עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אני מעוניין להתקין win7 על המחשב שלי אבל אני לא יודע אם הוא יעמוד בזה... המפרט נימצא בחתימה שלי וגם בצד. בנוסף, חיפשתי דריברים שמתאימים ללוח אם שלי ולא מצאתי דריברים מתאימים לwin7 אשמח גם אם תעזרו לי עם זה. תודה לכלום על העזרה

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  2. Started by ElEmEnt,

יש לי מספר מערכות הפעלה xp ו98 ואני רוצה שישר הxp יעלה לי בלי אפשרות לבחור איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by ^_^,

אני גולש לי פתאום קופץ חלון ובו כתוב זה מעצבן, זה מוציא אותי ממשחקים וזה קופץ כל כמה שעות .... מה זה? יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  4. Started by Shbd,

בהתחלה הורדתי על 30..... אחרי זה הורדתי פירוואל ות- 20% האלו שמיכרוסופט משתמשת ואני מוריד על 120..... במקום על 185 ואף 200 שהגעתי ב- sp2 כל זה בלי תוכנת הורדות כמו FlashGET שאיתה אני מגיע ל- 200 בכלל לא יציב עם ירידות ועליות. אחותי מחוברת ברשת ובדקתי איך היא מורידה מאותו אתר עם SP1 בלי שום תוכנה , זה היה על 183-185 יציב! אני לא יודע מה לעשות יותר!, בלי קשר יש לי בפינגים במשחקים...... ממש גבוהים ולא יודע למה. יש דרך לשפר תמהירות???????? כי אני רוצה להחזיר ל- sp1 . ה- sp2 הזה רק עושה לי בעיות וחוסם לי כל אתר עם פרסומת באינטרנט.... וכל פעם אני צריך לאשר לתמיד לאותו אתר...... בכלל יותר מדי מאובטח...

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by Lioriiii,

שלום חברים, ברשותי 2 מעבדי XEON עם לוח ASUS NCCH-DLE והמעבדים האלו תומכים ב-HT, ורציתי בבקשה לדעת איך אני מאפשר את האפשרות הזו? תודה רבה.

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. הבעיה צצה בזמן האחרון. הנה התיקון: http://www.neowin.net/forum/index.php?s=8f6d8c34b7444b93b34c4b12fcb5ee69&showtopic=724260&pid=590446178&st=0&#entry590446178 עריכה: זה התיקון- go into the registry HKLM\Software\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions rename MachineThrottling to _MachineThrottling אל תשכחו גם להתקין את העדכון שמסדר את הבעיה של הריסת קבצי MP3 בWMP12 http://support.microsoft.com/kb/961367

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by exercise,

http://oca.microsoft.com/en/Welcome.aspx מישהו השתמש בזה ? זה שווה משהו ?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  8. היי חברים, בעיה מוזרה שנתקלתי בה בעת שניסיתי למחוק נתוני גלישה מהדפדפן (חח לא אני לא גולשת בפורנו). כל פעם שאני רוצה למחוק פריט הסטוריה מופיעה לי ההודעה הבאה: "האם אתה בטוח כי ברצונך לשמור את פריט ההיסטוריה.." מה שמוזר לי הוא שבמקום שיהיה רשום "למחוק" כתוב "לשמור". מה זה אומר? חופרת על האינטרנט ולא מוצאת תשובה או כיוון. יש לי תוכנת ריגול על המחשב שגורמת לזה?! (אשמח לקבל תשובה מדוע זה קורה ולא תשובה כמו "תסרקי את המחשב מפני תוכנות ריגול או ווירוסים") המון תודה!!

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  9. כי אני רוצה לגבות אותם. תודה.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. במהלך האזנה רגילה לשירים בווינאמפ פתאום מתבצעת החלשה דרמטית בעמודת ה-Wave. זה קורה לרוב בעת החלפת שיר... אותה תופעה מתרחשת גם אצל חבר שלי וממש אין לנו מושג מזה או איך לפתור את זה. למי שיש רעיון..תודה :-*

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  11. יש לי בעיה המחשב שלי חלש מידי בשביל כל שאר סוגי ה WIN ואני התקנתי WIN 98 FIRST EDITION מבלי שאני ידע לכך ועכשיו אני מעוניין להתקין WIN98 SECOND EDITION עליו, מה אני צריך לעשות, האם לפרמט? או שיש אפשרות לעשות UP-GRADE? ואיך אני יכול לדעת עם אני מתקין WIN98 SECOND מדיסק צרוב ? איך אני יודע שזה SECOND EDITION??? תודה מראש Some Thing...

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  12. קניתי הרד דיסק חדש עם חיבור SATA.(שמיועד לעבוד ככונן יחיד במחשב) עכשיו כמו שכולכם יודעים בזמן התקנת הווינדווס צריך ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסק של הדרייברים של ה SATA. הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים(וקצת בעיה לארגן עכשיו). אז רציתי להוסיף לבד את הדרייברים של הSATA לדיסק התקנה של XP. נתקלתי במדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אבל קצת הסתבכתי. בשלב השני - מה בדיוק צריכה להיות התיקייה שאליה אני מעתיק את הדרייברים? בדיוק כמו שכתוב? ובשלב הבא - לא קיים אצלי בדיסק קובץ WINNT.SIF מה עושים? תודה לעוזרים(וגם לאלה שלא ) !

