Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני בויסטה אם אני משחק משחקים כבדים איזה צריכת חשמל מומלץ עכשיו מוגדר אצלי BALANCED תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי לכולם יש לחברה של בני ווינדוס 98, אני מנסה להתקין אצלה את המצלמה הדיגיטלית שלי הישנה(תקינה, עבדה אצלי ב-98),ולא מצליח כיצד זה יתכן, יציאות ה-usb תקינות,ועובדה שמחובר מודם האינטרנט לאח מהן, מה יכול להיות חסר שם, בכדי שאני אצליח להתקין את המצלמה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ישנם אתרים (לא כל אתר) שאני פותח דרך האקספלורר שבהם מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: "אירעה שגיאה ב- Script בדף זה". תעזרו בבקשה . תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכם האם יש אפשרות להפוך את כל ה WIN לעיברית שמעתי דברים חלק אמרו שכן וחלק אמרו לא הבנתי שאת ה xp pro זה אפשרי ואת ה xp home זה לא אפשרי אמרו שגם hom עשו במקרה הזה מדובר בנייד מי שמכיר אחרי ניסיון ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות בנידון? הוספתי לוג HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 09:39:10, on 23/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Documents and Settings\*צונזר*\Desktop\New Folder\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\To…
-
במחשב של אחותי השולחן העבודה אינו מופיע ובמקומו ישנה הודעה שגיאה "אין אפשרות לאתר רכיב זה.הפעלת הישום זה נשכלה מכיוון שלא אותר browseui.dll התקנה מחדשה של הישום עשויה לפתור בעיה זו.". כיצד אני פותר את הבעיה? ישנה עוד דרך חוץ מלפרמט את המחשב?
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
1. בעיית התחברות, לעיתים לא מתבצעת התחברות והחייגן אינו מאשר את הסיסמא ואת השם משתמש. 2. בעיית התחברות, לאחר החיבור מדווח המחשב שהחיבור הוא במהירות 10 מגה ולא 100 כמו תמיד. 3. לעיתים קרובות מאוד המודם נתקע והאפשרות היחידה היא לכבות אותו ולהדליק מחדש. 4. הרבה התנתקויות, לפעמים בלי סיבה ולפעמים בלי שהמודם נתקע. פירוט המערכת: חלונות 2000 פרו SP4 מודם סמסונג E300 המחובר באמצעות בקר רשת און בורד של אינטל (הלוח הוא 8KNXP של ג'יגהבייט) במהירות של עד 1G. הגדרות החייגן: חיוג ל10.0.0.138 RELAY_PPP1 באמצעות ISDN channel PPPoEWin Miniport בהגדרות אבטחה מסומן רק PAP Enable LCP extensions Enable software compression Negotiate multi-link for single link connections תחת Internet…
-
איך אני עושה שאני יוכל להכניס את המחשב למצב נעילה ושהפתיחה תהיה רק באמצעות סיסמא? אני יכול לעשות את זה רק כשאני לוחץ על L+מקש הלוגו של ווינדוס. ההגדרות שלי כבר כמו בתמונה אבל הוא עדיין לא נכנס למצב נעילה אוטומטית. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
היי, מאז ומתמיד הקיצור שלי לשנות שפה היה Alt+Shift , משום מה זה לא עובד עכשיו.... נכנסתי Text Services and Input Languages בContorl Panel ואני רואה שהאפשרות להלחליף שפות עם הקיצור Alt+Shift אכן מסומן אך לא עובד. בנתיים הגדרתי קיצור אחר אבל הוא מציק ולא נוח. מישהו יודע למה הקיצור לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי 3 קשיחים אז השאלה שלי הי אני רוצה לשנות את השמות של D וE אז אייך אני יכול לעשות את זה ב ויסטה
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ compaq nc620, ויש לי בעיה מרגיזה: אני לא מצליח לנגן שום סרט משום סוג (לא DVD, לא MPG, לא AVI, כלום...) בשום תוכנה (לא WMP, לא real, לא winamp, שוב כלום). אני מעלה את הנגן, ורואה מסך שחור וריק, עם סאונד. אבל ב-WMP הספירה של השניות עובדת, לעומת זאת ב-winamp הספירה לא עובדת, הוא פשוט לא מסכים לנגן את הקבצים. ניסיתי להוריד codecs, הורדתי את כל הסוגים והמינים, ואני עדיין לא רואה כלום... זה התחיל לי ב-win2k, פירמטו לי את המחשב, התקינו XP, וזה עדיין לא עובד!!!! למהההההההההההההה????????????????.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי התקנתי עותק של ווינדוס מחדש על מחשב שהיו בו שניים לפני כל אחד בpartion נפרד מחקתי אחד מהpartion והתקנתי שם את הווינדוס אך שהעליתי מחדש נעלם לי התפריט בחירה בין החלונות ורק החדש עולה . איך אני יכול להחזיר את הישן גם? כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
המחשב רושם לי: ווינדוס האב דיטקטד אן ארור אנד האד טו שאט דאון טו פריבנט דאמאג' או יור סיסטם. ולמה רשום שיכול להיות שיש לי קורפטד פיילס. אני לא מצליח לסדר את זה כבר פירמטתי שני הרדיסקים ובשניהם הוא רושם לי את זה ,לעומת זאת במחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא פועל בסדר גמור עם שני ההרדיסקים. שמישהו יעזור לי זה דחוף כי היום בערב המחשב שאני רושם ממנו הולך ויהיה לי בעיה לגלוש.
