עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קודם כל תודה לכל מי שיעזור עכשיו הבעיה הורדתי 3DMARK2006 וכשאני מפעיל את הקובץ הוא שם לי שעון חול לשניה (סמן העכבר) ולאחר מכן לא קורה כלום. קרה לי בעבר רק שאני לא זוכר איך פתרתי את זה. מישהו יודע איך? עריכה: הורדתי את הקובץ ממקור אחר והבעיה נפתרה. תודה בכל זאת :]

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  2. Started by Lethal_Acid,

איפה אני מגדיר כאשר אני פותח את אחג ה FAVORITRES שהדפדפן יפתח בחלון על כל המסך. זה נפתח אכשיו בחלון קטן ומעצבן.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  3. שלום לכולם, עד היום הייתי מתקין את SP1 (מדובר ב WINDOWS XP), ולאחרונה פירמטתי, ואני לא רוצה להתקין אותו ,מפני שהוא מכביד על המחשב שלי. עכשיו לשאלתי: הורדתי את כל עידכוני האבטחה (נשאר לי שם רק SP1), האם בכל זאת אני צריך להתקין את SP1 ? (מבחינת אבטחה), או שהעידכונים מספיקים ? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by shendi,

כרגע סימתי להתקין XP אני יודע שבמערכת XP יש פורטים פתוחים DEFULT הייתי מעוניין לדעת איזה פורטים ואיזה סןג בשביל לחסום אותם בפייוול כמו כן יש גם SERVIES שאין לי צורך בהם וסתם מאיטים את המערכת ( או פגיעים לתקיפות מהאינטרנט ) איזה אפשר לבטל ואיזה לא ? ( מנקודת הנחה שאין לי צורך בשיתןף מכל סןג שהוא או רימוט אדמין ) בסבבה SHENDI 8) ;D

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by carman,

שלום לכולם, יש לי וינדוס XP שרץ על מחשב חזק. הוינדוס הזה מותקן אצלי כבר כשנתיים וחצי, הוא נקי לחלוטין, ללא וירוסים וללא כלום. הוא מתחזק אותו ומפעיל אותו כראוי. לאחרונה החלה אצלי בעיה מעצבנת, היא החלה כאשר חבר, העוסק כמקצוע ביצירת סרטי וידאו, הביא לי מספר סרטים בשביל לקבל ממני ביקורת. הוא שלח לי את הסרטים ע"י שרת. הסרטים הם במפורמט AVI, וגודלם נע בין 600 מגה ל1500 מגה. כאשר אני מפעיל את הסרטים, בכל תוכנה שיש לי, אני מקבל הודעת הרור: כאשר בדקתי לעומק, הבעיה לא קיימת רק בסרטים שלו, אלא ממקורות אחרים, גם אם זה מאתרים (כמובן חוקיים, אלה הם אינם סרטים קולנועיים), יש את הבעייה. האם מישהו יודע איך אני יכול לסדר את העניין? כי זה חשוב לי ולו שאני אראה את זה על המחשב, וכר…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  6. שלום 1. איך מפרמטים ב windows7 ואיך מחלקים למחיצות? 2. התקנתי מסנג'ר ולא ניתן להעלות אותו. 3. התקנתי מצלמת אינטרנט, ולא ניתן לראות בה. כל מי שיוכל לעזור לי בבעיות אלו אודה לו. מצ"ב קבצי ההודעה - לפתיחת המצלמה וכך לפתיחת המסנג'ר תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by Oranili,

אם עדכנתי את כל העידכונים עד עכשיו אני לא יצטרך להתקין אותו? הSP1 נועד שכל העידכונים עד עכשיו יהיו מובנים בתוך הווינדוס עם ההתקנה של 7?...

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. התקנתי לחבר מערכת הפעלה WINDOWS 7 מקורית, לאחר ההתקנה, במסך הפתיחה של ה WINDOWS המחשב קופא. מה יכולה להיות הבעיה. מפרט מחשב: לוח אם כולל כ.מסך מובנה MSI RC410M-L X300 ATI מעבד אינטל pentium dual core 945 3.4 4M DUALCORE כ.מסך GF7300GT 256M DDR2 PCIE זכרון 3GB DDR2 דיסק קשיח 500GB

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by ag43,

כיצד ניתן להעלים את ההרדיסק וכונן הדיסקים מתפריט הסרה בטוחה של התקנים?

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by Ding Ding Dong,

יש לי שתי חשבונות משתמשים על הווינדוס - אדמניסטרטור ואחד על השם שלי. עכשיו אני רוצה להיות פעיל על האדמניסטרטור אבל הוא לא נותן לי (אלא אם זה מצב בטוח אבל מצב בטוח לא מועיל לי). איך אני פותח את האפשרות להיות פעיל על האדמניסטרטור בלי להיות במצב פתוח? (יש לציין שיש לי את הסיסמא) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by eladbu,

אתמול לאחר בעיה במערכת עשיתי ריסטור ליום קודם לכן אתמול הותקן במערכת דרייבר ל ATI החדש אך לא זה מה שגרם לבעיה לאחר הריסטור התקנתי את הדרייבר 8.1 נדמה לי על ה 9600 פרו שלי והציון ירד ל-2 לאחר ה 3.4 שהיה לי!ממש מוזר בהתחשב שלא שינית שום דבר במערכת מה יכולה להיות הבעיה???

