עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by coorva,

יש לי מצלמת sony שאני מחבר ב- usb למחשב והוא מזהה אותה. בד"כ כשהייתי מחבר אותה למחשב היה ניפתח לי חלון ששם הייתי בוחר להשתמש ב- microsoft camera and scanners אבל לאחרונה לא ניפתח לי שום חלון. גם כשאני עומד על ה"כונן" של המצלמה והולך למאפיינים ול- auto play ומגדיר שתמיד זה יפתח דרך ה- microsoft camera זה לא עוזר וההגדרות חוזרות בחלון של ה- auto play ל- music files. האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. : : : אני כימעט בתוך שזה בעיה של הגדרות.... איך פותרים את הבעיה? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by wrecker,

קניתי 1TB ובנתיים עד שאני מסדר את כל המחשב חיברתי אותו במקום הCD-ROM עכשיו לפעמים יוצא שאני צריך פתאום את הסידי, וחשבתי על זה שאם אני עושה SLEEP המחשב במצב המתנה ומכבה גם את הקשיחים ומאווררים וכו'.. ובזמן הזה אני מחליף בין הקשיח לסידי.. ואז מעיר את המחשב. למה? כי זה חוסך לי זמן של כיבוי והדלק וסגירת תוכניות.. (החלפה לוקחת ממש דקה מה"מצב שינה", שינוי כבלים והדלקה) בכל מקרה זה עכשיו שאני חושב על זה יותר בהגיון למען האמת, אני חושב אולי המחשב לא באמת מכובה לגמרי וזה יכול לעשות נזק כל שהוא? נזק חשמלי? נזק לאיבוד נתונים?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by Acrios,

אז ככה : מאתמול הווינדוס פשוט לא עולה. אני מגיע למסך הפתיחה שלו (win 2000 pro ) ושם הוא פשוט שובק חיים. אני יכול להפעיל אותו ב - safe mode ( ללא networking, גם ככה הוא נתקע...(אגב אני מחובר לרשת של הטכניון אם זה משנה)) אבל שם כאשר אני מנסה להגיע ל- properties של הכוננים בכדי לנסות לבצע scandisk הוא פשוט נתקע...לא הצלחתי בשום אופן להפעיל את scandisk, אין לי עוד רעיונות חוץ מפורמט או repair של windows אולם אין לי את הדיסק של מערכת הההפעלה. כמו כן גם ניסיתי לבצע את המעבר ל -last good configuration אך גם לאחר זאת לא עלה הווינדוס. אני אובד עצות...אם למישהו יש רעיוון אז בבקשה... תודה מראש גיא

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  5. שלום לכולם בכל פעם שאני מנסה לפתןח לינק מאתר מסויים או אפילו לשכפל חלון (Ctrl+N) קופצת לי הודעה "This file does not have a program associated with it for performing this action. create an association in the Folder "Options control panel" מה אני אמור לעשות???????? מדובר על מערכת הפעלה xp 2002 sp 3

6. חלק מה-DVD שקיימים אצלי לא פועלים על ויסטה, והם פועלים ב-XP. לדוגמא, טרילוגית שר הטבעות (מקורית) ונהג מונית (גם מקורי). למרות שרוב ה-DVD כן עובדים. אשמח אם תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

יש לי בעיה שהיתה לי מאז שאני זוכר את עצמי משתמש ב XP. הבעיה היא הקפאה להערכתי בת חצי שניה של תוכניות ברקע, כאשר אני ממזער חלונות. נשמע קצת מוזר אה.., אני ינסה לסגנן את זה אחרת, לדוגמא אני רואה סרט על צג המחשב בחלון קטן, אם באותו זמן אני ימזער כל חלון, סתם של איזו ספריה, הסרט שברקע יקפא לחצי שניה , אותו דבר קורה גם לדוגמא ב Spectrum של Winamp. כשאני שומע מוזיקה ובו בזמן ממזער חלון, התצוגה של של Winamp ( Spectrum) יקפא לחצי שניה. זה מאוד מפריע כשבטלויזיה רואים סרט ובמחשב עושים דברים אחרים (הסרט כל הזמן קופץ). הרבה זמן אני מנסה למצוא פתרון לבעיה..מה שבטוח שזה זה לא קודקים לא הכרטיס מסך ולא קשור ל "Priority" של התוכניות כי זה קורה גם ב RealTime. (אני בסך הכל רוצה לראות סרט…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  8. התקנתי את התוכנה DesktopX : www.desktopx.net התוכנה אמורה לשנות את המעטפת של המחשב (את העיצוב של הוינדוס) בכל מקרה הכל הלך טוב ולא ממש התלהבתי אז הסרתי וההתקנה ביקשה הפעלה מחדש, ביצעתי הפעלה מחדש ואז תיראו מה קרה , שאני מגדיל יישום אז זה מסתיר את סרגל הכלים של ההתחל כמו בתמונה הזו : אבל נגיד שלא מגדילים שום יישום זה בסדר גמור כמו בתמונה הזו : בבקשה עזרהה!!!!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  9. http://www.windowssecrets.com/comp/070315/#story1

