Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני משום מה באמצע הלילה מתנתק מהאינטרנט והייתי רוצה תוכנה או אם יש הגדרה בחייגן כך שיתחבר כול פעם מחדש אני מצאתי משו שנקרא redail if line is dropped זה וי במאפיינים שלי החייגן לשונית שנייה . אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תודה .
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יסגר אוטומטית זאת אומרת שאני נותן לו תאריך ושעה שהוא יסגור את עצמו לבד זה אפשרי ב- win xp? אם כן אז איך עושים את זה. זה דחוף כי המחשב באמצע משהו ואני נוסע מחר ואני רוצה שהוא יסגר לבד אז בבקשה עזרה תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב שיחקתי ב- regedit.exe והרסתי דברים יש איזושהי רך שאני יכול להחזיר אותו ל??DEFULT
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
להתקין 98 בנוסף לXP כאשר XP כבר מותקנת??? אין לי כוח לפרמט....
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי את העכבר של לוג'יטק הרבולושן זה עם הגלגלת בצד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי אימג' של ווינדוז על ההארד דיסק, אך כשאני פותח אותו דרך נגיד ווינראר לדיסק און קי הוא לא עולה בבוט אוטומטית. איך אני גורם לו להיות ממש כמו דיסק שצרבתי מהאימג'?? זאת אומרת איך אני עושה את האימג' כשהוא פתוח על הדיסק און קי לבוטבל? כמובן שהבוט בביוס הדיסק און קי מוגדר להיות ראשון בסדר. הסיומת היא ISO תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את שם כונן ה DVD ל E ואת כונן ה hard drive ל D. פשוט להחליף ביניהם. יש לי את התוכנה mini tools partition ולא מצאתי שם אופציה להחליף את האות לכונן ה DVD.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון שכשיש נניח5 חלונות של IE או MY COMPUTER או כל כמה חלונות מאותו הסוג,אז הם מוצגים למטה כיחידה אחת שאם לוחצים עליה יש לך אפשרות לבחירה של חלון ספציפי. אני רוצה לשנות את זה לחלונות בודדים שיהיו אחד ליד השני.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות שכאשר ולוחצים Ctrl+alt + del ביחד במקלדת מנהל המשימות יפתח ישירות מבלי המסך הכחול ששואל מה לבחור???....
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט, ויש בה תוכנה: windows media center.. המחשב שלי לא מחובר לקו טלוויזיה או משהו כזה, לכן האפשרות היחידה שרלוונטית עבורי היא Online Media.. יש שם מספר ערוצים ותכנים מאד מוגבל וישן (ONE/יס/קשת.. עם תכנים ישנים). יש אפשרות להוסיף ערוצים נוספים? (לדוגמא בנענע10 יש תוכניות שלמות, יש להם משהו שמתאים למדיה סנטר במקרה?) מקווה שהשאלה מובנת, יום נהדר! ד"א יש לי במחשב כרטיס וידאו ויש לי ליד המחשב נקודה של קו טלפון, זה לא עוזר נכון?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש אפשרות להוריד את כל העדכונים של sp1 במרוכז בהתקנה אחת?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לתמונה גדולה (שהיא מן הסתם בעמוד אחר)? או בעמוד קישורים ושמהם אני רוצה שהתמונות ירדו בתיקייה מבלי שאצטרך להיכנס בכלל לעמוד
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בויסטה יש חיפוש נורא נוח בשורת ההתחל. האם יש סקין או משהו שמסוגלים לעשות את השורת חיפוש הזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני מוצא את עצמי משחק פינג-פונג בין 2 תוכנות, או משחק ומדריך אסטרטגיה במקביל. דברים כאלה. בחלונות XP הייתי לוחץ על Alt+Tab ועובר מאחד לשני בלי בעיה. מאז שויסטה הכניסה את הדסקטופ לתפריט, אני מאבד אוריינטציה לעתים קרובות והרבה פעמים צריך להוריד יד מהמקלדת ולהעביר עם העכבר. לא סיפור, אבל כשזה קורה הרבה ולעתים קרובות זה יכול להיות מעצבן. אני משער שאיפשהו ברגיסטרי או בפוליסי אדיטור יש אפשרות לקבוע ש-Alt+Tab יעבור על תכניות פתוחות בלבד - אבל אין לי מושג איפה. מישהו יכול לעזור? אני משתמש כיום בחלונות 7, אגב.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כלומר שלא יהיה סל מחזור על הדסקטופ תכלס לא כזה משנה לי שלא יהיה בכלל סל מחזור אבל לא חושב שקיימת כזאת אופציה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הייתי משתמש בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 כלל שמירה של כל המשתמש שלי אני לא מרוצה מהמערכת הזו יש ניתן לשוב אחורה כלומר להסיר את וינדוס 8 ושיחזור לי וינדוס 7 שהיה כלל כל ההגדרות (מבלי להתקין שב את וינדוס 7) כמוש היה ניתן אז לעשות בשדרוג של ויסטה (היה אפשרות לחזור ל XP ) תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ואם יש אפשרות כזאת איך מבצעים אותה בדיוק? אודה לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה מסודר ומעודכן של התקנת XP בעברית אבל אני רוצה את הווינדוס באנגלית. האם האנגלית תהיה מובנת בכל מקרה או שלא?
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי בטעות את הגרסה העברית וכבר התקנתי דרייברים והכל ,אבל יש 4-5 תוכנות שלא עובדות לי בגרסה הזו רק בגלל שהשפת ממשק לא מובנת להם ובמקום עברית הוא רושם ???????? אז יש אפשרות להתקין איכשהו את הממשק באנגלית במקום בעברית,או אפילו לסדר את ה????? בתוכנות? תודה ענקית לעונים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
בכונן E שלי יושבת מערכת ההפעלה. אל תשאלו אותי למה אבל הייתי ממש מטומטם (וצעיר) כשפירמטתי את המחשב לפני שלוש שנים והקצאתי לכונן שעליו יושבת מערכת ההפעלה 9 ג'יגה (בלבד!!!). עכשיו מה שקורה לי הרבה פעמים זה שיישומי אינטרנט (מגה-וידאו לדוגמא) מורידים את הסטרימים (stram) שלהם לכונן זה ויש לו בו רק עוד 100 מגה :-\. העברתי כל דבר אפשרי משולחן העבודה לאחד משני הכוננים האחרים שלי אבל עדיין יש לי רק 100 מגה ב E. השתמשתי באשף של ווינדוס לנקות את הכונן, מחקתי סל מחזור, מחקתי קבצים זמניים- כל מה שיכולתי! יש אפשרות להרחיב את הכונן (אולי עם איזה תוכנת וירטואליזציה כלשהי) ללא פירמוט? תודה רבה רבה רבה לכל עוזר!!! הבעייה הפכה לקריטית ביותר! מי שימצא לי פתרון לבעייה הזאת יהיה האלוהים…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה על מחשב אחד להריץ שתי מערכות הפעלה של וינדוס כשאחד מהם תיהיה xp pro ps2 והשניה תיהיה 2003 server כששתיהם יהיו בו זמנית פועלות ויהיה לי אפשרות לדפדף בינהם. יש דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן שלי מפוצל ל-C ו-D כרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש אפשרות להתקין גם וונדוס 7 וגם xp על אותו מחשב ושתיהיה לי בחירה???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הקראק של ווינדווס 7 ואני רוצה להתקין גירסא אחרת של ווינדווס 7 שרוב הסיכוים תפתור לי את הבעיה. יש אפשרות לעשות התקנה מחדש לווינדווס מבלי למחוק את כל התוכן שבדיסק הקשיח? אם צריך לדעת אז יש לי רק כונן אחד © ווינדווס 7 x64. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-