עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נכנסתי למנהל ההתקנים ויש לי התקן שרשום עליו לא מוכר והוא גם לא מותקן אז איך אני ידע איך להתקין אותו? הכנסתי את כל הדיסקים של הדרייברים ועשיתי חיפוש והוא רשם שהוא לא מצא ... עם מישהו יודע איך להתקין אותו אז שיגיד ..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ז"א את כל הUI, שיהיה משמאל לימין, ושיהיה באנגלית. אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yoyo07,

שלום לכולם אני די חדש פה בפורום יש לי בעיה חמורה שנתקלתי בה פעם ראשונה התקנתי וינדוס 2000 התחלתי להתקין עליו תכנות ואז הוא כול פעם מדיעה לי הודעת שגיאה זה קובץ EXE במיקרוספט כתוב שצריך את העידקון q250320 איך לשב אני לא מוצא את העידקון הזה הספק אינטרנט אמר לי שזה האקספלורר איך גם אם אני מתקין את הוינדוס מחדש זה לא עוזר ההודע חוזרת על עצמה התקנתי אותי מלא פעמים וזה לא עוזר אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בתודה מראש דודו :-\

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. Started by DS,

כשאני מפעיל את הדוס הוא כותב לי: The Command Prompt Has Been Disabled By The Administrator איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  5. שלום.. נכנסו לי למחשב כמה דברים שאני לא רוצה ואני גם לא יודע איך הם הגיעו.. : אני מנסה למחוק דרך הוספה/הסרה של תוכניות אבל זה לא מצליח.. או שזה מעלה לי איזה חלון.. או שזה מעלה לי אתר.. בבקשה תעזרו.. אני מוסיף גם תמונות כדי שתבינו: אני לוחץ על הסר עולה החלון הזה: אני לוחץ הבא.. והוא משתנה לחלון הזה: חושב קצת.. ואז מעלה כזה חלון: ואני לוחץ NO, זה אומר שאם אני ימחק אולי לא יעבדו טוב התוכנות ברשימה..[כל התוכנות שיש לי במחשב ברשימה! ] בבקשה בבקשה תעזרו אני לא יודע איך זה הגיע אלי בכלל.. מקווה שאין בעיה בתמונות

6. עשיתי שדרוג ולא פירמוט ואמרו לי שלא טוב לעשות ככה , אני נורא רוצה לחזור לXP כי הוויסטה עושה בעיות , מישהו יכול להדריך אותי ?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  7. הגדרתי RAID בביוס ואח"כ יצרתי את הRAID בממשק של הלוח ואח"כ התחלתי בהתקנת מערכת ההפעלה {XP} בהתחלה לחצתי F6 {כששואל אם יש RAID} ואח"כ כשצריך להתקין את הדרייבר לRAID כשמבקש להכניס את הדיסקט {של הדרייבר} הפלופי לא קורא את הדיסקט ולא ממשיך בהתקנה... וחוזר לקטע שמבקש להכניס את הדיסקט ניסיתי להחליף 3 פלופים ולא עזר.. ניסיתי גם ב-2 דיסקטים {שאותם קיבלנו עם הלוחות אם-שלי ושל חבר-שקנינו אותה מערכת} ונסינו עם דיסקט שהעתקנו אליו את הקבצים מהדיסקט המקורי מה יש עוד לעשות..?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  8. איך אניגורם למשחקים לעבוד בתוך חלון יש לי WINDOWS XP PRO תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by kobi-50,

כל פעם שאני רק נוגע סתם אפילו רק כדי לשנות את השם של הקובץ אז מופיע לי ההודעה "מניעת ביצוע נתונים" והוא רושם לי כדי לסיע בהגנה על המחשב windows סוגר תוכנית זו ואחרי שאני לוחץ סגור הודעה הוא סוגר לי את כל התוכניות שפועלות לי באותו רגע יש אולי פתרון.?! כי זה משגע אותי... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by BlscksBer,

<blockquote>שלום רב, כשאני פותח את המחשב אין לי התחל אין לי כלום במחשב חוץ מרקע. אני ניכנס למנהל משימות דרך CTRL+ALT+DEL ואז אני מוחק את ה- Explorer.exe ומכניס אותו כתהליך חדש ואז זה עובד לי מה אני עושה חברים? </blockquote>

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  11. המחשב שלי לא מצליח להחזיק WINDOWS 98 ואני צריך כל הזמן לפרמט את אחד ההרדיסקים שלי ולהתקין שם מחדש WINDOWS 98 . אני משתמש בWINDOWS 98 מאחר והמשחקים עובדים בו יותר חלק ואין בעית איטיות בDIRECT X כמו שיש לי באקס פי [sTART:RUN:DXDIAG תעשו את ההשוואה ותראו. הבעיה שהמערכת תמיד קורסת לי והסאונד משתבש ודברים נמחקים פתאום למרות שאין ווירוסים או SPYWARE ויש בעיה לעבוד עם 1 ג'יגה זיכרון ב98 אני נואש ולא יודע מה לעשות אודה למישהו מומחה שמבין בנושא ויוכל להציע לי מה לעשות על מנת שאוכל עדיין להמשיך להשתמש ב98 .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by baraksar,

שאני ניכנס לעידכון כדי לעדכן תווינדוס מופעיה לי הודעת שגיעה עם מספר שגיאה 0x800A01AE בבקשה עזרה מה לעשות?? כדי לתקן את זה אני לא מצליח להוריד עדכונים יש לי ווינדוס אקס פי באנגלית הגרסא של העידכון היא 5 מה לעשות??