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by 111111,

לפני כמה ימים באתי להתקין SP2 אך הודאת שגיאה הודיעה לי שאני צריך וינדוס באנגלית כדי להתקין את העדכון הנ"ל (יש לי וינדוס בעברית ) רציתי לשאול מה אני יכול לעשות בנידון? האם יש אפשרות להחליף את השפה ללא מחיקת כל הקבצים במחשב ? או שיש SP2 להתקנה בוינדוס עברי? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  11. היי 1 : רציתי לשאול בנוגע לאפשרות : "לוח בקרה" -> "אפשרויות נגישות" -> *צליל -> *" הצגת צליל " . מה עושה האפשרות הזאת , ( לפי ההסבר של " עזרה " בווינדוס לא הבנתי ) . 2: אם אני רוצה לפתוח תוכנה באופן אוטומטי אחריי שאני סוגר תוכנה אחרת . ( לדוגמא : אני מפעיל " שולה המוקשים " ורוצה שאייך שאני יצא מזה תפתח אוטומטית תוכנה אחרת ) תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by amitzahavi,

שלום, יש לי בעיה קטנה (גדולה). אחרי שאני עושה DEFRAG דרך WINDOWS 98 SECOND EDITION יוצא שכול הקבצים במחשב שהיה להם שם בעברית, משתנים ל- ע##$~ ואין לי מושג למה. זה כבר הפעם השנייה שאני עושה DEFRAG וזה קורה ואני רוצה לדעת: א. איך אפשר למנוע את זה. ב. להחזיר את השמות של כול הקבצים לקדמותם. תודה רבה, עמית

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  13. שלום, יש לי תוכנה שלא רצה ב VISTA אבל כן רצה ב XP. האם ניתן להגדיר את התוכנה בויסטה שתרוץ בכאילו XP? משו של גירסאות וכאלה? תודה.

14. Started by mei,

רציתי לדעת האם מע' ההפעלה 2000 תהא טובה עבור Celeron A 500Mhz עם זיכרון SDRAM של 256MB ?? ואם לא אז איזו מע' הפעלה הכי מומלצת למחשב זה..? תודה !

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  15. מה גורם הבעיה? וכיצד ניתן לפתור את זה? הוספתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

16. Started by lamborghini,

יש לי בעייה .. יש לי צורב וגם די וי די ולא מזמן מחקתי את הנרו שלי ואחרי זה העליתי תמחשב ונעלמו לי שתי הכוננים האלו במחשב שלי. חשבתי שאולי הכבל ide התנתק אבל זה לא נראה לי הגיוני שסתם ככה הוא פתאום יתנתק(אני לא יכול לבדוק כי זה מחשב של חבר שלי -אני הולך אליו מחר לראות מה זה) מישהו מכיר את הבעייה אולי סתם משהו ב xp ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  17. לפני יומיים התקנתי WIN7 הכל טוב ויפה, ואז פתאום האייקונים של הכוננים הקשיחים שלי התחלפו לזה: http://i29.tinypic.com/33krey9.jpg ניסיתי ריסט, לשנות את ערכת הנושא כלום לא עוזר. והאייקונים שצריכים להיות קיימים כי כשאני עושה REFRESH בדף של המחשב שלי הם מופיעים לשנייה ואז חוזרים למצב כמו בתמונה. אני יודע שזה לא בעיה כזו קריטית, אבל עדיין בא לי שזה יהיה כמו שצריך אז אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.[br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 11:58:13 יופי הצלחתי לסדר את זה, פשוט מחקתי את קבצי ה AUTORUN.INF שהיו בכל אחד מהכוננים ועשיתי ריסט והסמלים חזרו למצבם הרגיל.תודה בכל מקרה, ואפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by LevTheKiller,

שלום הסמלון של השפה בשורת המשימות נעלם. אין אפשרות לשחזרו :'( ניסיתי דרך קליק ימני - toolbars - הוא לא שם ניסיתי לוח בקרה -אפשרויות שפה - אך הlanguage bar מופיע באפור ואי אפשר לפתוח את אפשרויותיו. מה עושים< :-[

