עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by MasterGal,

היי ברשותי מחשב AMD 64BIT 3000 יש לי אותו כמעט חודש, בשבוע האחרון קרה לי ש ה CPU USAGE בWINDOWS TASK MANGER הגיע לי ל 100% ופשוט נתקע ורק RESET עזר השאלה שלי מה גורם הבעיה והאם יש תוכנה שמונעת תקלה כזו בעתיד. מקווה שרשמתי את זה בפורום המתאים. גל

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by tidan,

שלום! יש לי בעיה באמצע ההתקנה של הווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו מה הבעיה אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס מחדש ופתאום הוא עושה ריסטרט תעזרו לי ???

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  3. שלום. יש לי Windows XP Professional באנגלית, וגם Windows 98 על אותו כונן. כשאני מפעיל את המחשב יש לי תפריט בו אני בוחר את מערכת ההפעלה אותה ברצוני להריץ. היום הבאתי הביתה דיסק-קשיח של חבר, וניסיתי להתקין לו Windows XP Professional בעברית. ההתקנה עברה בהצלחה, אבל גם אחרי שניתקתי את הדיסק-הקשיח שלו עדין נשארה לי אפשרות בתפריט להריץ את ה XP בעברית, למרות שכשאני בוחר אפשרות זו אני מקבל הודעת שגיאה שהכונן-הקשיח עליו המערכת מותקנת אינו זמין. זהו הרקע. השאלה שלי היא כזאת: איך אני מוריד מהתפריט את האפשרות להרית את ה XP העברי? ועוד שאלה: איך אני יכול בכלל למחוק את Windows 98? כמו שהבנתם, אני רוצה רק את Windows XP Preofessional באנגלית... אשמח לקבל עצה. תודה מראש, Nitro.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, מצאתי שרשורים באתר עם בעיות בקשר לאייקונים אבל לא כזו כמו שלי: כאשר אני פותח תיקיה כלשהי אני שם לב שה-desktop "קופץ" - ז"א כאילו הדברים נעלמים ל1/1000 השניה וחוזרים- זה כל כך מהר שזה פשוט נראה כמו הבהוב מהיר, וכשאני נכנס לתת תיקיה, או כשאני פותח קובץ כלשהוא (בדר"כ של אופיס, אבל לא בהכרח) אז כל האייקונים של הקיצורי דרך שעל desktop הופכים לאייקון default של xp והמחשב מתנהג כאילו חישמלתי אותו, כולו בשוק, ותוך כמה שניות חוזרים האייקונים המקוריים של קיצורי הדרך- מה זו התופעה המרגיזה הזו? מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  5. Started by Wizard Of Oz,

אני משתמש ב-XP וכשמכניסים דיסק לתוך המחשב הוא מציג תיבה של AUTOPLAY אפילו אם אין בדיסק קובץ של אוטופליי ובטעות לחצתי על ה-וי שמבטל הופעה שלו....איך אני מחזיר אותו?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  6. שלום! האם יש דרך לבצע תיזמון עתידי של MUTE (השתקה של הרמקולים), נניח לשישים דקות, על ידי שורת פקודה בחלונות? או אולי על ידי תוכנה יעודית שמבצעת את הפעולה הזו?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by yoshaz,

מי שיודע איך מעבירים קבצים דרך דוס על מחשב שמותקנים עליו גם אקספי וגם ווינדוס 98

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by bbking,

שלום יש לי ווינדוס 8 חוקי רוצה לדעת אם בעדכונים של ווינדוס יש אפשרות לשדרג לווינדוס 8.1 או עדיף להמתין כבר ל10 וזהו? כי אני רוצה שופיע לי ההתחל כמו ב7

9. Started by Roeebaeloha,

שלום בימים האחרונים כל הזמן צוכנה מסוימת משתמשת בכ-30 עד 60 אחוז מהמעבד שלי... מישהו יוכל להגיד לי האם התוכנה הזו חשובה? האם אפשר להוריד אותה ואם כן אז איך? מצורפת תמונה של התוכנה. תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by 3583,

:s05: הי, כשאני מדליקה את המחשב אז לפעמים יש הודעה שאין מספיק זכרון לטעון את ווינדוס והמחשב מיד נכבה לפעמים הוא נכבה בלי להודיע כלום ולפעמים הוא פשוט נתקע כשהוא מראה את הסמל של ווינדוס. כשאני מנסה לאתחל ע"י האופציה step by step confirmation המחשב נתקע ב: load all windows drivers יש לי ווינדוס 98. תודה!!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

חבר שלי דוחק בי לשאול אתכם לעזרה, אני אישית ממליץ לו לשים ויסטה64 שכן אני עובד איתה כבר 4-5 חודשים בלי בעיה אחת אפילו (תפו תפו תפו) !!! " ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אני אנסח לך תהודעה- יש לי (או לחבר שלי אם אתה מתבייש) מחשב חדש, e6300,זכרון 2g . המצב הוא כזה- לא איכפת לי ממראה, לא איכפת לי מאבטחה, איכפת לי רק מתוצאות כמה שיותר חלקות(שזה אומר בלי באגים, בלי יותר מדיי הסתבכויות, בלי driver signing ,בלי התחכמויות,שהכל יעבוד פשוט ישר אחרי הלחיצה,גם אם מלא דברים פתוחים(דבר שאני אמור להיות יכול להרשות לעצמי עם המחשב הזה) מה עדיף, xp או ויסטה? ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אה וגם שכחתי לציין שזה 64 ביט ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ ולשאול אם אני אפסיד אם במקום vista 64 יה…

