עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RayZ,

איפה אוכל להוריד דיסק BOOT ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. *נכתב על ידי בתאריך 8.4.09 , אפשר לשאול שאלות פה או בפרטי.. *לא להעתיק. ניקוי המחשב ותחזוקתו מערכת ההפעלה צוברת קבצים ונתונים בתיקיות מערכת, לשם גישה מהירה אליהם בעתיד, בשביל שלא יווצרו כל פעם מחדש. זה כמובן הכרחי, אבל כשכמות הקבצים עוברת את הגבול, סביר להניח שהדיסק יעבוד זמן רב יותר, והפעילות שלו תיהיה גבוהה מן הרגיל. דבר שעלול להאט תהליכים אחרים שכותבים על הדיסק. מלבד הקבצים הזמניים, קיימים גורמים נוספים שעלולים לשבש את פעילות המערכת, להאט אותה, או להשבית אותה: - תוכניות לא רצויות הפועלות באתחול המערכת - וירוסים - קבצים מפוצלים - קבצי מערכת שהוחלפו - דרייברים מתנגשים - סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ועוד. במדריך נתמקד בגורמים האלה ונפעל בהתאם. * למדריך הזה, נזדקק לתוכ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני רוצה לשנות את שם כונן ה DVD ל E ואת כונן ה hard drive ל D. פשוט להחליף ביניהם. יש לי את התוכנה mini tools partition ולא מצאתי שם אופציה להחליף את האות לכונן ה DVD.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by X-BLADE,

היי, המחשב שלי ממש איטי, יחסית למה שהוא היה פעם (לפני כחצי שנה). הבנתי ש"לנקות רג'יסטרי" עוזר המון. משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה זאת טוב (ובחינם)? ואשמח לעוד טיפים להמהרת המחשב תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב, לא מזמן התקנתי אצל חבר ווינדוס אקס פי והתקנו הכל ועשיתי לו עידכונים מהאתר של ווינדוס ושאנחנו מפעילים את המחשב מחדש לפעמים נפתחת הודעה שרשום בה שתוך 60 שניות יתכבה המחשב,ואחרי 60 שניות הוא נכבה.יש לכם מושג מדוע יש לי את ההודעה הזו?מאפיינים משהו? ווריוס אין אני עשיתי בדיקות.. תודה לכם....

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. הנושא, כבר די הספיק לתמצות הבעיה, אני משתמש ב- windows 7 ויש לי בערך 15 פעמים את השירות svchost.exe פועל בתהליכים, ויש כל מיני סוגים שלו יש כאלה שזה system חלק network service חלק local service, זה אמור להיות ככה בעקרון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Wiz01,

הדלקתי את המחשב היום ואין לי את הסרגל שפות. (כן ,בדקתי אם הוא מסומן בכלל בסרגלי כלים פשוט לא רואים אותו) ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לבטל אותו ואז להחזיר אבל הוא ריק כזה כמו בתמונה הזאת : הוא אמור להיות אחרי הShortcuts והוא פשוט לא מופיע מה לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by FresH-MeaT,

אין לי מושג למה זה.. הקבצים פשוט לא עובדים דרך התוכנה הזאת של הווינדוס כשמדליקים את התוכנות.. היא מראה לי את כל סוגי התמונות אפילו סרטים היא גם מראה.. אבל קיבצי גיף היא לא...

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by shynet,

שלום לכולם, אם אני מתקין משחק, והוא מתקין לי Directx 9 אוטומטית על וויסטה, האם הוא עובר על הקבצים של Directx 10 או שרק מתקין קבצים נוספים ולא פוגע בDirectx 10? עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה... ואם הוא כן פוגע ב-DX10, האם ניתן לשחזר?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  10. התמונה אומרת הכל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  11. בטעות במקום ללחוץ על רוקן עשיתי מחק איך אני מחזיר תסל מיחזור הזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by blackbimer,

?? ?? ט??????‗?זא?א‗???ה?‗ זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by gggil,

