עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם. רכשתי רישיון חוקי של Office 2024 Professional Plus מסוג Retail (פרטי) דרך אתר keysredeem.com (מצורפות תמונות למטה). 🔹 מערכת ההפעלה שלי: Windows 11 Pro 🔹 רישיון: Retail, חד-פעמי, פרטי – לא רישוי ארגוני או מנוי 🔹 הבעיה: בכל ניסיון להכניס את קוד הרישיון שהתקבל מהאתר, אני מקבל את ההודעה: "השירות אינו זמין – אנו נתקלים כעת בקשיים טכניים. נא נסה שוב מאוחר יותר" מה ניסיתי עד כה:מחקתי לחלוטין את כל גרסאות ה-Office מהמחשב כולל כלי ההסרה של מיקרוסופט ניקיתי את הרישום והפעלתי מחדש את המחשב ביצעתי עדכון מלא ל-Windows ניסיתי גם התקנה מקוונת וגם קובץ התקנה מקומי (Offline) ווידאתי שהשעה ואזור הזמן תקינים ניסיתי להפעיל כמנהל – ועדיין אותה שגיאה מצורפים:✅ צי…

2. אחלה של פורום ואתר !! מקווה שתוכלו לעזור לי ! מה מה ההבדל בין XP רגיל לWINDOWS SERVER 2003 אמרו לי שרתים משהו אבל מה ההבדל ממש ???? אני קראתי שגירסת PRO של XP תומכת ב2 מעבדים וגירסת SERVER תומכת ב4 או 8 מעבדים המעבד שלי הוא QUAD CORE אם אני יתקין SERVER 32 ביט או אפילו 64 ביט במשחרים וגלישה אני ירגיש יותר יציבות ומהירות ?? אנא עיזרו לי ופרטו כמה שיותר תודה !!!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  3. Started by מוטימל,

יש לי ווינדוס xp מקורי ועל האריזה מופיע ה- id באמצע התהליך נתבקשתי להזין ה- id ואז אני מקבל כותרת שה- id לא תקין. מבקש לדעת מה הסיבה או כיצד ניתן להתקין את הווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  4. בוקר ורוד לכולם.. יש לי שאלה קטנה.. למה יש תופעה כזאת בווינדוס שבלי קשר כל חלון אקספלורר שאני סוגר יש לי send don't send בבקשה תשובות רלוונטיות ולא לרשום שאפשר לבטל את זה מה error Reporting אני פשוט רוצה לדעת האם יש דרך לתקן את זה.. :s05: תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  5. יש לי כרגע XP32 BIT ושקניתי מחשב חדש גם קניתי VISTA 64BIT אבל בגלל המודם שלי אני המשכתי עם הXP עד שאני יקבל מודם חדש בשביל להפעיל אותו הVISTA אבל זה אפשרי להתקין את שתי המערכות על אותו מחשב? ואיזו תוכנה מומלצת בשביל לעשות עוד מחיצות?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  6. Started by isotoper,

מסיבה כשלהי הגדרתי לוינדוס לעלות ב SAFE MODE ע"י הגדרה של msconfig. הבעיה שאני לא מצליח עכשיו לחזור למצב רגיל והוינדוס עולה לי כל הזמן ב SAFE MODE, אפילו שאני משנה בחזרה את ההגדרה ב-msconfig. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה ?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  7. מה שמוקף באדום נעלם לי איך אני מחזיר אותו בחזרה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by davidzada93,

הייתי רוצה לדעת איך עושים שבמאפיינים של המחשב שלי יהיה כיתוב ותמונה וקישור לתמיכה שאני שם כמו שעושים hp וכמו שיש בתמונה המצורפת:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nitayc1,

שלום. יש לי אתר שכדי להיכנס אליו צריך שם משתמש וסיסמא ויש גם את החלון האבטחה הזה שצריך לרשום כמה אותיות היום כשפתחתי את האתר החלון אבטחה לא נראה ויש לי את ההודעות הבאות: Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login! ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של Internet Explorer אבל זה לא עזר, ומה שמוזר שזה פתאום אתמול הכל עבד כמו שצריך והיום בבוקר כלום. אשמח לעזרה תודה 8)

