Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי בנוי משתי מחיצות (:C מערכת - 40 והשאר במחיצה של כל שאר המקום בהארדיסק .) HD של WD 500GB מסוג SATA פירמטתי את המחיצה של המערכת והתקנתי עלייה XP SP2 בדיוק(!) כמו שהיה לי קודם. כעת כמעט חצי מהתוכן בכונן לא פעיל, כל לחיצה עליו מעלה הודעת שגיאה של Access is Denied או שהקובץ בשימוש. והחלק הכי גרוע זה שלא ניתן למחוק בכדי להוריד מחדש! בבקשה עיזרו לי אני כבר אובד עצות ניסיתי לפרמט ולהתקין שוב, לעשות Scandisk , לעשות Defragment והבעייה נותרה כמו שהיא... :-X
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היום, אחרי עשרות נסיונות וכמה החלפות של דיסק קשיח הצלחתי סוף סוף להתקין וינדוס (במחשבה שנייה, זה היה אתמול) ואחרי שהתקנתי המון דברים (חומרה, ועוד כמה תוכנות מוכרות, ככה שזה לא ירוס) ואתחלתי את המחשב (כי היה כתוב שצריך) פתאום כתוב לי משום מה שאני צריך לאשר את העותק שברשותי (למרות שכבר עשיתי את זה) וכתוב לי שחרגתי ממספר ההפעלות המקסימלי שאני יכול לעשות! טוב, כשהמחשב קורס וצריך לפרמט כל פעם שמתקינים וינדוס, ברור שאני צריך להפעיל הרבה פעמים אבל יש לי עותק חוקי, קניתי אותו באופן חוקי לגמרי מאיבורי (נו, קיבלתי עם המחשב, אותו דבר), אז מה לעזאזל אני אמור לעשות? תודה איל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יוצר חשבון אורח עם התכונות הבאות: גישה לאקספלורר בלבד. באקספלוור רצוי שלא יהיה אותו אקספלורר כמו של המשתמש הראשי (בלי הסיסמאות השמורות המעודפים וכדומה חשוב שלא תהיהי גישה למחשב שלי ולשאר קבצים על המחשב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נמחק לי חשבון ADMIN בווינדוס XP האם יש דרך לשחזר או ליצור חדש? כרגע יש לי רק חשבון אורח ואין לי אפשרות ליצור חשבונות חדשים בתודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי וינדוס XP , לפני זמן-מה הוינדוס קרס וכל נסיונותי להפעיל אותו לא צלחו. עשיתי התקנה מחודשת של XP בלי פירמוט של הכונן ובהתקנה החדשה ניסיתי להכנס לחשבון משתמש הקודם שהיה ברשותי. הוינדוס מזהה את החשבון אך לא נותן לי אפשרות להכנס אליו כיוון שהחשבון היה מוגן בסיסמה. ניסיתי בהמון דרכים להכנס לחשבון משתמש אך לא הצלחתי, יש ברשותי את הסיסמה לחשבון הנ"ל. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, הסיסמה שלי היתה באותיות עבריות. שדרגתי ל-8.1 ומסך הכניסה לא מאפשר לי לעבור לאותיות עבריות, כך שאני לא יכול להתחבר לחשבון. אין לי דיסק גיבוי סיסמה (ניסיתי ליצור אחד עם ויסטה במחשב אחר, אבל זה לא התקבל). מה עושים??? תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בערב הגעתי לבית של ההורים שלי, מדליק את המחשב וחשכו עיניי... מדובר במערכת הפעלה Win XP Pro והיה עליה רק חשבון משתמש אחד - Administrator שהיה מוגן בסיסמא. אני מעלה את המחשב ובמסך הפתיחה מופיע משתמש אחד בלבד בשם CCLOGIN (בלי ה-Administrator המקורי...) מוגן בסיסמא ואני לא מצליח להכנס... נכנסתי בSAFE MODE