עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 3d7,

שלום! ב-Windows XP יש בחלון של ה"מחשב שלי" את האייקונים: Back - Forward - Up - Cut - Copy - Paste - Delete - Undo - Search - Folders - Views ב-Windows Vista אין את האייקונים האלה. מישהו יודע אולי איך אפשר להוסיף את שורת האייקונים האלה לחלון של ה"מחשב שלי" ב-Windows Vista?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by clown,

כשאני נכנס לחיפוש דרך התחל->חפש->קבצים או תיקיות, זה מה שמופיע לי: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  3. אם משהו נתקל בתופעה או יכול לעזור לי אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by yohai,

שלום לכולם ..... לאחרונה התקנתי את SP3 והכל טוב ויפה עד שרציתי לפתוח תיקייה נסתרת .... כאשר ב SP2 הייתי מגיע לאופצייה הזאת דרך כלים ----> אפשרויות תיקייה ... או דרך לוח בקרה . כיום כאשר אני נכנס לכלים יש לי רק 3 אופציות ושלושתם לא קשורית לתצוגת התיקיות . גם דרך לוח הבקרה אני לא רואה אפשרויות תיקייה . יש למישהו איך אני מציג שוב את התיקייה הנסתרת הזאת (או קובץ נסתר לאותו עניין) .. שיהיה חג שמח ושנה טובה ולא נסתרת

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by Skippy,

שלום לכולם, התקנתי ויסטה בגרסת ההום פרמיום 32 ביט תהליך ההתקנה עבר חלק, כשהגעתי לסוף ההתקנה הוא כתב לי שההתקנה לא הצליחה והוא החזיר אותי בחזרה לאקספי כשהאקספי עלה קיבלתי את ההודעה שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת כמה עובדות שאולי יעזרו: לפני ההתקנה פירמטתי את הכונן של הויסטה בפורמט מלא (לא מהיר) ב-NTFS וקבעתי אותו כPrimary בנוסף לווליום הזה, יש לי עוד כונן עם אקספי פרו עליו. את הויסטה התקנתי דרך בוט מהדיוידי תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  6. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה ... יש לי win xp והמערכת הפעלה קרסה , אני מנסה לעשות boot ל xp ולעשות שיחזור repair, שאני מגיע למסך של הסיסמא שאני צריך להקיש סיסמא , בשביל לתקן את המחשב דרך הדיסק של ה- xp , אני לא יודע מה הסיסמא . אין לי במערכת הפעלה סיסמא שאני נכנס אלייה מעולם לא שמתי. אתם יודעים אולי מה הסיסמא שלי? איף אני אמור לדעת אותה , אם מעולם לא שמתי סיסמא במערכת הפעלה שלי. אני מדבר פה על הכלי ששמו: recovery repair איפה שמתקינים את ה xp במסך הכחול , שלוחצים על r כדי לתקן. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  7. שלום! אני יודע שיש תוכנות שהwindows xp מפעיל שאין לי שימוש בהם! ורציתי לדעת איך אני מבטל אותם! תודה! ;D

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by adam99,

שלום! יש לי בעיה עם הווינדוס, כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד אחרי הפסים הכחולים ואז יש מסך שחור וככה הוא נשאר. עשיתי תיקון לווינדוס וזה לא עזר, הוא עולה במצב בטוח אבל לא ב Last Known Configuration... מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by netanel38121,

שלום. רציתי לדעת מהמומחים או מאלה שיש להם ניסיון בעניין, השאלה היא כזאת. יש לי מערך SATA 2 RAID 0 כל כונן 500GB השאלה הראשונה , אם בכונן C מותקן מערכת הפעלה, וב D יש כל מיני קבצים ועכשיו אני ירצה לעשות FORMAT ל C האם זה נוגע לכונן D, או שזה עובד גם כמו 2 כוננים רגילים לכל דבר.? ושוב אני אומר מדובר ב RAID 0 ולכן השאלה הזאת. שאלה שנייה. האם במערך RAID אפשרי להתקין נניח XP בכונן C ובכונן D את ויסטה? והאם XP תומך ב RAID 0? בתודה מראש.

10. Started by eladbu,

שלום לכולם הבעיה היא כזאת אחי כבר הרבה זמן לא כיבה את המחשב שלו אני מאמין כמו כולנו לאחר שכיבה אותו והדליק הופיע לו הדבר הבא sys32/configsystem הרוס ואין ביכולתו להעלות סייפ מוד וכו אלה רק דוס ניסיתי גם לנתק לו כל דבר אפשרי במחשב ולהעלות אותו כמעט ללא התקנים אך לשווא או קיי אז כולם יגידו ריקוברי קונסול מצוין!משום מה אני לא מצליח להשטלט על העניין אז אולי משהו יכול להציע לי פתרון בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  11. http://i.imgur.com/RIzwt.png מה הסיבה לכך ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by GbeTech,

