Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום , לאחר שאני מנתק disk on key (ניסיתי כמה סוגים) על ידי safly remove... האות של הכונן(H למשל) נשארת תפוסה. וכל פעם שאני מחבר את ה DOK שוב זה ממפה לו את האות הבאה (I,J,K...) וכך הלאה וכך הלאה עד שאני עושה BOOT ואז כל האותיות מתפנות. ב MyComputer לא רואים את הכוננים . אבל ב totalCommander (למי שמכיר) כן רואים אותם. כמו כן , כשאני הולך ל disk managment ומנסה לשנות את האות של הכונן הנוכחי(K למשל) חזרה לאות הראשונה(H) היא לא מופיעה באופציות כיוון שהיא כביכול תפוסה. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט מימין), ואני חושש שה-XP PRO לא מנצל את כל המערכת... אני צריך לשדרג ל-64 ביט ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שמותקנת עליהם בדיוק אותה גירסא של Windows XP Pro. הם מחוברים ברשת בינהם ואין כל בעיה להכנס לשיתוף של הכוננים מאחד לשני ומהשני לראשון. לאחרונה קניתי מדפסת חדשה Brother DCP-115C (לא שזה משנה, סתם שיהיה את כל הפרטים...) וחיברתי אותה (ע"י USB) למחשב הראשון. הגדרתי עליה שיתוף ללא בעיה, אך להפתעתי כאשר ניסיתי להוסיף אותה למחשב השני (יעני דרך הרשת) ניתקלתי בהודעה כדקלמן: operation could not be completed. either the printer name was typed incorrectly, or the specified printer has lost its connection to the server. אני כבר דיי מיואש מהעניין. אין שום בעיה מיוחדת במחשבים הללו וההתקנות של הוינדוס טריות... ניסיתי לשנות את השם של השיתוף, וניס…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יודע חבר שלי פעם היה לו גם XP וגם 98 באותו כונן ( C במיקרה הזה) והוא יכל לבחור בהם בבוט איזה להתחיל איתו אז אני רוצה לדעת עם זה אפשרי לעשות את זה עם הVISTA ו XP... כי אני לא ממש רוצה לחלק את ההרדיסק לעוד כונן בישביל הויסטה...
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני בא להתקין ויסטה מהבוט הוא רושם לי WINDOWS IS LOADING FILES בא להעלות את הפס הצהוב הזה של הויסטה ואז המחשב מרסט את עצמו מישהו נתקל בזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעבר ניסיתי להתקין את RC1 והייתה לי בעיה. אחרי שההתקנה הושלמה, המחשב נתקע ב-Detecting IDE drivers שמופיע ב-POST כשעולה המחשב. רציתי לדעת אם יש מישהו שהתקין את ויסטה על הלוח הנ"ל ללא בעיות? אם כן, אתקין גם אני. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ? זה המפרט שלי: P4:3.30.OC זיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZ לוח אם: ASUS P4V800D-X צ'יפ של VIA כרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3 כרטיס קול :SoundMAX AD1888
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח dfi lan party ultra -d ואני עשיתי raid 0 ב bios אבל כאשר אני מתקין את ויסטה בגרסת ultimate אני רואה רק hd אחד בתוך הויסטה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
תגידו המיקרוסופט האלה אמיתיים? הקטע הזה לקוח מהאתר שלהם : The Windows Vista Upgrade Advisor works with 32-bit versions of Windows XP and Windows Vista. It will not work with Windows 98, Windows 2000, or Windows XP Professional x64 Edition נעזוב בצד אנשים עם ווינדואס 98 או 2000 שאולי באמת אין מה להשקיע בהם אבל למה לכול הרוחות הדבר הזה לא פועל על גירסת ה64 ביט של אקספי?? הם מסרסים את עצמם..