יש לי כונן 120GB ויש לי עליו המון דברים חשובים, כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הוא עושה ריסטרים כאלה כל הזמן. בעקרון יש עליו ווינדוס אבל אני לא יודע למה הוא לא נפתח. REPAIR יעזור? זה לא יפרמט לי וימחק לי את כל הכונן? מה לעשות??? תודה רבה רבה מראש, גיל

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by Kizu,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות עותק שדרוג של ווינדוס 8, אך במהלך נתינת פרטים ותשלום לא שואלים מה אני מעדיף 64/32 ולא שואלים שפה.. איך אדע שהווינדוס בעברית? האסיסטנת של מיקרוסופט בעברית האם זה אומר שהווינדוס יהיה כזה גם? וגם שואלים אם אני מוכן לשלם 14.99 על עותק DVD, שולחים את זה אלי הביתה? האם אתם יודעים כמה זמן זה לוקח?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, האם למחשב P4 2.8 עם 1 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך Geforce FX (5) 5200 כדאי להתקין Win7 או XP? (שניהם חוקיים) השימושים העיקריים הם אינטרנט ואקסל וצפייה בסרטים

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by etzarfat1981,

שלום, מה ההבדל בין מצב HIBERNATE לבין מצב STANDBY במחשבים ניידים? ראיתי שאפשר לכוון דקות עד להפעלת המצבים האלה ב-WINDOWS? מה המשמעות מבחינת בזבוז הסוללה במחשב נייד? תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by pincher77,

i have: AMD64 3000+ 512 DDR MB GEFORCE 6600 GT 128MB windows vista can work on this computer? and whats the different between vista64 bit to 32bit? and sorry i dont have hebrew right now.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  18. יש לי מחשב דסקטופ שפועל תחת מערכת הפעלה WIN_XP . יש לי במחשב כעשר מחיצות למטרות שונות, בכל מחיצה כזו יש תיקית תחזוקה של מערכת ההפעלה שניקראת SYSTEM VOLUME INFORMATION. אני מסתכל בתיקיות אילו לעיתים נדירות ושמתי לב שבדרך כלל הנפח של כל תיקיה כזו הוא בין כמה עשרות KB לבין כמה עשרות MB, נפחים זניחים לכן לא מעניינים אותי. היום בפעם הראשונה ניתקלתי במצב בו התיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION באחת המחיצות התמלאה בקבצים בנפח כולל של 1.2 גיגה בייט, זה גורם לסתימה של המחיצה הנ"ל. מהסתכלות בקבצים שיש בתיקיה SYSTEM VOLUME INFORMATION הנ"ל ברור לי שרוב הקבצים בתיקיה הם קובצי זבל, אלא שאינני יודע איך לנקות את התיקיה (אני חושש שמחיקה "פראית" עלילה לגרום לבלגן במחיצה הזו). ___ אני מב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mj23,

היי התקנתי שני ווינדוסים אחד אקס פי ואחד ויסטה כגרע זה מראה לי רק את אקס פי אבל אמרו לי שיש תוכנה שאפשר לסדר שם תבוטים בסטרטאפ יש מישו שיכול להגיד איזו תוכנה עושה את זה רצוי הכי פשוט תודההה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. שלום, איך מסירים עדכון אופציונלי שהותקן דרך העדכונים של ווינדוס? ניסיתי למצוא כל דרך ולא מצאתי. ראיתי רק אפשרויות להסרת עדכונים ששייכים לווינדוס ולא עדכונים חיצוניים 'אופציונליים'. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by iyehuda,

איך מחזירים אותו ב ויסטיה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by american,

על כמה PageFile כדאי לשים אם יש לי 512MB זיכרון פנימי?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  23. התקנתי VISTA והיא מקצה 768MB לכרטיס מסך 8800GT איך אני משנה את זה כך שא יוקצה כלום לכרטיס מסך מלבד הזיכרון שלו בלבד?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by bbnbbn,

למישהו יש במקרה דיסקט כזה ואם הוא יכול איכשהו להעלות לי את הקבצים בו?? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.