Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אנשים תשמעו אתם חייבים לעזור אני צריך לדעת מאיפו Mשיגים windows XP Gmaer Edetion בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להכנס למחשב מרחוק דרך זה ? ניסיתי , לא הצלחתי...
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים זהים לחלוטין. @ על המחשב הראשון התקנתי Windows מ- Image שהיה לי והוא לא מזהה שזה Dual Core, ב Task manager אני רואה רק מעבד אחד @ על המחשב השני התקנתי Windows מדיסק של Windows ושם הוא מזהה שיש Dual Core. במחשב הראשון, אין לי אפשרות ב Task manager בטאב של ה Performence תחת CPU History לראות יותר ממעבד אחד. איך אני מסדר את זה??
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אז ככה, פירמטתי את המחשב, התחלתי להתקין WINXP ואחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים המחשב עושה RESTART כדי להתחיל להגדיר את כל ההגדרות שצריך (התפריט הזה שנראה כמו Win95 במקרה הטוב) ואז באמצע ההגדרות שם הוא עושה איזה ERR וכשאני לוחץ OK הוא עושה עוד פעם Restart ושוב לאותו המצב. לא משנה אם אני עושה את זה עם דיסק בפנים או בלי (בלי דיסק הוא כותב להכניס את הדיסק ועוד פעם Restart) בקיצור המחשב תקוע בלולאה אינסופית כזאת מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה במחשב הנייד שלי, אני נכנס לאתרי אינטרנט ולפעמים הכותרות שלהם הם כאילו אחד על השני, לדוגמה אני נכנס לאתר של ידע מערכות www.yead.co.il ושהאתר עולה אני רואה שורה ראשונה של תפריטים באתר ושורה שנייה כאילו עולה עליו. זה כמו ששמים שני תמונות אחת על השניה (גדולה וקטנה) והשניה לא מוגדרת בתור "שקופה" וכך מסתירה את התמונה השנייה (הסתרה של צבע לבן). מישהו יודע איזה הגדרות אני צריך לסדר? (במחשב השולחני שלי אין את הבעייה זו, בכניסה לאותו אתר). תודה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
נמצא ב CONTROL PANEL במקום הדפדפן ( XP SP2 ? מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מתבלבל ונופל -------------- קפטן שלום, בעקבות עבודה אטית מאוד של המחשב נכנסתי ל"מנהל המשימות", שם גיליתי שימוש של עד 98% ב-CPU על ידי תהליך בשם "תהליך לא פעיל של המערכת". האם הוא האשם בעבודה האטית של המחשב, וכיצד ניתן להסירו (בטוב זה לא הולך)? בהצדעה, הקפטן משיב: ------------- מכל השאלות החוזרות, זוהי החביבה עלי ביותר ומקורה בניסוח בעייתי המבלבל את המשתמשים שלא לצורך. משמעות ה"תהליך לא פעיל של המערכת" היא שהמעבד אינו פעיל ב-98% מהזמן. במיקרוסופט רצו להשלים תמיד ל-100% וזה מה שיצא להם. אין מה לדאוג ואין מה להסיר. כדי לטפל בבעיית המהירות - הרץ אנטי-וירוס מעודכן, תוכנה נגד רוגלות, וודא שעדכוני החלונות שלך עובדים. כמו כן, בדוק מדי פעם את מנהל המשימות. אם תמצא שם משהו משמעותי…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן יש לי מערכת xp pro sp2 heb וכשאני מדליק את נמחשב הוא מראה לי מסך שחור ומייד מראה לי את מסך הברוך הבא הכחול של וינדוס, למה? אני רוצה להגיע למסך הboot ולא מצליח? יש רעיונות? :s05:
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
א. כשאני מקבל עם הפקס, פקסים באופן ידני אז תמיד חלה שגיאה בקבלת פקס. אבל אם אני מגדיר שהפקס יענה אוטומטית לשיחה אחרי X צילצולים אז קבלת הפקס תקינה. למה זה? ב. כשאני מקבל פקס עם יותר מדף אחד, אז כל הדפים הם בעצם בקובץ TIFF אחד ובו אני מדפדף. השאלה, איך אני מעביר כל דף בנפרד לWORD? מצ"ב קובץ 1 ובו 2 דפים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני בא להכנס לWINDOWS UPDATE בא להתקין דברים וזה עושה לי שהעותק של ווינדוס שלי לא חוקי..עכשיו אני שואל אותכם האם יש קרק שיבטל את אימות הגרסה של ווינדוס וככה אני יוכל להוריד דברים מWINDOWS UPDATE ובכלל מאתר מייקרוסופט תודה
