Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום באתר https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 מציעים תוכנות לעובדי מערכת החינוך במחירים נוחים על פי הסדר מיוחד עם משרד החינוך. האם מישהו מכיר את ההסדר ואת התוכנות המוצעות? מה המשמעות של תוכנה משודרגת = UPGRADE? האם יש תמיכה של מיקרוסופט? מה משמעות ההצהרה שבתחתית טופס ההזמנה ? בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , לפני כשבועיים חבר שלי קנה מחשב חדש (מצטער , לא זוכר את המפרט). הוא טוען כי Windows XP SP1 בלתי ניתן להתקנה על המחשב שלו. הוא יכול להתקין רק Windows XP SP2 או Vista. אני בקרוב מתכוון לרכוש מחשב חדש , ואני רוצה רק Windows XP SP1 בלבד. זה קשור במפרטים מסויימים , או שכל המחשבים החדשים כיום כבר לא תומכים Windows XP SP1 ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני בטוח שזה קשור ל WMP אבל לא מצאתי שם אפשרות להוריד את זה. אני על WIN2K PRO SP4. what should i do to kick that annoying bar !?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום לפני כשבועיים עדכנתי את מערכת ההפעלה WIN 10 ואיני אם זה קשור לבעיה שהתגלתה לי לאחר מכן. הבעיה היא שאפליקציות אינן עובדות ואפילו אין תגובה כשאני לוחץ על החנות. כשאני לוחץ על ההתחל אז אייקונים כמו Calendar ו Weather וכו' אינם פעילים ונראים חשוכים. אפילו המחשבון נעלם מהמחשב ואיני יודע מה עוד אגלה בהמשך. האם יש פיתרון לזה? מה אפשר לעשות מלבד לפרמט את המחשב?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
את ההתקנה של הרחבת שפה בויסטה תעבוד רק על גירסת ULTIMATE ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מקור - http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15340&catid=3 סוף סוף!, אבל לחכות שנה שלמה?... זה די מבאס! :-[
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היה לי בעיה במחשב וחבר שלי אמר לי תיכנס לאיזה אתר ותרשום לי את האיפי שלך אז רשעמתי אז נתנתי לו אני רואה שהעכבר זאז הוא אמר על תידעג אני יסדר לך בלי שאני היה אצליך בבית ואז הוא סידר לי מי שהוא יכול להגיד לי איך הוא עשה דריך מה איזה תוכנה הוא איך עוסים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי התמונה הזאת.. איך אני יודע בכמה זיכרון אני משתמש כרגע?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני מעונין להתקין על מחשב WINDOWS 7 ולעשות שני משתמשים האחד מנהל והשני שיהיה לו גישה להכל פרט לשינויים בלוח הבקרה וכן שלא יוכל לשנות דברים בדפדפן (IE) מה עלי לעשות בשביל זה?איך עושים כזה משתמש? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות HPC של NEC, והבנתי שאין בו כרגע עברית, האם ניתן להתקין תמיכה בכתיבה בעברית?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעתיק קובץ ISO למשל מה שנתקלתי כרגע, אני מקבל את השגיאה הבאה: http://www.upit.ws/uploads/a373f11f5add2.jpg מה לעשות? ואני מקווה שזה מתאים לפורום. תודה מראש, GigaDude.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
זה מחשב חדש של ידידה. הוא עבד בסדר גמור עד לפני חודש. אתמול היא הראתה לי שבכל פעם שהיא פותחת את האקספלורר המחשב מאתחל. החלפתי את האקספלורר לפייר פוקס וזה לא קורס איתו. גם האאוטלוק והאימיול גרמו לאתחול ברגע שהופעלו. החלפתי לטאנדרבירד ולאימיול המקורי וזה לא עוזר. הרצתי ספייבוט וסריקת וירוסים. הספייבוט מצא משהו והסיר אותו, אבל זה לא פתר את הבעיה. נסיסיתי להסיר את האקספלורר 7 אבל הוא קרס באמצע. ניסיתי לעשות הכל ב SAFE MODE אבל זה עדיין קורס. אין לי מושג מה הבעיה... היא אמרה שהדבר היחיד שהשתנה זה ספק האינטרנט...אני לא חושב שזה יכול לגרום לכזה בלאגן... יש למישהו רעיון לפיתרון? לפני שאני פונה לפתרון הסופי.... תודה, אוהד
