עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים. ברשותי מחשב נייד Lenovo G570 מעבד I3-2310M עם 2GB זיכרון פנימי ו Intel graphics 3000 . על המחשב מותקנת גירסת WIN7 Home Premium מקורית יחד עם כונן לחזור מהיר של מערכת ההפעלה. ניסיתי לפרמט את המחשב כבר מספר פעמים ותמיד חוזרת אותה בעיה - המחשב עובד לאט מאוד, ונראה שכמעט כל המשאבים שלו מנוצלים גם במצב מנוחה, ודבר נוסף הוא סוג של חזרתיות בלתי נגמרת על עניין העדכונים. הכוונה היא שבכל כיבוי של המחשב מבוצע תהליך ארוך של התקנת עדכונים ובכל הדלקה "קובע את תצורת העדכונים, אל תכבה את המחשב" משהו כזה...<br>באופן לא הגיוני, מן הסתם, כי לא סביר שבכל יום יוצאים 217 עדכונים חדשים. <br>רציתי לשאול, ראשית, אם יהיה מתאים לעבור כבר לגרסה חדשה של Windows (השימושים הם בע…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by yosibuta,

הוא מביא לי כל פעם את השגיאה הזו ומכריח אותי לכבות את המחשב. מה אני עושה????? הצילו!!![ATTACH=CONFIG]3287[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]3287[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. 40% מהמשחקים לא עולים במחשב ששודרג (התקנה חלקה) ל-win8. דרייברים מעודכנים, כולל intel inf, intel me. גם microsoft visual c++ מעודכן. הפעלה כadministrator או מצב תאימות גם לא עוזרים. עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by boss,

מה בעיה? איך יתקן אותו?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by yosizach,

לא יודע אני לא רגיל למחשב שיעבוד לי ככה הוא צריך לעשות לי הכל בצי'ק מישהו יודע ? מה יכולה להיות הבעיה הכל תקין אין תוכנות ריגול ובמיוחד הוא עובד איטי שemule עובד אי אפשר לגלוש כמאט זה לא היה ככה מצב נואש

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by finish,

ניסתי לשנות היום כמה איקונים ומאז כל פעם שאני לוחץ על תקיה בC או בD הוא פותח לי את החלון של החיפוש במקום לעשות OPEN מישהו יודע איך לתקן את זה? זה ממש מעצבן ואני לא יכול לעשות שיחזור בדיוק הורדתי משחק ממש גדול ואם אני יחזור אחורה יקח לי עוד יומיים להוריד אותו תודה פיניש

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  7. משום מה הקאזה שלי לא פועל וכמו כן אח שלי לא מצליח לשחק באינטרנט ההוטמיל לא עובד לאחותי ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה שמראים על חסימת פורטם מסויימים. אני מנסה להתחקות אחר התוכנה שחוסמת לי את כל הפורטים האלה ואיני מוצא שום דבר שיכול לחסום לי את ההתקשרות. אין לי פיירוול והפיירוול של ווינדוס על OFF . אני מחפש דרך לפתור את כל הבעיות הנ"ל ולהתחקות אחר הדבר שחוסם לי את כל הפורטים הנ"ל. אשמח מאוד אם תוכלו לתת את עזרכתכם לפתור לי את כל הבעיות האלו.\ אם יש תוכנה מסויימת שתוכל לעקוב ולשלוח לי הודעות בדבר חסימת פורטים על תוכנה מסויימת ותודיע לי על ההליך הסורר אשמח מאוד.

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  8. אני רוצה להגיע לסטטוס של החיבור..לחיצה על הLAC (בצורת 2 המחשבים) לא פותחת את הסטטוססס מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  9. יש לי בעיה המחשב שלי חלש מידי בשביל כל שאר סוגי ה WIN ואני התקנתי WIN 98 FIRST EDITION מבלי שאני ידע לכך ועכשיו אני מעוניין להתקין WIN98 SECOND EDITION עליו, מה אני צריך לעשות, האם לפרמט? או שיש אפשרות לעשות UP-GRADE? ואיך אני יכול לדעת עם אני מתקין WIN98 SECOND מדיסק צרוב ? איך אני יודע שזה SECOND EDITION??? תודה מראש Some Thing...

