Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לשחזר מערכת וזה רשם לי בסוף התהליך: שחזור נכשל. כבר 5 פעמים בתאריכים שונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך WINDOWS 98 מקורי אבל אני צריך את זה עכשיו אז אני יכול להתקין אותו מעותק לא מקורי ואז לקנות את המקורי אחרי יום או משהו?? זה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשאני מנסה להתקין את הWINDOWS מופיעה לי ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." ראיתי שקיימות כבר בפורום הודעות על הנושא אבל אין שם שום תשובה רצינית. ניסיתי לשחק עם הBIOS ללא הצלחה. הCD מוגדר ראשון ברצף ההפעלה. אם מישהו יוכל לעזור, או אם ניתקלתם כבר באותה בעיה אני אשמח לתגובות ממכם...
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, יש לי בבית Vista SP1 הכל רץ חלק ועובד אחלה, בגדול אני ממש מרוצה. רק מה? התחילה לי בעיה מוזרה שאני לא יודע מתי בדיוק היא התחילה, והבעייה היא: המחשב כבוי, אני מדליק אותו, הכל אחלה, המערכת עולה מהר וחלק, הכל טוב. הבעיה מתחילה ברגע שאני עושה ריסטרט, המערכת יורדת טוב, מגיע המסך הרגיל של ה BIOS ואז כשהמערכת אמורה לעלות מחדש לפני המסך בוט של VISTA אני מקבל מסך שחור בלי שום סמן מהבהב וככה זה נשאר. שמתי לב שאם אני משאיר את זה ככה אני שומע את המאוורר של הספק מתחיל להעלות קצב (נראה לי שהמעבד עובד יותר חזק). הבעיה נפתרת ברגע שאני מכבה את המחשב, ומדליק שוב, המערכת עולה סבבה כמו בפעם הראשונה... מוזר לא? יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה, קניתי מתאם USB שניתן לחבר כל HDD. דרך המתאם (USB), אני יכול להפעיל את ה-HDD כפריימרי, שיעלה לי את הווינדוס אוטומוטי? משהו נוסף, אם אפשר מדריך להתקנת WIN דרך DISK ON KAY .. תודה רבה, אמיל.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום אחרי פורמט הופיע לי הדבר הזה ---> מה זה?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 7 אולטימט 64 K, ווינדוס 10 מוצע לי עד סוף החודש חינם, השאלה האם אני יכול להוריד אותו ולהתקינו כמערכת ווינדוס נוספת על כונן אחר באותו מחשב? כמו כן אין לי הרבה מקום על כונן סי ,נשאר כ-5 ג'יגה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם WIN XP PRO OEM מקורי. הגרסא של הוינדוס היא גרסא עברית. אני רוצה לשנות את הגרסא לאנגלית ולפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש את הוינדוס בגרסא אנגלית. האם יש דרך לשנות את השפה מבלי להתקין מחדש את הגרסא האנגלית ? האם הסריאל שלי יעבוד על הגרסא האנגלית של הוינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זאת פקודה שנותנת אינפורמציה על המחשב כשאני מקליד אותה היא פועלת הכל טוב ויפה רק המסך נסגר כל פעם מה אני עושה כדי שהמסך לא יסגר ? או לחילופין להגיע למידע שהיא הדפיסה בדוס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי EMULE בויסטה, ויש לי בעייה מוזרה. משום מה רשימת השרתים לא נשמרים לי. כשאני רוצה לשמור את הקובץ של הכתובות, הוא רושם לי שלא ניתן לכתוב שלא ניתן לכתוב את adresses.dat רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה ההבדל בין וינדוס רגיל (32 ביט) ובין האקספי החדש (64 ביט)? מה זה ביט בכלל? שווה להתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ווינדוס 7 תומך ב8GB זיכרון? ואם התקנתי כבר את ווינדוס 7 שהוא 32BIT יש אפשרות לעשות שדרוג ל64BIT (כאילו בלי למחוק את כל התוכנות וההגדרות שהתקנתי עד עכשיו)? כאילו Upgrade בהתקנה מהווינדוס. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה רק אצלי או שאצל כולם הIE6 כל פעם שוכח את ההגדרות שמכתיבים לו בTOOLBAR? יכול להיות שזה בגלל שהוספתי לו את הGOOGLE TOOLBAR?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין את הווינדוס עכשיו אני לא יודע אם הוא כבר יצא מלא או רק בטא וגם שמעתי שאין בישבילו תוכנות אז תגידו לי בבקשה !! אם המלא יצא ואם שווה להוריד אותו ביכלל אם כן אז למה??