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by ORBIT,

במהלך איתחול של חלונות הפעלתי את מנהל המשימות (פעולה קבועה שלי) רק שהפעם 'שיחקתי' עם חלון המנהל כדי להרחיב אותו מעט לרוחב, אך מכיוון והמחשב היה מאד עסוק בטעינת מערכת ההפעלה, הרחבת החלון לא הגיב מיידית, פתאום גיליתי שהלשוניות והתפריטים נעלמו וכל שנשאר זה רק מסגרת עם חלון תצוגת התהליכים שעובדים. ניסיתי לאתחל אולי זה יעזור, אבל לא עזר. איך ניתן לשחזר את מראה חלון מנהל המשימות שיכלול שוב את התפריטים עם הלשוניות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אמרו לי שהמערכת הפעלה ויסטה הום פיריום במחשבי ניידים החדשים של HP הוא מובנה. גם אמרו לי שבהפעלה הראשונה של המחשב המערכת שואלת אותי באיזו שפ ה אני רוצה (אנגלית או עברית). שאלה שלי היא: אם אני בוחר באנגלית איני יכול להתקין שוב את המערכת בעברית. אני מכיר שיש תוכנה שהופכת את המערכת הפעלה XP מאנגלית לעברית, השאלה היא אם לגבי ויסטה יש גם כזאת תוכנה ואם היא תקפה לגבי המחשב הנייד HP PAVILION DV6660EJ. תודה לעוזרים, gbguy

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. שלום לכולם, בימים האחרונים רציתי לראות איזה סרט ב HD 720P שיש לי בפורמט קובץ MKV. שראיתי אותו כבר פעמיים על המחשב שלי בעבר.. בזמנו הורדתי והתקנתי תוכנה שנקראית Matroska_Pack_Full_v1.1.2.exe שהיא כוללת בתוכה את כל הקודקים שצריך בשביל קבצים מסוג זה וגם קודקים כלליים כמו - AC3 וכו'.. לפני כחודשיים בערך המחשב עבר פרמוט והתקנה מחדש של הכל ומאחר ולא הייתי צריך להפעיל קבצי MKV (עד אתמול..) לא התקנתי את התכנה הזאת. וכאן נכנסת הבעיה שלי : התקנתי את התכנה בדיוק כמו בעבר והכל עבר בהצלחה, אבל, כשאני מפעיל את הסרט (בכל נגן שהוא..) קופצת לי ההודעה שבתמונה ולאחר מכן רשום לי UNKNOWN FILE FORMAT . אותו הדבר כשאני מנסה להפעיל רק את התכנה עצמה .. טוען שחסר לו MSVCR71.DLL .. מה זה הקובץ הזה?…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  13. כשאני מזיז סמן של העכבר לדופן הימני של המסך ,הסמן יוצא/נעלמם וצריך להזיז בחזרה עד שמופיע בחלון של הווינדוס, המצב די מעצבן כשרגילים למסגרת וכל הזמן אני מפספס את ה את SCROLL BAR או את לחצנים בפינה הימנית קיצונית של המסך . אני יודע שיש דרך לפתור את זה רק שאני לא זוכר איך , עזרה בבקשה,