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  10. אני פוחד שבגלל שכל פעם האי מייל מציג את עצמו בלי שבחרתי בכלל לפתוח אותו אני אוכל לקבל ווירוס תודה מראש

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  11. היי, דבר מעצבן בחלונות זה שכל פעם שאתה מתקין תוכנה אתה צריך לשנות את תיקית היעד של התוכנה. השאלה שלי היא, האם יש דרך לעשות ככה שכל מתקין שמופעל, ניגש לוינודוס ואז יודע שהכל אני מתקין לתיקיה X ..... יש דרך? תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  12. Started by semuel_t,

אני משתמש ב- Win XP Pro ומשום מה בזמן האחרון כשאני מפעיל את התוכנה אז מופיע מסך הפתיחה שלה ואני צריך לחכות איזה 20 שניות עד שהתוכנה עצמה נפתחת.. פעם זה היה פועל לי מייד ומסך הפתיחה היה נעלם תוך שנייה... איך אפשר לסדר את הבעיה? ודרך אגב ה- Windows Messenger מבוטל אצלי..

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by ydyehuda,

שלום ממה זה יכול לנבוע כל בזבוז המשאבים? יש לי P4.2.4_HT עם ערוץ 800MHZ וחצי גיגה ראו קובץ מצורף תודה יהודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  14. התוכנות קיימות על ההרד דיסק paltalk מופיעה ב regedit שאני מנסה לעשות remove תוכנת ה uninstall רצה , עושה כאילו הסרה , אבל בעצם לא קורה כלום winace לא מופיעה ב regedit וקובץ ההסרה אומר ש deinstalltion data cannot be found

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. טוב, למעשה זה לא היה התקנה מחדש, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב עם דיסק XP בפנים, ומשום מה המחשב חושב שהוינדוס הותקן מחדש, מוזר ביותר... קיצר עכשיו אין לי גישה לספריית המסמכים שלי, ואני יודע שהיה לזה כאן פתרון אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחיפוש... מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  16. Started by Maor_T,

אהלן לכל הבא לעזור תודה מראש.. לפני כמה ימים פתאום שבאתי לעשות Switch User הופיע לי חלון שבראשו רשום Unlock Computer והיה אפשר לשים בו רק את המשתמש שלי שהוא האדמניסטרטור ואם ניסיתי לרשום את המשתמש של אחי זה אמר שהוא לא אדמיניסטרטור לפני הבעיה הזאת הייתי לוחץ על Switch User ומגיע למסך פתיחה ובוחר משתמש בהתחלה ניסיתי להגדיר את ההגדרות של החלפת משתמשים ובכניסה להגדרות היה רשום לי Automation Server can't create object סידרתי את זה ע"י הורדת Microsoft Windows Script ואז הגדרתי ב-V את החלפת משתמשים מהירה וב-V את הצג מסך פתיחה... אך עדיין יש לי את החלון Unlock Computer במקום המסך Welcom מה אני יכול לעשות כדי לחזור למצב הקודם פליזזזז תעזרו.....

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by zpd,

לאחרונה אינני מצליח לכבות את המחשב ע"י לחצן כיבוי כללי ON-OFF . יש רעיונות מדוע? פנטיום 4 ,WIN XP HE.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by jooey,

