Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי את הויסטה ואני ממש מתלהב מהמערכת הפעלה הזאת ! אתמול התחלתי לתת פקודות במיקרופון ולהגיד למחשב מה לעשות ! יש לי שאלה...איזה אנטיוירוסים תומכים בווינדווס החדש ? ואיזה תוכנות תומכות בו ? למה הרבה תוכנות או שלא עובדות או שעושות לי בעיות למשל icq תוכנה פשוטה לא עובדת \: אם אפשר בבקשה דף עם כל התוכנות שתומכות בויסטה בבקשה עריכה: טוב מצאתי את זה: http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List תודה מראש,עידן.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי ATI 19XT... כדאי להתקין דריברים של ATI או מה שהVISTA התקין זה מספיק? איך NOD32 BETA 2.7? הוא עובד מעולה אבל איך הוא מבחינת אבטחה? בXP היה אפשרות לשנות את הפונט של הWIN למשהו שטוב למסכי LCD, נראה לי CLEARTYPE משהו כזה איך עושים אתזה בVISTA? טיפים כללים יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אנשים אני לא יודע מה לעשות , אני מנסה להתקין WinXp על מחשב חדש עם HD של Seagate 320GB SATAII כשההתקנה מתחילה אני לוחץ F6 איפה שצריך אבל ההתקנה רושמת לי שהיא הצליחה לזהות את הכונן SATA שלי. עשיתי לכונן פירמוט בעזרת התוכנה ל DOS שהורדתי מהאתר של SEAGATE והיא הצליחה , פירמטה לי את הכונן , יצרה לי מחיצות כמו שרציתי והכל. אבל ההתקנה לא מזהה את הכונן... מה אני עושה? עריכה : מסתבר שהוא כן מזהה את ה HD אבל רק 131 מגה מתוכו.... בנתיים יצרתי בעזרת ההתקנה של winXp מחיצה אחת של 40GB ועכשיו אני מתקין עליה את הHD
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שהנושא של הTOPIC מסביר את עצמו, אם היום הייתם בונים מחשבים חדש מה הייתם שמים כדי לספק את הדרישות של חלונות VISTA בצורה הטובה ביותר? מה לפי דעתכם המומלץ ביותר? (בטווח מחירים סביר), מהו הטוב ביותר? ומהו המינמלי בהנחה שיש מחשב ישן ורק משדרגים אותו על מנת שחלונות VISTA תפעל? (לא רק תעלה, אלא גם תהיה שימושית) ???
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קראתי את כל ההסברים בגוגל,וגם באתר של מייקרוסופט ועדיין אני לא מצליח לקחתי MP3,מהשחורים האלה שהוא גם DOK (אולי זאת הבעיה?) בנפח 512M והתקנתי עליו את המערכת Windows XP - USB Stick Edition בBIOS עשיתי BOOT from usb-cdrom כמו שכתוב (ניסיתי גם את כל האחרים) ועדיין אין לי את האפשרות לבחור אותו שאני מפעיל מהתחלה את המחשב לינק לmicrosoft http://www.microsoft.com/whdc/device/storage/usb-boot.mspx בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, בניתי מעגל אלקטרוני שנשלט ע"י יציאת המדפסת במחשב כל פעם בזוג הרגליים 2 ו- 18 יש "1" לוגי, המעגל נסגר (וההפך..) הרגליים האלה זה הסיבית מידע הראשונה של היציאה הבעיה שלי היא בהפעלת המחשב בכל הפעלה של המחשב, בעליית מערכת ההפעלה הרגל מתאפסת אוטומטית ל "1" לוגי וזה מפעיל לי את המעגל עד שאני מבטל את זה עם תוכנה לשליטה על הרגליים זה אומר שהמעגל נשאר סגור איזה 20 שניות עד שהמערכת עולה עד הסוף ועד שהתוכנה עולה ומבטלים את ה "1" לוגי ביציאה.. המערכת הפעלה שלי זה WINXP SP2 במחשב אחר עם SP1 זה לא קרה לי.. זה בדוק משהו במערכת הפעלה כי בבוט של המחשב הרגליים מאופסות.. ורק שהמערכת הפעלה מתחילה לעלות זה הופך ל "1" ניסו לתת לי פיתרון ברג'יסטרי אבל זה לא עזר אפשר לראות אותו