עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. http://neowin.net/index.php?act=view&id=38289

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. שלום Windows 11 22H2 לאחר הפעלה מחדש של המחשב המקלדת לא עובדת לי כאשר הוינדוס עולה בביוס עובדת בהתקנה אחרת של וינדוס במחיצה אחרת עובדת מקלדת נוספת ניסיתי ובדיוק אותו הדבר שתיהן מחוברות דרך USB הבעיה היא שעשיתי נעילה אוטומטית ואני צריך ללחוץ alt ctrl del לפני שאני רושם סיסמא - ככה שאפילו אין לי גישה למקלדת וירטואלית אתמול עשיתי שידרוג ל-VMWARE לגירסה 17.0.1 סימנתי את האפשרות Enhanced keyboard driver לא יודע אם זה מקור הבעיה - בכל מקרה דרך התקנה אחרת של וינדוס מחקתי ידני את התקיה של ההתקנה - אך לא עזר ניסיתי להפעיל את הוינדוס במצב בטוח וזה לא עקף לי את alt ctrl del ניסיתי לשנות את ההגדרה הזו דרך וינדוס שמותקן במחיצה אחרת וגם דרך…

3. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי בעיה בעיקר בדריברים של NVIDIA שאני רואה סימני שאלה במקום עברית למרות שבחרתי בעברית בהגדרות אזוריות והפונטים הנכונים מותקנים. יש לי WIN2K - SP3. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by omrij,

שלום כידוע, אפשר לבדוק כמה זמן המערכת עובדת ע"י שימוש בפקודה SYSTEMINFO בXP או ליתר דיוק ע"י systeminfo | find "Up Time" אבל משום מה אצלי הוא מראה N/A לא הצלחתי לגלות למה. למישהו יש מושג

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Nihility,

בXP יש משהו שנקרא double click sensitivity זה קובע מה המרחק המקסימלי בין שתי לחיצות (פיקסלים) שבו זה יחשב ללחיצה כפולה מישהו יודע איפה זה בויסטה?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  6. ב WIN XP באנגלית

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  7. אני מנסה להעביר קבצים ששוקלים פחות מ 2 גיגה לדיסק קשיח FAT32 וזה לא זז ובסוף נותן הודעת שגיאה, ב 8.1 לא הייתה שום בעיה עם אותם קבצים למישהוא יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by michael1232,

יש לי עכבר של לוגיטק mx518 עם דריברים הכי חדשים ועכשיו אחרי פירמוט שמתי לב שהעכבר יוצא מגבולת המסך בצד שמואל וגם למטה אבל שניסתי להקטין את המסך בעזרת הכפתורים הסמן של העכבר עדין גולש לאזור השחור. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by dsdiesel,

טוב לפי מה שאני יודע רוב המדריכים וכמעט בכלל לא עושים ויסטה מלאה אז יש לי מדריך לעשות ויסטה מלא: טוב קודם כל מורידים את זה: http://rapidshare.com/files/31980137/Andrexv.rar לאחר שמורידים את זה פותחים ואז מפעילים את הקובץ "UXTheme Multi-Patcher 5.0.exe" ומתקינים את זה(לוחצים הכל next) לאחר שסיימתים תפעילו את המחשב מחדש עכשיו אתם נכנסים שוב לתיקייה שהורדנו ולוחצים על הקובץ "Andrexv.msstyles" ואז אתם תיראו עיצוב של ויסטה לאחר שסיימתם סגרו הכל. עכשיו נעבור לחלק שעושה ויסטה מלא: לוחצים מקש ימיני על המסך ואז בוחרים "מאפיינים" הולכים ללשון "מראה" בוחרים בגודל גופן "large fonts"(לא חייב אבל זה רק יראה כך יותר אמיתי) אחר כך הולכים ל-אפקטים מסמנים ב-V "השתמש בשיטה הבאה להחלקת הקצו…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by RobiNooB,

שתי התוכנות הללו עובדות על ויסטה 64 ...? מישהו יודע ? 10X

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by someone,

היו לי יותר מ3GB פנויים ופתאום אחרי שהדלקתי את המחשב מחדש יש לי פחות מ220MB.. מה יכול לגרום לזה?.. ועכשיו מחקתי עוד כמה דברים קטנים ופתאום זה קפץ חזרה ל9GB פנויים...

13. כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הוא לא נפתח לי וכשאני עושה מקש ימני עליו זה מראה לי שזה מודגש על Auto ובכלל צריך ש"פתח" יהיה מודגש. איך אני עושה שה"פתח" יהיה מודגש ??? התוכנה folderopenssearch לא עוזרת לי במקרה הזה (היא עזרה לי פעם שהתיקיות נפתחו לי בחיפוש ואז אחרי שהתכנתי את התוכנה זה נפתח לי רגיל ולא בחיפוש).

