Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שיחקתי קצת עם ההרשאות לדיסק הקשיח והגעתי למצב מוזר, למרות שרשום שיש גישה למשתמש היחיד שיש במחשב (admin אחד ועוד משתמש אורח אחד) הוא מונע ממני גישה אליו. אני רוצה לפתוח את הגישה לadmin לכונן ולנעול מבחינת משתמש אורח (guest). בsafe mode הוא דוקא כן נותן גישה למשתמש admin אובד עצות, יש למשהו פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום ! במחשב מותקן לי גם XP וגם ויסטה (32BIT). בזמן האחרון שאני בויסטה פתאום שאני מנסה להכנס לתקייה מXP כמו "המסמכים שלי" וכו' מוצג לי חלון כזה שחוסם: הימני זה החלון ה1 ושאני לוחץ continue מופיע החלון משמאל... מה אפשר לעשות כדי לאפשר גישה מלאה לכל התקיות?!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
טוב לפי מה שאני יודע רוב המדריכים וכמעט בכלל לא עושים ויסטה מלאה אז יש לי מדריך לעשות ויסטה מלא: טוב קודם כל מורידים את זה: http://rapidshare.com/files/31980137/Andrexv.rar לאחר שמורידים את זה פותחים ואז מפעילים את הקובץ "UXTheme Multi-Patcher 5.0.exe" ומתקינים את זה(לוחצים הכל next) לאחר שסיימתים תפעילו את המחשב מחדש עכשיו אתם נכנסים שוב לתיקייה שהורדנו ולוחצים על הקובץ "Andrexv.msstyles" ואז אתם תיראו עיצוב של ויסטה לאחר שסיימתם סגרו הכל. עכשיו נעבור לחלק שעושה ויסטה מלא: לוחצים מקש ימיני על המסך ואז בוחרים "מאפיינים" הולכים ללשון "מראה" בוחרים בגודל גופן "large fonts"(לא חייב אבל זה רק יראה כך יותר אמיתי) אחר כך הולכים ל-אפקטים מסמנים ב-V "השתמש בשיטה הבאה להחלקת הקצו…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם למישהו מכם יש ניסיון בעריכת מסמכים בוורד בקינה מידה גדול יחסית? אני משתמש במחשב נייד וקשה לי מאוד להתקדם בפרויקטים שלי כיוון שכל שינוי שאני עושה בטקסט (מוסיף שורה/מוחק שורה) משפיעה על כל שאר המסמך שבתוכו יש גם תמונות ו"תיבות טקסט" כאשר התיבות טקסט משנות את המיקום שלהם לחלוטין כל פעם שמזיזים טיפה. בקיצור, יש עוד דרך חוץ מלפצל את המסמך לכמה קבצים? ואם כבר פיצלתי, אז יש דרך חוץ מ-copy paste?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאתם יודעים המחירים של DDR2 ירדו וסביר להניח שהם יעלו בעתיד שDDR3 יהפוך להיות MAINSTREAM בדומה להתנהגות של DDR1 השאלה הנשאלת היא האם כדאי לשדרג ל-4GB לעבודה כללית ב-WINDOWS (לא למשחקים - שם השיפור ברור מאליו) תודות למנגנון ה-CACHE של VISTA? אשמח לתשובתכם, Euphoria
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי XP Pro וכאשר ואני פותח קובץ txt חדש (לדוגמה), העברית הופכת לג'יבריש לאחר השמירה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לדוגמא סלולרי או נגן MP4 הוא כותב שהדיסק מוגן בפני כתיבה (מה שכמובן לא נכון..) נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הservices כי נראה לי שזה קרה די מאז... פתרונות? * יש דרך לשחזר ברירת מחדל של השירותים??
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי WIN XP 64 ואופיס 2003 - רישיון לחינוך עשיתי UPDATE ל WIN XP 64 והכל הלך חלק הבעיה היא כאשר אני רוצה לעשות עידכון לאופיס אני נדרש לאמת את התוכנה - genuine ולא מגיע לשב העידכונים, במקום זה אני מקבל חלון שכתוב בו: "בשלב זה, האימות אינו נתמך עבור גירסה זו של מערכת ההפעלה Windows, או עבור מערכת הפעלה זו שאינה מתוצרת Microsoft נראה שאתה משתמש במערכת הפעלה שתהליך האימות אינו תומך בה. אנו תומכים כרגע רק במערכות ההפעלה הבאות: Windows XP Home Edition Windows XP Professional Windows XP Starter Edition Windows XP Media Center Edition Windows XP Tablet PC Edition Windows Vista [0x80080206] " בדקתי ברשת פתרונות לבעיה ושום דבר לא עוזר היה מישהו שכתב ש WIN XP…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
החלטתי לנסות את האופציה הנ"ל עם מחשב כף היד שלי. סה"כ נראה אפשרות חביבה רק עם בעיה קטנה - כמעט ולא נכתבו תוכנות לתכונה הזו. באתר של מיקרוסופט יש משהו כמו 40 גאדגטים לא משהו וזהו. אם מישהו משתמש ויכול להמליץ על תוספים מסוימים (במיוחד לניטור טמפרטורות מעבד וכרטיס מסך) או אתר שמתמחה בעניין זה יוכל לעזור לי מאוד.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אך אני יכול לעשות שרוב הפעולות במחשב יבוצעו על ידי הזיכרון ולא על ידי הארדיסק?