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by Kenny,

היי אנשים , עשיתי חיפוש לכל מה שקשור ל AERO ולא מצאתי דבר. בכל מקרה , עכשיו סיימתי להתקין את הויסטה (בינתים נראה מדהים , עוד לא ניסיתי משחקים) רציתי לדעת איך אינ מפעיל את ה AERO? זה built in במערכת הפעלה? או תוכנה צד שלישי שאני אמור להתקין? תודה על העזרה. עריכה : אממ , רק כדי שאני יהיה בטוח Aero זה המצב הזה שכל החלונות זזים? שאני יכול לעבוד עם העכבר בלבד ? שלמשל אם אני גורר חלון , והוא פוגע בחלון אחר , זה כאילו דוחף אותו קצת הצידה? שאני יכול למשל לתפוס כמה חלונות ביחד , ואז גרירה מהירה של העכבר סביבם תסמן אותם... יש לכם בכלל מושג על מה אני מדבר? חחח (אני אשתדל להביא לינק לוידאו שראיתי , אני חושב שזה זה)

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה במחשב בכל פעם שאני מפעיל את המחשב כשהוא נכנס למערכת ההפעלה המסך נכבה לשניה או 2 ואז נדלק לפעמים נכבה ולא נדלק ביכלל.... בעיה שניה המחשב לפעמים סובלי מאיטיות למשל לוקח לו לפעמים בערך 2 דקות עד שהMP3 מופעל! סרקתי את האנטי וירוס יש לי PANDA לא מצא כלום.... וגם יש פקודה בCMD שיכולה לבדוק מה מצבא הארדיסק ושחכתי אותה אשמח אם משהו גם יגיד לי את זה (-:

14. יש לי וויסטה אולטימייט 32 ביט. אני מנסה לעשות sharing להרד דיסק/Partition שלם. הוא מבצע sharing ואני נותן Permission Full לכולם. כשאני מנסה להיכנס ממחשבים אחרים - הוא לא נותן להיכנס . שיניתי כבר את כל מה שצריך ב network center. אני מצליח רק לעשות sharing לתיקיות ןאז שה מראה לי אותם בנפרד כאשר אני נכנס אל המחשב. יש אפשרות בוויסטה לעשות sharing לpartiton/הרד דיסק שלם ושכל המחיצות תחתיו יהיו באופן אוטומטי בsharing גם כן? תודה!

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by snaek212,

יש לי מחשב נייד של dell ועליו היה מותקן vista רציתי להתקין xp ומכיון שהיה לי בעיות בהתקנה(SATA) אז שיניתי לIDE והכל היה בסדר מכיון שאי אפשר לשנות חזרה לSATA לאחר ההתקנה אז התקנתי xp מחדש ששינתי בnlite והוספתי דריבר SATA מdell הבעיה שלאחר הpartition כשהמחשב מעתיק את קבצי הwindows הוא ניתקע בקבצים מסויימים אז אם אני לוחץ esc אז בהתקנה של win הוא מבקש דיסק עם sp2 והוא לא מקבל שום דיסק (גם את הדיסק שהצלחתי להתקין דרכו לאחר השינוי של הIDE הוא לא מקבל) אגב הדיסק הראשון שהצלחתי להתקין בנייד (בשינוי לIDE) לא הצליח להתקין win באר דיסק ספציפי של חבר מאותה הבעיה האם משהו יכל לעזור לי בעיניין

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by kfirbep,

קודם כל אני רוצה לפנות אל המנהלים.יכול להיות שאולי אני עובר פה על חוקי הפורום אבל אני בפלא ואמצעי הגישה שלי לדברים מוגבלים ולכן אם יש טופס שצריך למלא אני לא יכול לעשות את זה בגלל הטלפון לכן בבקשה אל תנעלו לי תודה. ועכשיו לבעיה שלי:היה לי מחשב הכל עבד בסדר הורדתי דברים למחשב וכנראה שבאחד מהם היה וירוס והרס לי את המחשב זה אמר לי להכניס התקנה של וינדוס הכנסתי והמחשב אומר לי שחסר לי WIN32 או system32 ושהוא לא מצליח להתקין את זה בתיקייה מסויימת ושאני אנסה בתיקייה אחרת ואחר כך הוא אומר שכנראה שזה קורהבגלל בגלל איזשהו כשל בכונן(אם אני לא טועה)או החיבור של האנטרנט(זה מה שהצלחתי להבין)חבר שלי אמר לי לפרמט את כל המחשב ולהתקין את וינדוס ואז אח שלי אמר לי שהמחשב כבר מפורמט ואין עליו …