אני רוצה לשמור אתר שלם, ז"א כולל הקישורים לעמודים הבאים, כך שאני אוכל להשתמש בו גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. מישהו יודע אם זה אפשרי? אם כן-איך?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  19. שלום. שיניתי את ה-boot screen של הוינדוס ב-style xp ואחרי שעשיתי את זה כל פעם כשהוינדוס עולה הוא נותן לי לבחור 2 אפשרויות: windows xp pro bootscreen windows xp pro אם אני בוחר ב-windows xp pro bootscreen אז הוא מעלה לי את מה ששיניתי. ואם אני בוחר ב-windows xp pro אז הוא מעלה לי את ה-boot screen הרגיל של וינדוס. איך לשנות את זה? אני רוצה להחזיר את זה כמו שזה הייה. אם הבוטסקרין הרגיל. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by dids22,

כנראה שבטעות לחצתי על משהו ועכשיו מנהל המשימות שלי הוא בלי כל האפשרויות שהיו לי בהתחלה(סתכלו בתמונה ד"א איך הציור? ולא מצאתי דרך להחזיר את זה אולי משהו יודע? [attachment deleted by admin]

21. Started by Bh,

שלום.. אני מנסה להיכנס לכונן שלי בווינדוס אך הוא אומר שצריך לאתחל אותו. הכונן פועל רק תחת דוס. אני רוצה להעביר את כל הקבצים מהכונן לכונן אחר ורק אז לפרמט אותו תחת ווינדוס. הבעיה היא שהשם של התיקיות שאני רוצה להעביר הם בעברית, ואי אפשר לקרוא לתיקיה או לגשת אליה, איך אפשר לראות את שמות התיקיות כמו שהן ולגשת אליהן? או שיש לכם פתרון יותר טוב? תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. Started by peralon,

אני לא בטוח שזה בדיוק לפורום הזה אבל בכל זאת שבוע הבא אני צריך להגיש פרויקט בגרות באינטרנט עם ASP ג'אבה סקריפט וHTML בניתי מסד נתונים לאתר במעבדות מחשבים של ביתספר ושם הוא עובד מצוין עכשיו אני בבית אני מנסה להכנס לאתר.. כלומר הגדרתי בODBC את הקובץ אקסס ואת השם של הDSN הIIS פועל.. אני נכנס לLOCALHOST יש לי קובץ הרשמה אחרי שאני לוחץ שלח הוא אמור לשלוח את כל הפרטים לקובץ ASP שמכניס את הפרטים לטבלת אקסס עכשיו יש לי ארור ממש מוזר אני לא מבין מה הבעיה Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Driver Manager] Driver's SQLSetConnectAttr failed /registration.asp, line 5 Error Type: אשמח לקבל עזרה!! תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by surfface,

1 האם בעזרת תוכנת PartitionMagic אני יכול לפרמט את מחיצה C שהיא הBOOT 2 אם אני יפרמט את C הWINDOWS שנמצא במחיצה אחרת יעלה או לא 3 אייך מתקינים WINDOWS במחשב מפורמט לחלוטין (מדובר במחשב אחר)

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. שלום לכולם, עד היום הייתי מתקין את SP1 (מדובר ב WINDOWS XP), ולאחרונה פירמטתי, ואני לא רוצה להתקין אותו ,מפני שהוא מכביד על המחשב שלי. עכשיו לשאלתי: הורדתי את כל עידכוני האבטחה (נשאר לי שם רק SP1), האם בכל זאת אני צריך להתקין את SP1 ? (מבחינת אבטחה), או שהעידכונים מספיקים ? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by Mr Gadget,

למי שמנסה להריץ יישומים של MS-DOS תחת WinXP SP2 ומקבל הודעת שגיאה על Autoexec.nt. כמו שאני ניסיתי להריץ BorlandC או יישומים אחרים של MS-DOS לא הצלחתי בגלל אותה הודעת שגיאה ישנו פיתרון XP FIX "This installaton program will reinstall the missing or corrupt Windows XP system files command.com, autoexec.nt and config.nt. The absence or corruption of one or more of these files causes a "16 Bit Subsystem" error. We recommend that you download this file and save it to your desktop or to another location where you can find it. Double click on the file to run it once it's downloaded. If problem reoccurs in the future, simply re-run this program." נלקח מפה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.