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הגירסה הבאה של מערכת ההפעלה מבית מיקרוסופט שמה דגש על חווית שימוש אחידה ומאוחדת - אבל עדיין תגיע בלפחות שש גירסאות שונות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95/

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אורח Si-Nom

וסימנתי שיראה קבצים מוסתרים. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום מדי פעם באתרים מסויימים שאני רוצה להוריד לדוגמא מספר סרטים הוא נותן לי להוריד רק 3 ואחרי שאחד נגמר אז הוא מרשה לי להוריד אחד נוסף... כלומר ..מקסימום 3... האם יש דרך לבטל הגבלה זאת? תודה מראש ושבת שלום אבי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by רביד,

התקנתי לפני כמה חודשיים sp2 ומאז כל עדכון הוא רושם שאי אפשר כי צריך לפחות sp1 אפילו את ה sp2 החדש אני לא יכול להתקין ואני ממש רוצה מישהו יודע מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  17. שלום. אני מחליף כמה חלקים במחשב (לוח אם). רציתי לדעת האם קיים שוני אם אני אתקין WIN מאפס או שאמחק את כל הדרייברים ואתקין מחדש. אני יודע שיותר בריא להתקין מאפס אבל הזמן והכח גורם לתיסכול.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  18. לאחרונה הרבה מהסרטונים פשוט לא מתנגנים לי בגוגל כרום, מה שקורה זה כשאני לוחץ Play לא קורה כלום אז אני משתמש בתוסף של IE Tab שמשתמש באקספלורר ואז זה עובד. מישהו עוד נתקל בבעיה דומה ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכם וחג שמח ונעים . בטעות מחקתי את הקיצור דרך, רציתי לדעת איך אני מוסיף אותו מחדש ככה שיעביר אותי לשולחן עבודה ולא יפתח אותו בחלון רגיל כמו כל תיקייה . תודה ושוב, חג שמח ועשיר באושר לכולם .

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by Argo013,

שלום לכולם מדובר בבעיה מטרידה, שאני מנסה לפתור כבר כמה זמן ללא יותר מדי הצלחה: 1. מדובר בסרגל השפה, שאמור להיות על שורת המשימות, אך נעדר ממנה, וכרגע זה תקוע על אנגלית בלבד ללא אפשרות מעבר שפה, גם לא עם Alt+Shift(שילוב המקשים מוגדר נכון בתוך אפשרויות השפה בלוח הבקרה). 2. בלשונית השפות בהגדרות השפה אשר בלוח הבקרה מוגדרות 3 שפות (אנגלית, עברית וספרדית) וגם מסומנות ב"וי" האפשרויות (בתוך כפתור סרגל השפה) המאפשרות לשים את סרגל השפה על שולחן העבודה. בתוך Word ניתן להחליף בין השפות עם הסרגל שבתוכו. 3. ניסיתי לתקן את סרגלי הכלים עם העזרה של קלי - http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm, אך ללא הואיל. 4. כרגע, כאשר לוחצים כפתור ימני על שורת המשימות, הולכים לסרג…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יווו אי אפשר ככה כבר.... וינדוס ויסטה זולל לי זכרוןן תראו: http://www.zix.co.il/images/38713034.png זה הגיוני??? מה אפשר לעשות? אם אני אקנה עוד 4 גיגה זכרון אני אנצל את כל ה6 גיגה ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by evman007,

אהלן. שאני עושה חיפוש באימיול למשל בעברית אז אני רואה רק סינית .ככה גם למשל בתוכנות כמו וורד ,אם שולחים לי קובץ שנכתב בעברית אותה בעיה. בדקתי בהגדרות שפה בלוח בקרה וכל אפשרויות העברית מסומנות.מה זה יכול להיות?

23. Started by SweeT_EviL,

אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שקיבלתי פול כאלה. אני לא יודע אם זה קשור/גרם אבל כשקמתי היום המחשב שלי היה מכובה, והוא היה אמור להיות דלוק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. למחשב dell 1545 מיושן עשיתי התקנה מחדש של מערכת ההפעלה windows 7 home premium. התחיל לעבוד כמו שד. משום מה, תוכנית utorrent לא פועלת כמו שצריך: עולה לאט ומשעלתה נכנסת כל הזמן למצב not responding. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MaoR_KilleR,

אני פשוט לא מאמין שזה קורה לי... זה כ''כ מעצבן - הייתי הפסקת חשמל שבוע שעבר. בסטארטאפ הראשון, הכל נראה תקין. הופיע המסך שהוינדוס נטען, עם הפס הכחול. אחרי זה, לקח שנים עד שהופיע החלון של ה- login. אחרי שנכנסתי, לקח שנים שעד ה- explorer הופעל והופיעו כל האייקונים. עד עכשיו, זה ככה תמיד. לווינדוס לוקח שנים לעלות, והוא לא פועל כמו שצריך. נגיד ואני לוחץ על my computer - זה תוקע לגמרי את כל המחשב. ולא זז גם אם אני מחכה שנה. ניסיתי להשאיר את המחשב בלי אספקת חשמל, סגור במשך יום - לא עזר, ניסיתי לנקות cmos - לא עזר. מהי הבעיה? תודה מראש מאור

• 3 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.