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  19. Started by davidz85,

שלום לכולם, ראשית אגיד שלא ידעתי באיזה פורום לכתוב את הנושא ואם זה לא מתאים לכאן מתנצל מראש. היום ראיתי במסנג'ר 2 הזמנות, זה נראה לי קצת חשוד אבל השד יודע למה אישרתי את ההזמנות האלה. מיד בהודעה הראשונה שזה שלח הבנתי שזה יכול להיות וירוס ומיד חסמתי ומחקתי מהרשימה. אבל אז התחילו הבעיות, מקש הרווח אצלי לא מפסיק להילחץ. ואני לא יכול להקליד כלום ואם אני פותח חלון הכל משתגע ודברים נלחצים. במצב בטוח ניסיתי והבעייה לא קרתה. עשיתי מצב בטוח עם NETWORKING והיה משהו מוזר, כשניסיתי להתחבר לאינטרנט עם החייגן, קיבלתי הודעה ERROR 711 והיה רשום שאי אפשר להתחבר לREMOTE ACCESS CONNECTION MANAGER. אני לא יודע אם זה קשור אבל ציינתי זאת בכל מקרה.. ניסיתי לחפש כאן בפורום ובגוגל, אבל אין לי קצה …

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  20. עדכנתי התקנתי אבל אני לא מוצא אותו על השולחן עבודה שלי או כשאני לוחץ לחצן ימני על קבצי wmv עשיתי ריסטים הסרתי התקנתי מחדש, מה לא כלום לא עוזר לא מופיעה לי גם כשאני נכנס לשינוי רקע שולחן העבודה אפילו אופציה לבחור. בתוכניות המותקנות הוא נמצא אבל רק שם מישהו יודע מה עושים =\

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  21. Started by Joli,

המחשב שלי נתקע בכל פעם שאני מעתיק קבצים, בכל פעם שאני פותח קובץ RAR או אפילו טיפה מעמיס עליו.. פרמטתי אותו ולצערי הבעיה נשארה אני כבר לא יודע מה לעשות מקווה שזה הפורום המתאים..

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. כל פעם שאני רוצה להעלות קובץ מסוים לאתרי האיחסון, ואז לוחץ על "עיון", אז בדיוק אחרי שאני לוחץ על הכפתור "עיון" כדי לסמן את הקובץ, אז הדפדפן קורס לי. בלי שום הודעה או אזהרה. הוא פשוט נסגר. הבעיה היא בשני הדפדפנים שלי- IE ו ff. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? יש לציין שבכל אתר איחסון זה קורה, ואפילו אני לא יכול להעלות סירטון ל you tube.

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by pssheba,

ב WIN98 בכדי לראות מהם הקבצים המועלים אוטומטית עם הפעלת המחשב, צריך היה להפעיל את התכנית msconfig.exe והיתה מתקבלת רשימת הקבצים המועלים עם איתחול המחשב. ב XP זה שונה. פעם ידעתי, שכחתי, חיטטתי בכל התפריטים ולא מצאתי. אודה למי שיזכיר לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  24. Started by iz,

שאני לוחץ עליו ומנסה להפעיל אותו רשום לי: Due to an unidetified problem, Windows cannot display windows firewal settings למה זה ? ומה אפשר לעשות כדי להפעיל אותו ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  25. היי לכולם. התבקשתי לעזור למישהו שנראה שהמחשב שלו תקוע בבעיות שבושם אופן הוא לא הצליח לפתור. (גם על ע"י תיקון או restore point) לפני שאני נוגעת במחשב רציתי לוודא שאני זוכרת את הכל נכון ולא פספסתי דבר כך שלא אגרום צרות נוספות. בעקבות בקשתי הוא גיבה את כל הקבצים החשובים. כעת ארצה אוו לנסות איכשהו לפתור בעזרתכם את הבעיה, או מה שלאחר כל מה שעשה ולא הצליח עושה רושם כפשוט יותר, - לפרמט אותו ולהתקין את ה- XP- home שלו מחדש. 1. ברשותו xp-home oem מקורי עם sp2 אם אני זוכרת נכון, בדיסקים מהסוג הזה אין צורך בדיסק בוט נוסף וניתן להתקין את ה- XP ישירות. האם אני זוכרת נכון או שבכל אופן יש סיכוי שאינו כולל בוט. היה וכן, האם עלי לחפש משהו מסויים? 2. הפלופי במחשב ההוא בוטל (מי צריך פלופי ה…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים