עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Gil80,

היי התקנתי ויסטה 64 ביט. אני יכול לראות עברית באתרים ולכתוב בעברית בתוכנות אופיס אבל: 1. ישנם אתרים שמציגים פרסומות או באנרים (לא פלאש) ורואים רק ריבועים במקום עברית. 2. תוכנות כמו ווינאמפ לא מציגות עברית בכלל. רק ג'יבריש. בעידכונים של ויסטה, ישנה אופציה להוריד עברית. ההורדה מסתיימת אך באמצע ההתקנה של העידכון, המערכת מפסיקה ומודיעה שהיא נכשלה להתקין את העברית. הורדתי את הקובץ EXE של העברית לויסטה ודאבל קליק על הקובץ ושום דבר לא קורה. האם מישהו נתקל בדבר דומה? ישנם הגדרות לא נכונות אצלי שאני לא מודע להם? יש פיתרון בכלל? אשמח לכל עזרה, גיל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לא מופיע אייקון ואני לא יודע איל להפעיל את זה, רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by kalda01,

במחשב של הבן שלי היתה מותקנת גירסת חלונות שהגיעה מותקנת יחד עם המחשב מהחנות לפני 3 שנים. לדעתי זו גירסת OEM כלשהיא PRE-ACTIVATED ומעולם לא היתה כל בעייה של רשיון לא חוקי. פתאום לפני יומיים התחילה להופיע אזהרה בחלק התחתון של המסך שגירסת החלונות אינה מקורית. מה יכולה להיות הסיבה שזה פתאום קרה ואיך לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מתי יוצא לחנויות אופיס 2007 בעיברית?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by Haflo,

יש לי מחשב עם מעבד AMD שהתקנתי עליו עכשיו התקנה חדשה של WinME, וישנה בעיה שחוזרת על עצמה, המחשב לא מצליח לבצע Restart?! הוא פשוט נתקע על מסך שחור עם הסמן של Dos למעלה וזהו....! מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. יש לי קובץ שאני רוצה להעתיק לאיזה תיקיה עכשיו השם שלו ממש ארוך אז זה לא מביא לי זה רשום לי רק 3 אותיות ראשונות ואז ~ את הסמל הזה איך אני עושה שלא תיהיה מיגבלה? זה קורה רק שאני מעביר את הקובץ לתיקיה שהשם שלה גם דיי ארוך

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. שלום, שאלה פשוטה אך לא לגמרי ברורה לי עדיין: האם המחשבים החדשים שיוצאים היום מחייבים שאתקין מערכת הפעלה 64 ביט או שתמיד תמיד אפשר להפעיל עליהם גם 32 ביט? רכשתי את זה: http://www.fujitsu.com/sg/products/pc/notebooks/aseries/ah531/specs.html אבל שואל גם באופן כללי: האם יש מצב שאי אפשר להתקין על מפרט כלשהו מערכת הפעלה 32 ביט?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by razoli,

היי בעבר פתחיתי תרד על מחשב נייד שקיבלתי מבית (http://support.gateway.com/s/Mobile/2007/Oasis/1014360R/1014360Rnv.shtml)gateway אני לא מרוצה הויסטה שקבלתי איתו וזה מציק לי ואני רוצה לחזור לXP את איך שאני מרי. את ההתקנה הוא אומר לי שהוא לא מאתר כונן קשיח ומחייב אותי לסגור תהתקנה

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  9. מישהו יכול לתת לי לינק?

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by LRa,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. ברגע שחיברתי את המחשב המשני, האינטרנט בו עבד מיד. במחשב הראשי יש לי מספר ספריות שהגדרתי אותן כSHARED. שאלתי היא כיצד אני מציג את הספריות במחשב המשני? נ.ב. הספריות מוגנות ע"י סיסמא תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי מסך של mag וכרטיס מסך של geforse 6600 gt עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד המחשב עובד הכל כרגיל ואחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז מהבהת לי הודעה כזו: self test check your pc and signal kable monitor is working עכשיו ההודעה הזו מהבהבת עד שאני עושה ריסטרט ואין לי שום גישה אחרת למחשב בלי זה... אמרו לי להתקין דרייברים חדשים עשיתי את זה וגם זה לא עזר (החלפתי כמה גרסאות) אחרי שאני עושה ריסטרט מופיעה לי הודעה כזו על המחשב..: אני לא מבין ממה יכולה להיות הבעיה... הכרטיס מסך חדש והוא גם היה בבדיקה שוב ומצאו שהוא בסדר.. יש לי מחשב של intel עם מעבד 2.4 בבקשה תעזרו לי כי זה מחרפן אותי כבר... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by srolik,

יש לי WINDOWS XP pro באנגלית ידוע לי שיש תוספת להפוך אותו לעיברית , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התוספת הזאת אשמח אם ישתף אותי