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  12. Started by מוחמד היהודי,

איך אני פותר את הבעייה הזאת כל פעם הXPU קופץ למאה אחוז ותוקע לי את המחשב אני נטלץ לסגור את התהליך של האקספלוור ועוד תהליך אחד שלל התצוגה ואז זה חוזר לאחוזים רגילים אבל לאחר שעה שעתיים זה שוב קופץ וירוסים/רוגלות סרקתי ,אין כלום [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ofekd23,

שלום אני התחלתי ללמוד מחשבים ונתנו לי שאלה שאני לא יודע לענות על השאלה . מי שיוכל לעזור לי תודה רבה . איך אני יכול את הwin להתקין על דיסק און קי איזה קובץ אני צריך להעתיק מהדיסק של win בכדי שהיה לי מקום בדיסק און קי כי הגודל של הwin יותר גדול מנפח הדיסק און קי שלי ואיך אני יוכל לעשות שזה יפתח מהדיסק און קי מה אני צריך לשנות בbios בכדי שהדיסק און קי יעלה ראשון ולא ה hdd תודה לכל מי שעוזר ושליחה אם יש שיגאות כתיב

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  14. אני משתמש בהארדיסק שמחיצה אחת שלו פגומה עם סקטורים הרוסים... כל פעם שאני מפעיל מחדש המחשב מנסה לעשות לו Scan disk שלוקח שעות וימים ואף פעם לא נגמר.. אז אני פשוט מדלג עליו... אבל נמאס לי שהוא מנסה כל פעם...! אז איך אני יכול לבטל את זה ? או לבטל את המחיצה כולה מבלי שהיהיו לי בעיות עם הראשונה ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. את המערכת? חוצמזה שגם אני זוכר שכישיש ENABLED , אם מעדכנים בעידכון רגיל אז יש פאק והווינדוס לא עולה אני זוכר שזה קרה לי. [יש אולי קובץ כמו סרביס פק , או איזה קובץ מאוחד עם כל העידכונים?]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by amr_2000,

NVRaid x86 64bit Drivers http://home.comcast.net/~shrmytoon/NVRaidx64F6.zip

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by snoopi,

שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להתקין עליו windows 7 / xp? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  18. Started by slip,

אח שלי קנה מיקרופון של TEAC (החברה שאני הכי שונא בעולם) והמיקרופון לא מתפקד,בהתחלה נכנסתי לVOLUME CONTROL(הרמקול הקטן בצד של המסך) והגברתי שם אבל אין תגובה מהמיקרופון , מישהו יודע אם צריך דריוורים מיוחדים או איפשהו לשחק בוינדוס על מנת שהוא יעבוד במידה שהוא תקין,תודה

19. Started by nehmia,

באמצע משחקים או סתם באי סי הוא פשוט נכבה...

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by asaf_a,

רציתי לשאול מה ההבדל בין 32 ביט ל-64? ומה מהם מתאים למחשב שלי יותר (מבחינת ביצועי משחקים וגראפיקה)..... מעבד: CORE 2 DUO E6300

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by leok0,

שלום אני צריך MUI לווינדוס מדיה סנטר בעברית או הקישורים לWXPMCE זה בישביל לקוח שהיתקנתי לו ויסטה והוא לא מרוצה ואמרתי לו שאפשר את זה הוא חייב MCE כי יש לו MC מפרט: e4400 2GB ram 945gc msi htpc media lab thermaltake dh101 pvr 150 happauge 160gb hitachi 500gb seagate harman/kardon lcd toshiba regza 37 5.1 450 ezcool חוץ מי זה הרמקולים מחוברים דרך כבל אחד לרסיבר ולא שומעים ב2 רמקים השמליים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, מידי פעם סתם פתאום מופיע מסך כחול שכותב שווינדוס מבצע ריסט כדי למנוע פגיעה במחשב וכותב גם win32k.sys . וזה קורה באופן שלא ברור לי מה גורם לזה כי זה לא קורה לאחר שימוש בתוכנה או משהו מסוים (והמחשב נקי מוירוסים וקבצים מזיקים). לאחר הריסט מופיע חלון "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" ואומר שנוצר קובץ dmp שמתאר את הבעיה (ואין לי מושג בזה) . יש לי vista 64bit sp1. אשמח לעזרה,תודה.

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by mskso86,

האם המערכת תומכת WIFI נגיד עם דונגל אני רוצה לקנות לרכב מערכת ורובם באים עם ווינדוס CE 6.0 וראיתי רק דונגל אחד שרשום תומך CE והוא עולה יקר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי הבעיה כבר מספר ימים כשאני נכנס לחשבון בבנק הפועלים. ישנה הודעת אבטחה שכל פעם שאני נכנס לדף אחר היא מופיע שוב ושוב. איך אפשר לבטל אותה לתמיד? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  25. Started by erjerjerj,

אני מחובר כ power user וכאשר אני נכנס לתפריט add\remove programs ע"י run as ושימוש בסיסמת ה administrator אני מקבל הרשאות חלקיות לדעתי, משום שחלק מהתוכנות שלא מאפשרות remove כ power user מאפשרות במצב זה remove, ולעומתם חלק מהתוכנות שדורשות הרשאות admin להסרתם לא מגיבות ללחיצה על כפתור ה remove מדובר ב win2k pro sp4 מישהו מכיר את הבעיה? ממה היא נובעת? איך אפשר להתגבר עליה? (אולי בגישה של run as דרך cmd? איך מגיעים לפקודה שמבצע כפתור ה remove בחלון add/remove programs?) תודה מראש, ערן

• 3 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.