עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני בטוח שכולכם מכירים את הקטע המעצבן הזה שנתקע לכם צבע שתמיד נמצא ברקע של הכיתוב על האייקונים בשלוחן העבודה. איך אני עושה את זה שקוף? כרגע זה לבן אצלי, אני יודע שאחרי פרמוט זה תמיד שקוף... לא מצאתי כלום בחיפוש. תודה מראש לעונים, אדם

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by idan79,

האם וויסטה מגיע עם אופיס מובנה?אם כן אז מה מכיל האופיס? האם יכולה להיות בעיה בהתקנת גירסת אופיס ישנה על וויסטה? תודה

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by Ido.G,

שלום, מישהי שעברה לת"א ביקשה ממני לסדר לה את החיבור לאינטרנט (בכבלים)- שלא עובד. אחרי בדיקה של כל ההגדרות ו 2 שיחות עם התמיכה הטכנית של 015 המסקנה היא שהבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. מכיוון שלמצוא את הבעיה זה פחות או יותר בלתי אפשרי ובנוסף אין לי תקליטור זמין של 98SE- אני כנראה אפרמט לה את המחשב ואתקין מערכת הפעלה אחרת. האפשרויות- ME, 2000 ו XP. כמובן ש XP הטובה ביותר, 2000 גם לא רעה ו ME לא משהו. מצד שני לפי מה שאני יודע ME דורשת הכי פחות משאבים. XP הכי הרבה. כלומר ההתיעצות שלי היא- איזה מערכת מהן אפשר בכלל לדעתכם להתקין על מחשב עם 128מגה זיכרון. (האם לדוגמה XP בלי כל האפשרויות המתקדמות, תתפוס זיכרון בערך כמו ME?) תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. התקנתי למישהו XP ומסתבר שמדיה פלייר לא הותקן בכלל זה יותקן בעידכונים? אפשר להביא אותו בנפרד? ניסיתי להוסיף אותו דרך הקונטרוך פאנל אבל הוא לא מופיע

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  5. המחשב שלי אצלי 3 שנים, ניתן לראות את המפרט בצד מחשב די חזק קיצר אחרי 3 שנים ובצדק, כנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו מרוב שהוא היה איטי ועמוס אז פירמטתי אותו, לא השארתי כלום כלום.. סיימתי פרמוט התקנתי windows 7 ENTERPRISE מעודכן לחודש הזה. לפני כן היה windows 7 ULTIMATE שניהם עובדים על מערכת הפעלת המשוייכת ל 32BIT (X86) המחשב פשוט איתי, ואין בו כלום, פשוט כלום רק להכנס לאינטרנט לוקח לו 10 דקות אין לי מושג מה הבעיה מה יכול להיות מקור הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. לחבר שלי יש נוטבוק eeepc של asus עם windows 7 starter. אחרי העדכון האחרון של windows update כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק(לא מתחבר לחשבון או משהו, רק נכנס לאתר עצמו) המחשב "קופא" אחרי פחות משניה והפתרון היחידי הוא לעשות hard reset. ניסיתי גם עם כרום וגם עם פיירפוקס ואותו הדבר קורה(בפיירפוקס אפילו יותר מהר, מספיק שלוחצים אנטר בשורת כתובת, האתר אפילו לא נטען). בדקתי עוד מספר אתרים שחשבתי שאולי יגרמו לאותה הבעיה(youtube לדוגמה) אבל זה קורה רק עם פייסבוק. עוד מישהו נתקל בבעיה? חיפשתי בגוגל כבר(facebook crashes windows 7) ולא מצאתי משהו רלוונטי. עריכה: אם כבר פתחתי כבר דיון, מה הקטע של asus שהם מביאים מחשב כל כך חלש עם מערכת הפעלה שדורשת יחסית הרבה כמו windows 7? לפי מה שאני יודע …

7. Started by Posford,

הוא מחובר למחשב לחיבור הנכון, הוא לא על השתק בווינדוס וגם לא בכרטיס קול. ובכל זאת לא שומעים כלום כשמדברים. בבקרת עוצמה של הווינדוס אי אפשר להגביר\להנמיך אותו או ללחץ עליו הוא כזה צבע דהוי כאילו לא ניתן לגעת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by chenc,