ב…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מפרט מימין), ואני חושש שה-XP PRO לא מנצל את כל המערכת... אני צריך לשדרג ל-64 ביט ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הסיפור הוא ככה: התקנתי את Beta 2 לפני בערך שבועיים (על הכונן המשני, D - על הכונן הראשי C יש לי XP) ויום אחרי המחשב מת. כתוצאה מכך החלפתי הארדיסק ועוד כמה דברים, ועכשיו יש לי מצב שעל הכונן השני יש לי Vista שאני לא יכול לעשות אליה BOOT בלי השורה הספציפית בקובץ ה-Boot.ini יש מישהו פה בפורום עם נתונים דומים (כונן C אקספי, כונן D וויסטא) שיוכל להעלות את הקובץ בוט (מוצאים אותו כך: מקש ימני על המחשב שלי, Properties, מתקדם [Advenced] אחר כך Startup and Recovery ואז תחת המלבן של Startup and Recovery לוחצים על Settings ושם אפשר לעשות EDIT לקובת (פשוט תשמרו לשולחן העבודה או משהו). תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש ברשותי דיסק התקנה מקורי של windows xp proffessional מישהו יכול להסביר לי איך מבצעים התקנה ראשונה למחשב.. תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הVISTA אבל אני חושב שיש לי בעית דרייברים חיפשתי דרייברים לכרטיס קול וללוח אם ואין כלום ניכנסתי לאתר של אסוס ואין להם ביכלל דרייברים שלVISTA ללוח אים שלי אז השאלה שלי היא כזו.. ביזמן ההתקנה של VISTA המערכת מזהה את הדרייברים לבד או שצריך לימצא דרייברים בניפרד וגם איזו גירסה של הדרייבר של NVIDIA הכיי טובה לויסטה ? זה המפרט שלי: P4:3.30.OC זיכרון: 1.5 גיגה 400 MHZ לוח אם: ASUS P4V800D-X צ'יפ של VIA כרטיס מסך:PALIT 7600 GS SONIC 256 MB DDR3 כרטיס קול :SoundMAX AD1888
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש גרסה של וינדואז סרבר בעברית? מה הגרסה הכי ממולצת? ]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו נתקל הזה? זה עובד לי טוב ב-IE אבל לא עובד ב-FF, למרות שניסיתי להתקין. 1. איך מבטלים את הקטע של האבטחה שמבקש אישור לכל שטות שאני מנסה לעשות במחשב. 2. איזה חבילת קודקים עובדת ב-VISTA? 3. ה-Windows Media Center אמור לעבוד טוב בגרסת RC? 4. היה לי עוד משהו, נקווה שניזכר.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני לא יכול להתקין את הדרייבר של המודם (USB) על הויסטה , מה אני עושה יש איזו שהיא דרך או שצריך לחכות עד שיצא דרייבר רשמי ?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום לכרטיס קול שלי לעבוד עם ויסטה! audigy 2 zs וניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של קריאטיב ל- 64 ביט, ואחרי שאני מתקין הוא אומר לי שפג תוקפו של הדרייבר למרות שהתוקף הוא עד סוף ינואר. ניסיתי דרייברים שמצאתי בפורומים, לא עובד.. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול המובנה של Realtek ולא עובד! יש לכם מושג מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני בא להתקין ויסטה מהבוט הוא רושם לי WINDOWS IS LOADING FILES בא להעלות את הפס הצהוב הזה של הויסטה ואז המחשב מרסט את עצמו מישהו נתקל בזה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע חבר שלי פעם היה לו גם XP וגם 98 באותו כונן ( C במיקרה הזה) והוא יכל לבחור בהם בבוט איזה להתחיל איתו אז אני רוצה לדעת עם זה אפשרי לעשות את זה עם הVISTA ו XP... כי אני לא ממש רוצה לחלק את ההרדיסק לעוד כונן בישביל הויסטה...
