Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי ברוך ה' כבר את המחשב החדש שלי.. קניתי 2 ג'יגה זיכרון.. עכשיו הבנתי שאפשר לשנות הגדרות של ה SWAP או משהו כזה לביצועים טובים יותר.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
ב-XP כשמחברים 4.1\5.1 רמקולים ומנגנים מוזיקה, זה מנגן בכל הרמקולים (או לפחות ב-4), לטעמי זה נותן צליל יותר נעים (שבא מכל הכיוונים), כמו המוזיקה באוטו. אבל בויסטה לא הצלחתי לזה לגרום לעבוד, גם כשאני מגדיר את ה4.1, והוא נתמך בסרטים והאפקטים באים מכל הכיוונים, עדיין בניגון שירים (בכל הנגנים) זה עדיין מנגן רק ב2 רמקולים קדמיים. עקרונית זה הגיוני, כי סטריו זה רק 2 רמקולים, אבל עובדה שב XP זה לא עושה בעיה (ואפילו ברירת מחדל!). בקיצור מה עושים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB ועליו WIN 7, התקנתי על כונן 250GB XP ואבל מאז יש לי בעיה ממש מוזרה, הבוט של XP השתלט על הכול וכשאני בוחר את הדיסק של ה500GB בF8, עולה XP, כשאני בוחר את הדיסק של 200GB שעליו 100% אין מערכת הפעלה כל שהיא, עולה XP, רק בדיסק שעליו התקנתי את הXP (250) לא עולה כותב לי BOOTMGR MISSING. זאות אומרת אני לא מצליח לעלות את הWIN7 לא משנה מה... יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ככה סתם ביום בהיר אחד התעורר המחשב ובפיו הודעה: windows can not start bcoz the folowing file is missing or corrupt. הקובץ בהודעה: windows\system32\config\system המחשב ממליץ לבצע Repair דרך דיסק ההתקנה , אם היה לי לא הייתי כותב הודעה זאת. השאלות : 1. מדובר בקובץ ספציפי או בספריה שלמה ? לפי ההודעה נשמע כאילו זו ספריה. 2. חלונות הותקנו במחשב ב-2 כוננים פיזיים. האם ניתן להעתיק את הקובץ/ספריה מהכונן הפיזי השני ? הבהרה : חלונות הותקנו בכונן נוסף , לא נעשה מעולם שימוש בעותק זה - האם צריך לעדכן משהו ? WINDOWS XP PRO SP2
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן הDVD אני מקבל הודעת ACCESS DENIED מה הקטע שלו ??
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שמעו אחרי שאני מפעיל את המחשב ומתחבר לאינטרנט קופצים לי כל חמש דקות אתר וזה לא pop up אני בטוח זה פשוט אתר כאיו אני ה - explorer אני לא יודע מה לעשות כל מי שיכול לעזור לי בבקשה תעזרו זה משגע !! אני שוקל אולי לפרמט את המחשב כי זאת ברירה האחרוננה אבל אני מעדיף לא לפרמט כי זה סתם כאבי ראש להתקין הכל מהתחלה אז בקשה מי שיכול לעזור שיגיב
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
SS: http://img376.imageshack.us/my.php?image=untitleddz6.jpg help me please
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ: HP Pavilion dv5-1130ej התקנתי Windows 7 Advisor Beta וישלי כמה בעיות: 1) בהתחלה הוא הראה לי שהדרייבר כרטיס מסך נתמך ואחרי שעידכנתי את הדרייבר הוא מראה לי שלא נתמך וליפני כמה ימים עידכנתי לגירסה העדכנית ביותר מהאתר של NVIDIA (כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9200M GS) והוא עדיין מראה לי שלא נתמך מה לעשות?? אני כבר מיועש חרשתי על גוגל כדי למצוא גירסה אחרית עדכנית יותר ולא מצאתי! 2) איפו אני מוצא דרייברים לשאר ה"סוגיות" שמתאימים לWIN 7 וויסטה? 3) כל דרייבר שהתקנתי לא משנה דבר. יכול להיות שזה בגלל שהוא בטא??? צירפתי תמונה של התוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להבין את הבעיה הבאה כונן C שלי מותקנת עליו מערכת ההפעלה לעומתו D הוא כונן פיזי אחר אבל הדבר המעניין הוא שעלD שכביכול ריק לחלוטין ואחרי פירמוט מופיע בקומפיוטר מנגמנט שהוא SYSTEM ועל C מופיעה BOOT איך אני גורם ל D לא להיות SYSTEM