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by gilza,

שלום. לאחר פירמוט והתקנה מחדש של WINDOWS98 SE מדיסק מקורי מתקבלת הודעת שגיאה בשלב עליית ה WINDOWS : CAN NOT FIND A DEVICE FILE THAT MAY BE NEEDED TO RUN WINDOWS OR WINDOWS APPLICATIONS THE WINDOWS REGESTRY OR SYSTEM.INI REFFERS TO THIS DEVICE FILE BUT THE DEVICE FILE NO LONGER EXISTS IF YOU DELETED THIS FILE ON PURPOSE ,TRY UNINSTALLING THE ASSOCIATED APLICCATION USING ITS UNINSTALL OR SETUP PROGRAM IF YOU STILL WANT TO USE THE APPLICATION ASSOCIATED WITH THIS DEVICE FILE , TRY REINSTALL THAT APPLICATION REPLACE THE MISSING FILE VNETBIOS.VXD ההודעה הופיעה מיד לאחר ההתקנה של ה WINDOWS במחשב לא נעשה שימוש אחרי ההתקנה. כשאני מקיש ENTER המחשב עולה רגיל ולא נראה לי שיש בעיה. ש…

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. לפני שבועיים התקנתי WINXP מדיסק ששימש לשרת של החדר מחשבים (עובדה זו אולי לא קשורה לבעיה הזאת אבל אני מציין אותה בכל מקרה). עכשיו שמתי לב שחלק מהדברים בעברית מוצגים בג'יבריש. אני צריך לציין קודם כל ,שלא כל הדברים מוצגים ככה רק חלק מהם.חוץ מזה גם ניתן להקליד בעברית ורוב המסמכים בעברית נפתחים.עכשיו עוד דבר זה שהשירים בMP3 שכתובים בעברית ומושמעים מצוין במדיה פלייר ,בWINAMP רשומים כסימני שאלה ומסרבים להשמע(זה מדלג מעליהם כאילו הם כותרת ריקה).זה בערך כל הסימפטומים שכרגע שמתי עליהם לב... אה עוד דוגמה זה ניסיתי להתקין ICQ בעברית וזה עשה סימני שאלה במקום אותיות. ניסיתי כבר לעשות דברים שטחיים כמו לשנות לעברית בREGIONAL OPTIONS (בcontrol panel) (ונדמה לי עשיתי עוד משהו אבל אני לא ז…

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by zpd,

לאחרונה אינני מצליח לכבות את המחשב ע"י לחצן כיבוי כללי ON-OFF . יש רעיונות מדוע? פנטיום 4 ,WIN XP HE.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. רק לוודא, אין בעיה להתקין XP על גבי מחשב שכבר מותקן בו ויסטה נכון? הכוונה להתקנה על גבי אותו הארד דיסק מבלי ליצור פרטישן נפרד בשביל זה, אלא ששתי המערכות יתקיימו זה ליד זה ואני אגדיר כבר בBOOT איזה מהן אני רוצה להעלות, בלי שהדבר יגרום לסיבוכים כלשהם. תודה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  21. הבעייה היא כזאת (בעייה קצת טיפשית, אבל בכל זאת): מערכת ההפעלה היא 98. שינתי את הרקע בכמה מהספריות במחשב (ברגע שנכנסים לספרייה מסויימת, יש לה רקע משלה שאני קובע). יש לציין שזה נעשה בכונן D ולא ב-C (ב-C נמצאת מערכת ההפעלה). פירמטתי את כונן C והתקנתי XP. התוצאה היא: כל הרקעים ששיבצתי ב-98 נשארו על כנם (הרקעים בספריות של כונן D שלא פורמט). שאלתי היא: איך אני משנה את הרקעים שנעשו ב-98 באמצעות ה-XP? בדקתי את הנושא, ועד כמה שאני יודע, זה לא נעשה באותה הדרך. תודה רבה!

22. זאת בעיה אצל חבר בעצם..וזה מה שהוא אמר לי.. " יש לי XP PRO SP2 עם כל העידכונים, הכי מעודכן וה-XP באנגלית. בשבוע האחרון כשאני מנסה למחוק תיקיה הוא כותב לי שהתיקיה בשימוש (וכשאני נכנס לתיקיה אחרי המחיקה מחק את כל הקבצים, רק את התיקיה עצמה לא מחק). ככה גם עם קבצים שונים, אני רוצה למחוק וכתוב שתוכנה מסויימת עושה בהם שימוש. אי אפשר לשנות לקבצים ולתיקיות שם, להעביר אותם ולמחוק אותם.. נכנסתי ל-SAFE MODE (מצב בטוח) ועדיין אותה שגיאה!!! בינתיים כל מה שאני רוצה למחוק אני שם בהסתרה וככה לא רואה. האם זו בעיה ידועה, סוס טרויאני משהו?! יש לי פיירוואל + אנטיוירוס מעודכן + תוכנה נגד טרוייאנים.... איך אני יכול למחוק קבצים ?! זאת השגיאה שמופיעה.. : "

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  23. האם לקנות Windows XP 64-Bit? או שהיא יותר כבדה מהXP הרגיל?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by yarivot26,

hi I'm currently in USA and using a friend laptop I can see hebrew but I can't write in hebrew and I don't have the windows xp install disc how can I add hebrew? thx.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  25. Started by dududs,

לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )

• 2 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים