Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, קראתי בכמה פוסטים פה על ווינדוס 10 בגירסא בחינם. יכול להיות שאני מפספס משהו או שהדבר הזה קיים? בכל מקרה, הורדתי מהאתר של מייקרו https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 לדיסק און קי. אני משער אבל שבהתקנה זה יבקש סיריאל. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא והאם יש פה קאטצ' (?) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
כידוע /לא ידוע הויסטה נפרץ.. ורציתי לדעת אם יש בכלל טעם להתקין אותו? בלי קשר את מערכת שלי אתם יכולים לראות בצד,היא יכול להפעיל אותו על מקס אני מאמין אבל השאלה אם למשל כל התוכנות שתומכות בXP תומכות (עכשיו) בויסטה?, כאילו יש לויסטה תמיכה לאחור?,אם כן יש שיפור? עד כמה ה64 ביט שמערכת יכולה להציג ישפיע עלי,אני יוכל לראות סרטים יותר יפה?,רק תשולחן עבודה..? בכל אופן אשמח לתשובה מפורטת מאוד בקשר לשאלה אם יש טעם להתקין ויסטה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כנראה קונה מחר מחשב נייד והוא בא עם ויסטה אם הוא לא תומך בDX10 איזה יתרון יש לויסטה על הxp? כי כמעט כל המחשבים הניידים היום באים אם ויסטה אז כנראה יש לה יתרון כלשהו לא? ואם אין לה אז עדיף xp כי יש לי אפשרות לקבל את המחשב עם xp במקום הויסטה תודה יואב
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מיקרוסופט שלחו לי הזמנה ל HOTMAIL להיות בטה טסטר של RC1 זה תרגיל ?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אם יש למישהו WIN XP עם תפריטים באנגלית אבל הוא תומך בעברית, איך קוראים לגירסה הזאת? כי הבנתי שבXP כבר אין ENABLE אם אני לא טועה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום ,נגיד ואני מעוניין לצרוב דיסק מהרבה קבצים גדולים ואני ממיין אותם לתיקיות. אני רוצה שבכל תיקיה יהיה מקסימום קבצים בגודל של הדיסק צריבה,4.7 GB ,אפשרי להגדיר שהתיקיה לא תכיל יותר מזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש ל WINDOWS VISTA מוכן להתקנה בלפטופ(ב HD),איך אני מתקין אותו ?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חבר'ה אתם יודעים אם ב-XP אפשר לעשות דיסקט הפעלה כמו במילניום ? תודה
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
התקנתי לפני כחודש windows-xp בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה הודעה הפעלה של מוצר windows יש להפעיל את מוצר windows שלך תוך 2 ימים האם ברצונך להפעיל את windows כעת? מספר הימים הולך ויורד כל יום. מה יקרה בעוד יומיים?? :
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
עיצות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב חדש. התקנו ויסטה ויש בעיה בשינוי כתב אנגלית עברית . נכון יש את הסרגל שפות למטה כזה אז זה לא מופיע לו.. שניכנסתי להגדרות של השפה ראיתי שרשום שם גם אנגלית ומתחת רשום עיברית אבל שלוחצים alt וshift זה לא משנה את השפה בדקתי שזה באמת המקשים וזה כן .. איך מסדרים שזה יחליף את השפות שלוחצים.. ?? ? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לחברה שלי מיני לפטופ במחשב הם שחכו סיסמה של הוינדוס אין לה כונן סידי אז הורדתי את ה ERD לUSB ו"צרבתי " אותו דרך האולטרה ISO הורדתי איזה כמה גירסאות בכולם הוא רושם לי שחסר קובץ או שהוא לא מצליח לפתוח תוכל לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שיכולה לאפס סיסמה ? תודה מראש ומצטער על ההפרעה תודה מראש נ.ב ניסתי דרך המצב בטוח אבל גם שם יש סיסמה ב ADMIN
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי windows vista sp2 באנגלית,אני יכול להתקין לו ערכת שפה שהכל יהיה בעברית? או שהאופציה היחידה זה לפרמט ולהתקין windows בעברית ?
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני אחרי פורמט וזהסידר לי את זה על 1536 - זה אמור להיות ככה ? ! משהו פה לא נראה לי על כמה זה צריך להיות : - 3072
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה זיכרון כמה לשנות בזיכרון וירטואלי? רשום בגודל התחלתי: 3072 גודל מירבי: 3072
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה היה לי WIN במחיצה A , שידרגתי אותו , ואז התקנתי WIN במחיצה B ואז מחקתי את הWIN במחיצה A אבל הקטע הוא שעכשיו בRESTART של המחשב יש לי אפשרות לבחור בשני הWIN האלה ניסיתי לעשות FIXMBR אבל זה לא עזר למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מותקנים אצלי במחשב 2 windwos ואני רוצה למחוק אחד מישהו יודע איך מוחקים?!!?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 ווינדוסים בכוננים שונים, XP וויסטה ואני מעוניין לפרמט את הכונן של הווינדוס XP. כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור לאיזה ווינדוס להכנס. הפירמוט של הווינדוס ישפיע על זה? ואם כן איך אני יכול לשמור את הבוט?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי את BOB ו ZOZ אני רוצה שיכנס ליוזר BOB ולא יראה לי את מסך הבחירה אפשר לעשות ככה?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
כל כמה אם אני לא מזיז את העכבר המסך נהיה כהה טיפה ואין לי מושג למה ולא נראה לי שזה בעיה במסך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי 3 HD במחשב ו2 מהם הוא על FAT32 בעת פירמוט המחשב הוא לא מזהה לי תFAT32 למה? הHD הם 200 ויותר יכול להיות בגלל שFAT32 לא מזהה HD עם גודל מעל 200?
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום במחשב הנייד שלי התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, אך בגלל תקלה שהייתה במחשב הייתי חייב להתקין קודם את ויסטה (היה עליו XP בהתחלה..) כעת כשאני מעלה את המחשב הוא שואל אותו אם אני רוצה להפעיל את הווינדוס 7 או "גרסאות קודמות של ווינדוס" (אני מניח שאם אני אבחר באפשרות הזו הוא יתן לי לבחור בין XP לויסטה..). השאלה שלי היא איך אני מסיר לחלוטין (ללא שאריות..) את ה XP והויסטה- בלי לפגוע כמובן בווינדוס 7... תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי VISTA 64 ו 4 GIGA זיכרון וכרגע ללא PAGE FILE המחשב נראה שעובד בסדר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להפעיל או לא. אם כן כמה אני צריך ? איך אני מחשב את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים נידיים בבית ומחשב pc אחד מה עדיף שיהיה בהם xp פרופשיינל או home ? או שזה לא משנה?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-