Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
זה התקיה.. C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp אז שמעו מה הסיבבה בזמן האחרון יש לי שם די הרבה וירוסים אז אני שואל אם אני יכול להעיף את כל הקבצים שיש שם.. או שזה מסוכן ואם אני מוחק את הקבצים שיש שם מה יגרם? כי שמתי לב שיש שם קבצים שהיתקנתי ועוד כמה.. אז מה עושים?? תודה אחים שלי !!!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Feed Headlines 1. איך אני מבטל Feeds מהרשימה שלי? 2. איך אני מוסיף Feeds חדשים? 3. איפה נשמרים ה-Headlines שירדו למחשב שלי, ואיך אני יכול לאפס אותם? 4. איך מבטלים את ההפעלה האוטומאטית של ה-Feed Headlines (אני רוצה שהוא יופיע על המסך, אבל יוריד Headlines רק כשאני אלחץ על האייקון הכתום שלו)? Weather כתוב לי "Service not availble in your language or region". האם יש אפשרות להפעיל את זה בישראל?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום! אני פרמטתי את המחשב, התכנתי חלונות 2000 וזה לא היה טוב. אז התכנתי על זה חלונותXP . ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב שואל אותי אם אני רוצה חהכנס לחלונות 200 או לXP ועכשיו אני רוצה לפרמט רק את חלונות 2000. אם מישהו יודע שיגיד לי איך מפרמטים רק את חלונות 2000? (בלבד) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס לכונן D רואים רק קבצים במשקל כולל של 2 מגה (כולל קבצים מוסתרים)... איך אני יכול לראות את הקבצים שנמצאים בכונן D אבל לא רואים אותם? חשוב לציין שזה קרה אחרי שהרצתי GHOST וכנראה שה-GHOST עשה לי שכבה חדשה על השכבה של הקבצים שישבו שם...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: 1.לפעמים אחרי שאני מדליק את המחשב לא יודע למה אבל פתאום מופיע מסך קטן כזה (מצטער אני לא מספיק לעשות פרינט סקרין) שאומר לי שבעוד 30 שניו המחשה יעשה ריסטרט,מה עושים אם זה? 2.לפעמים ב-login שהוא מבקש סיסמא אז אני נותן לו את הסיסמא הנכונה (בדוק!!!חחח) והוא אומר איקורקט פאסוורד ורק כאשר אני עושה ריסטרט למחשב אז הוא מוכן לקבל את הסיסמא ,למה??? תודה רבה רבה רבה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות קשות, הראשונה קשורה באיבוד צורת האייקון של כונן C והשניה בסאונד. לגבי הבעיה הראשונה יש תמונה , אנא אימרו לי מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את האייקון הרגיל? (זה פשוט לא נותן לי להיכנס לכונן) הבעיה שקשורה בסאונד ,היא שאני מפעיל קובץ וידאו אני שומע רק באוזנייה אחת ,או רק ברמקול אחד , מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה. הצלילים הרגילים של המחשב (כמו לחיצה על קובץ כלשהיא) נישמעת בשני הרמקולים. אנא עיזרו לי מהר תודה
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני כרגע אחרי פורמט ויש לי שתי משימות שלוקחות את כל הCPU Smc.exe taskmgr.exe מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום . שאלה ראשונה : איך אני נכנס לרגיסטר דרך הדוס מה אני רושם בחלון כדאי להיכנס ? שאלה שניה : אני רוצה לשים אייקונים בתקיות בדיסק און קי ושאם אני עובר מחשב יראו את האייקונים בדיסק און קי על התקיות ולא כל פעם שאני עובר מחשב צריך לשנות . תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא בטוח אבל אני חושב שהוא קשור לנורטון אינטרנט סקיוריטי. שמתי לב כשהמחשב עולה הוא צורך המון זיכרון וככל שהזמן עובר הוא צורך הרבה פחות. אני מדבר איתכם ברמה של צריכה כמו אימיול לאחר 10 דקות של הפעלה, בסביבות ה-56K. אחרי כמה זמן הצריכה יורדת ל- 8-10K. לפני שהסרתי את חבילת האבטחה של הנורטון, לא הייתה לי אפשרות לסגור את התהליך הזה, ועכשיו אחרי שהסרתי את נורטון, אני מצליח לסגור את התהליך הזה וזה לא משפיע לי על כלום. יש לכם מושג מה זה באמת? איך אני מעיף את זה שזה לא יעלה לי תמיד בהתחלה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת זה פשוט קרה פתאום... זה קורה גם אחרי שיש שומר מסך וזה מעצבן לאללה איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש למיקרוסופוט תיכנון להוציא SP3 בעתיד? או שהם כבר לא משדרגים את XP ?