לאחרונה אני נתקל בבעיות איטיות ברשת ובכלל ניהול כללי של המחשב (על ידי מערכת ההפעלה) שגוי. העניין הוא שניסיתי לאתר את בעיית האיטיות בגלישה דרך ספק התשתית (כבלים) ודרך ספקית האינטרנט - ורק באחרונה התגלתה הבעיה של האיטיות, שלא נפתרה - כי הבעיה היא אצלי. הרצתי סריקת וירוסים מעודכנת וכו' וגם סריקת SpyBot וניקיתי וכו' והרצתי שוב - והמחשב נקי (מלבד העובדה שהוא גם הותקן רק לאחרונה מחדש בWin2k Sp4). ללא הFireWall עדיין הגלישה שלי איטית יחסית, וגם איתו הגלישה איטית... הeMule שלי משום-מה "מתחרפן" - לא רק שהוא שואב לי את כל הרשת (ואני מקצה לו 60% ואפילו פחות מרוחב פס הUpload האפשרי שלי - ופעם זה היה סבבה) אלא הוא גם לא מוריד בקצבים נורמליים (פעם היה מוריד ב20 ואפילו 30+, היום אפילו א…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. אם לא שהמנהלים יעבירו בבקשה. בשבוע האחרון אני חווה מספר תופעות מוזרות. למשל: 1. לא רואה את עמוד הבית של YNET בעברית. את שאר העמודים כן, בעמוד הבית בעברית אני לא רואה כלום (גם FF וגם IE). את עמוד הבית באנגלית אני כן רואה. 2. נסיון לגשת לסריקות וירוסים אונליין לא מצליח. חלק מהאתרים מבקשים סיסמאות (WTF) וחלק פשוט מחזירים שגיאות כאילו הם לא קיימים. 3. כל נסיון לפתוח notepad נגמר בקריסה והפעלת VS debugger. מזל שיש NPP. 4. לא מצליח להפעיל את איחוי הדיסק - disk defragmenter could not start 5. שלל תופעות מוזרות אחרות. מה עשיתי עד עכשיו: 1. העליתי את המחשב עם bartPE CD. לא מצאתי וירוסים. מחקתי את כל ספריות וקבצי הTEMP השו…

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by Z1Z1Z1,

אני מנסה לעשות דיסק גיבוי מערכת (אני צריך רק את הווינדוס ואת התוכנות המיוחדות של וואיו ) אבל הגיבוי של סוני מבקש ממני 6 דיסקים לגיבוי יש אפשרות להשיג אימג' כלשהו מאיפה שהוא בצורה פשוטה ( הווינדוס הוא home primium ). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by itayze,

יש לי בעיה כל כמה שעות או לפעמים גם דקות ה windows xp עושה restart בין אם אני גולש או שאני :AR15:משחק או :asthanos:שומע מוזיקה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by matrix66,

יש ב windows task manager משהו שנקרא KERNEL MEMORY מה זה? 2. איך אני יכול לדעת כמה זיכרון ראם המחשב שלי צורך מתוך מה שיש לי?

13. היי, ב-xp כשאני מריץ שירים ב-mp3 אני שומע את המוזיקה מכל ארבעת הרמקולים, בויסטה מכוון ש-mp3 זה סטריאו אז היא מוציאה את הסאונד רק מהזוג הקדמי. איך אני יכול לגרום לויסטה להשמיע כמו ב-xp ? כרטיס קול מובנה בלוח של רילטק (ac97) ו4 רמקולים שמחוברים ב2 יציאות לכרטיס קול (ירוק+שחור). תודה רבה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Arile,

אולי מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך אני פותר אותה... פה אתם רואים מה הבעיה באמת תודה למי שעוזר ;D

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by Haflo,

לאחרונה אני מקבל מסך כחול פעמיים רבות מדיי...... ההודעה שמתקבלץ היא: IRQL_Less_Or_Euqal היא קורת לי לאחר המון שעות עבודה (המחשב דולק 24x7) בדרך כלל שאני שומע Mp3 ב Winamp למישהו יש מושג מהי?

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד:AMD ATHLON XP 1800+ (1533MHZ) כרטיס מסך:NVIDIA Geforce MX400 64MB זכרון:256DDR כונן קשיח:WD 40MB לוח אם:GIGABYTE+sound כאשר קיבלתי את המחשב התקנתי Windows XP Professional ואחרי ההתקנה של הכל (דרייברים,קול,מודם,לוח-אם) ל-Windows לוקח יותר מדקה לעלות??? אני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת,יש לי מחשב חזק שאמור לעלות נתונים בצורה מהירה ולוקח לי ממש הרבה זמן! מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לסדר אותה????

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Shoshan01,

שתי שורות התחל בשני מסכים הכיצד?

