Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מה לעשות?? כשאני נכנס לוינדוס היוזר שלי מתנתק מיד גם בסייף מוד זה לא פועל וגם לא ביוזר אדמיניסטרטור, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36148 מתאר כמה זכרון צריך או כמה יתן שיפור - מומלץ ביותר לקרוא!!! אחרון מסוגו - http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36155 וכתבת ביקורת חביבה: http://www.osnews.com/story.php/16620/Review-Windows-Vista-Ultimate והרבה מידע למי שלא מכיר מויקפידיה http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_vista
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם נכון שמיקרוסופט אישרה להתקין גירסאות OEM גם על מחשבים משומשים? אני שאלתי כמה חנויות מחשבים והרוב אמרו לי שMS שינתה את הרישיון OEM שלה והיא מאפשרת גם למי שיש לו מחשב משומש/ישן לקנות גירסת OEM. מצד שני התקשרתי למיקרוסופט ואיזה פקידה אמרה לי שOEM מותר רק על מחשב חדש. מה קורה פה?! למישהו יש תשובה?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ALE 150 לא יכול לתפעל במערכת החדשה של מיקרוסופט , יש פיתרון או אפילו אלטרנטיבה אחרת (הכוונה לא מודם USB משהו אחר שיעבוד ... כאלה שהצליחו להפעיל את האינטרנט בויסטה שיגידו מה יש להם ..)
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי כל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך להגדיר שוב את הכתובת POP של ה אואוטלוק אקספרסס , הוא משתנה לכתובת הבאה 127.0.0.1 . זה קורא גם עם ה spamkiller של מקאפי וגם בלי ( אחרי שביטלתי ) , ושוב אם אני משנה ומפעיל שוב את התוכנה אז הכתובה הטובה נשארת , רק אחרי הפעלה מחדש היא משתנת . אני משתמש בחשבון של GMAIL . מקווה שזה הפורום הנכון . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הודעת שגיאה אחריי שאני בוחר בגירסת 32 ביט הוא אומר לי נא להמתין ואז רושם לי שהמחשב שלי לא תומך בACPI הפעלתי את הACPI בביוס וזה עדיין לא עזר מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבדוק או לשנות? תודה רבה לעוזרים צירפתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי windows XP ולא מזמן התעסקתי קצת עם התאמתו לצרכים שלי ושיניתי קצת את המראה שלו. מאז .. נדפקה לי השורת run.. כל פעם שאני מנסה להכניס שם משהו ולהפעיל הוא פותח לי סריקה של תוכנת Ad-aware.. הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק יכול להיות ששיניתי שדפק את העניין.. אז אם יש לכם עצה או כיוון אני אשמח לעזרתכם.. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מנתח את C שבוא הXP הוא לא מוצא קבצים שאינם ניתנים להעברה ויש שם את הקבצי XP...למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
נניח אני שם על משבצות ב-תצוגה http://img83.imageshack.us/img83/4245/zscfdxf2.jpg וב-סדר סמלים לפי סוג http://img132.imageshack.us/img132/346/aewqlo5.jpg אז אני לא יודע למה זה תמיד משתנה לפרטים ב-תצוגה ולשם ב-סדר סמלים לפי מקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו יודע,עם ויסטה מותקן בC של כונן קשיח א' להעביר לD שנמצא על כונן קשיח אחר, בלי לאבד את ההגדרות (רגיסטרי וכו')? ועוד שאלה,אפשר להסיר את XP בלי לפרמט את המחיצה שהוא מותקן עליה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם התקנתי WINDOWS XP SP2 מעודכן ל 10/2006 התקנתי את ממשק העברית עשיתי אתחול יש לי התחל במקום START אבל השאר נשאר אנגלית במיוחד MY COMPUTER והתפריט כגון PROPRTIES במקום מאפיינים יש למישהו רעיון
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייה יש לי 7600GT LEADTEK אני רוצה לשאול .. יש דרייברים לכרטיס מסך [שתומכים בויסטה] ? [תגידו יש לי סמלים ענקיים על שלוחן עבוד ברזולוציה של 1024 * 768 .. זה אמור להיות ככה או מה ?]