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שמעתי זה ווינדוס פ33ה יציב רצח בלי באגים כמו 98 ו אקס וגם לא כדי להתקין 98 כי אחרי כמה זמן הוא מתחיל לזייף
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אם יש למישהו, אז תעשה טובה לאנושות ושלח לי את זה כהודעה פרטית , כי אני לא יודע אם זה נגד חוקי הפורום. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-WIN XP PRO שלי נפל ושיקמתי אותו חלקית עם GHOST שהכנתי. "חלקית" כי מדי פעם יש לי התרסקויות לRESET, תוכנות נתקעות ויוצאות, משחקים הולכים לאט מדי. אולי חשוב לציין שכשאני מדליק את המחשב קופץ לי חלון שאומר לי ש GHOST CONFIGURATION SERVER לא מחובר (משהו עם ה DATABASE). חוץ מזה, עוד לפני מסך הפתיחה של WIN קופצת שורה שאומרת INVALID BOOT.INI ומשהו עלC: WINDOWS (???). בבקשה- עזרה. נראה אתכם...
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה, אך מידע על מה שעשיתי יש. לפני כמה ימים ניתקתי את המדפסת כדי לפנות מקום, במהלך אותם הימים התעסקתי קצת עם התהליכים בשרותי רכיבים. הבעיה: היום אני מנסה לחבר את המדפסת (HP930C) חיבור USB ונתקל בבעיות, בתחילה הופיע החלון על זיהוי המדפסת אך עם הודעה על כך שאירעה תקלה וכמובן המדפסת לא הוגדרה. פעמים נוספות והפעם ללא הודעה על זיהוי משהו, כלום, רק הצליל של הוצאה וחיבור כבל ה-USB. ניסיון בבחירה של הוספת מדפסת מחלון "מדפסות ופקסים" מקבל הודעה "השלמת הפעולה לא הצליחה". ניסיון דרך הוספת חומרה חדשה עם הפניה ידנית לדרייברים המתאימים מוביל בסופו של תהליך להודעה על כך ש"שרת RPC אינו זמין". כמובן שניסיתי הוספת חומרה חדשה אוטומטי דרך האשף ונתקבלה הודעה שלא נמצא כלום. נכנס…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדברים על ההשקה בכל העולם, אך לא רשום בשום מקום (כולל אתר מייקרוסופט ישראל) מתי תצא הגרסה העברית.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהן התוכנות העדכניות המומלצות למשתמש הרגיל? ועד כמה זה מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אשמח לשמוע, האם כדאי להתקין (על XP). היה מותקן אצלי בעבר הבטא, והוא עשה המון בעיות, שווה לעבור עכשיו? או לחכות להפצה רשמית?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
מדריך שעובר שלב שלב ומסביר איך לפרמט, תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אוקי לפני חודשיים עשיתי שיחזור מערכת לפני השחזור היה כרטיס רשת והאו עבד מצוין אחרי השחזור אני לא יכול להתקין תכרטיס רשת ברגע שהווינדוס מתחיל תהתקנת דריברים המחשב קורס יש תמסך הסגול ורשם שיש בעיה עם הקובץ הזה homeqos.sys מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש מערכת הפעלה לגוגל? הייתי מאד מעוניין להחליף אותה ב WIN 8 הגרוע.
-
- 24 תגובות
- 5.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רואה רק אופציה לFONT ו גודל......
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות את המערכת אבל לא מצאתי באינטרנט שום דבר, גם הקישורים מאתרים כמו calcalist הובילו למבוי סתום. אם עדיין אפשר להוריד את המערכת, אשמח לקישור תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-