Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכל הבא לעזור תודה מראש.. לפני כמה ימים פתאום שבאתי לעשות Switch User הופיע לי חלון שבראשו רשום Unlock Computer והיה אפשר לשים בו רק את המשתמש שלי שהוא האדמניסטרטור ואם ניסיתי לרשום את המשתמש של אחי זה אמר שהוא לא אדמיניסטרטור לפני הבעיה הזאת הייתי לוחץ על Switch User ומגיע למסך פתיחה ובוחר משתמש בהתחלה ניסיתי להגדיר את ההגדרות של החלפת משתמשים ובכניסה להגדרות היה רשום לי Automation Server can't create object סידרתי את זה ע"י הורדת Microsoft Windows Script ואז הגדרתי ב-V את החלפת משתמשים מהירה וב-V את הצג מסך פתיחה... אך עדיין יש לי את החלון Unlock Computer במקום המסך Welcom מה אני יכול לעשות כדי לחזור למצב הקודם פליזזזז תעזרו.....
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
משום מה הקאזה שלי לא פועל וכמו כן אח שלי לא מצליח לשחק באינטרנט ההוטמיל לא עובד לאחותי ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה שמראים על חסימת פורטם מסויימים. אני מנסה להתחקות אחר התוכנה שחוסמת לי את כל הפורטים האלה ואיני מוצא שום דבר שיכול לחסום לי את ההתקשרות. אין לי פיירוול והפיירוול של ווינדוס על OFF . אני מחפש דרך לפתור את כל הבעיות הנ"ל ולהתחקות אחר הדבר שחוסם לי את כל הפורטים הנ"ל. אשמח מאוד אם תוכלו לתת את עזרכתכם לפתור לי את כל הבעיות האלו.\ אם יש תוכנה מסויימת שתוכל לעקוב ולשלוח לי הודעות בדבר חסימת פורטים על תוכנה מסויימת ותודיע לי על ההליך הסורר אשמח מאוד.
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
Windows.XP.x64.Pro.REAL.WORKING.PROPER.READ.NFO-XiSO האם זו הגרסא ? היא שוחררה רשמית? כדאי להוריד ולהתקין?
-
- 9 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חוזר על עצמו כל פעם, אני םשוט מחפש את זה בנרות, מצאתי את ה-ophcrack הזה, נכנסתי לאתר, אבל הקטע שאני לא יודע איזה מהתוכנות להוריד או אטיזה קובץ ISO להוריד ואני גם לא יודע איך להשתמש בדיסק שמכינים מהקובץ הזה, או שזה פשוט וזה עושה את זה אוטו' אם אפשר אנשים לתת קישור ישירות ו להסביר בדיוק מה צריך להוריד תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר ל- Standard PC ו- ACPI: אחרי התקנה מחדש של WinXP גיליתי שכשאני מכבה את המחשב הוא לא נכבה לבד ז"א מופיעה ההודאה: "It is now safe to turn off your Computer" אחרי חיפוש בפורום ובגוגל הבנתי שהבעיה היא כתוצאה מכך שהמחשב מוגדר כ- Standard PC. מה שעוד הבנתי זה שככול הנראה הוא מוגדר כך כתוצאה מליחיצה על F5 (בטעות, במקום על F6) ושם כנראה המחשב הוגדר כ Standard PC ועכשיו לשאלה (אחרי הסיפור ;D) האם אני יכול להגדיר את המחשב שיתמוך ב ACPI , מבלי לפרמט מחדש? אולי דרך REPAIR ? נ.ב. כל ההגדרות של ACPI בביוס מאופשרות. נ.ב.2 - אם זה לא הפורום המתאים לשאול אז אשמח אם תעבירו תודה!
