידו לי איזה VISTA הכי כדאית עבור המחשב שלי (Ultimate, Basic, Business וכו'), כי אני לא רוצה להסתבך עם איטיות וכל מיני בעיות במהירות. --- למנהלים --- אם יש דיון מדריך על התקנת ה-VISTA ואתם יכולים להפנות אותי אליו, אפשר למחוק/לנעול את הדיון.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא עובד מצויין, אבל הוא מוציא מלא צפצופים מעצבנים, אני לא מדבר על צלילים של המחשב כשהוא עולה אלא כשקופצות הודעות בווינדווס למשל, או אם אני בטבלת טקסט ריקה ולוחץ מחיקה הוא מצפצף. איך אני מבטל את הצפצופים האלה?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הי, ניקיתי וירוסים ו-spyware מה שגרם לבעיות הבאות : 1. desktop properties נותן 3 טאבים מתוך חמישה (ראיתי שנתנה תשובה לנושא זה בעבר, מצטער, לה הבנתי ממנה איך לפעול) 2. תקועה לי תמונה עם אינפורמציה מעצבנת בדסקטפ שאני לא יכול לשנות כתוצאה מ- (1.) 3. האינטרנט אקספלורר לא מאפשר לי להתקין active x או פלאש או כל דבר אחר 4. הייתה גם בעיית ctrl alt del אך איתה הסתדרתי תודות לתשובה בפורום אני מתנצל אם השאלה חוזרת על עצה, לא הצלחתי ליישם את הפתרונות שנתנו בתשובות קודמות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום אנשים.. יש לי 5 מחיצות בהארד דיסק ועשיתי אחוי לכל אחד מהם..אך במחיצה שבה נמצא האימיול וכל התוכנות הוא רושם לי הודעה שיש קבצים שהוא לא מאחה..למה הוא לא מצליח לאחות את כולם? במקרה זה רוב הקבצים שלא אוחו הם הורדות שהיו באימיול וגם קבצי temp של האימיול
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אם אני מקצה במחשב החדש שלי 60GB רק לויסטה ולProgram Files זה יספיק או שויסטה דורשת יותר?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום כולם מכירים את הדיסק און קי עם המערכת U3 המפורסמת.וכולם יודעים שאפשר לעשות דבר דומה עם דיסק 2.5 עם תוכנות דומות. אני הלכתי צעד אחד קדימה ואני מחפש פיתרון של XP שתתפקד כמו ה U3.ותקבל תוכנות עם סיומת EXE רגילות. האם יש דבר כזה או שיש תוכנה שמקמפלת XP רגילה למצב כזה?? כלומר תיהיה אפשרות לעשות BOOT לכל מחשב ללא תלות בדריברים (כלומר ניידת ללא קשר למחשב המארח !!) תיהיה אפשרות לקחת את ה"זהות הדיגיטלית" שלנו איתנו (דפדפן תוכנת דואר וכדומה) ותיהיה מותקנת על כונן קשיח נייד (2.5 - 3.5) אשמח לקבל עצות ועזרה כי כרגע יש לי תוכנה דומה מאד ל XP אבל היא עם מיגוון תוכנות נורא מצומצם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-