-
-
שלום, התקנתי עותק חוקי של ויסטה, וכשרציתי להוריד עדכונים אז הייתי צריך להתקין את התוכנה של הgenuine וזה מצא שהעותק שלי חוקי. אבל כשאני נכנס ימני על computer, אז רשום לי 29 יום להפעלת העותק של וינדוס. מה עושים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו מותקנת ויסטה יש לי 2GB זיכרון והזיכרון קבוע תפוס על 45-47 % איך אני מצמם את זה שזה יהיה פנוי יותר אילו תוכנות ודברים לבטל..!? או שבעצם 47% זה בסדר גמור?? תודה רן
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחקתי אותו ב TASKBAR , ואני לא יודע איפה הוא נמצא ה WINNT , ואני לא אוהב לעשות = מקש ווינדוס+D. [ווינדוס 2000]
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני אורח חדש בפורום עם מחשב חדש, יש לי מספר שאלות, אודה מאד למי שיתאמץ ויענה לי. 1) אני קיבלתי מחשב עם ויסטה ביזנס 32 ביט שפועלת באנגלית, האם יש אפשרות להחליף אותה למערכת שתפעל בעברית (תפריטים, עזרה , ממשק המשתמש) אני עיינתי באתר של מיקרוסופט והדבר היחידי שהצלחתי לעשות הוא ששפת הקלט תהיה בעברית. אז האם אפשר לשדרג ללא תשלום? ובתשלום? אני לא הצלחתי להבין איך לשדרג ויסטה לויסטה? 2)משום מה אין בויסטה את המשחקים הרגילים והחדשים שמגיעים בדר"כ עם מערכת הפעלה כמו שולה המוקשים וכו' . למה? ואיך אפשר להוריד? 3) האם אפשר להחליף ביזנס להום פרימיום ללא תשלום? אני יודע שאולי אין זה המקום לשאול אך לא הצלחתי באתר של מיקרוסופט. פרט נוסף: אני קיבלתי את המחשב עם דיסק התקנה של Dell .
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה : מאתמול הווינדוס פשוט לא עולה. אני מגיע למסך הפתיחה שלו (win 2000 pro ) ושם הוא פשוט שובק חיים. אני יכול להפעיל אותו ב - safe mode ( ללא networking, גם ככה הוא נתקע...(אגב אני מחובר לרשת של הטכניון אם זה משנה)) אבל שם כאשר אני מנסה להגיע ל- properties של הכוננים בכדי לנסות לבצע scandisk הוא פשוט נתקע...לא הצלחתי בשום אופן להפעיל את scandisk, אין לי עוד רעיונות חוץ מפורמט או repair של windows אולם אין לי את הדיסק של מערכת הההפעלה. כמו כן גם ניסיתי לבצע את המעבר ל -last good configuration אך גם לאחר זאת לא עלה הווינדוס. אני אובד עצות...אם למישהו יש רעיוון אז בבקשה... תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מיקרוסופט הפיצה אתמול (ד') טלאי אבטחה נגד פירצה שעלולה לאפשר לתוקף להשתלט מרחוק על מחשבים של משתמשים ברוב גירסאות Windows לבד מ-Windows מילניום, 95 ו-98. :-X מתוך YNET : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2696815,00.html והעדכונים כפי שהם מופיעים ב-Windows Update: עדכון אבטחה עבור Windows XP- 823980 גודל הקובץ להורדה: ?1 > ,1.2 MB? דקה זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ לסכן מרחוק מחשב שבו פועל ®Microsoft® Windows ולהשיג שליטה מוחלטת במחשב. באפשרותך לסייע ולהגן על המחשב הנמצא ברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. ייתכן שתאלץ להפעיל את המחשב מחדש לאחר התקנת פריט זה. קרא עוד... (ייתכן ואתר זה כתוב באנגלית). 821557: עדכון אבטחה (Windows XP) גודל הקובץ להורדה…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי לחצן במקלת של כיבוי מהיר והוא נלחץ לי לפעמים מסיבות שונות (תמיד באמצע משחקים לפני שעשיתי SAVE שאני עובד בוורד...) היום עקרתי אותו מהמקום אבל הגעתי מהר למסקנה שזה לא יפה וחיברתי אותו מחדש (בדרך כביתי בטעות את המחשב ) אני יודע שזה אפשרי לעצור את תהליך הכיבוי... מישהו יודע איך? בתודה MOOMOO
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התקנתי את הוידוס 7 על המדיה סנטר שלי. התחלתי להעתיק מדיסק הגיבוי את קבצי המדיה לאחר כמה דקות קיבלתי מסך כחול, לאחר שעלתה המערכת ניסיתי שוב להעתיק את ספריית המוסיקה למחיצה C ושוב מסך כחול, לאחר מכן ניסיתי שוב - ושוב מסך כחול. הבנתי שיש בעיה. הוצאתי את כל ההתקנים הניידים המחוברים למחשב וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי מחדש וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי שוב עם דיסק אחר של וינדוס - ושוב מסך כחול, פתחתי את המחשב והחלפתי בין הסלוטים של ה-SATA ובכל נסיון היה מסך כחול. אני חייב לציין ששידרגתי את המחשב מהויסטה שעבד מצויין ללא מסכים כחולים כלל. מה עושים? המחשב שלי עם 4 יח' של 1GB DDR2 כך שאין לו בעיית זכרון, מה יכולה להיות התקלה? האם התקנה מחודשת של ויסטה ובדיקת ההליך שמפיל את ה…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני ניכנס להחתל הפעלה....ולוחץ....gpedit.msc הוא רושם לי הודעת שגיאה "לא ניתן לאתר...." תהליך זה קיים אני בטוח וגם השם שלו נכון...אז אין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי....?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-