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חשוב לציין שאני יכול לשמוע מוזיקה .... לפני כמה דקות פתחתי את הלוח בקרה והלכתי לNVIDIA SOUNSTORM לחצתי עליו ואז הוא אומר לי ביצע פעולה לא חוקית חייב להיסגר ... אמרתי זה בטח בעיית דרייבר אזעידכנתי לדרייבר האחרון ... עכשיו יש בעיה נוספת - אני לוחץ פעמיים הוא אומר לי "AN UNSPPORTED OPERATION WAS ATTEMPED" בהודעת ארור ואז מעלה לי את לוח השליטה של הסאונדסטורם (מה שאמור לעלות) אבל במסך "ראשי" רואים רק אפור
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
Partition magic יודעת להחזיר NTFS ל FAT אבל למה לך ? כמו שכתבו קודמי עדיפה מערכת NTFS על FAT.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
התיבה הקטנה הזו לחיפוש בצד ימין למעלה כשנכנסים למחשב שלי או לכל מקום אחר נעלמה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני למשל הקלטתי לו מילה בעברית וננתי לה את השם והוא יכל להיכנס , עכשיו השאלה היא אם אפשר להוריד לויסטה משהו שיהיה אפשר לדבר למחשב גם בעיברית-שאני יכול להיכנס לתיקיות שהשם שלהם בעברית.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בימים האחרונים הפיירוול שלי חוסם כל הזמן נסיונות של ה-Windows Explorer (לא IE) להתחבר לאתר Optimalsoft.com. אחרי הרצה חוזרת ונשנית של Adaware ו-Spywareblaster, חיפוש ברג'יסטרי ואפילו חיפוש של קבצי טקסט שמכילים את הביטוי הזה, לא הצלחתי למצוא את מקור הבעיה. מישהו מכיר את הדבר הזה?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת איך לשים רקע אחר ממה שהוינדוס נותן לי בכניסה לווינדוס (LOG IN ו LOG OUT )בXP אשמח לקבל הוראות כי אני לא מבין בזה כלום דוגמא של רקע בכניסה לווינדוס של CRYSIS http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5928
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows xp pro 64bit על HD Raptor 10000 RPM, כשאני בוחר את הHD הוא כותב לי שאין: windows capebility partition - איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אתמול נגמר לי הזמן לביצוע ACTIVE של WIN 7, ביצעתי בהצלחה אקטיבציה ואחרי שהמחשב ריסט עצמו הוא החליף לי את כונן הסיסטם. הפך את כונן Z שלא היה בשימוש והמידע הושאר עליו לצורך גיבוי עתידי לכונן הראשי של מערכת ההפעלה - נהפך לכונן C איך אני מחזיר את הכונן הישן (F) בחזרה להיות כונן מערכת ההפעלה?
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
איך אני משתף מדפסץץ בויסטה ?חברה בבקשה תעזרו לי..!
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקיי אז כונן F סתם כונן עם שטויות שאני רוצה לפרמט , אבל לא יכול ביגלל שהווינדוס 7 חושב שהוא system אבל C אמור להיות לדעתי * את C אי אפשר לפרמט יש אפשרות לשנות את זה כדי שאוכל לפרמט אותו..? תמונות http://i27.tinypic.com/35mqo34.png http://i27.tinypic.com/4qie82.png
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מכירים את הבלון הזה שקופץ כשאין מקום בכוננים? יש לי מחשב שיש בו 8 הארדיסקים, ברובם אין מקום, והוא מקפיץ את החלון הזה עם רצון "לדחיסת מידע" שכל פעם צריך לעשות לו ביטול. אם אני סוגר מה X זה נפתח שוב אחרי כמה דקות. איך מבטלים את זה שלא יקפוץ יותר לעולם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שמעתי מאיזה מקום שאפר להגדיר ב EVENT VIEWER שישלח לי למייל הודעה כאשר נרשם איזה תקלה. אם זה נכון מישהו יכול להבסיר לי איך אני עושה זאת?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי 1024 DDR twinmos ושני הארדיסקים : המאסטר זה wd 40gb 7200rpm 8mbuffer השני samsung 40gb 7200 2mbuffer עכשיו השאלה שלי היא איך אני צריך להגיד את הזכרון הוירטואלי ככה שהמחשב יפעל הכי מהר ומשחקים יפעלו הכי טוב. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום אני אורח חדש בפורום עם מחשב חדש, יש לי מספר שאלות, אודה מאד למי שיתאמץ ויענה לי. 1) אני קיבלתי מחשב עם ויסטה ביזנס 32 ביט שפועלת באנגלית, האם יש אפשרות להחליף אותה למערכת שתפעל בעברית (תפריטים, עזרה , ממשק המשתמש) אני עיינתי באתר של מיקרוסופט והדבר היחידי שהצלחתי לעשות הוא ששפת הקלט תהיה בעברית. אז האם אפשר לשדרג ללא תשלום? ובתשלום? אני לא הצלחתי להבין איך לשדרג ויסטה לויסטה? 2)משום מה אין בויסטה את המשחקים הרגילים והחדשים שמגיעים בדר"כ עם מערכת הפעלה כמו שולה המוקשים וכו' . למה? ואיך אפשר להוריד? 3) האם אפשר להחליף ביזנס להום פרימיום ללא תשלום? אני יודע שאולי אין זה המקום לשאול אך לא הצלחתי באתר של מיקרוסופט. פרט נוסף: אני קיבלתי את המחשב עם דיסק התקנה של Dell .
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני יודע 3 דרכים בהם WINDOWS מפעיל תוכנות בזמן שהמערכת עולה 1 - מקובץ WIN.INI 2-מתקיית הפעלה 3-מה רג'יסטרי כנרא יש עוד דרכים להפעיל תוכנות שאני לא מצאתי. יש למישהו מה להוסיף ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-