Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
-
המחשב שלי הוא p4 2.8ghz 1gb ram ati radeon 9550 250 mb 80 gb hd אז ככה איך אני יודע איך זה ירוץ לי ? כמה גיגה בייט מספיק לשים בכונן אחד בשביל ה WINDOWS ? האם אני אוכל לשחק במחשב? וראיתי שאנשים קיבלו ציון איך זה עובד להם ורציתי לדעת אם גם אני יכול לדעת את הציון שאני מקבל בלי להתקין את הוינדוס עצמו אני הורדתי את הדבר שבודק האם המחשב שלי מתאים ל WINDOWS וזה אמר לי שכן אבל אני רוצה לדעת את הציון שלו אז איך בודקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
איך אפשר לשנות שם ל- Program Files Documents and Settings WINDOWS אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש ורק לשנות להם את השם שיהיו לי כגיבוי (יש לי מספיק מקום פנוי) ואז שיצור לי תיקיות חדשות של התקנה חדשה איך אני יכול לעשות את זה כשאני בתוך הווינדוס יש אפשרות? דרך ה-Recovery Console אני עושה ren "Program Files" name וזה לא עובד לי זה עושה לי Access denied (פעם זה עבד לי לא יודע מה קרה עכשיו) המערכת קבצים היא NTFS... למשהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אהלן חברים. תיקית ה-LINKS במועדפים של ה-IE כל פעם חוזרת לאחר שאני מוחק אותה... מישהו יודע איך אני מעיף אותה לצמיתות? מצ"ב תמונה למתקשים... תודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היום עשיתי ריסטרט ופתאום הכיתוב הזה הופיע סתכלו: תוכלו לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כמה בערך גיסראת הhome edition אמורה לעלות? תודה....
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת יש לי ווינדוס אקס פי שני הרדיסיקים שכל הרדיסק מחולק לשני כוננים ורציתי לדעת כל הכוננים שלי עובדים על FAT32 ושמעתי שווינדוס ויסטה עובד על NTFS רציתי לדעת האם בשביל להתקין את ווינדוס ויסטה אני צריך להפוך רק את הכונן שאני רוצה להתקין עליו את ויסטה לNTFS או שאני חייב להפוך את כל הכוננים לNTFS? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אפשר היום לפתוח בווסטה משתמש בשפה עברית? עם כן תגידו לי איך ד"א אני משתמש בויסטה כבר יום שלם והמערכת פשוט מעולה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
תראו זהו המפרט שלי: pentium 4 2.40 GHz 1 GB RAM ati radeon 9600, 128 mb איך זה נראה לכם יעבוד? תודה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הייתי שמח אם מישהו שיש לו מפרט דומה לשלי ומריץ ויסטה יגיד לי איך זה רץ אצלו אני מתכוון להשתמש בגרסאת הHome Pre כשתצא. השתמשתי בכלי של מיקרוסופט והיה רשום שהכרטיס מסך שלי חלש בשביל ויסטה אבל יוכל להריץ בקיצור רציתי לדעת איך היא תעבוד על המפרט הזה: intel p4 3.00GHZ Asus P4S800MX-SE X SERIES 1 GB RAM Radeon 9200SE מארז וספק ג'נרים. בנוסף הייתי מעונין לדעת אם אני יוסיף עוד ג'יגה לזיכרון אז הביצועים ישתפרו בהרבה? (אני לא מתכוון לשחק ממש אלא יותר להפעיל הרבה יישומים ביחד.)
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן עושה לי RESET ב BOOT SCREEN ושום דבר לא עוזר מה לעשות? נסיונות לפרמט נתקלו בהודעה שההתקנה של WINDOWS דפוקה..
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב ונתקעתי בהתחלה.. שיניתי שהמחשב יקרא קודם כל מהכונן תקליטורים, הכנסתי את הדיסק, אבל ההתקנה של הווינדוס לא עולה לי. זה מחזיר הודעה Invalid boot.ini והמחשב עולה כרגיל. מה אני אמור לעשות ??? (ד"א זה ווינדוס XP מקורי) תודה --עריכה-- העברתי מאחד המחשבים את הקובץ BOOT.INI לC ועכשיו ההודעה הזאת נעלמה. אבל פשוט המחשב עולה כרגיל ולא מעלה את ההתקנה..(הכונן תקליטורים תקין מחובר והכל)
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שאני מפרמט את המחשב(לא פירמוט ראשוני)אני יכול לעשות תמיד פרמוט מהיר או עדיף שלא?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לנו רשת עם כמה מחשבים עם XP ואחד עם 98. כשאני מנסה לשתף כונן מסויים יש בעיה במחשב שבו ווינדוס 98: הכונן נראה ע"י המחשב עם 98 אבל לא ניתן להכנס אליו או להעתיק אליו קבצים. האם זה משום שהוא NTFS ? או אולי בגלל גודלו - 80 ג'יגה ? אציין שלמחשבים עם XP אין כל בעיה אתו. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום אם המפרט הבא אני יוכל להשתמש בצורה טובה שממשק הבסיסי (הלא תלת-מימדי שקוף) של ויסטה? pentium 4 2.4ghz 512 ram pc2100 geforce 4000mx 64mb תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תהיה גירסת Vista Pro נכון? מתי בערך הגירסה הזאת בעברית תיצא?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הההתקנה של XP וויסטה היא אותה התקנה יעני באותה דרך?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות וינדוס ויסטה מקורי ורציתי לשקול מחדש האם כדאי לקנות או לא, אני רוצה שתרשמו את היתרונות והחיסרונות של ויסטה כך שאני אחליט אם כדאי לקנות או לא....
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדוע יש חוסר התאמה בין הזיכרון הפיסי שמותקן במחשב למה ש-WIN רושם במערכת? בהנחה שיש SP2 והכל מעודכן.האם הבעיה בביוס או בהגדרות WIN?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך מוחקים אותו??!!?!?!?!?!?!?1 הוא לא מופיע לי בהסרה / הוספה. חייב להיות שורת קוד מסויימת שכשרושמים אותה בRUN אז היא פותחת את תוכנית המחיקה של IE7 בבקשה תעזרו לי, אני נואש ???
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מאז הפירמוט האחרון, ווינדוז כל הזמן עולה אוטומאטית על האדמיניסטראטור, אפילו שהוא מוגדר עם סיסמה, הווינדוז מתעלם ממנה ופשוט נכנס, ואני צריך לעשות Logout ידנית ולהיכנס ליוזר שלי. מדובר על Windows XP SP2. למישהו יש מושג מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הבעייה רשומה בכותרת,, אני אשמח לעזרה.. תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הביאו את זה פה פעם ואני לא מוצא בחיפוש מי שלא הבין זה מן אתר אינטרנט כזה שהוא בודקת לבד תמערכת שלך ונותן לך ציון (1-5 נראה לי) ועוד כמה דברים נראה לי
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עכשיו אף תוכנה לא עובדת לי מישהו נתקל בבעיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל בהתקנת ויסטה, ולאחר כארבעים דקות עבודה הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש דרייבר ל-CD ROM (?!) ומסרב להמשיך בלעדיו... מישהו נתקל בזה? כמו כן ההתקנה איטית בטירוף אם מפעילים אותה ישירות מה-CD, וטיפה יותר מהירה אם מפעילים מתוך XP תודה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-