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
צריך להשאיר על DEFAULT או לשנות לHEBREW??? רק מי שמבין שיענה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מחשב חדש, התקנתי עליו חלונות ויסטה לאחר הרבה הרבה זמן עם XP, כך שאני לא מכיר את המערכת באותה הרמה. הבעיה שנתקלתי בה היא לגבי העברית (הויסטה Enabled). במדיה פלייר למשל, איני יכול לראות שירים, אלבומים ואמנים אם שמם כתוב בעברית. במקום זה מופיע ג'יבריש. כמו כן אני לא יכול לפתוח קבצי PDF אשר שמם (שם הקובץ) כתוב בעברית (בתוכנת Foxit Reader לצורך העניין). אם השם באנגלית או אפילו אם התיקיה בה הקובץ נמצא (או בתיקייה גבוהה יותר שבה תיקיית הקובץ נמצא) כתובה בעברית (לדוגמה: לא אוכל לפתוח את הקובץ menu.pdf אם הוא ממוקם ב C:\מאמרים\PDF Files). בוורד אין את הבעיה הזאת והוא יכול לפתוח כל מסמך, לא משנה כיצד ואיך הוא ממוקם. להערכתי שני המקרים נובעים מאותה בעיה. בנוסף, ב System…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היום צצה לה בעיה חדשה ומעצבנת במחשב שלי.... אני משתמש ב XP PRO באנגלית.... כמעט כל לינק שאני פותח תוקע לי את החלון אקספולרר הנוכחי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי היום עדכונים מהעדכון אוטומטי שיש במחשב... נסיתי לשחזר מערכת אבל זה כל פעם אומר לי שהשחזור לא הצליח בגלל שלא נעשו שינויים במחשב (למרות שכן...)... ניסיתי גם להסיר אחד אחד אבל זה מעל 15-20 כאלה ואחרי כל אחד המחשב מתאתחל... אז ייקח שעות... מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בס"ד אז ככה יצרתי אימ'ג עם נורטון גוסט שעובד מעולה רק הבעיה הקטנה היא שעשיתי את האימ'ג ממחשב עם לוח של ג'יגהבייט והוא יצר במאפיינים מין סמל כזה עם לוגו של החברה ליד בסוג המחשב. וזה נשאר באימ'ג לכל מחשב שאני שופך אותו אפי' אם הלוח של חברה אחרת. כמובן שעשיתי sysprep תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מערכת HTPC עבור שימוש של קולנוע ביתי. בפורום מפרטים, יעצו לי להעדיף את XP Media Center על פני ויסטה, כי לדבריהם הויסטה היא מערכת לא יציבה, איטית וזוללת משאבים. השאלות שלי הן כדלקמן: 1. האם קיימת XP Media Center בתמיכה עברית? 2. במידה ואין תמיכה עברית, האם התקנה של המערכת באנגלית, עלולה להניב בעיות תפעול עבור משתמשים שהאנגלית שלהם די בינונית? 3. במידה ולא מומלץ להתקין את המערכת עבור משתמשים שלא שולטים היטב בשפה, אז מה בעצם האלטרנטיבה? להתקין בכל זאת את Vista Home Premium? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי . איך אני יודע אם ומתי אני צריך לעשות עידכונים בוינדוס אפדיט..???? ואם לא מופיע לי בסרגל כלים למטה ליד השעון הודעה שאני צריך לעדכן אותו זה אומר שבטוח אין בכך צורך לעדכן את הוינדוס?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שבווינדוס 7 יש אפשרות חדשה כשאני מחבר את הדיסק און קיי שלי... משהוא יכל לתת קצט פרטים/מדריך על האופציה הזאת ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
אהלן איך אני מוסיף קיצורי דרך למקום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי את הRC וכל כמה ימים קורא לי שפתאום תפוס לי למעלה מ 80% זכרון למה זה ככה? זה מסתדר רק אחרי ריסט (נראה לי שזה קשור לDUMP) יש לי 4GB RAM
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני רוצה להתנצל אם זהו אינו התת-פורום המתאים להודעה. הבעיה במחשב החדש של חברה שלי - חלונות XP SP3 ואינטרנט אקספלורר 8. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לפתוח קובץ המצורף למייל בדואר "וואלה", קופצת הודעת שגיאה (צירפתי תמונת מסך) ולא ניתן לפתוח או לשמור את הקובץ: http://www.f2h.co.il/3723532250151 בנוסף שמתי לב, שב-GMAIL למשל, אין את הבעיה הזו, ואותו ניסוי עשיתי גם דרך גוגל כרום - הכל תקין. משהו נוסף שראוי לציין הוא כי האינטרנט אקספלורר אינו מופיע ברשימה של add remove programs, כך שלא ניתן להסירו ולעבור לגרסא קודמת כדי לבדוק אם שם הבעיה. ניסיתי כבר הכל, שברתי את הראש, ולא הצלחתי למצוא פתרון. אודה מאוד על עזרתכם!!!