18. למה אם אני מתקין במלואו את Visual Studio 2010 אז התוכנה ברוב חוכמתה מבטלת את הכניסה האוטומטית של המשתמש שלי, ובמקום זה אני צריך כל פעם בהדלקת המחשב לחכות כ20 שניות, ואז ללחוץ על המשתמש כדי שימשיך להיכנס למערכת ההפעלה. למה. מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון מאחורי זה? ואיך לעזאזל אני מבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by Zeev86,

אהלן. לכל התקנה של Windows יש את קובץ הbootmanager שלו. אני רוצה לשים מספר התקנות בדיסק USB. העניין הוא שאני לא רוצה ליצור סלט, ולשים כל התקנה בתיקיה משלו. הבעיה נוצרת שקובץ הbootmanager לא מוצא את ההתקנה אם אני לא שם את ההתקנה בROOT של הכונן. בדיסק של HIRENS למשל ראיתי שהוא דחף את הקבצים האלה בתיקיה בשם BOOT אז אני מאמין שניתן לערוך את הקבצים האלה. השאלה איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rafi-s-,

יש לי מחשב AMD 3200+ לוח ABIT KN8 ULTRA זכרון TWINSON 2X 512 כרטיס מסך X550 עכשיו אחרי שהתקנתי את הווינדוס הכל עובד חלק ואז שהתקנתי את הדריברים ואת כל העדכונים של windows update המחשב לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות אני לא מבין מה הבעיה לוקח למחשב הרבה זמן בחלק שרשום windowws xp home או pro שמה הוא עושה משהו כמו 30 לופים עם שהוינדוס עולה תודה לכל מי שיעזור

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני לומד באניברסיטה הפתוחה , ויש לי הרצאות וידאו סטרים מקוונות (כמו יוטיוב) . ומשום מה עם וינדוס xp אני רואה את הוידאו ללא קושי . ובמחשב שלי עם ויסטה אני מקבל שגיאה שאין לי קודק . התקנתי מלא קודקים חינמים ועדיין יש אותה הבעיה . איך אני משנמך למדיה פלייר 9 ? או הצעות לקודקים יתקבלו בברכה .

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by __MIKO__,

הצלחתי להשיג תמונה של הבעיה לפחות חלקה. קודם מופיע לי ההודעה הזו שבתמונה ומייד אחרי כן מגיע לי הודעה שמשום מה print screen לא תופס אותה : משהו בסגנון "כונן windows ...צריך להפעיל מחדש את Dcom service process " ויש טיימר של 60 שניות עד לריסטרט. help plz. אגב, אני לא בטוח שזה קשור לאינטרנט. איך אני מסדר? הם לוג מmini יכול לעזור? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by BoyToy,

בטח אתם מכירים.. אבל בתור טסטר אני אתן לכם כמה גודיססס אז ככה.. יש להכנס לאתר: http://ideas.live.com/ לאחר הכניסה יהיה לכם בצד ימין של המסך למעלה.. Beta users sign in here בכניסה יש להכניס.. כתובת מייל של הוטמייל או MSM בסיומת COM!!!!! מכייון שהשירות פתוח כרגע רק לכתובות האלו. בתור טסטר של Windows Mail Beta ו- Messenger 8 beta כרגע אין לי הזמנות.. ברגע שיהיו לי אני אעדכן ומי שירצה אני אשלח לו.. כל הדפי הרשמה לאתר IDEAS מלבד MESSENGER שלא זמין בשלב זה. Sign up for product updates* http://www2.imagine-msn.com/minisites/wind...us&product=LIVE http://www1.imagine-msn.com/minisites/mail...px?locale=en-us http://www1.imagine-msn.com/minisites/wind...u…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Venom_IL,

יום אחד הפעלתי את המחשב, ופתאום פשוט לא יכולתי לגרור... לדוגמא אני נכנס למחשב שלי, לכונן C, משאיר את העכבר לחוץ על איזו ספריה/קובץ (עם הכפתור הימני או השמאלי זה לא משנה) ומזיז את העכבר, ולא זז איתו מין העתק של התיקיה/קובץ שמרמז על כך שאני גורר... וזה באמת לא גורר. אני יכול לחיות עם זה, ואני גם ככה עוד מעט משדרג ומפרמט, אבל בינתיים אם משהו יוכל לעזור אודה לו... :smoke:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום יש לי מחשב נייד של DELL אינספריון 1525 עכשיו אני רוצה לפרמט אותו לXP ושאני מכניס תדיסק של הXP או כל דיסק של XP הוא מציג לי את זה חיפשתי ביאנרטנט דברים הקשורים לזה ההבנתי שצריך לחפש בביוס לשנות את זה מIDE ל SATA ולהפך הבעיה שבביוס זה לא נימצא אני לא יודע מה עלשות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.