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  13. תראו היתה לי איזה תוכנה שסידרה את העיצוב של הווינדוס ליותר ביצועים והיא שינתה לסקין הקלאסי...ואני מנסה להכנס להגדרות לAPPEREANCE וזה נמחק משם יש רק WINDOWS CLASSIC STYLE איך אני מחזיר את זה? מאוד אודה לעוזר!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by Mega_D,

התקנתי WINXP HOME ADDITION ויש לי בעיה שהוא אומר לי שאני צריך להפעיל את הווינדוס תוך 30 יום (ACTIVATE WINDOWS) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להפטר מהדבר הזה, כי הוא מתחיל לספור לי ימים אחורה ועכשיו נשארו לי עוד 12 ימים.

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  15. לפעממים מופיע לי הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=ymjztmmvnneh.jpg ואז האינטרנט מתנתק ואי אפשר להתחבר חייב לעשות ריסט

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by $שלומי$,

יש לי בעיה האם פירמות מחשב של XP ב 98 יש לי מספיק זיכרון מה הבעיה .................... (לא לידוג יש לי בבית XP יש לי שתי מחשבים)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Pentium D,

כשאני מדליק את המחשב זה מציג לי מסך שבו אני יכול לבחור לאיזה משתמש להיכנס, מכירים את זה? עכשיו הבעיה היא שכשאני משאיר את המחשב שלי דלוק הרבה זמן ואני לא נוגע בו זה חוזר לעמוד הזה ואז האינטרנט מיתנתק. ועכשיו אני לא יודע איך לבטל את זה. הנה התמונה:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד:AMD ATHLON XP 1800+ (1533MHZ) כרטיס מסך:NVIDIA Geforce MX400 64MB זכרון:256DDR כונן קשיח:WD 40MB לוח אם:GIGABYTE+sound כאשר קיבלתי את המחשב התקנתי Windows XP Professional ואחרי ההתקנה של הכל (דרייברים,קול,מודם,לוח-אם) ל-Windows לוקח יותר מדקה לעלות??? אני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת,יש לי מחשב חזק שאמור לעלות נתונים בצורה מהירה ולוקח לי ממש הרבה זמן! מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לסדר אותה????

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Atlon-Xp,

6 SVCHOST.EXE כולם רשומים באותיות קטונות ולא לפי הסדר! רציתי לדעת עם זה נורמלי או שיש את הוירוס של זה שתמיד האנטי וירוס מוצא... עם היה לכם את זה בפעמים הקודמות... עם מישהו יודע מזה או שבכלל זה בסדר ושאני לא צריך להכנס ללחץ אז בבקשה תעזרו תודה,

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי שאני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי המחשב ניתקע ומראה שגיעה אמרו לי לצרוב את הסרטים ואז למחוק מהמחשב את הסרטים ואז להעתיק את זה שוב למחשב מהדיסקים וזה יעבוד אבל אני לא יכול ליצרוב כי ברגע שבתוכנה של הצריבה אני ניכנס לתיקיה כדי ליצרוב אז המחשב שוב ניתקע מה אני יכול לעשות זה ממש מעצבן ???!!! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by אוהד הפועל בדם,

כשאני פותח יותר מחלון אחד באקספלורר הוא עושה לי send error או dont send ואז הוא סוגר אותו איך מונעים את זה? תודה לעוזרים

22. Started by Access Denied,

יש לי בעיה כבר די הרבה זמן באקספלורר, וזה מתחיל לעלות כבר על העצבים.. למה כשאני לוחץ על קישור ג'אווה סקריפט כל שהוא לפעמים, האקספלורר קופא כאילו ולא מצליח להפעיל את הקישור... בזמנו לא יכולתי גם לראות את המפרטים הפרטיים של האנשים פה בפורום כי הקישור... לא מצליח לעבוד לי!! בבקשה תעזו לי!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  23. הנה תמונה אתם רואים מזה רושם לי שם ברביבוע. אני מנסה ללחוץ על ההודעה שם וזה לא נכנס

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. אני לא יכול לעשות פרצופים בפורומים או להדגיש מילים ואני גם לא יכול להיכנס לדואר לא בדקתי את זה בדברים אחרים...... מה אני צריך לעשות בבקשה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Leo101,

ככה יש לי אי מייל בmsn עכשיו אי מייל hotmail.com לא co.il ויש לי בעיות רצניות של שפה אני לא יודע מה זה ואני גם לא מצליח להיכנס לכלום עכשיו ניכנסתי לקידוד כמובן שיניתי לכל הסוגים כלום לא עובד וזה ממש מעצבן הנה תמונה....

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.