עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Kfir2,

יש לי מעבד AMD Athlon 64 3200+ ושמעתי שיש בעיות עם ה-SP3 ומחשבים עם מעבד AMD. האם כבר סידרו את הבעיה הזאת? והאם כדאי לי לשדרג ל-SP3, או שהוא עדיין מלא בבאגים?

2. שלום, חיפשתי רבות ברשת ולא מצאתי פאץ' שמתאים לי. יש לי Vista Ultimate 32bit + SP1 . מקווה שיש בכלל ל-SP1 .. תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. הי, ניקיתי וירוסים ו-spyware מה שגרם לבעיות הבאות : 1. desktop properties נותן 3 טאבים מתוך חמישה (ראיתי שנתנה תשובה לנושא זה בעבר, מצטער, לה הבנתי ממנה איך לפעול) 2. תקועה לי תמונה עם אינפורמציה מעצבנת בדסקטפ שאני לא יכול לשנות כתוצאה מ- (1.) 3. האינטרנט אקספלורר לא מאפשר לי להתקין active x או פלאש או כל דבר אחר 4. הייתה גם בעיית ctrl alt del אך איתה הסתדרתי תודות לתשובה בפורום אני מתנצל אם השאלה חוזרת על עצה, לא הצלחתי ליישם את הפתרונות שנתנו בתשובות קודמות. תודה.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  4. Started by u_o,

אחרי 15 שעות בערך המחשב מראה לי מסך כחול וזו לא בעיה ברג'יסטרי אפילו צילמתי את זה בוידיאו בפלא אולי אני יעלה אם יהיה ביקוש הלכתי לחלון EVENET VIEWER וזה מה שהוא אומר לי Faulting application ANIWZCSdS.exe, version 1.0.3.7034, faulting module user32.dll, version 5.1.2600.2622, fault address 0x00017029. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. זה קרה בזמן המדויק של הבעיה בתוכן של תוכנות חשוב לציין שזה התחיל לקרות אחרי שחיברתי סינטיזייזר כולשהוא וכרטיס קול כניראה הבעיה היא המשכתי את המחקר שלי לגבי זה בגוגל כניראה זה וירוס האם אני צודק?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו מותקנת ויסטה יש לי 2GB זיכרון והזיכרון קבוע תפוס על 45-47 % איך אני מצמם את זה שזה יהיה פנוי יותר אילו תוכנות ודברים לבטל..!? או שבעצם 47% זה בסדר גמור?? תודה רן

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. אפשר לגרום לו לשמור?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  7. שלום וברכה, אני לא יודע איך זה קרה אבל כשהדלקתי את המחשב, הוא לא הסכים להיכנס לשולחן העבודה הרגיל שלי, אלא הוא כל הזמן נכנס רק לשולחן עבודה שהוא קורא לו "פרופיל זמני" (כאילו פתחתי פרופיל חדש). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? ז"א שהוא ייכנס לשולחן העבודה הרגיל שהיה לי תמיד עם כל ההגדרות הישנות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. סליחה על ההקפצה אבל יש לי בעיה דומה, רק לא עם שיתוף קבצים ברשת. יש לי ווינדוס 7 וXP על אותו מחשב. בXP יש לי 2 יוזרים שאחד מהם נעול עם סיסמא והמסמכים הם אישיים. אני מעוניין לגשת את המסמכים האלו בווינדוס 7, ישנה אפשרות שאוכל לעשות יוזר אחד ל2 מערכות ההפעלה ולגשת לקבצים? תודה וסליחה אם ההקפצה הייתה לא במקום.

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by thejinji,

אחיינים שלי נחתו אצלנו לשבועיים והם שובבים נורא למניעת בעיות הפעלתי להם את משתמש האורח (ויסטה 64) הגבלתי אותו כמעט בכל דבר וכמעט הכל בא על מקומו בשלום מה שנותר לי לעשות הוא לבטל את כפתור הכיבוי והריסט מסיבות מובנות לשלוט על כפתור הכיבוי היה מאוד פשוט ישנם לפחות 3 דרכים שאני מכיר: 1. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> User Rights Assignment >> Shut down the system 2. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> Security Options >> Shutdown 3. Control Panel >> Power Options >> Advanced >> When I press the power button השאלה שלי היא איך אפשר לשלוט ב…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  10. להרדיסק אחר וזהו? כי יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אז אפשר פשוט לקחת את התיקיה של הווינדוז של אחד מהם ולעהתיק לשני ובכך להימצע מהתקנת מערכת הפעלה פעם נוספת? תודה מראש. :s05:

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  11. כרגע אני מנצל בין 40 ל 50% מהזיכרון תלוי מה אני פותח, האם יש אפשרות לוותר על ה PageFile ולגרום ל VISTA להשתמש יותר בזיכרון הפיזי?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  12. שלום, לפני שאתם מוחקים/מזהירים אותי אנא קראו את השאלה. האם יש בכלל MUI לוינדוס 2000? ואם יש , אפשר להשתמש בMUI של XP או שזה דיסק אחר שאותו אפשר להזמין דרך ממיקרוסופט? ניב, חברת PCTEC

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  13. אני רוצה לעשות שברגע שאני מעלה את המחשב, המחשב יתחבר לי לאינטרנט באופן אוטומטי, ניסיתי ליצור קישור לחיבור אבל זה לא יוצא יש לי את החייגן של ברק אבל הוא ממש מקולקל ועושה הרבה בעיות במחשב, אני רוצה להתחבר עם החייגן של WINDOWS רק שיעלה עם המחשב, יש אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by iz,

שאני לוחץ עליו ומנסה להפעיל אותו רשום לי: Due to an unidetified problem, Windows cannot display windows firewal settings למה זה ? ומה אפשר לעשות כדי להפעיל אותו ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום כשאני נכנס להתקנה ולוחץ אנטר לכניסה הוא אומר לי שאין לי דרייבר לHD מותקן על המחשב שלי רציתי לדעת אם הבעיה הHD שצריך להחליף או שיש דרך לפתור את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  16. המחשב רושם לי INSUFFICIENT MEMORY משהו כזה עריכה : זה גם רושם לי שיש בעיה עם שתי קבצים AUTODEX משהו כזה ועוד קובץ

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  17. מה לעשות?? זה משגע, אני לא יכול למלא טפסים ארוכים..

