Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מזה אוףף זה התחיל להופיע לי הרבה איך אני מסדר את זה ... http://www.siz.co.il/my.php?i=yfjmwhtmgeix.jpg איך אני מסדר תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
נדבר קצר ולעניין קיבלתי מחשב חדש, מותקן על ההארדיסק(שהוא חדש) וינדוס אקספי יש לי שלוש הארדיסקים מחוברים יחדיו בסאטה, על הארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם היה לי משתמש עם סיסמא העניין הוא שבהארדיסק שעכשיו הוא מאסטר אני רוצה להיכנס איתו לתיקיית משתמש שהיה האדמין בהארדיסק שהיה המאסטר במחשב הקודם העניין הוא שזה לא מביא לי להיכנס, ובמאפיינים של התיקייה רשום שהיא לוקחת 0 בייטים של מקום כשזה לא נכון(אני יודע את זה בודאות, הדסקטופ של המשתמש שהיה האדמין במחשב הקודם מלא בהמון קבצים אז כבר זה שולל את העניין שזה ריק) עכשיו הבנתי שזה בגלל שיש סיסמא, כנראה התיקייה חסומה, יש איזושהי אפשרות לפרוץ אותה? נ.ב זה דחוף לי, יש שמה קבצים חשובים במיוחד ומצטער אם זה לא הפורום בשביל זה, לא הבנתי איפ…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאלה לגבי תקיות , נניח אני מעביר תקיות מ disk on key למחשב ובדיסקטופ וזה מראה לי שגיאה שם ארוך מדי אתה לא יכול להעביר ואומנם בכונן d זה מעביר חלק , אבל יש עם זה עוד בעיה שאני משנה שם פתאום הערך של התקייה קופץ מ47 מגה ו 447 קילובייט איך זה יכול להיות משהוא מוזר במחשב ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מפעיל את XP אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: (תסתכלו בתמונה)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדי פעם הסמן שלי משתגע. פתאום באמצע העבודה הוא מתחיל לזוז לי, או שפתאום אני מוצא את הסמן בפינת המסך למרות שהוא היה באמצע. דברים כאלה קוראים לי לעיתים קרובות מישהו יודע מה זה ואיך לטפל בזה? ואין לי שום וירוס ודברים כאלה ( שתי אנטי-וירוסים ), וכן יש לי פיירוול (zone alarm ), ותוכנות ספייוור ( שתי תוכנות ). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות שפה מעברית לאמגלית (או להיפך) באמצעות alt+shift כאשר אני נמצא בחלון של IE7. מצאתי שזה באג ידוע אבל חוץ מ- workaround שהוא Alt+ פעמיים shift לא מצאתי איך פותרים את הבעיה... האם מישהו יודע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
כשאני לוחץ פעמיים זה מפעיל חלון חיפוש או משהו ולא נכנס לי... זה ממש מעצבן!!! מה עושים??? :kopfpatsch: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היה לי קובץ בתקייה מסויימת ובטעות הוספתי לאותו תקייה קובץ אחר אבל בעל אותו שם והקובץ הקודם הוחלף איך אני יכול להחזיר את הקובץ הקודם ??? בבקשה אני צריךך עזרה אני לא בטוח שזה מתאים לכאן ולמנהלים אם תרצו תשנו כותרת ליותר אקטואלית
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ הזה מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לא משנה איזה nero אני מתקין...ויש לי אחד מדיסק מקורי שתמיד עבר לי בxp המחשב דוחה אותו עוד לפני ההתקנה והוא רושם לי: או find a solution או close the program יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מסך CRT של LG דגם: FLATRONez T710SH והקצב רענון אצלי הוא 60! ובCRT 60 זה לא משהו... המסך מסוגל להגיע לקצב של 85 אבל כשאני עושה את זה יש לי הודעת שגיאה. עכשיו חיפשתי למה ההודעה ושמתי לב שהווינדוס בכלל לא זיהה את המסך שלי, הוא זיהה דגם ישן יותר שלא תומך בקצב רענון גבוה יותר. אני חייב דרייבר למסך ואני לא מוצא בשום מקום בגוגל. אפשר עזרה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתכנתי את הVISTA האנטרנט פועל נורא לאט ומוריד במהירות של 1KB בימקום 250KB וזה לא רק באתר אחד יכול להיות קשר בינהם? ואני לא התקנתי את הדיבר שאני הייתי מתקין בXP כי אנטרנט פעל בלי שהתקנתי יכול להיות שיש קשר?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והתקנתי xp. משום מה יש לי בעיה עם העברית, לדוגמא כאשר אני מנסה להתקין תוכנות (כגון icq) במהלך ההתקנה מופיע ג'יבריש במקום עברית. איך מתקנים זאת...