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח.....(מפרט בצד) עכשיו אני לא מצליח להתקין את הכרטיס על הויסטה, איך אני מתקין אותו?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: 160GB SATA II W.D צורב: DVD Recorders Price Units Total NEC DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E [עם קרור פסיבי] מארז וספק:FOXCONN TLA-397 400W אז רציתי לדעת אם הויסטה יעבוד אצלי? ואם כן ברמה טובה? ואם לא ברמה טובה אז מה אפשר לשפר בכדי שיהיה ברמה טובה? כמו כן שמעתי שיש כמה סוגים של הויסטה? כולם יכלו לעבוד אצלי? אם לא מה לא? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין ווינדוס ויסטה ואחריי שבחרתי ב32 ביט הוא רושם נא להמתין ןאחריי זה הוא רשם לי You must make the following changes before installing Windows This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer. The compatibility report will be saved to the current Windows desktop. מישהו יודע מה זה אומר ומה אני צריך לעשות בשביל להתקין ווינדוס ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
חבר זה אפשרי באמצעות disk on key להוסיף זיכרון למחשב?נגיד יש לי 512 ואני מוסיף עוד 512 אז זה ניהיה ג'יגה יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
יש לי XP בעברית ובכונן C יש לי 40 ג'יגה.יש מצב לעביר לכונן D עשר גיגה בלי לפרמט?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי שאלה קצת..... החלטתי להוריד פונטים חדשים(פעם ראשונה שלי) כל הפונטים הם קבצי ttf וכל הפונטים אינם עובדים,או יותר נכון לא מזוהים אני מנסה לפתוח אותם בוורד אבל לא מצליח כשאני מנסה לפתוח עולה לי חלון של המרת קובץ וורד לא מזהה את הפונט אלא כג'יבריש ולא משנה כמה אני ישנה את ההגדרות זה נישאר בג'יבריש מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להישתמש בפונטים? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבטל את המסך כניסה לווינדוס... שלא יציג לי שם משתמש בכניסה שהמחשב עולה... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי ההתקנה יש לי שתי תיקיות program files אחת היא x86 ושום מה בברירת מחדל הוא מפעיל אפליקציות של 32BIT במקום 64BIT . חיפשתי ולא מצאתי איפה ניתן להגדיר למחשב לעבוד ב64BIT תמיד!! ותאמת לא מצאתי עדיין את כול התוכנות 64BIT שאני מחפש , נחפש מחר . בכול אופן דבר אחד בעייתי לי בנתיים הרזולציה 1152*864 לא עובדת כם אחרי התקנת הדרייברים מנבידה. מעבר לזה כול באנצ' מארק שתרצו , רק תבקשו אשמח להעלות תוצאות . (כרגע יש לי על ה PC את ה VISTA HOME PRIMUME 64BIT ואת ה XP 32BIT ).
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם... עשיתי סדר ומצאתי מחשב ישן מלפני כמה שנים במחסן... ניקיתי את המחשב מאבק והוא במצב מצוין עכשיו ממש נקי. רציתי לדעת איך אני יוכל להתקין את הוינדוס ויסטה על המחשב הזה כי אין לי שם כונן DVD... אני לא מבין במחשבים אבל על המחשב מאחורה יש מדבקה שרשום עליו משהו כ286xt model:japan. בכל מקרה כמה עולה כונן DVD ? וכמה עולה וינדוס ויסטה ? כי אין כרגע כסף לקנות מחשב חדש.
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כמה מ"ב מהזכרון הפנימי צורכת WINDOWS VISTA PREMIUM כלומר עם AERO בלי להפעיל שום תוכנה בכלל כלומר רק עצם ההפעלה שלה עם האפקטים של AERO כמה היא דורשת ??
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין sp2 על home edition חוקי והוא מראה לי את השגיאה הבאה: תודה רבה לעזורים אלי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מקווה שניסחתי את השאלה נכון.. , כאשר אני מדליק את המחשב הדוס עולה ואז יש לי שתיי אפשרויות: windows XP Proffesional ו- windows XP Proffesional Setup איך אפשר להוריד את ההתקנה , כך שהמחשב יעלה אוטומטית על הווינדוס בלי שאני יצטרך לבחור... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-