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by et_gershon,

מישהו בבקשה יכול להגיד ל באיזה חלק של הפירמוט אני בוחר איזה מיחצה לפרמט, כי אני רוצה להיות בטוח שאני ייפרמט רק את c בתודה,איתי

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  15. אז ככה: כיביתי את המחשב מהכפתור ואז ניתקתי אותו מהחשמל. לאחר מכן הדלקתי אותו והופיע לי הודעה מוזרה משהו ריבוט. אחר כך שאלתי פה בפורום מה לעשות אמרו לי להכניס דיק של וינויס ולפרמט את המחשב. הבעיה היא שהוא דורש כפי הניראה דיסקט של דרייבר לדיסק קשיח, כפי שהמחשב ביקש לפני כן. הנה הודעת השגיאה שקיבלתי בניסיון לפרמט:

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  16. Started by orelzion,

אני מצרף תמונה כדי שתבינו מה הבעיה, אין לי מושג איך לעזאזל זה קרה, אבל יש למישהו מושג איך להחזיר אצ המצב לקדמותו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  17. Started by sir f,

בגלל סיבה לא ברורה הvnc server לא עולה לי בstartup. בmsconfig הוא בכלל לא מופיע. איך אני יכול לגרום באופן עצמאי לקובץ לעלות בstartup?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by lumi,

ברשותי WIN XP HOME עקב שגיאות רבות שקיבלתי בהפעלת רכיבי וינדוס כמו אקספלורר ומדיה פלייר הייתי צריך לבצע התקנה מחדש, במקום למחוק את כל תכולת הדיסק ביצעתי שידרוג (התקנה על התקנה) הבעיה שההתקנה רצה כבר 3 שעות!!! פעם שעברה שפרמטתי לקח בערך 30 - 50 דקות. היא כאילו נתקעת בהתקנת הדרייברים אבל לאחר הרבה זמן היא עוברת להתקנת רשת. אם אני מבצע ריסט או כיבוי מחשב, כשהוינדוס עולה הוא מתחיל שוב את ההתקנה ואין לי אפשרות לבטל אותה. ממה נגרמת הבעיה? איך אפשר לבטל את ההתקנה? יש לציין שעל המחשב יש לי חומר רב. השגיאות החלו לי לאחר שהסרתי את הנוטון אנטי וירוס 2005 שהפריע לרשת שלי, לא היה לי אפשרות לבצע שיחזור מערכת כי זה פגם בזה וגם באפדייט של וינדוס.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. לחבר שלי הלך המחשב ויש בעיה לפרמט כי הלך כונן ה DVD. ברשותי הארדיסק חיצוני, האם אפשרי להתקין על ההארדיסק החיצוני גרסה של ווינדווס כך שהמחשב יעלה מהווינדווס של ההארדיסק החיצוני?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by Gliding,

היי, הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את גרסת ה-64 הנסיונית של XP, אבל מכיוון שהיא נסיונית ברמות...היא לא באמת מאפשרת לי לראות שיפור כלשהו בביצועים מצד שני, קיימת היום בשוק מערכת הפעלה של WINDOWS שתומכת ב-64 והיא ה SERVER 2003. מישהו מכיר את הגרסא ויכול להסביר עליה קצת? מבחינת ת שימוש במחשב ביתי, ומבחינת התמיכה ב-64 (האם מדובר במעבדי ITANIUM למיניהם או גם באלו של AMD?) תודה מראש שחר

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by shmos,

שלום לכולם. אני צריך מדריך לאיך לעשות פרמוט וכל מה שבא אחריו למחשב,לא עשיתי את זה אף פעם אז... תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by mazoneli,

אני מקבל את ההודעה המצ"ב תוך ניסיונות כיבוי, מה היא אומרת ?. כל האפליקציות סגורות

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. אהלן, היום קניתי מחשב נייד חדש של DELL, ללא מערכת הפעלה. מחר אתקין עליו מערכת הפעלה, עד עכשיו הנחתי שזו תהיה ווינדוס 8.1 וצץ לי הרעיון להתקין את 10 החדשה. ראיתי הרבה ביקורות טובות על המערכת וטענות שגרסת ההדגמה התייצבה ובגדול פועלת כמו שצריך. ההתלבטות היחידה שלי לגבי התקנת ווינדוס 10 בגרסת הבטא היא מה קורה עם כל הדרייברים שאני אצטרך להתקין על המחשב..? הרי התמיכה באתר של DELL היא לדרייברים של ווינדוס 8.1 ומטה. האם ניתן להתקין דרייברים כרגיל למרות הפער בגרסאות? למה בדיוק לצפות והאם כדאי לנסות...? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by yanhak,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391336,00.html

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by creek,

סיימתי להתקין מחדש את הווינדוס שלי (באנגלית, xppro) ויש לי קצת בעיות עם העיברית. כשאני כותב כאן זה בסדר, אבל כשאני כותב סתם לדוגמא משהו בעיברית בשורת הכתובות, זה כותב את זה הפוך, וגם כל האתרים עם הכותרות בעיברית כתובות בהפוך, או בכלל בריבועים. ניסיתי לשנות כמה דברים ב-data, time, language and regional options אבל זה לא עוזר יש לי מחר לכתוב עבודה גדולה לבצפר, תעשו טובה תענו לי מהר

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.