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
זה התחיל כששחקתי לראשונה Bioshock על המחשב שלי. חשבתי שזה בגלל הFraps, סגרתי את התוכנה וזה אכן פתר את הבעיה לזמן מה. לאחרונה המחשב שלי קורס יותר ויותר גם כשאני לא משחק במחשב שלי (פעמיים בלילה אחד) וזה קורה בעיקר שאני משחק במחשב לדוגמא ב-FarCry 2, Prototype, Left 4 Dead וBioshock. הבעיה היא שהמחשב ללא הודעה מוקדמת קורס, מופיע המסך הכחול, זה סופר למטה עד 100 ומתחיל את המערכת מחדש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Core 2 Due E8500. GTX 260. 4GB RAM. לוח אם של ASUS - P5QC. וספק כח של ENERMAX - PRO 82 יש למישהו פתרון בבקשה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אך אני מחזיר את האייקון של העוצמה לסרגל כלים בווינדוס... הוא נעלם לי... אני צריך להתקין אותו מחדש אך אני מתקין...
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס למקום מסיום באיזה אתר וזה כותב לי make sure you have popup blocker off and enabled cookies מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה??
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
זה הולך ככה אני התקנתי לא מזמן פלאש ובסיום ההתקנה אחרי ההפעלה מחדש הפלאש לא פעל פשוט לא עלה סתם לחצתי עליו פעמיים היה סימן של המחשב חושב וזהו כלום אין הודעת שגיאה כלום חשבתי שזאת בעיה בפלאש החלפתי גירסה אותה הבעיה.. ניסיתי להתקין נורטון 2005 כנל בסיום ההתקנה לוחץ פעמיים על הקיצור דרך וכלום רק חושב ולא מעלה לא שגיאה ולא את התוכנה.. וגם את הנורטון הישן שלי.. תוכנות שכבר הותכנו במחשב מזמן לפני בערך חודשיים פועלות כמו שצריך הבעיה זה עם התוכנות האחרונות שאני מתקין ואני מנסה לסרוק וירוסים הבעיה שאיאפשר.. לא הנורטון פועל ואני לא יכול להתקין שום דבר אחר בשביל לסרוק וירוסים ונראה לי שזה וירוס כי לא סרקתי לפחות 3,4 חודשים.. עוד בעיה שיש יכול להיות שזה יעזור בזמן ההתקנה של שני התוכ…
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מאפייני האקספלורר 7 שלי..הם באנגלית! כל הלשוניות וכל הדברים שם באנגלית איך משנים חזרה לעברית?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני לא כ"כ בטוח שזה קשור לפורם אבל יש לי בעיה עם העברית במחשב מה שקרה זה שפירמתטי את המחשב ושכחתי להתקין עם ההתקנה של הוינדוס את העברית אז התקנתי את זה אח"כ ואני יכול לכתוב ולראות אבל לפעמים למשל שאני מוריד תרגום של משהו או אוואי בעברית באי סי קיו אני לא יכול לראות זה מראה לי את זה בג'יבריש כזה. אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה אז אני אודה לו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בעיה היא כשאני כותב באינטרנט לדוגמא בגוגל זה מראה לי ???????ג?ג?? כשאני כותב בעיברית אבל בתוכנות כמו איסיקיו זה כותב לי עיברית רגיל ואני משתמש באקספלורר 6 כתבתי את ההודעה במסך טקסט והעתקתי אותה אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי זה יהיה נהדר תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך הייתה לי את אותה הבעיה עם וינדוס ויסטה עכשיו עברתי חזרה לXP אבל הבעיה חזרה, זה פשוט לא מאפשר להעלות את הוינדוס, עשיתי חיפוש בפורום פה ל"winload.exe" וראיתי שמישהו הצליח לפתור את זה בעזרת כלי לפתרון בעיה בהפעלה, אבל לא הבנתי בדיוק איך אני עושה את זה,ובנוסף הוא השתמש בוינדוס ויסטה ואני בXP. מישהו יודע אם יש את האפשרות גם בXP?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב windows xp pro לפני כמה ימים עשיתי format והתקנתי את ה windows עשיתי שתי שפות עברית ואנגלית אבל יש לי בעיה, שלא הייתה מקודם. אני יכול לכתוב בעברית ולקרוא אבל כשאני מפעיל תוכנה מסוימת הוא לא רושם בעברית! לדוגמא: ב icq יש לי רשימה של משתמשים בעברית אבל במקום עברית יש סימני שאלה.. בתוכנות אחרות גם יש סימני שאלה ושפות אחרות מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
צפיתי לתומי ב-youtube ופתאום ווינדוס עשה shutting down. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם נעילת מקלדת.... לפעמים המקלדת איכשהו "ננעלת" ואי אפשר ללחות על כלום המקשים לא מגיבים ואז צריך לעשות ריסט שזה יחזור למצב שבו יפעל משו ואין לי עכבר חחח באסה :[ ואז ריסט ריסט והמקלדת לא מגיבה לא יודע למה
-
- 4 תגובות
- 28k צפיות
-