Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה במיקרה שקימת שתאפשר לי להריץ כמה שולחנות עבודה ניפרדים ולעבור בינהם בלחיצת כפתור לדוגמה שולחן אחד יהיה לקיצורי דרך של מישחקים נגנים וכו שולחן אחר לקיצורי דרך של תוכנות עבודה(אופיס וכו) הבנתם תעיקרון ואני לא מדבר על מישתמש אחר או הגדרות אחרות כמו שיש כבר בWINXP אלה אותם הגדרות ומישתמש רק שולחנות עבודה אחרים בימקום לסדר תקיצורי דרך בתיקיות לפי מה שהבנתי יש את זה בלינוקס ואני רוצה את זה לXP תודה לעוזרים STONE COLD
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי מודם חיצוני us robotrics אני נותן לאקס פי לזהות אותו ולהתקין אותו לבד (כי אין לי דרייברים שלו, פשוט לא מוצא..) ואז הכל עובד מעולה הבעייה: לאחר איתחול\כיבוי שוב פעם המודם לא מזוהה ואני צריך להוסיף אותו מחדש. מה הבעייה? מה הפתרון?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לאחרונה אינני מצליח לכבות את המחשב ע"י לחצן כיבוי כללי ON-OFF . יש רעיונות מדוע? פנטיום 4 ,WIN XP HE.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כשאני נכנס למנהל המשימות אז אני רואה שהתוכנית System Idle Process מנצלת 97-99 מהמעבד מה זו התוכנית הזו? מה קורה?.... בקשה עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשמור אתר שלם, ז"א כולל הקישורים לעמודים הבאים, כך שאני אוכל להשתמש בו גם כשאני לא מחובר לאינטרנט. מישהו יודע אם זה אפשרי? אם כן-איך?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי WIN XP SP2, התקנתי את כל סוגי הפונטים שרוסית ועברית שיש ברשימה של "הגדרות שפה..." (המערכת מותקנת על הלפטופ שלי... הווינדוס בילט אין...) אבל בכול זאת יש לי בעייה נורא מעצבנת עם פונטים ברוסית באופן כללי, ופונטים בעברית, בד"כ כשאני שומר קובץ עם שם בעברית מהgmil (קיבצי DOC בד"כ...) יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בבעייה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה . לאחרונה כאשר אני מבצע על תמונת JPG מסויימת ברשת "שמור יעד בשם" , הוא שומר את התמונה כקובץ BMP מפאת חוסר מקום על המחשב וכיו"ב אני שואל אותכם , איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? ( כלומר שהמחשב ישמור את התמונה כקובץ JPG ) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הכפתור כי המקלדת בכלל לא מגיבה...ממה זה נובע? המחשב פועל מעולה חוץ מזה שהרבה פעמים ובאופן רנדומלי כשהוינדוס נטען (כשיש את הקווים האלה שרצים) אז פתאום מופיע מסך שחור והמקלדת לא מגיבה בכלל (לא עוזר שום ctrl+alt+delete) וחייבים לרסט דרך הכפתור...למה זה קורה? גם בעבר זה קרה ומאז המחשב עבר כמה פירמוטים ושום דבר לא עזר זה מעצבן אני עוד שנייה בועט במחשב חח מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם רשת... איך אני משתף את הקבצים ביניהם? לדוגמה במחשב א' אני יכול להיכנס לכונן C של מחשב ב' די ברור מה אני רוצה..... תודה
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
כהפעלתי BATTLFIED2 אז התקנתי דריברים לכרטיס מסך(דרך המחשק) אבל הם לא תואמים , המחשב עולה אבל לא רואים כלום ניסית להפעיל את כל האפשרויות דרך F8.... אבל זה לא עובד מה לעשות? אני צריך איכשיהו לבטל את הדריבר הזה?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למחשב להוריד כמה וכמה סוגים של ספייואר ומלוואר כפתרון זמני אפשר לעשות את הצעד הבא: עריכה - יצא פאטצ' חצי-רשמי שמתקן את הבאג, במידה והשתמשתם בשיטה הרשומה למעלה תחזירו את המצב לקדמותו ע"י לחיצה על start > run , תכניסו את הערך הבא : regsvr32 /i shimgvw.dll ותלחצו OK לאחר מכן תתקינו את הפאטצ' בעמוד הזה: http://www.hexblog.com/2005/12/wmf_vuln.html לידיעה המקורית : http://www.f-secure.com/weblog/archives/archive-122005.