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
צהריים טובים, רציתי לדעת איך ניתן לעדכן ידנית את MBR בנוגע לסטטוס מחיצות (Primary/Logical)? הווינדוס האהוב (7) יוצר כברירת מחדל בזמן ההתקנה את כל המחיצות כ-Primary (תפס את כל ה-4 המותרות) ועכשיו אי אפשר לבצע dual boot עם מערכות אחרות. שיניתי את אחת המחיצות ל-Logical אבל בזמן התקנת מערכת אחרת עדיין אני מקבל שגיאה שיש 4 מחיצות ראשיות, לכן כנראה ה-MBR לא עודכן משום מה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תמיד יש לי את הפופאפים האפורים האלה שמבקשים ללחוץ אישור וכל אחד זה הודעה אחרת של הווינדוס מסנג'ר איך אני נפטר מזה ? ויש דרך להיפטר מהם בלי למחוק את הווינדוס מסנג'ר ?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום נעלם לי עם קליק ימני ה open with כיצד אני מחזיר אותו???
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש (intel i3 2100 sandybridge, asrock h61-hvs, 2x2GB Transcend DDR3 1333MHZ). כאשר התקנתי Windows 7 (כמובן 64bit), במאפיינים של המחשב רשום Installing Memmory (RAM): 4GB (3.73 GB usable). למה זה ? יש לי עוד 2 מחשבים בבית עם 4GB זכרון וWin7 64bit והוא מזהה לי את כל ה4GB בשניהם...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לאחותי יש לה מצלמה פיליפס בדגם 680 לא מזהה ויסטה במחשב נייד. ניכנסתי לאתר פיליפס,ומצאתי דרייבר והורדתי מלצלמה,אבל יש רק תמיכה XP או ME או 2000.נסיתי להתקין בויסטה ולא הלך ולא מזהה.נסיתי לגשת לדרייברים של ויסטה ולעשות ידני. ומצאתי דרייבר של ויסטה מלצלמה פיליפס בדגם 680.והיתקנתי אותו.אבל שמתי לב במנהל התקנים יש ב- audio יש דרייבר מלצלמה קול. ודבר שני דרייבר וידאו לא מזהה אותו.מוזר.אגב: בחלונות שלי XP מזהה אותו לבד ועובד טוב ללא צורך תוכנה דרייבר.והוידאו והקול עובדים ותקינים. למה ויסטה לא מזהה דרייבר שיש בה בתוך ויסטה מלצלמה פיליפס שלי? משהו לא בסדר בויסטה.איך פותרים את הבעיה הזאת? שהמלצלמה מחוברת למחשב. בויסטה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב דרייבר וידאו מלצלמה פי…
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היתה לי תקלה ב -windows לחצתי F8 ועשיתי לו שיעשה את ההגדרות הכי טובות שהיו עכשיו כל ה- desktop שלי נעלם וגם תפריטים ב- start נעלמו ניסיתי לעשות system restore אולם הוא לא החזיר את הקבצים , הקבצים לא נעלמו לגמרי (לפחות מה שהיה בוינדוס ) הם שמורים היכן שהיה user (השם משתמש שלי ) C:\Documents and Settings עכשיו שם הוא יצר חוץ מ- user ששם כל הקבצים עוד יוזר נוסף בשם user.002 ששם אין כלום וזה כאילו יוזר חדש רציתי לשאול איך אפשר להחזיר את הדברים כמו שהם היו לפני שעשיתי את השינוי כלומר שכל התפריטים יחזרו וגם הקבצים יחזרו להיראות ב- desktop
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש איזה פקודה שבהפעלה הבאה של ה WINDOWS הוא יעבוד עם ב סייפ מוד עם רשת ?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אח שלי התעסק עם האקספלור ושינה את זה למה שזה ניראה בתמונה , אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי לשנות את זה למה שזה היה אני יודה לו מאוד תודה מראש נ.ב אל תתיכסו לחלק הלבן זה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשתף תיקיה בדיסק המקומי שלי תחת win xp אך זה למעלה מכוחותי ואני זקוק לעזרה. לחצתי על צלם התיקיה, מקש ימני של העכבר ובחרתי בפריט: sharing and security מהתפריט שנפתח. בטופס, ב network sharing and security סימנתי את האפשרות : share this folder on the network ו allow network users to change my file. לחצתי על OK וחטפתי הודעת שגיאה וזו לשונה: המחשב שלי מחובר לראוטר והוא מחשב ביתי כך שלא קיימת אפשרות שמנהל רשת חמד לו לצון. מה זה יכול להיות ?! תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-