דרך ה-Administrator שלי והורדתי למשתמש החדש את הסיסמא אבל לא הצלחתי למחוק אותו. שאלה ראשונה:כעיקרון, האם administrator אחד לא יכול למחוק אחר??? אחר כך הדלקתי את המחשב ומשום מה ברירת המחדל שלו היא הUSER החדש ה-"CCLOGIN" ובגלל שהורדתי לו את הסיסמא הוא נכנס ישר לחשבון שלו (דסקטופ נקי לחלוטין, כמו אחרי התקנה של WINDOWS). אז שוב עליתי בSAFE MODE והחזרתי לו את הסיסמא ועכשיו כ…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
החשבון של ה-administrator המובנה נעול וגם חשבון המנהל הנוסף היחידי במערכת. הם לא הופיעו לי במסך הכניסה למערכת (Win XP). העתקתי מחדש את קבצי המערכת מדיסק ההתקנה ונוצר חשבון User מסוג Limited user. דרכו נכנסתי ל-administrative tools בלוח הבקרה ואז גיליתי שזה מה שקרה לחשבונות המנהלים. מה ניתן לעשות?!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס ללשונית Security, במאפיינים של קובץ, אז יש שם כל מיני חשבונות לא ידועים, בין שאר הרגילים: Everyone SYSTEM Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Account Unknown(S-1-5-21-xxxxxxxx-yyyyyyy-zzzzzzzzz) Administrators (MyUsername\Administrators) אני לא כל כך מבין מאיפה זה צץ, בלוח הבקרה, תחת User Accounts, רואים רק את היוזר שלי.. למישהו יש הסבר הגיוני לתופעה? ואיך אני מוחק אותם? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני יצרתי חשבון חדש ואני רוצה למחוק את השני איך אני מוחק זה וינדוס אקס פי בעיברית פרו
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליצור חשבון נוסף, שיהייה מוגבל לאנשים מסוימים, וההרשאות היחידות של אותו חשבון יהיו, אך ורק אפשרות להתחבר לאינטרנט. אפשר לעשות דבר כזה? כי בחשבונות משתמשים הרגילים ב Windows לחשבון ה"מוגבל" כביכול, יש גישה לטכנים שאני לא מעוניין שיוכל לראות/ להתעסק בהם.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום.. אני לא יודע איך נוצר לי פיתאום עוד משתמש חוץ ממה שהיה לי מה שבטוח שאני לא יצרתי אותו.. אני בא למחוק אותו הוא באותו רגע נמחק לי ואח"כ שאני מפעיל מחדש הוא שוב מופיע לי, ניסתי גם במצב בטוח גם במצב רגיל וזה לא נמחק, איך אפשר למחוק אותו לגמרי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב PC עם WIN XP PRO SP2. המחשב הזה במקום עבודתי הינו מחשב פרויקט מה שאומר שעל המחשב עבדו מספר אנשים כאשר כל אחד נכנס עם שם משתמש והססמה שלו כאשר היוזר \ ססמה אינם בהכרח כניסה לרשת האירגונית אלא רק למחשב עצמו . חלק מהאנשים כבר אינם, עזבו \ הועזבו וכו. ישנו חומר שלא ניתן לגשת אליו אלא אם ניכנסים למחשב LOG IN עם השם משתמש והססמה של אותם אנשים. מה עושים אם יש את השם משתמש אבל אין את הססמה ? יש דרך לעקוף את זה ולקבל גישה מלאה לחלוטין לכל ספרייה וכו ? כאשר אני נכנס (אני מחובר עם היוזר והססמה שלי) ל DOCUMENT AND SETINGS אני רואה את כל הספריות חשבונות של המשתמשים האחרים אבל איני יכול להיכנס לאף אחת מהן. האם כשאני אכנס כאדמיניסטרטור (שגם לזה אין לי את הססמה ) אני אוכל לגשת…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