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין עליו WIN98 בזמן הSCANDISK הוא נותן לי שגיאה File allactor tables _____________________________________ ! aut of memory ! ! ! ! <ok> ! !____________________________________! חברה בבקשה תגידו מזה יכול להיות ? אני כבר נואש מלהתקין עליו משהוא וחבל לי על הנייד
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי נייד שמגיע עם ווינדוס ויסטה מושתל בו או אופצייה לגיבוי וכל זה עכשיו זה מחשב נייד בלי כונן דיוידי ויש לי כבר מדריך להתקנת ווינדוס 7 דרך USB השאלה שלי אם זה יתקין את הווינדוס7 על הוויסטה ? או שזה יפרמט אותו או משהו אני לא בדיוק מבין איך זה הולך אני רוצה שהוא יתקין את הווינדוס 7 על חשבון הכל שלא ישאר זכר לויסטה משהו יכול להסביר לי
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי XP Pro וכאשר ואני פותח קובץ txt חדש (לדוגמה), העברית הופכת לג'יבריש לאחר השמירה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקנתי תוכנה וההתקנה נפסקה לי באמצע בגלל נפילת חשמל. לא היה לי צורך בתוכנה לכן מחקתי את ההתקנה שלה מהמחשב. לאחרונה ראיתי כי ב Add remove programs קיים ערך (שדה) עבור בתוכנה הנ"ל. אני מעוניין למחוק את הערך הנ"ל מה- Add remove programs. כיצד ניתן לעושות זאת?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
היום צצה לה בעיה חדשה ומעצבנת במחשב שלי.... אני משתמש ב XP PRO באנגלית.... כמעט כל לינק שאני פותח תוקע לי את החלון אקספולרר הנוכחי... הבעיה צצה לאחר שהתקנתי היום עדכונים מהעדכון אוטומטי שיש במחשב... נסיתי לשחזר מערכת אבל זה כל פעם אומר לי שהשחזור לא הצליח בגלל שלא נעשו שינויים במחשב (למרות שכן...)... ניסיתי גם להסיר אחד אחד אבל זה מעל 15-20 כאלה ואחרי כל אחד המחשב מתאתחל... אז ייקח שעות... מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אנשים יש בעיה לחבר שלי בהתקנת WINDOWS XP בדיוק לסוף ההתקנה הוא רושם מסך כחול שהוא אומר כי היה איזה שהוא סוג של ERROR ואז הוא עושה RESET, נתקלתי בזה פעם שנראה לי שהמחשב שלו לא יכול להתקין XP למרות שיש לו P3 256 MB SDRAM . טעיתי? מישהוא מכיר את הבעיה? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד אך אין לי דיסק התקנה, מה אוכל לעשות בכדי להתקין מחדש את WIN7 ז"א מאיזה קובץ באיזה תיקייה יש לציין שיש לי סריאל של ACER בכבוד והערכה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
הפעלתי tcpview וזה מה שראיתי <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:119780.178.250.5:3425CLOSING <non-existent>:3900TCP80.179.191.142:2708212.235.95.169:1748CLOSING <non-existent>:3900TCP0.0.0.0:27080.0.0.0:0LISTENING <non-existent>:+ יכול להיות שפרצו לי למחשב ? נראה לי שזה מתוחכם מאוד....
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אז ככה... המחשב הוא חדש.. נקנה מערוץ הקניות ( לא אני המלצתי כן..) לא יודע בדיוק את המפרט, אני חושב CELERON 2000 ו 256 DDR זיכרון. המחשב הגיע ריק, התקנתי בו WINDOWS XP עם SP2 .. הגיע הטכנאי של HOT התקין לו אינטרנט ואז שמתי לו קספרסקי עדכנתי כל מה שצריך... אבל הוא טוען שהמחשב איטי.. וזה לא הגיוני, הרי גם אם זה CELERON זה לא אמור להיות איטי.. ובאמת שהלכתי ראיתי שה ICQ נתקע קצת (גירסה 4) ובמחשב הישן שלו PENTIUM 3 עבד לו יותר מהר.. מה יכול לגרום לאיטיות? יכול להיות שכבר נכנסו וירוסים למחשב בגלל שהוא היה מחובר לאינטרנט בלי אנטיוירוס? לא נראה לי הגיוני.... כי כבר מותקן SP2 אז מה הסיכוי שנכנס כבר וירוס ? אני הולך אל החבר שוב מחר כדי לבדוק.. יש לכם אולי הצעות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין להתקין משחק וברגע שהוא לוחץ על setup אז מופיע לו המסך הכחול הזה:http://img528.imageshack.us/img528/5811/02032010030.jpg מה הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
כשרוצים לשמור קובץ תמיד מופיעים בצד אותם Icons קבועים של: Desktop Recent My Documents וכו'... (תסתכלו על התמונה שמצורפת) איך אפשר לשנות את את זה? איך יכול שבמקום My network places יופיע ה Icon של My pictures וכו'??? עריכה: מצאתי איך עושים את זה: http://xperiencexp.blogspot.com/2005/06/how-to-change-default-save-in-location.html הדרך הכי טובה היא דרך ה Group Policy... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ויסטה 64 ביט שלי לא מצליחה להריץ תוכנה מסויימת (ישנה יחסית) דרך האמולציה הטבעית של ויסטה, וגם לא כאשר ניסיתי דרך המאפיינים לקבוע שהיא תואתת ל XP. איזה אמולטור מומלץ להתקין על ויסטה 64 ביט, ע"מ להריץ תוכנות סוררות ?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אז הינה לכם משהוא שישנה את האוירה בשולחן העבודה המשעמם שלכם: http://www.mobydock.tk/ מי שרוצה לשחק יותר ולהגזים יכול כמובן להתקין את המעטפת האלטרנטיבית ל-Explorer הישן : http://www.mobydock.tk/
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
Microsoft העלתה בימים האחרונים עדכון שגורם למסכים כחולים. משיטוט קצר ברשת, נראה שזה קורה לרוב בניידים של HP (יכול להופיע גם בניידים מחברות אחרות) מספר העדכון הוא KB973879. אני רק אציין שגם לי הופיעו בנייד (HP DV7) מסכים כחולים, עד להסרת העדכון - דבר שפתר את הבעיה. שימו לב: העדכון גורם גם למסכים כחולים כשמנסים להתקין את חבילת השירות (SP) השנייה ל-VISTA במערכת מרובת ליבות, או כשמנסים להתקין SP2 ל-Windows Server באותה תצורת מערכת. יותר מידע על העדכון, הסרתו ודיונים בפורומים אחרים ברשת - תוכלו למצוא כאן: http://www.techerator.com/2009/08/fix-hp-pavillion-dv-series-gets-blue-screen-after-windows-updates/ http://www.robrob8.com/blog/2009/08/26/windows-update-bsd-crashes-after-…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2 MB עם בזק בינלאומי ו SP2 ועד כלפני כמה זמן הכול היה סבבה פתאום בזמן האחרון ה אידונקי והקאזה ו ה ביטורנט פשוט לא זזים לי ומורידים לי על מהירות מצחיקה של לא יותר מ 10 K וכבר פתחתי את כול הפורטים וכול החרטא הזה... מישהו יודע למה זה ?!?! בבקשה תעזרו
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-