Hi! Sorry for writing in English, but that's the problem... I Bought a new PC with original Windows XP Pro (The men in the store already installed the win for me) but I can't write in hebrew - the Shit+Alt do nothing, if there is hebrew somewhere I see it in Gibrish, and folders with a hebrew name are seen from left to right. If I go the Control Panel->Regional and Language Options, Hebrew eveb doesn't show there! There is Hungarian but no Hebrew! BTW, office is still not installed on my PC, maybe that's the prob... How can I solve this? Thanks.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכולם, מותקנת במחשב שלי מערכת הפעלה windows 7 יש לי שתי דיסקים קשיחים במחשב,אחר מחולק לשניים והשני לא מחולק.. המערכת הפעלה יושבת על הכונן הקשיח שמחולק לשניים יש אפשרות להעביר אותה אל הכונן הקשיח שלא מחולק בלי להתקין מחדש? פשוט אין לי כוח להתקין את כל העדכונים,תוכנות,דרייברים ושאר! אשמח לעזרה,די דחוף לי תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by bugosdckh,

המחשב לאחר שהוא מעלה את הwindows לוקח לו די הרבה זמן עד שאפשר להתחיל לעבוד בו. עד שמתחברים למחשב שלי וכו' האם יש פתרון? כמו כן לוקח זמן עד שעולה האינטרנט האם יש סיבה? תודה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by sherlock1212,

חברה שלי קנתה מחשב חדש, dell inspiron n5110, מההתחלה יש פס בחלקה העליון של המסך והוא יוצר מסגרת חדשה, ניסיתי לשחק ברזולוציה וזה לא עזר. הוספתי תמונה כדי להבהיר על מה אני מדבר, עזרה בבקשה.. תודה. [attachment deleted by admin]

16. Started by taimor,

מישהו יודע איך אני יכול להתקין ASP.Net על Home? זה ממש חשוב לי ... תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. טוב חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה הזאת אם לא החיים שלי היו מאוד קשים בלשון המעטה . לא מזמן החלטתי להביא מחשב חדש במחשב הישן שלי יש כונן תומך SATA 2 בגודל 500 ג'יגה בייטס . ובתוכו יש מלא פרוייקטים ותוכונות חשובות החלטתי להעביר את הכונן למחשב החדש . כשחברתי את הכונן הכול פעל קשורה המחשב הראה שהוא מזהה אותו כל מה שנותר היה לי לעשות הוא ללכת לכלי הניהול ולהוסיף אותו דרך הווינדוס . אך כשניסיתי לעשות את זה המחשב כתב לי הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן בכדי להוסיף אותו . השאלה לי היא האם יש דרך לעקוף את ההודעה הזאת ולהוסיף את הכונן מבלי לאבד את המידע . תודה מראש אנשים

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  18. מערכת הפעלה : windows xp תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by mei,

רציתי לדעת האם מע' ההפעלה 2000 תהא טובה עבור Celeron A 500Mhz עם זיכרון SDRAM של 256MB ?? ואם לא אז איזו מע' הפעלה הכי מומלצת למחשב זה..? תודה !

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  20. כשאני שומר תמונה בצייר אין לי אפשרות לשמור בשיטה דחוסה כדוגמת JPG, PNG וכו'. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש :saint:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by OR2OOO,

יש לי דיסק התקנה של XP ודיסק שדרוג(Upgrade) של 7. רציתי לדעת מספר דברים: האם להתקין את XP לוקח הרבה זמן? והאם ההתקנה מסובכת? הדיסק בא אם חבילת השירות הראשונה(service pack 1) ורציתי לדעת האם צריך לעדכן לגרסה חדשה לפני השדרוג? אפשר שבשדרוג זה יפרמט(כי בדרך כלל זה שומר Windows.old) את הכל? יש הבדל בין שדרוג לבין התקנה של המערכת הפעלה ישירות מהכונן DVD(התקנה רגילה, ללא צורך במערכת הפעלה לפני השדרוג)? האם צריכה להיות בעיית תאימות, של ה-XP(אני מזכיר שהואservice pack 1) לחומרה עדכנית של היום? ודבר אחרון. יכולה להיות בעיה עם שדרוג לאומת התקנה רגילה(יכולות להיות בעיות כל שהם)? אשמח לתשובות. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  22. Started by Maiasony,

לילה טוב יש לי תיקיה כזאת בוינדוס ויסטה והיא שוקל איזה 6 גיגה האם אפשר למחוק אותה ?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by Ashand,

לאחרונה רכשתי מחשב חדש (חלקים חדשים) וויסטה אולטימט, החומרה במחשב: QUAD CORE 2.4 ABIT IP35 PRO BFG 8800GT CORE 92 512MB 2GB 800HZ 4CL וויסטה כאמור, הכל מותקן כמו שצריך ולא היו בעיות עד שפתאום הופיעו המסכים הכחולים , משהו כמו אחרי שעתיים, מצורפת תמונה האם מישהו נתקל במשהו דומה? יש פיתרון? למרות שבתממונה כתוב שאין... [attachment deleted by admin]

24. שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בWINDOWS,בכל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב קופצת לי שגיאה שאותה תוכלו ליראות בתמונה הבאה: ממה זה נובע ואיך אני פותר את העניין? תודה רבה חברים^^

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לא רוצה לחכות שעות עד ששוב כל העידכונים ירדו. איך אני יכול לגבות את העידכונים?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.