Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ווינדווס 7 ועשיתי מחיצה 1 של 200 גיגה וחשבתי שכל השאר ילך לדיסק הששני [ D ] אחרי ההתקנה ראיתי שיש לי רק דיסק אחד[C] של 200 גיגה וזהו :\ יש אפשרות לעשות עכשיו את הדיסק D אם כל מה שנשאר לי או שצריך להתקין מחדש את הווינדווס ? \ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני בא להדליק תמחשב שלי עכשיו (אני רושם מהמחשב של אחותי) .. הוא מתחיל לעלות ואז אחרי שהוא עובר תסמל של הBIOS הוא ניתקע כזה מסך שחור ובצד יש כזה דבר מהבהב .. שאלתי איזה מישהו שאבא שלי מכיר אמר לי שזה כנראה בעייה בווינדוס ולנסות להיכנס לSAFE MOD ולעשות שחזור מערכת אבל אי אפשר אני לוחץ F8 שהמחשב מתחיל לעלות ואז הוא מתחיל כזה לצפצף כמו משוגע :s07: מה לעשות?? (עריכה גם הBIUS לא עולה תודה מראש לעוזרים עריכה:[b] לוח אם מת כנראה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. יש לי תיקיית שירים שבכל פעם שאני מנסה להכנס אליה ה EXPLORER.EXE עולה ל90 אחוז והכל נהיה איטי שצריך לרסט. גם ב- SAFE MODE המחשב נתקע. הנחתי שיש שם וירוס אבל סריקה עם 2 תוכנות AV לא מצאה כלום. לפני שאמחק את התיקייה , שהיא יקרה לי מאוד, ואני גם חושש שזה רק סימפטום ולא הבעיה האמיתית - האם אתם מכירים בעיה כזו ויש למישהו רעיון או פתרון ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה מושתל בו או אופצייה לגיבוי וכל זה עכשיו זה מחשב נייד בלי כונן דיוידי ויש לי כבר מדריך להתקנת ווינדוס 7 דרך USB השאלה שלי אם זה יתקין את הווינדוס7 על הוויסטה ? או שזה יפרמט אותו או משהו אני לא בדיוק מבין איך זה הולך אני רוצה שהוא יתקין את הווינדוס 7 על חשבון הכל שלא ישאר זכר לויסטה משהו יכול להסביר לי
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאתם יודעים המחירים של DDR2 ירדו וסביר להניח שהם יעלו בעתיד שDDR3 יהפוך להיות MAINSTREAM בדומה להתנהגות של DDR1 השאלה הנשאלת היא האם כדאי לשדרג ל-4GB לעבודה כללית ב-WINDOWS (לא למשחקים - שם השיפור ברור מאליו) תודות למנגנון ה-CACHE של VISTA? אשמח לתשובתכם, Euphoria
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בכונן C מערכת הפעלה XP ןאשר אננה עולה בכונן D מערכת הפעלה VISTA ואשר בה אני רוצהלאחר הפעלת המחשב מופיעות לי 2 האופציות .כיצד ניתן לבטל את ה XP תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ב-XP היתה אפשרות לסמן עדכונים אותם אני לא רוצה לעדכן ובנוסף,ניתן היה להודיע למחשב שלא ישאל אותי שוב לגבי עדכונים אלו. איפוא יש את זה בוינדוס 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!![ATTACH=CONFIG]3287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3287[/ATTACH]
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
