Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של לנובו עם דיסק קשיח SSD בודד של סמסונג בחיבור PCI והמערכת ההפעלה הגיעה מותקנת במצב RAID השאלה איך עושים התקנה נקיה במצב כזה נ.ב אני יודע שאפשר לשנות למצב ACHI ואז להתקין אבל אינני יודע אם זה לא פוגע בביצועים וגם סתם ככה רוצה לדעת איך מתקינים במצב RAID ואיזה משמעות יש לזה כי הרי זה לא שני דיסקים קשיחיםשיהיה מצבRAID תודה רבה
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מצטט : "בניגוד ל-Windows XP שם ניתן להעביר את הרישיון בין מספר מחשבים ללא הגבלה (כל עוד מוסרת ההתקנה הקודמת)". מאיפה הבאתם את זה ? אי אפשר להעביר ולא נעליים,אלא אם קנית את גרסת הריטייל שעולה מעל 1000 ש"ח וגם היא מוגבלת למספר הפעמים. הכי מצחיק,שבפורום זה נפתחו מספר אשכולות בנושא ותמיד הסברתם שלא ניתן להעביר,גם במקרה של החלפת מחשב וגם במקרה שהלוח אם נשרף.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש - מחשב מדהים! מפרט : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper CL5-5-5-15 Western Digital 500Gb 16MB AAKS WD 300GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail מעבד עבר OC והוא נמצא על 3.2 כרגע, המחשב פשוט מדהים מכל המובנים. אבל יש בעיה קטנה אחת , מין סוג של "איבוד אייקונים…
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן הצלחתי להתקין על השרת שלך VPN (יש חח) ועכשיו יש לי בעיה עם חלונות ויסטה הגרוע הזה! אציין כמובן שאין שום בעיה עם חלונות XP ו 7 הבעיה היא שאחרי ההתקנה של התוכנה זה לא מתחבר לשרת הנה ה VPN שלי: https://81.218.235.211:943/ שם משתמש TEST סיסמה: (צונזר) מחפש פתרון ל VISTA!! תודה לעוזרים ============================================== נפטר. ז"ל. ניתן לפתור את הבעיה כך: כניסה לאתר והורדה ידנית של גירסת הלקוח של OpenVPN (הכי חדשה שיש כמובן) כניסה לחשבון ויצירת קובץ הגדרות של הלקוח. (confing) שמירת הקובץ בתיקיית confing במקום בו הותקנה התוכנה וכניסה דרך OpenVPN GUI בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תחילה הבעיה : היא מורכבת משני מאפיינים.א) חלק גדול מהסרטים אותם אני מוריד לא נקראים ע"י המחשב ומופיעה הודעת שגיאה. ב) כאשר אני צורב משהו על DVD לא ניתן לראות את פירוט הקבצים על המדיה שנצרבה.בדיקת מאפייני מה שנצרב מניבה כי הדיסק מלא אבל לא ניתן לראות במה.גם על מחשבים אחרים,לא ניתן לראות. בדיקה של מדיה חיצונית תקינה לא מאפשרת לראות את פרוט הקבצים למרות שבמחשבים אחרים כן רואים את פירוט הקבצים על המדיה התקינה,שניתנה לי ע"י אדם אחר. מאחר ואני לא מצליח לראות גם סרטים על הכונן הקשיח,לא מדובר בבעיה עם הכונן האופטי. לא רק לפחות.מאחר ומדובר גם בבעיה של צריבת קבצים כלשהם על מדיה,לא מדובר על בעית קודקים.לא רק לפחות. להערכתי הלא מלומדת כלל,או שיש כאן צרוף של מספר בעיות (לא סביר במיוחד…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
גם אני החלטתי לנסות את הווינדוס החדש ונתקלתי בשורת המשימות החדשה. אני לא אוהב את התכונה שחלונות מרובים של אותה תוכנה נשארים דבוקים אחד לשני בשורת, איך מבטלים את זה ? הנה תמונה לדוגמה - החלונות של פיירפוקס ואקספלורר צמודים כל הזמן, ולא לפי הסדר הכרונולוגי של הפעלת התוכנה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB. כמובן שעם WINDOWS 7. אני רוצה לחלק את ההארדיסק ל2 PARTITIONS כך שחלק אחד יהיה עם כ200 ג'יגה, וחלק שני עם ה800 הנותרים. איך אני עושה את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט תמחשב ולהתקין ווינדוז מאחר שקניתי תמחשב הנוכחי מטכנאי ואין לי רישיון של הווינדוז ואפילו לא דיסק, אני משער שהרישיון אפילו לא חוקי... חיפשתי באנטרנט לקנות ווינדוז ונתקלתי בשני גרסאות: OEM RETAIL שעולה כפול מה OEM ! מה ההבדל בינהם ? ומה אני צריך ? תודה מראש עריכה: שמעתי שה SP2 (שאני מתכוון להתקין אחרי הפירמוט, עכשיו אני עובד בלי SP2) גורמת לבעיות עם תוכנות מסויימות. זה נכון ? עם אילו תוכנות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה הולך ונגמר לי המקום בקונן הראשיו שלי ניסיתי לבדוק לאן הוא נעלם ומצאתי שתחת USERS קיימת תקיה עם השם שלי שכללת את כל הספריות הרגלות Desktop,Documents, Favorites וכו החלק המעניין הוא שגודלן שכל כל אחת מספריות המשנה האלה לא עולה על 10 מגה ולמרת זאת גודל הספריה עצמה עובר את ה 10 גיגה אם משהו יוכל לגלות לי לאן לעלם המקום (קבצים מוסטרים וכו) ומה אפשר לעשות כדי לראות אותם או סתם לתפל בבעית חוסר המקום אני אשמח כעמור מערכת ההפעלה היא vista business
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסאת בטא חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי אני אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד קבצים מקובצים המחשב לא שואל אותי לאן להוריד הוא מוריד לבד את הקובץ ושם אותו בתיקית TEMP אם אני לא טועה וכשהוא מסיים הוא פותח את ה - WINRAR יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב ישאל אותי לאן להוריד את הקובץ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם יש מחשב עם VISTA ברגע שאני מחבר הרד דיסק חיצוני עם USB המערכת מבקשת דרייבר (אין שום דרייבר לכונן ולא מצאתי שום דרייבר) מה ניתן לעשות ? זה כונן גיבויחיצוני של WD 160 GB תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אוקיי יש לי אקספלורר ונעלם לי למטה הסרגל שמראה עד כמה העמוד נטען, איך אני מחזיר אותו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי WIN XP PROFESSIONAL ואין לי עברית בדוס. מה לעשות ??????? וגם איפה אני רואה את מערכת ה ACTIVATION ??
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, עוד כמה ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, ואני מתלבט מאוד אם להתקין ויסטה או XP. קראתי המון דעות בנושא ואני די מבולבל. אם מישהו יוכל לפרט לי את היתרונות והחסרונות בצורה מסודרת אני אודה לו מאוד. נ.ב יש לשים דגש לכיוון של תמיכה במשחקים (שמעתי שיש הרבה בעיות להפעיל משחקים על ויסטה, או שזה רק משחקים פרוצים?) אם אפשר כמובן להתחשב בגרסאות השונות (32 BIT או 64 BIT) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי הרגשה שחלק מהעידכונים השוטפים שווינדווס אקס פי ההוריד והתקין במחשב שלי דפקו לי משהו במחשב .. (בdevice manager( רציתי לדעת, אם אני מסיר את כל העידכונים של האקס פי שהותקנו לי על המחשב, האם זה לא טוב? תוכנות לא יעבדו? המחשב יהיה פגיע? (למרות שיש לי אנטי וירוס).. בתודה מראש, שי!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36148 מתאר כמה זכרון צריך או כמה יתן שיפור - מומלץ ביותר לקרוא!!! אחרון מסוגו - http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36155 וכתבת ביקורת חביבה: http://www.osnews.com/story.php/16620/Review-Windows-Vista-Ultimate והרבה מידע למי שלא מכיר מויקפידיה http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_vista
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
בלפטופ שלי מותקנת הגרסה האנגלית של windows xp (וגם וורד2000 אותו הדבר) זה יור כמובן המון בעיות כיוון שהמערכת באופן עקרוני לא מזהה עברית. איך מתקנים את זה???? (אולי להוריד פונטים מאיפשהו ולהתקין...?) האם יכול להיות שאם אני מתקין אקספלורר 6.0 בעברית אז תוך כדי הוא יפתור לי את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Microsoft ® Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [F:\WINDOWS\Minidump\Mini112405-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. * * Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. * * After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. * **************************************************************************** Executable search path is: ************…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הייי חבר'ה יש לי 2 דיסק קשים כל אחד מהם 250GB הראשון הרגיל XP ורציתי להתקין ויסטה על הדיסק קשיח השני שהוא ריק האלה... התקנה הושלמה שמתי שם משתמש וסיסמא כרגיל .... וברגע שהויסטה מופיעה בסיסמא ושמתי ת'הסיסמא שלי ושומר ת'הגדרות ונכבר לבד אוקי... פתאום נעצר הבעיה לפני פיתחה של ויסטה רשום בעיה BOOTMGR IS COMPRESSED
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מי שמכיר אותי יודע שאני לא עושה שימוש סתמי בכותרת "דחוף". לכן, מן הסתם זה באמת דחוף, ואבקש תגובות מהירות ככל האפשר. מפני שאני חייב להתקין מערכת הפעלה מתאימה, וזה חייב להיות מותקן ומוכן כבר בבוקר. אז ככה... בעל המחשב רוצה להתקין פוטושופ + ויזואל סטודיו (הכולל ויזואל בייסיק). השאלה היא, איזו מערכת הפעלה תתאים יותר. בהתחלה ביקש שאתקין לו מילניום, לאחר 'ייעוץ' עם חבר אחר נאמר לו שמילניום מלאה באגים, והומלץ לו להתקין 98SE. אני בכלל המלצתי לו על XP-PRO. האם יש יסוד לטענה שאין אינטגרציה מלאה בין מילניום >< התוכנות הנ"ל (במיוחד ויזואל בייסיק) ? האם עם XP תהיה בעיה? או שזה בכלל תלוי בגרסאות? אבקש רק תגובות מניסיון בלבד. ** <להזכירכם, דחוף!> תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחילה לי בעיה מוזרה, כשאני נכנס לתיקייה ב-windows explorer ומתחיל להקליד שם של קובץ\תיקייה הסמן של הכתיבה קופץ לי ישירות לתיבת החיפוש הקטנה בפינה השמאלית ומה שהקלדתי נרשם שם, וכמובן שהחיפוש מתחיל בצורה אוטו'. מה שאמור לקרות שמקלידים שם של קובץ שקיים בתיקייה זה שיהיה מעין מלבן תכלת שרץ על הקבצים שעונים על שם הקובץ המוקלד לפי ההתקדמות תוך כדי ההקלדה, לדוגמא אם אני בתיקייה מסויימת ויש שם קובץ בשם "בדיקה.doc" ואני אתחיל להקליד "בד" הסמן של ה-explorer יסמן לי את הקובץ ויאפשר לי לבחור בו, במקרה שלי בתחילת ההקלדה זה ישר עובר לי לחיפוש ומקליד שם. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ובו יהיה 4 ג'יגה זיכרון ראם בשביל שהוא יעבוד עם כל הזיכרון אני צריך Vista או שגם XP 64bit יספיק? או שאפילו XP 32bit יספיק? באופן כללי אני מעדיף להשאר עם XP כרגע מאשר לעבור ל-Vista, אז בקיצור איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי לא מזמן את המחשב הניד שהזמני. התבצע התקנה אוט', מופיע לי: כונן C תחולה 196G כונן D תחולה 2.06G [Recovery] איך לעזעזל אני מתקי שC יהיה הוינדוס + הרקוברי. D שאר הקשקושים. מה זה הטמטום בזה לדחוף את כל המיד [סרטים,מוסיקה,משחקים וכו'] יחד עם הוינדוס.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם שלחצתי YES לא קרה כלום. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-