עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gtabak_37,

בכל אתר חדשות אומרים כי יצא חבילת השירות החדשה של חלונות XP וכי אפשר לעדכן את המערכת דרך windows update service כשאני נכנס לשירות העידכון הוא פשוט לא מראה לי את העידכון של חבילת השירות החדשה האם להוריד את חבילת העידכון מאתרים אחרים? מה הבעיה של שירות העידכון? למה הוא לא מראה לי את חבילת השירות החדשה? תודה לעוזרים גל

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  2. יש לי תקיית סרטים גדולה שלא סידרתי אותה בתקיות, אני לא רוצה לסדר אותה. הבעיה שלי היא שכשאני פותח את התקיה (בתצורת Details), לוקח למערכת ההפעלה סביבות דקה לקרוא את כל הקבצים, הגדלים שלהם וכ"ו בשביל לסדר (לפי תאריך למשל). האם אפשר לגרום למערכת לייצר קובץ קטן שיכיל את כל המידע הזה כך שהתקיה תעלה מהר (ותעדכן את הקובץ ברקע) ? רק לי זה נשמע סביר ונדרש ? מערכת הפעלה : Windows 7 ultimate 32

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by avirama85,

שלום, התקנתי WIN XP על 2 פרטישנים שונים. C ו-D. ההתקנה על כונן C היתה ההתקנה הראשונה. אם אני יעשה FORMAT לכונן C, האם תיווצר בעייה עם ה-BOOT של ה-WIN שבכונן D? (כרגע מופיע תפריט של 2 מערכות ההפעלה בעת הפעלת המחשב, האם לא תיווצר בעייה עם התפריט או עם טעינת הWIN שבכונן D?) מבקש תגובה ממי שמבין ובטוח בתשובה שלו. תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, אתמול ניסיתי להתקין את ה SP2 לויסטה שלי. לאחר ההתקנה המחשב עשה ריסט, ובשלב של ה Welcome קיבלתי BSOD. גיליתי שה BSOD נובע מה NOD32 שלי. נאלצתי למחוק את ה NOD32, למחוק את ה SP2, ולהתקין מחדש את ה NOD32. משהו נתקל בבעיה ? יודע איך לתקן ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by marjelo88,

כל פעם שאני מדליק את המחשב לפני החלונות קופץ אצלי הregistery איך אני יכול לבטל אותו כך שהוא לא יקפוץ אצלי בהתחלה אלה שהמחשב בזמן ההדלקה יעלה ישר הWINDOWS

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  6. כול שטות והם מתקבצים ימינה ? פתרון : https://www.softwareok.com/?seite=Freeware/DesktopOK Freeware !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Aviram,

יש לי את התוכנה StyleXP, ואני שמתי מסך Logon של Longhorn. הבעיה היא, שהווינדוס הופך את הכל לצד של העברית, התמונה של לונגהורן נהפכת לתמונת מראה, והכל באנגלית. נכנסתי אל הקובץ שנמצא בתקייה Resources, פתחתי אותו ע"י התוכנה: ResHack, ושיניתי בו את התמונה, הפכתי אותה, וכרגע אני רואה אותה בצורה שהיא אמורה להיות. הלכתי אל String Table ושניתי את המשפטים שם לעברית. ומעליהם שניתי את השורה של השפה, וכתבתי: LANGUAGE LANG_HEBREW, 0x1 עידכנתי הכל, ועכשיו התמונה בצד הנכון, אבל עברית אני לא רואה. כאילו זה משום מה לא תומך לי בעברית, אני רואה רק מקף תחתון כזה. מישהו יודע איך אני יכול שיהיה כתוב בעברית הכל?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  8. לאחרונה אני נתקל יותר ויותר ועד עכשיו לא מצאתי פתרון בשום מקום. אוקיי. הבעיה היא כזו: במהלך גלישה באינטרנט החל הNORTON ANTIVIRUS לצפצף ולהתריע על וירוסים. מייד כיביתי הכל הפעלתי ב SAFE MODE וסרקתי. NORTON מצא 67 קבצים נגועים אבל לא וירוסים! הוא קרא להם ADAWARE משהו... הנה לינק שהוא נתן לאחד מהם: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/cgi-bin/virauto.cgi?vid=31118 30 הוא מחק ו 37 עשה EXCLUDE, ואין לי מושג מה זה אומר. אבל לאחר אתחול בכניסה לדפדפן הוא מציג מין דף שהוא לא דף הבית והכותרת ב ADDRESS היא ABOUT:BLANC. כל ניסיון להחזיר את דף הבית לקדמותו עלה בתוהו. ניתן לדפדף בכל אתר, רק לא להכנס לMAIL של HOTMAIL. למזלי יש לי 2 מערכות הפעלה ובשנייה הוא עולה ללא בעיה. כאמו…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. שלום רב, קיימת לי בעיה במחשב: בתפריט Start Menu הרגיל של WinXP (לא התפריט הקלאסי), אמורות להתווסף תוכנות שבהן אני משתמש הרבה, לתפריט התחל, אך זה לא קורה ורציתי ללמוד כיצד לפתור בעיה זו. במקום זאת, מה שקורה - פשוט התפריט נשאר ריק, לבן. להלן תמונה הממחישה את כוונתי: אשמח מאוד לכל עזרה, קצה חוט וכיוון אפשרי. תודה רבה, אורן.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by yosef_yaniv,