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה בזמן האחרון הווינאמפ נתקע אצלי וזה אבל גיליתי שאני מעביר דברים לכונן זה מראה לי- Data error (cyclic redundancy check) עכשיו שאני בא להיכנס (רק התחיל עכשיו) זה אומר לי שהכונן צריך פירמוט, העם יש דרך לסדר את זה בלי פירמוט או שהדרך היחידה היא פירמוט אבל איך אני ידע שזה לא יחזור על עצמו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שאני רוצה לעביר קובץ מהתקליטור לתיקיה בכונן C . עובר לי רק קיצור דרך של אותו קובץ השאלה היא אך לעביר את כול הקובץ ולא רק קיצור דרך. אגב יש לי WIN XP
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מנסה לחפש איזה שהו קובץ במנוע חיפוש באתר כלשהו. וזה מה שהוא רושם לי:Window.open returned null אצל חבר שלי פשוט קופץ חוסם החלונות הקופצים של XP SP2 והוא פשוט מאשר לו את האתר והאתר ממשיך כרגיל אך אצלי לעומת זאת מישום מה הוא לא שואל כלום אלה נותן לי דף ריק שרשום בראשו: Window.open returned null מה לעשות...? :s05:
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם המחשב ממשיך לתפקד שאני אני ב Switch User ? למשל אני מוריד משהו... זה ימשיך להוריד... ואם אני במצב שינה?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
בכדי לבטל כניסת משמשים תחת שם משתמש וסיסמא ולהגיע למצב של כניסה אוטומטית יש להיכנס לרג'סטרי על ידי התחל>הפעלה>regedit ואז נעבוד לפי התמונה לינק לתמונה בגודל מלא http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/Password.jpg
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שקיימים המון גירסאות של חלונות 64bit , corp , media center וכ"ו במחשב אחד אני משתמש בעיקר במשחקים וגלישה באינטרנט ועבודה מישרדית במחשב שני אני משתמש בעיקר למשחקים ועבודה עם תוכנות מוזיקה (ראיתי יש גם גירסת windows xp 2005, זה מומלץ?) איזו גירסה מומלצת לכל אחד מהמחשבים?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חרשתי על גוגל ולא מצאתי כלום,כשאני מנסה להדליק את הסרט זה נותן ארור שחסר קודק ולא אומר איזה...
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בתיקייה מוסיקה פתאום נעלמה לי האפשרות לסדר את התיקייה לפי זמן הגעה (modified): במקום זה, יש לי את האפשרויות האלו: למשהו יש מושג איך אני מחזיר את זה למצב הרגיל?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
למשיהו יש driver של dfi lp sli dr ל windows 64 באתר יש אבל חיבים floppy כדי להתקין ואין לי יש איזה שיתה אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הצבתי סיסמת כניסה ל - WINDOWS וכשהקשתי אותה בהפעלה מחדש של המחשב היא לא מתקבלת ע"י המחשב ואני לא יכול לעבור אותה ולעלות ל WINDOWS. מה עליי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את המשתמש לאחר מספר דקות ללא שימוש, אל מסך הפתיחה של חלונות. שומר מסך יכול להיות פתרון טוב, אבל הוא צורך המון משאבים. האם יש למישהו שומר מסך "לייט" שחור לגמרי או פתרון הולם שיעביר את המשתמש אל מסך הפתיחה?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
What programs are recommended in order to save the whole comp in good shape...? I mean in each and each area.. registry, comp cleaning, defrag.. give me the names or links to the needed programs i really want to avoid the possibility to make format Thnx !
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-