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם במחשב מותקן WIN XP SP2 בשימוש כבר כמה חודשים ללא בעיות וללא מעבר דרך מסך הLOG IN. אתמול נתקע המחשב ונעלצתי לעשות ריסט דרך כפתורי המארז אך לאחר מכן המחשב עלה למסך הLOG IN ומשם הוא לא מאפשר לי להכנס ואף לא מבקש סיסמה, פשוט מנסה לשניה להכנס ומיד חוזר למסך הLOG IN ומציין שהוא שומר את הנתונים שלי וזהו! לאחר מאמצים של שעות הצלחתי להכנס למחשב ע"י פונקצית התיקון בדיסק ההתקנה של WIN XP SP2 וכמובן ששמרתי כל מה שצריך אך לאחר עוד ריסט מסודר שוב ננעלתי בחוץ והייתי צריך לבצע התקנת תיקון מחדש. עכשיו אני חושש לבצע ריסט ומחפש פתרונות בפורום לפני הריסט הבא . האם יש דרך לבטל את הכניסה דרך מסך הLOG IN?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. איך אני זוכר לפני כמה שנים כל עולם המחשבים קפץ ונעמד לקראת כניסתם של מעבדי ה64BIT אמרו יהיה שיפור ביצועים ניכר וכו'וכו' אבל וואלה מאז היה לי לפחות שני מעבדים בעלי תמיכה כזאת ולא השתמשתי פעם אחת אפילו בפונקצייה אז אני שואל אותכם אם כדאי בכלל להתקין את המערכות האלו שלוותר<?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  16. Started by assaf990,

התקנתי דרייבר של סורק בוינדוס 2000 איך אני מסיר את הדרייבר? (הסורק בטעות התרסק מתחת לגלגליו של טרקטור)

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. התקנתי את הוינדוס והוינדוס כבר עלה למסך הראשי.. רק שאני מנסה להכנס ע"י לחיצה לאחד היוזרים הוא רושם לי כך: the system canot log you on due to the following error: specified domain either does not exist or could not be contacted. כל זה לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס.. עדיין לא הצלחתי להעלות את הוינדוס ממש .. בגלל הבעייה הזאת. איך אני פותר אותה?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by aknv tchtk,

ישנם תוכנות מסוימות בעיקר ישנות שמוצגות בגיבריש בגירסת וינדוס 10 האחרונה יש פתרון ? תודה

19. http://www.haaretz.co.il/ גם בדפדפן AVANT וגם ב EXPLORER איך אני מסדר שאראה טוב בכל כניסה תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Melike Pk,

יש חדשות? משהו??

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by nissim_y,

במחשב חדש עם לוח asus mx/1333 לאחר התקנת xp במאפייני תצוגה אין לשונית שומר מסך ??

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by the unleashed,

בזמן האחרון האינטרנט אקספלורר עושה לי בעיות כמו לדוגמא יש לינקים שהוא פשוט לא מגיב כשלוחצים עליהם ויש אתרים שהוא לא מציג. עברתי לדפדפן אחר אבל יש אתרים שתומכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן אני צריך שהוא יפעל טוב. אי אפשר לעשות windows update כי זה אחד האתרים שהאקספלורר לא מציג. ניסיתי להוריד את הסרביס פאק לאקספלורר 6 אבל הוא אמר שהוא מזהה גירסה יותר חדשה של האקספלורר ולכן הוא לא יכול להמשיך. מחקתי את האקספלורר דרך לוח הבקרה וזה לא מחק לי אותו. איך מתקינים אותו מחדש והאם הסרביס פאק 2 יעזור?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 6 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by Leo101,

אני רואה בפיירוול אנשים תמיד מנסים לפרוץ לי דרך פורט 445 מזל שיש לי פיירוול תותח עוצר את כולם חחח... ;D ;D אבל נמאס לי יש למשהו מושג איך אני סוגר אות הפורט הזה??

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  25. שלום וברכה, היום בבוקר אני מדליק את המחשב כרגיל אבל הוא נתקע לי על הודעה שאומרת "נא המתן" ומנטרל לי את כל המחשב, ז"א אני רואה נגיד שהמנהל משימות נפתח אבל אני לא יכול להשתמש בו. אני כבר ניסיתי לאפס ולשחזר אבל כל פעם זה נתקע לי בהודעת שגיאה שאי אפשר היה להשלים את הפעולה. המחשב הוא חדש של אסוס (פחות משבועיים) S451 עם השדרוג ל8.1 אני אשמח לכל עזרה בנידון כי אני ממש ממש חייב את המחשב לעבודה תודה. [ATTACH=CONFIG]5452[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5453[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.