משום מה בזמן האחרון אני לא מצליח לבצע כל מיני פעולות ב-windows (למשל לגשת אל ה-task manager או להחליף את התמונה של שולחן העבודה). המחשב מודיע שאין לי הרשאת administrator. העניין הוא שאני ה-user היחיד שמוגדר, ואני מוגדר כ-administrator. כשיצרתי user נוסף והגדרתי גם אותו כ-administrator, תחת אותו user, הצלחתי לבצע את הפעולות הנ"ל. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה המציקה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום התקנתי XP על VISTA עכשיו XP עולה בלי לשאול אותי איזה ווינדוס לבחור בהתחלה ... מה אני צריך לעשות ? בBOOT INI לא כתוב את VISTA רק את XP תודה רבה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. שלום לכולם, אני משתמש Windows XP PRO ולא יודע מה קרה היום כל האייקונים שלי בשולחן עבודה השתנו. לדוגמא: האייקון של החייגן לאינטרנט השתנה לאייקון של ארכיון Winrar האייקון של האקספלורר השתנה לאייקון של דף אינטרנט Html האייקון של המסמכים שלי השתנה לאייקון של Counter strike source וכן הלאה.... יש לציין שהאייקונים מתפקדים כראוי, אבל נראים שונה. מה יכולה להיות הסיבה??? יש לציין שאין לי אפשרות לבצע שחזור מערכת כי ביטלתי את אופציה זו. תודה רבה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  13. בגירסאות ישנות של WIN אני זוכר שזה היה ברמת הבלתי אפשרי / לא מומלץ ברמות ורציתי לדעת אם המצב השתנה. כרגע יש לי 64 ביט WIN7 על מחשב מסוים. אני משדרג במחשב הנ"ל את הלוח אם , זכרונות ומעבד (ואפילו עובר מAMD דואל קור עם DDR2 לאינטל COREI5 וDDR3 ומן הסתם צ'יפסטים שונים לגמרי) האם יש סיכוי כלשהו לגרום לזה לפעול בלי להתקין הכל מחדש?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by Spiritus,

שלום, יש לי תוכנה משנת 97 שרצה היטב על WIN98 וב XP היא לא עולה מאחר והתוכנה היא יישום של דוס. האם יש איזושהי דרך להריץ את התוכנה? זה נורא חשוב לי. תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by shimon23,

שלום הפעלתי את תוכנת ה msconfig וגיליתי שבכרטיסיית ה startup מופיע msblast.exe, האם זה מעיד על הדבקה בוירוס? יש לציין שמעולם לא נדבקתי(לפי ידיעתי) בוירוס כי התקנתי את ה patch של מיקרוסופט לפני שהוא התפרץ, האם אני צריך למחוק קובץ זה ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. מפרט מחשב יש <- בכל מיקרה יש לי 4GB זיכרון (אני יודע שהויסטה מזהה רק 3.5). תסתכלו בתמונה, מה קורה כאן? בעיית GUI או וירוס או...? יש לי הרבה חלונות פתוחים, והזיכרון שהם תופסים "לגיטימי", אבל איפה השאר? אין שום PROCESS סורר או משהו... המחשב לא רץ איטי ולא מהיר, בין לבן. לא משהו שאפשר לצפות מQ9300 ו4GB ראם. מישהו פתרונים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by Radeon38,

שאלה קצת טפשית אבל בכל זאת בהתקנה ראשונית של חלונות המערכת היתה עולה חלק ללא משתמש ללחוץ עליו.עכשיו אחרי התקנות של תוכנות כבדות התוכנה מעלה USER (השם שלי למשל ) ואני צריך ללחוץ עליו על מנת שהמחשב יתחיל לעבוד.כאשר המערכת היתה חדשה חדשה לא היתה את הדבר הזה.איך אפשר לחזור אחורה ושהמערכת תעלה ללא ה USER. אני יודע שאפשר לשנות ממשקי העלה בלוח בקרה אבל זה מחייב לחיצה על אנטר אבל שוב זה עיכוב בהפעלה של המחשב.אני מעוניין שהמחשב יעלה לבד עד לשולחן העבודה ללא לחיצה על המקלדת.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. היום החלטתי שאני אבדוק את W7 בנוסף לאקספי אז התקנתי אותו על הארדיסק נוסף שברשותי ומשום מה עולה לי רק ה - W7 בבוט והאקספי לא מופיע שם כאופציה. זה ממש מבאס כי אחרי שעה שלמה שביליתי בנסיונות לבדוק אם זה איכשהו מוגדר לא נכון בביוס וכן ניסיתי לנתק את ההארדיסק ולראות אם האקספי עלה זה לא עבד, הוא פשוט נעלם איכשהו... הקבצי מערכת קיימים אבל הוא לא עולה. עכשיו אני כבר בתהליכי פירמוט והתקנה מחדש של אקספי אבל אם למישהו יש מושג איך זה יכל לקרות אני אשמח לדעת... (שמעתי משהו בנוגע לשינוי אות הכונן C או D במחיצה החדשה זה קשור לזה אולי...?) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. באמת מגיע לו ציון לשבח חח האוטלוק אקספרס הידוע בשם ווינדוס מייל בויסטה עושה עבודה פשוט מהממת... באקס פי הייתי מקבל עשרות ספאמים.. ומאז לא קיבלתי אפילו אחד.. הוא מסנן לי אותם בצורה מעולה.. סוף סוף ניתן להישתמש בו כמו בן אדם.. יש עוד תכונות שמישהו אהב?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. ידעתי לבטל את זה פעם אבל שחכתי... תזכירו לי בבקשה ,אם אפשר תרשמו את התהליך המסודר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. קורה לי לעיתים קרובות שתפריט ההתחל ניהיה מטושטש מחוק כזה והדרך ליפתור את זה זה לצאת מהתהליך EXPLORER וליפתוח אותו שוב ואז זה חוזר לעצמו, פירמטתי כבר כמה פעמים וזה תמיד קורה שוב אז זה לא וירוס, הבעיה מוכרת אולי? הווינדוס מקורי 64BIT האמת אני חושב שזה התחיל לי מאז שהתקנתי את SP1 יכול להיות? הינה תמונה של הבעיה : http://www.s iz.co.il/my/imft jkn4nmml.jpg להוריד רווחים!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  22. כאשר אני לוחץ על כיבוי אז רשום לי ש "המחשב מוכן כעט לכיבוי" ואני צריך לכבות ידנית וזה מעצבן! זה בגלל הSP2 אני מניח כיוון ובSP1 המחשב היה מתכבה אוטומטית. איך משנים את זה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי יש לי פורום php ומתי שערכתי את הקבצים אז בטעות לחצתי שזה תמיד יפתח את הקבצים עם הפנקס רשימות ועכשיו אני לא יכול לערוך אותם ואין תוכנה אחרת שיכולה לפתןח אותם אז רציתי לדעת איך אפשר לבטל את השטות הזאת בכדי שהמחשב שוב פעם לא ידע איזה סוג קבצים אלו

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by Bug2000,

אני רק צריך לדעת את הפקודות ב DOS אני זוכר שצריך לכתוב כך : במקרה שלי זה כך : E: E: CD I386 E:I386 אחרי זה אני לא זוכר מה צריך לכתוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני הולך לקבל מחשב שלי, ורציתי שתהיה אפשרות לראות את האדמיניסטרטור מצב רגיל. יש דרך לעשות את זה? ומה ההבדל בין אם אני עושה חשבון ומגדיר אותו כמנהל המערכת לאדמיניסטרטור?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.