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה(ולצורך העניין גם בלי כונן אופטי) אני מתכוון לחבר לו כונן DVD/CD שנשארו מהמחשב הישן... יש לי דיסק של XP PRO BOTTABLE.... השאלה היא אם המחשב יזהה את הכונן מיידית או שאני יצטרך להתקין צשהו קודם עם דיסקט או משהו כזה?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ההודעה הבאה כל הזמן קופצת לי במחשב... http://www.mytempdir.com/1020033 ואני לא מצליח להתקין שום אנטיוירוס, ניסיתי נורטון, וניסיתי avg ושניהם נעצרים באמצע ההתקנה ובאים עם הודעת שגיאה מוזרה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הדוס הוא כותב לי: The Command Prompt Has Been Disabled By The Administrator איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
עריכה: מצורפת שתי תמונות. אגב, בסטיקי יש תוכנה למחיקת קבצים שמסרבים להמחק. אבל: 1. זה לקבצים ולא לתיקיות 2. זה פועל כשהודעת השגיאה היא "הקובץ בשימוש" ולא "לא נמצא מיקום". [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד שאני בא לפרמט מחשב ויש כמה כוננים כאילו C וD איך אני מפרמט ? כולל למחוק הכל
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
הוא מציג לי חלון ב shut down, אני רוצה לבטל אותו ולא יכול בגלל זה
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי, איך אני מגיע לרשימת התכניות שעולה עם המחשב (בעצם כמו ה-msconfig שיש ב-XP) בווינדוס 2000?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1-אחרי התקנה מחדש של SP.1 עם סריאל תקין ללא בעייה אבל אחרי עידכון ל SP2 שני סוגי בעיות לאחר שהדגל XP מוצג וצריך לעבור ...לתכלת ..ברוך הבא כאן זה לא מגיע והפך למסך שחור המחשב ממשיך לעבוד ללא תצוגה וכך שוב עם מדליקים מחדש ותופעה דומה שעוד ראיתי במקום מסך שחור הוא מאתחל מחדש לבד ביצעתי עידכון ביוס לא עזר לפי מה שרשום במייקרוסופט האם יש פתרון לעניין ? 2-בחירת שומר מסך שמתי לב במיוחד שיש מסכי LCD לדוגמא אחרי 5 דקות שיפעל הדגל של XP זה לא עובד במקום זאת יש מצב חשוך לגמרי אבל אם בוחרים בפעלולים או אחר זה כן עובד .את התופעה הזו בדקתי במספר מחשביפ עם LCD ,ולעומת זאת במסכים רגילים הכל עובד , יש הסבר או פיתרון ?
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום , דבר ראשון אינני בטוח שזה הפורום הנכון לפרסום אז אנא קבלו ברוח טובה ותעבירו לאן שצריך (מנהלים) ולעיניין : האינטרנט אקספלורר 6 שלי (הסטרנדתי של XP HOME). עושה בעיות בהצגת דפים ותמונות. יש זמנים שהוא מעלה חלק ויש זמנים שהוא פשוט לא מעלה אתרים , או שמעלה רק טקסט מאתרים ללא תמונות באתרים מסויימים. מיותר לציין שלא מדובר במחשב (P4 2.6 512) או במהירות האינטרנט (2 מגה של 012). ואינני רוצה לעבור לדפדפן אחר כגון FIRE FOX , אלא פשוט לנטרל את הבעיה הזאת כי חוץ ממנה אני ממש מרוצה מהאקספלורר. לכן חשבתי אולי יש עידכון טוב שמעביר את הבעיה הזאת או אולי איזה PATCH. תודה ענקית לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
התקנתי את העיצוב VISTA לXP Vista Transformation Pack 5.5 והשעון בכתב לא ברור איך מסדרים שיהיה מספרים ?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי . אם אני מבטל את הזיכרון הווירטואלי , זה יתרום לביצועים??? יש לי 2 ג'יגה ראם. תודה לעונים !!!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-