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  13. Started by Joe Blow,

נדפק לי ה IE והוא עושה לי בעיות בדפי web עם active scripting. הבעיה מתאפיינת בכך שכאשר אני לוחץ על לינק שאמור לפתוח לי חלון חדש, אותו חלון נתקע ולא מציג את המידע שאמור להיות בו (לדוגמה אני לא יכול לקרוא את התגובות לכתבות ב ynet וכדומה) אני מקבל חלון ריק. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה או לחילופין להסיר את ה IE ולהתקין אותו מחדש? ניסיתי לבצע update אבל זה לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  14. אם מיקרוסופט מפתחת את דוט נט , C# והמטרה שאפיליקציות יעבדו על כל מחשב ועל כל מערכת הפעלה אז למה שאנשים בעתיד יעדיפו לרכוש את וידווס אם יש מערכות הפעלה בחינם שכל אפיליקציה חדשה תרוץ גם עליהם? היתרון היחיד שהיה לוידוס נמחק בעת פיתוח סביבות העבודה הנ"ל. אני טועה?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  15. טוב זאת כנראה איזו הגדרה בביוס שאני לא מכיר או משהו. אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש במקלדת בכדי להקיש על מנת לטעון את הוינדוס מהדיסק. יש לציין שלהכנס לביוס כן מתאפשר.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by BlackBird71,

יש לי WIN XP 32 BIT הבעיה היא שהייתה הפסקת חשמל המחשב כבה הדלקתי אותו והוא מראה לי את ההודעה הזאתי: http://img53.imageshack.us/my.php?image=83367901cp0.png

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  17. שלום וחג שמח כל הזמן זה מסתדר ל לפי סדר לא כמו שאני רוצה. או שזה אוטומטי או שילד עושה זאת בטעות 1) האם ניתן לנעול את האייקונים על הדסקטופ? 2) האם ניתן לשמור/לגבות/לזכור אייקונים + מיקום? בתודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  18. קרס לי ה win XP ואין לי שום אפשרות לשחזר אותו או לעשות repair (ניסיתי וזה לא עזר - כי החלפתי קבצים של המערכת הפעלה) אבל חיברתי את ההרדדיסק למחשב אחר כי אני חייב למצוא את הקבצים של הmicrosoft outlook כלומר: לוח שנה, אנשי קשר,מיילים,פתקים וכ' מישהו יכל להגיד לי איפה למצוא אותם? יש לי winXP באנגלית ואופיס XP בעיברית תודה מראש לכולם

19. Started by fp581,

מה שקורה זה ככה, כל הכוננים שלי בתוך המחשב שלי מופיעים תחת ההגדרה של undentefied או משהו כזה, ולא כמו שצריך להיות מחולקים לקטגוריות כמו hard disck drive, others וכו'... למרות זאת המחשב עובד בסדר גמור רק שהעניין הזה מפריע לי, למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  20. לפני חודשיים התקנתי את התוכנה DESKTOP X, ועוד את כל התוכנות של STARDOCK של החברה של התוכנה, ובקיצר הווינדווס אקס פי שלי בעברית, וכל הסקינים היו הפוכים וגם הלוג און, הכל נהפך, אז שיניתי את הווינדווס לאנגלית ועדיין רוב הסקינים לא תומכים בפונטים עבריים, השאלה שלי אם מישהו משתמש בתוכנות האלו ואם כן איך הוא מסתדר עם זה?\ הם גם לוקחות מלא זיכרון.... 8) 8) :jump: :saint: :saint: :saint:

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by nim901,

ע"ע תמונה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לנעול מסיבות של חוקים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by מתענין,

אחרי שהביוס עולה הוא נותן או ווינדוס 7 או windows 7 device/harddiskvolume2/windows מה זה אומר? אולי כדאי למחוק את זה וא"כ איך. המערכת מותקנת בכונן c ותופסת מקום ניסתר גם בכונן d. מדובר במחשב חדש עם חומרה חזקה ביותר מעבד i5 . גיגה ראם 8 1600 . לוח אם udl3 גיגהביט. כרטיס מסך קוואדרו 580 fx. וכן קרור טוב . וספק של סיסוניק. מערכת הפעלה ווינדוס 7 יולטימתי 64 ביט. אנטי וירוס עדכני של קספרסקי. ובכל זאת המחשב איטי .... רק לפעמי ם תופס מרץ... למה זה קשור אולי להתקנה שגויה של מערכת ההפעלה? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי שרת עם windows server 2003 R2 STANDARD עכשיו אני רוצה לשלוט עליו מרחוק עם עד 3 מחשבים נידים בו זמנית. אפשרי? או שאני חייב טרמינל?

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by GWeizman,

בשמירת קבצים דרך Windows Explorer (לא משנה מאיזה דפדפן זה נעשה, אבל לא קורה דרך קליינטי הורדה אחרים כמו Steam [שאני לא בטוח שהוא דוגמא טובה]) קופץ לי ארור שכתוב בו: (לדוגמא): setpoint600_x64.exe There are no more files. ניסיתי באקפלורר ובפיירפוקס, ניסיתי לשמור תמונות ראנדומאליות וקבצים אמיתיים, ניסיתי לשמור עם סיומת ובלי סיומת, וכו' וכו'. מה יכול לגרום לבעיה? (יש לציין שזה קרה בצורה דיי פתאומית..) עריכה: קורה גם בשמירת קבצים (Paint .NET, Word, etc.) ריסטרט לא עוזר. גוגל גם לא ממש עוזר. עריכה2: אוקי, מצאתי מישהו שטוען שהבעיה היא בתוכנה כלשהי (Folder Lock 6) שבצירוף מקרים מפתיע גם אני התקנתי (גרסאת נסיון) לא מזמן. מצד שני, היא מסרבת לעבור uninstall. אז זאת כנ…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.