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by amitzahavi,

שלום, יש לי בעיה קטנה (גדולה). אחרי שאני עושה DEFRAG דרך WINDOWS 98 SECOND EDITION יוצא שכול הקבצים במחשב שהיה להם שם בעברית, משתנים ל- ע##$~ ואין לי מושג למה. זה כבר הפעם השנייה שאני עושה DEFRAG וזה קורה ואני רוצה לדעת: א. איך אפשר למנוע את זה. ב. להחזיר את השמות של כול הקבצים לקדמותם. תודה רבה, עמית

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by UpsideUp,

אני בא עם בעיה ששאלתי כבר המון אנשים לפתרון אליה, אבל עדיין לא הצליחו ממש לעזור לי. כתבתי פה קטע מהאתר גיימר, בפורום תמיכה שיש בו, עדיין לא עזרו לי שם. הנה הקטע: "מצאתי את הקטע הזה בדיון הFAQ: ש: יש לי 20 ג'יגה בהרד דיסק והיום הסתכלתי ויש לי רק 4 ג'יגה תפוס, אבל יש לי רק 12 ג'יגב פנוי איפה עוד שני ג'יגה? ת: יכול להיות שהוינדוס שלך מגבה את עצמו, וזה תפס את המקום אז תבדוק את אפשרויות הגיבוי שלו, יכול להיות שהוספת זיכרון תפעולי, אז תבדוק אותו המחשב שלי>מתקדם>בראשון מאפיינים>מתקדם ולמעטה יהיה רשום לך כמה זיכרון מהארד דיסק שלך הולך ואתה יכול לשנות, אם זה עדיין לא עוזר תנסה גם איחוי דיסק. האפשרות השניה היא שיכול להיות שישנם קבציםן מוסתרים, אפשר את הצפיה בקבצים אלה ובד…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, רציתי לשאול מס' שאלות. 1. מהי ההפצה (הבילד) האחרון של ה"לונגהורן" אם מישהו ניסה להתקין ויכול לספר על התוכנה אני אשמח. 2. שמעתי שישנה גרסאת בטא להורדה של האקספלורר הבא, האם מישהו מכיר לינק ? 3. האם ללונגהורן יש אתר עדכוני תוכנה (למרות שזאת בטא) 4. בהקשר קצת שונה האם ניתן לקנות דרך חנויות מכוונות של מדיה פלייר סרטים בפורמט WMVHD (רזולוצייה גבוהה מאוד) ? תודה ושנה טובה

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  21. רציתי לשאול אם כדי לבטל אותו במקרה שיש לי 1GB ראם ואני מעריך שהקריאה לזיכרון תהיה הרבה יותר מהירה מקריאה להארד דיסק אני צודק? האם כדי?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by et_gershon,

אם יש לי שני ווינדוסים במחשב ואני יכול לגשת נגיד מאחד מהם לשני דרך המחשב שלי לתיקיה של הוינדוס וכולי, האם אני כול להפעיל מווינדוס אחד קבצים בווינדוס השני, שכאילו הקובץ ייעבוד בווינדוס השני?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  23. טוב אז מדובר במחשב P2 92SDRAM מעפאן לעללה כ.מסךRIVA TNT2 64 אוקיי אז ניגש לבעייה ברגע שמתקינים עליו ווינדוס 98 [glow=red,2,300]עברית[/glow]!!! האייקונים מתחילים להתבלבל לשנות כיוון (מתהפכים) הופכים להיות שחורים או לפעמים נעלמים גם כן... לדוגמא ניפתח חלון ובראש החלון נימצא האיקס הגדלה/הקטנה ומזעור הם נעלמים לאחר זמן מסויים. עכשיו לצורך העיניין בדקתי איך הווינדוס 98 באנגלית יעבוד והפליו הפלא... עובד מאוד טוב אבל הלקוח שלי לא מעוניין באנגלית... אלה בעברית...אז בכל מקרה אני צריך לאתר את הבעיה לפתור אותה...ניתקלתי בזה בעוד מחשב בעבר ושלחנו אותו לחנות מחשבים והם הצליחו לסדר את הבעיה... תשאלו אותי המחשב הזה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by Refaelo,

התקנתי את ה-windows 64 , והכל עובד טוב,(משחקים אפילו רצים מהר יותר מאשר ב-windows xp 32 )חוץ משתי בעיות שאני לא מצליח לפתור, הבעיות הם : 1. ה-game port לא מזוהה ,ואני לא מצליח להגדיר אותו ,מופיעה לי שורה "unsoported standart game port " , מתחת ל-sound video and game controler ב-xp32 לעומת זאת אין את הבעיה ושם מופיעה שורה "standart game port" 2. בעיה נוספת שיש לי ב-device manger זה שיש איזהשהוא רכיב שה-win לא מזהה ותחת other device מופיעה שורה "unknown device " עם סימן קריאה צהןב לדעתי התקנתי את כל הרכיבים. מישהו נתקל או שמכיר דרך לטפל בבעיות האלו תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. האם מישהו יודע על התנגשות בין כרטיס Fire Wire ו-XP SP2 ומה עושים?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.