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה קורה ?? עשיתי " נהיגת מבחן " על וינדוס 8 לפני שאני מתקין אותו , בכללי נראה טוב יש הרבה דברים חדשים , אבל !!!! איך לעזאזל אני סוגר את התוכנות ?? למשל כשאני בתוכנה של המפות או באינטרנט אקספלורר אין את ה X המוכר שסוגר את התוכנה . אם חוזרים לשולן העבודה דרך מקש הוינדוס במקדלת הוא פשוט ממזער את התוכנה בלי לסגור ... שאלה שניה : כשאני מפעיל שיר ביוטיוב או כל דבר אחר איך אני יכול לשמוע אותו ברקע כשאני עושה משהו אחר כמו בוינדוס 7 ?? ממזער וממשיך לעבוד ?? כי כשאני לוחץ על מקש הוינדוס הוא יוצא לי מהאקספלורר והשיר מפסיק להתנגן ... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצגת פלאש ואני רוצה שהיא תהיה השומר מסך שלי. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה נשמע?? אני ממש מחפש המון זמן את הפונט הזה זה לא ממש אותיות אלא יותר קישקוש אז אם מישהוא יודע משהוא בנושא שיתן אינפורמציה..... והלינק המלא: http://www.moddershq.net/gallery.asp?galleryid=2 תודה לכל מי שחושב שצריך להעביר את הנושא הזה אני מתכנן מוד עם הפונט הזה אז בחיאת אל תעבירו... איתן עריכת המודר: לא שמים יותר מסימן שאלה אחד בכותרת.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השירשור הכי מעודכן שמצאתי הייה מלפני שנה, אז החלטתי לפתוח עוד אחד... 1. האים באמת כדאי לעבור ל3 כשיש לי את 2? 2. האים 3 כולל את כל עידכוני האבטחה והתוכנה שהיו יוצאים כפאצ'ים אחרי 2? (לא עידכנתי את הווינדוס איזה שנה וחצי...) 3. ה3 זה עידכון ל2 או שאני יכול להתקין אותו על וינדוס "נקי" אחרי פירמוט? כל עזרה נוספת תתקבל בברכה תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, שאלה כזאת - נניח משתמש קנה מחשב חדש ובמקום להתקין מערכת הפעלה (נניח XP) מחדש, פשוט העביר את ההארד דיסק הישן שלו עם מערכת הפעלה של המחשב הישן. בהנחה ש XP זיהה את כל החומרה, האם צפויות בעיות? כמה מהלך כזה חכם בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי טובה שיש היום בשוק להאצת הXP , אני לא מדבר על תוכנות חינמיות כאלה. והאם הם באמת עוזרות, מנסיון שלכם?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני כחודש התקנתי ויסטה, והחלטתי להסיר אותה. כששתי הווינדוסים היו מותקנים הייתה לי אפשרות בחירה כשהמחשב עולה. [בין הXP לVISTA]. אחרי שמחקתי את הויסטה משום מה הבחירה נשארה. עשיתי מאפיינים על המחשב שלי- >מתקדם->הפעלה ושחזור-> הגדרות ומחקתי משם את 2 הV שאומרים: "זמן להצגת רשימת מערכת ההפעלה" "זמן להצגת אפשרויות השחזור בעת הצורך" ועדיין יש את התפריט בחירה הזה. מישהו נתקל? יש לו פתרון? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מוריד תוכנה מאתר כלשהו, שקיימת גם בגרסה העברית, תמיד הגרסה העברית תרד כברירת מחדל. אותו דבר לגבי אתרים באנגלית שתומכים בשפה העברית. אני יודע שאפשר לשלוט בזה ב-"שפות" ב-"לוח הבקרה", אבל יש שם הרבה אופציות. איזו אופציה שולטת בזה?
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
-
שלום יש לי win xp pro ובעיה עם אקספלורר שנתקע כל חצי שעה בערך או פחות ולא מגיב. אני מנסה כל פעם לסגור את הדפים התקועים בעזרת alt+ctrl+del אבל גם עם זה יש קושי וזה מגיב רק אחרי הרבה נסיונות. זה התחיל לפני כמה ימים ולא בעקבות שינויים או התקנות חדשות, שלשום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת ולא היתה לי שום אפשרות לעשות שיחזור מלבד לאותו היום, היום שניסיתי לעשות שוב שיחזור זה נתן לי אפשרות ללכת אחורה רק עד שלשום. התקנתי היום עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 6 Service Pack 1 מאתר מיקרוסופט וזה לא עזר. למה נוצרת בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה??? תודה לעוזרים גלי.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב אני מחליף לוח אם מתושבת 476 ל775 ואמרו לי שצריך להתקין ווינדוס מחדש... (המחשב במעבדה כרגע) עכשיו אני יודע שאפשר להתקין מחדש בלי לפרמט את המחשב השאלה אם בגלל שהרג'יסטרי אבד אז חלק מהתוכנות לא יפעלו וכל זה... יש דרך להתמודד עם איבוד הרג'יסטרי וכל מה שיש ב My Documents
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בניהול הדיסקים הוא לא מציג לי את הכוננים הקשיחים וגם את הCD ולכן אני לא יכול ליצור מחיצות לשנות אותיות לכוננים מה לעשות כדי להחזיר את תצוגת הדיסקים ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-