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
" בעת כניסה לאתר Windows Update, כאשר בוחרים באחת האפשרויות של "התקנה מהירה" או "התקנה מותאמת אישית", הסריקה לעדכונים מסתיימת מייד לאחר שהתחילה ומתקבלת שגיאה 0x80070424 ..." זאת בדיוק הבעייה שלי מצאתי את זה באתר מיקרוסופט. יש גם פתרון באתר אבל לא ממש מובן: " הגורם העיקרי לבעיה זו הוא היעדר השירות Automatic Updates, או מצב שבו השירות אינו פעיל. אם השירות באמת חסר אז הסיבה לכך היא וירוס שגורם למחיקת השירות. אין אפשרות להפעיל את השירות או להחזירו ללא מחיקת הווירוס קודם לכן. ראשית, על-מנת לפתור את בעיה זו עלינו לבדוק אם שירות Automatic Updates קיים ופעיל. 1. לחץ על "התחל" -> "הפעלה" והקלד את הפקודה Services.msc. 2. אתר את השירות Automatic Updates. במידה והוא קיים: א…
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני לא רוצה שדיסקים יעלו אוטומטית ואני גם לא רוצה שאני יעשה עליהם דאבל קליק בMY COMPUTER הם יעלו את ההתקנה או את המשחק אני רוצה שהם היו כמו כל דיסק DATA רגיל שאני לוחץ עליהם הם יפתחו את התיקיה.. WINDOWS XP בעברית אפשר גם לקבל הסבר באנגלית אני ינסה למצוא את זה בעברית תודה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תראו התקנתי ווינדוס XP PRO .. ועכשיו אני לא רואה בהכל עברית.. הווינדוס עצמו באנגלית אבל עשיתי שיהיה לי תמיכה בעברית אבל .. אם נגיד אני מתקין תוכנה שכתוב שם בעברית זה כותב לי בגבגיר משהו כזה - קיצר לא בעברית או למשל אני כותב במירק בעברית (עשיתי שהפונט יהיה בעברית) ועדין אני כותב משהו באנגלית זה רושם לי סמני שאלה ?? ?? ????? ??? בבקשה איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
פתאום אני מפעיל את המחשב וההודעה הזאתי קופצת: עוד פרטים מצורפים בקובץ.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. כבר המון זמן שאני חווה את הבעיה בווינדוס 7 (בכמה וכמה מחשבים שונים) ורציתי לדעת אם יש פתרון. דרך מנהל התקנים אני לוחץ על UPDATE DRIVER ונותן לו לעדכן מהאינטרנט הוא חושב לפחות מחצי שנייה ואומר שהוא לא הצליח למצוא את הדרייבר. בוינדוס ויסטה למשל זה היה מצויין, לוקח לו דקה או שניים אבל מוצא. בויננדוס 7 משום מה הוא אפילו לא מחפש. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שאלה מה בבבדל בינהם??Windows XP X64 Retail Windows XP X64 Corp
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שמחשב עולה וניכנס למישתמש מקבלים שולחן עבודה רק לחלוטין רק תמונה ואפשרות ל ALT CONTROL DEL יש למישהוא פיתרון ?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בווינדוס 2000 בווינדוס 98 ו- אקס פי זה הפקודה ב- RUN שמעלה לי את התפריט שבו אני רואה את כול התוכניות שעולות לי בהתחלה שווינדוס עולה ואני יכול להוריד שם את הוי ולבטל את העליה שלהם.... בווינדוס 2000 הפקודה הנ"ל לא עובדת מה הפקודה שם בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO SP1 ולא יודע למה אבל משום מה כל חודש אני נאלץ להתקין מחדש מפני שהוא מפסיק לעבוד מסיבות שונו....פעם אחרונה זה היה בגלל שהקובץ WINLOGON .EXE היה מבצע איזו פעולה לא חוקית.... אני משתמש בSTYLE XP האם לדעתכם זה יכול להיות בגלל זה??? יש למישהו מושג מה יכול לגרום לדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-