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי פיתרון לבעיה היה לי ת'ווירוס 60 שניות לפני כמה חודשים ומאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg הרצתי את FixBlast אבל הוא לא מצא כלום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לרשום פקודה cmd עכשיו הוא רושם לי משהו שנחסמה האפשרות משהו מאוד מוזר ואני לא מתעסק אם כל הדברים האלה מה אני יכול לעשות ?! הנה מה שהוא אומר : http://img64.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492wp4.jpg תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא ככה: התקנתי את Beta 2 לפני בערך שבועיים (על הכונן המשני, D - על הכונן הראשי C יש לי XP) ויום אחרי המחשב מת. כתוצאה מכך החלפתי הארדיסק ועוד כמה דברים, ועכשיו יש לי מצב שעל הכונן השני יש לי Vista שאני לא יכול לעשות אליה BOOT בלי השורה הספציפית בקובץ ה-Boot.ini יש מישהו פה בפורום עם נתונים דומים (כונן C אקספי, כונן D וויסטא) שיוכל להעלות את הקובץ בוט (מוצאים אותו כך: מקש ימני על המחשב שלי, Properties, מתקדם [Advenced] אחר כך Startup and Recovery ואז תחת המלבן של Startup and Recovery לוחצים על Settings ושם אפשר לעשות EDIT לקובת (פשוט תשמרו לשולחן העבודה או משהו). תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את המשחק PES 6, אבל כשאני מפעיל אותו הוינדוס מפעיל לי הודעת שגיאה (אפשרות לשלוח דו"ח שגיאות וכל זה) ובפירוט נכתב שהבעיה נמצאת בקובץ kernel32.dll שנמצא בתיקיית system32 של הוינדוס. התקנתי את ה-XP על מערכת ההפעלה הנוכחית שלי, ואז המשחק עבד. אבל אז היו בעיות אחרות, ונאלצתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את הוינדוס - ושוב המשחק לא עובד. איך אפשר לתקן קובץ כזה, בלי להתקין את הוינדוס מחדש?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסאת בטא חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי אני אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצא vista באנגלית אבל גם שיצא הגירסה בעברית האם יהיה מומלץ לעבור מוינדווס xp ל vista .או שה xp יותר יציב ועדיף להשאר איתו עד שיצא וינדווס יותר טוב
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בקרוב להתקין VISTA על המחשב (רק לראות איך זה). לכן אני מעוניין תוכנה כזאת שאוכל להחליף בין שני המערכות... אני מבקש משהו פשוט לא הכי מסובך... ואם זה כן מסובך, אז איזה מדריך או משהו יהיה נחמד תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מפרמט וזה מעתיק את ההתקנה עושה ריסט רגיל ואז במום לעלות את ההתקנה הוא שוב עושה פרמוט מה זה?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרגע איכספ sp2, עם מעבד פנטיום 4 2.4c הזמנתי היום מחשב חדש עם אחד מכפולי הליבה החדשים של אינטל. אני צריך ווינדואוז איכספי 64 או משהו או שאני יכול להמשיך עם המערכת שיש לי?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם וכאשר אני יתקין Vista Ultimate כמה מקום אני צריך בכונן עליו אני מתקין ?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם היום ניסיתי לעשות איחוי דיסק, ואני מצליח להגיע למסך שבו אני בוחר לאיזה כונן לבצע, אבל שאני לוחץ על אחד האפשרויות[דיפרגמנט, אנלייז] אין תגובה, המחשב פשוט ממשיך כאילו לא לחצתי על כלום . גם שאני מסמן את אחד הכוננים... למישהו יש פתרון לבעיה? תודה מראש, אבי.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק אותם... זה לא יסכן את המערכת נכון? תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
איזה כרטיסי TV הוא יודע לעבוד איתם ואיזה כרטיסים את ממליצים ויש תוכנה של לוח מישדרים מה שם התוכנה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הגדרות לזיכרון. אני יודע שיש אפשרות להגדיר את הזיכרון כדי "שילך" ליישומים מסוימים, יש גם אפשרות הגדרת זיכרון ב-BIOS ל-AGP. אם אפשר לקבל טיפים בנושא הזה אני אשמח. לדוגמא: בביוס אני צריך להגדיר 256MB זיכרון ל-AGP אם כרטיס המסך שלי הוא 256MB? אלו אולי שאלות מפגרות אבל יעזרו לי מאוד, אז תודה רבה. *איך המחשב מגיע למצב ש100% זיכרון תפוס ב-Task Manager, כאשר יש לי המון המון זיכרון? זה לא קורה תמיד אבל זה עדין קורה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218389.new#new
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-