צריך עזרה בבעיה עם חשבונות משתמשים בWINDOWS XP יש לי מחשב אישי שמשתמשים בו גם ילדי למשחקים וסרטים. מכיוון שיש לי דברם אישיים במחשב ווגם לא רציתי שיהרסו לי את המחשב ע"י התקנת משחקים ותוכנות ללא בקרה החלטתי לפתוח חשבונות ושהילדים השתמשו רק בחשבונות מוגבלים. הבעיה היא שבתור משתמשים בחשבון מוגבל, לאחר שהילדים משחקים במחשחקי המחשב ורוצים לבצע שמירה, המחשב לא נותן להמ, יש לי גם תוכנה ללימוד שיטה עיוורת שלכל ילד יש כמו חשבון שלו והמחשב שומר לו את השלב שבו הוא נמצא בלימוד, וגם את זה כעת המחשב לא נותן לשמור. מערכת הקבצים של המחשב היא NTFS השאלה שלי האם זה ניתן לפיתרון שמצד אחד יהיה לילדים חשבון מוגבל שלא יוכלו להתקין תוכנות ושיהיו מוגבלים מלראות את הקבצים האישיים שלי ושמצד שני במש…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש אפשרות לבטל את הצורך בסיסמא? כדי שהמחשב יגיע לשולחן העבודה לבד בלי צורך בהקלדת הסיסמא?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני מדליק את המחשב (windows 7 ultimate) הוא לא מתחבר לי לחשבון שלי אוטומטית. בדקתי ב"חשבונות משתמשים בלוח" בלוח הבקרה ולא מצאתי כלום. בדקתי ב"ניהול" וראיתי שיש עוד 2 חשבונות משתמשים: UpdatusUser ו HomeGroupUser$. כניראה שאחד מהם מפריע לחשבון שלי להעלות אוטומטית, מכיוון שבטח המחשב רוצה שאני יבחר לבד חשבון (למרות שמוצג רק חשבון אחד בכניסה). אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קראתי די הרבה על וינדוס ויסטה בזמן האחרון והבנתי דבר פשוט מאוד. ההיסטוריה חוזרת על עצמה. בדיוק כמו אם הוינדוס אקספי. לפני הוינדוס אקספי רוב האנשים היו דבוקים לוינדוס 98 שלהם והיו מרוצים (אני מדבר על המשתמש הביתי הרגיל) למראת שהייה גם וינדוס 2000 ומילניום שלא הצליח במיוחד לפי מה שאני יודע. אז בקיצור אני זוחר שלפני הוינדוס אקספי וזמן קצר אחרי שהוא יצא הייתה שערוריה שזה הדבר הבא. ושיצאה מערכת הפעלה שלא נראתה כמוה. ואז הרבה אנשים שהתחילו לעבור לאקספי נתקעו בהרבה בעיות והתחילו להבין שהם סתם עברו לאקספי ושילמו מלה כסף על מערכת ההפעלה וואז לבסוף חזרו ל-98 הישן והטוב וחיקו שנה עד שהכל הסתדר אם המערכת החדשה. אז עד עכשיו את כל זה את יודעים וזה הייה הכל בלבולי שכל. אבל הנקודה שלי הי…
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז הרגע נכנסתי למאפיינים של המחשב שלי לבדוק משהו, ופתאום ראיתי את זה:
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אתמול תוכנת האנטי וירוס שלי נוד32 התריאה כי יש במחשב שלי סוג של וירוס\סוס טרוייאני עם ההודעה הזאת: היום היא הפסיקה להתריע, אך משום מה גיליתי שתי קבצים מוזרים במנהל המשימות: הם נראים לי חשודים מכיוון שלא ראיתי אותם קודם , בדקתי בwintasks ואין לו מידע על הקבצים האלו. האם יכול להיות שהם חלק מהוירוס?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה שלי מורכבת ואני יתחיל עם השורה התחתונה: אחרי פורמט מלא של windows 7 64bit heb ultimate יש עומס עיל הזכרון RAM - משתמש בין 1GB ל 1.5GB זכרון ראם ללא שימוש בשום תוכנה כמעט. זה כמובן לפי "מנהל המשימות -> ביצועים". בלשונית "תהליכים"(כל המשתמשים) לא מראה על תוכנה בעייתית. הסבר כללי איך הגעתי למצב הזה: 1. אז ככה, קודם כל מפרט מחשב: מעבד: Core 2 Extreme Quad Q6600 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-P35C-S3 דיסקים קשיחים: Corsair SSD - Force Series 3 SATA 3 6Gb/s 90gb - מערכת הפעלה Western Digital WD3200YS 320 gb - כונני קבצים זכרון: Corsair 2* DDR2 2048MB 800MHZ CL4 xms (בעת הופעת הבעיה) Adata premier DDR3 2*4096 1333MHZ pc3-10600 (חדש, כרגע מותקן …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שגלשתי בגוגל, ולחצתי על איזה לינק להורדת תוכנה בשם ERD COMMANDER, האתר רצה להתקין לי איזה שהיא תוכנה שמורידה קבצים, בהתחלת ההתקנה הייתה לי אפשרות לבטל את ההתקנה ואכן ביטלתי. אבל מאז כשאני גולש לא משנה איפה, נפתח לי טאב חדש בגוגל כל פעם עם אתר אחר כמו אלי אקספרס, ניסיתי להתקין SPYBOT SEARCH & DESTROY ההתקנה עברה בשלום, אבל שעשיתי UPDATE לאנטי ספייוור, הוא לא הצליח לעשות UPDATE עד הסוף ונשאר באמצע. משהו נתקל בבעיה כזאת, או יש לו איזה שהיא הצעה כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , יש לי בעיה שאני לא ממש יודע איך להתמודד איתה .... הזיכרון שלי מוצף מרגע שהמערכת הפעלה עולה . כבר בהתחלה יש לי 157mb תפוס , ואני לא מצליח לעלות על הבעיה . ניסיתי לסרוק עם התוכנות הבאות ולא יצאמזה כלום : norton antivirus adaware spybot tds 3 האם יש למישהו עוד רעיונות ? דוד
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אגיד שלא ידעתי באיזה פורום לכתוב את הנושא ואם זה לא מתאים לכאן מתנצל מראש. היום ראיתי במסנג'ר 2 הזמנות, זה נראה לי קצת חשוד אבל השד יודע למה אישרתי את ההזמנות האלה. מיד בהודעה הראשונה שזה שלח הבנתי שזה יכול להיות וירוס ומיד חסמתי ומחקתי מהרשימה. אבל אז התחילו הבעיות, מקש הרווח אצלי לא מפסיק להילחץ. ואני לא יכול להקליד כלום ואם אני פותח חלון הכל משתגע ודברים נלחצים. במצב בטוח ניסיתי והבעייה לא קרתה. עשיתי מצב בטוח עם NETWORKING והיה משהו מוזר, כשניסיתי להתחבר לאינטרנט עם החייגן, קיבלתי הודעה ERROR 711 והיה רשום שאי אפשר להתחבר לREMOTE ACCESS CONNECTION MANAGER. אני לא יודע אם זה קשור אבל ציינתי זאת בכל מקרה.. ניסיתי לחפש כאן בפורום ובגוגל, אבל אין לי קצה …
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, התקנתי צורב של פיליפס במחשב, והווינדוס זיהה את הצורב (philips PCRW804) ואחרי ההתקנה הופיעה לי הודעה שאומרת שאין לקבצי ההתקנה חתימה דיגיטלית של החומרה ויכול להיות שהחומרה לא תעבוד. והנה החומרה לא עובדת לי! זה לא קורא לי שום דיסק בשום תוכנה! מישהו יכול לעזור לי? :-\ בתודה, יאן.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-