הי, ניקיתי וירוסים ו-spyware מה שגרם לבעיות הבאות : 1. desktop properties נותן 3 טאבים מתוך חמישה (ראיתי שנתנה תשובה לנושא זה בעבר, מצטער, לה הבנתי ממנה איך לפעול) 2. תקועה לי תמונה עם אינפורמציה מעצבנת בדסקטפ שאני לא יכול לשנות כתוצאה מ- (1.) 3. האינטרנט אקספלורר לא מאפשר לי להתקין active x או פלאש או כל דבר אחר 4. הייתה גם בעיית ctrl alt del אך איתה הסתדרתי תודות לתשובה בפורום אני מתנצל אם השאלה חוזרת על עצה, לא הצלחתי ליישם את הפתרונות שנתנו בתשובות קודמות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי עכשיו ואני לא רוצה להחליף אותו לויסטה בנתיים אני גם קונה 4 ג'יגה זיכרון רציתי לדעת אם האקס פי יזהה רק סטיק אחד או שהוא יוכל לזהות את שנייהם אבל להישתמש ב3 ג'יגה בימקום 4..... זה שתי סטיקים של 2GBX2
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המחשב רושם לי INSUFFICIENT MEMORY משהו כזה עריכה : זה גם רושם לי שיש בעיה עם שתי קבצים AUTODEX משהו כזה ועוד קובץ
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כרגע סימתי להתקין XP אני יודע שבמערכת XP יש פורטים פתוחים DEFULT הייתי מעוניין לדעת איזה פורטים ואיזה סןג בשביל לחסום אותם בפייוול כמו כן יש גם SERVIES שאין לי צורך בהם וסתם מאיטים את המערכת ( או פגיעים לתקיפות מהאינטרנט ) איזה אפשר לבטל ואיזה לא ? ( מנקודת הנחה שאין לי צורך בשיתןף מכל סןג שהוא או רימוט אדמין ) בסבבה SHENDI 8) ;D
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התקנתי win7 באמת אחלה של ווינדוס ממש מרוצה אבל יש לי בעיה אחת הסונאד אצלי לא בסדר אני שומע מאוזניה אחת ואחת לא וניסתי לחבר גם רמקולים וגם מרמקול אחד כן ואחד לא בדקתי בהגדרות של הכרטיס והכל והכל טוב ! גם האיזון אני לא מבין מה הבעיה עם זהעוזר הלוח שלי הוא p35ds3l
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה הוא מבקש ממני ססמה הבעיה פה שאני רוצה שנחלון של הססמא יעלה אחרי שכבר הוא נכנס עם היוזר שלי כי אני רוצה שהאי מיול יפעל מתי שהמחשב נידלק בדרך כלל ב 5 בבוקר .... המחשב שלי נידלק בשביל לאפשר אינטרנט למחשב השני בבית אני מעוניין שכאשר שלי נידלק האי מיול בינתיים יעבוד הבעיה שהססמא שעולה מגיעה לפני שהיוזר עולה כלומר אני צריך שהחלון של הססמא ינעל אבל לא-ח-ר שהיוזר שלי עלה ולא לפני כמו שיש את החלון בחירה של היוזרים ... בקיצור איך אני מכניס את החלון ססמא (שלוחצים על כפתור הווינדוס+L) שיופיע לאחר הכניסה לווינדוס תחת היוזר שלי ? יש דרך לשים אותו ב STURTUP ?...כי אם זה קובץ של ווינדוס מסויים שהוא מעלה אז זה כן אפשרי ..... ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום בעיה שצצה ממש פתאום, בדיוק סיימתי להקתין JAVA ובאתי לעשות ריסטרט, ה WINDOWS נסגר רגיל בלי בעיות אבל במקום שהמחשב יידלק מחדש הוא פשוט נכבה כאילו בחרתי ב SHUTDOWN. ניסיתי שוב לעשות ריסטרט ושוב המחשב כבה. לא עשיתי איזה שינוי רציני במערכת רק התקנתי JAVA. אין דיסקים בכוננים. יש למישהו מושג מה עושים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ה- SCREEN SAVER שלי מכבה לי את המסך כאשר: רואה סרט ב- BSPLAYER SUBTITLE WORKSHOP MV2PLAYER VIZUALIZATION ב - WINAMP המסך שלי מפוצל לטלוויזיה - DUAL VIEW התקלה מופיעה גם על המסך וגם על הטלוויזיה ? מישהו יודע איך ניתן לא לאפשר SCREEN SAVER לתוכנות מסוימות ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נניח ויש לי כונן קשיח אחד שמפוצל ל-C ול-D ואני רוצה להתקין וינדואוס על C. אפשר להתעיק את תוכן דיסק ההתקנה לכונן D והתקין משם על C? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ויסטה 64 ביט שלי לא מצליחה להריץ תוכנה מסויימת (ישנה יחסית) דרך האמולציה הטבעית של ויסטה, וגם לא כאשר ניסיתי דרך המאפיינים לקבוע שהיא תואתת ל XP. איזה אמולטור מומלץ להתקין על ויסטה 64 ביט, ע"מ להריץ תוכנות סוררות ?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגה 64 ביט וזיכרון של 1 ג'יגה קינגסטון הארד דיסק של מקסטור SATA וכרטיס מסך של ATI RADEON 9200SE לוח אם אסוס תואם. הבעייה היא שאני מנסה להתקין ווינדוס 64 ביט ההתקנה עוברת חלק אני לא שוכח בתחילת ההתקנה ללחוץ F6 ולהוסיף התקן 64 ביט אבל לאחר שההתקנה מושלמת כשאני רואה את הלוגו של הווינדוס בזמן הטעינה המחשב עושה לי רסטרט........לא מבין מה הבעייה אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן! אני תוהה ומחפש המון זמן אם יש דרך שאפשר להפעיל את מנהל המשימות - Task Manager של Windows Vista בWindows XP משום שהם הוסיפו לו הרבה דברים והוא קיים בגרסא הרבה יותר טובה.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש סקין טוב לוונדוס XP שנראה בדיוק כמו ויסטה לא משהו שיכביד על המחשב וייתקע אותו אחר כך. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
השתמשתי עם אותו KEY לשני מחשבים (XP)ומייקרוסופט גילו את זה והשביתו לי מחשב אחד(אי אפשר להיכנס לWINDOWS) , התקנתי וונידוס חוקי אבל כל ההגדרות שלי נמצאות בתקייה של הווינדוס הישן . כרגע בכונן C יש לי תקיית WINDOWS ו- WINDOWS.0 ה-0. הוא החדש איך אפשר שההגדרות של הישן יחולו על החדש? (אני בוחר כשהמחשב עולה איזה WINDOWS אני בוחר בזה החוקי ) אפשר להעביר את קובץ הרישום מהחדש ליישן ואז להפעיל את הישן עם הKEY החוקי ? מה אני יכול לעשות , כל הדרייברים , ההגדרות , התוכנות מוגדרות על הישן , תעזרו לי בבקשה .
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום! יש לי נייד של HP ורציתי לשחזר את המערכת להגדרות הראשוניות בעצם לבצע פירמוט של הוינדוס... הכנתי את הדיסקים דרך ה RECOVERY MANAGER עכשיו איך אני בעצם מבצע את ה recovery להגדרות יצרן??? תודה!
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם יש איזושהי דרך לגרום לזה שכל המשתמשים במחשב יוכלו לראות את האינבוקס של OE? המצב שלי הוא כזה: אני האדמין, ויש עוד יוזר שהוא כרגע על power user. עכשיו אם מישהו מתחבר לאחד מהם ומושך דואר (שרת POP3, בזק בינלאומי), אז הכל עובר לאינבוקס של האאוטלוק של היוזר שלו. זתומרת, ההודעות נשמרות תחת היוזר. נוצר מצב שאם אני מתחבר ליוזר אחד, כשמישהו משך דואר מהיוזר השני, אני לא יכול לראות את ההודעות האלה (אלא אם כן אני עושה import וכאלה...). אני רוצה שכולם יוכלו לראות את אותו אינבוקס, לא משנה מאיזה חשבון הם מתחברים, אבל של-power user לא תהיה גישה לשאר המסמכים שאין לו גישה אליהם כרגע, או לאפשרויות שיש (או יותר נכון אין...) לו. ואני לא מתכוון לזהויות באאוטלוק, כי אני רוצה שתהיה רק זהות …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-