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שמותקנת עליהם בדיוק אותה גירסא של Windows XP Pro. הם מחוברים ברשת בינהם ואין כל בעיה להכנס לשיתוף של הכוננים מאחד לשני ומהשני לראשון. לאחרונה קניתי מדפסת חדשה Brother DCP-115C (לא שזה משנה, סתם שיהיה את כל הפרטים...) וחיברתי אותה (ע"י USB) למחשב הראשון. הגדרתי עליה שיתוף ללא בעיה, אך להפתעתי כאשר ניסיתי להוסיף אותה למחשב השני (יעני דרך הרשת) ניתקלתי בהודעה כדקלמן: operation could not be completed. either the printer name was typed incorrectly, or the specified printer has lost its connection to the server. אני כבר דיי מיואש מהעניין. אין שום בעיה מיוחדת במחשבים הללו וההתקנות של הוינדוס טריות... ניסיתי לשנות את השם של השיתוף, וניס…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כאן אנשים עם לוחות אם של GIGABYTE שהתקינו VISTA והסתדרו עם הדרייברים? זאת אומרת דרייברים לויסטה אין השאלה היא האם הדרייברים של XP עובדים? ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני יודע שזאת פסיקה ששולח המעבד ומתריעה על בעיה בcache או בזיכרון או בBUS, הצרה היא, שזה קרה לי רק שאני מנסה להתקין VISTA, בXP הכל עובד כמו שצריך. מישהו נתקל בבעיה דומה? או מישהו יודע לפרש אתה הDUMP? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני הולך לנסות להתקין את ויסטה ואני לא יודע אם יהיו לי דרייברים שיעבדו ללוח אם ( יש רק דרייברים כרגע לאקספי ואין לדעת אם הם יעבדו עם ויסטה) אז רציתי לשמור לעצמי אפשרות שלעשות גיבוי למצב העכשיו שלי לפני שאני מפרמט ומתקין ויסטה כדי שאני יוכל אם וכאשר אני ירצה לחזור למצב הקודם עם אקספי.. יש אפשרות כזאת עם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב שהSVCOST והאקספלורר לוקחים ממש הרבה MB (כרגע אקספלורר לוקח 50 MB וSVC 60) אני בודק ספייוורים כל יום (אגב, שמתי לב שיש לי הרבה יותר ספייוורים מבעבר) ויש לי קספרסקיי מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. שמעתי לאחרונה על DOK (disk on key) שמחברים אותו למחשב הוא יוצר לך מעין "ווינדאוס בהתאמה אישית" שאתה רואה את התיקיות שלך והתוכנות וכל זה ישר על הדסקטופ,כאילו זה המחשב שלך רציתי לדעת איך זה פועל והאם אפשר ליצור אחד כזה בעצמי תודה.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום , לאחר שאני מנתק disk on key (ניסיתי כמה סוגים) על ידי safly remove... האות של הכונן(H למשל) נשארת תפוסה. וכל פעם שאני מחבר את ה DOK שוב זה ממפה לו את האות הבאה (I,J,K...) וכך הלאה וכך הלאה עד שאני עושה BOOT ואז כל האותיות מתפנות. ב MyComputer לא רואים את הכוננים . אבל ב totalCommander (למי שמכיר) כן רואים אותם. כמו כן , כשאני הולך ל disk managment ומנסה לשנות את האות של הכונן הנוכחי(K למשל) חזרה לאות הראשונה(H) היא לא מופיעה באופציות כיוון שהיא כביכול תפוסה. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסאת בטא חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי אני אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-