עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב זאת כנראה איזו הגדרה בביוס שאני לא מכיר או משהו. אבל משום מה אני לא מצליח להשתמש במקלדת בכדי להקיש על מנת לטעון את הוינדוס מהדיסק. יש לציין שלהכנס לביוס כן מתאפשר.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  2. שלום וחג שמח כל הזמן זה מסתדר ל לפי סדר לא כמו שאני רוצה. או שזה אוטומטי או שילד עושה זאת בטעות 1) האם ניתן לנעול את האייקונים על הדסקטופ? 2) האם ניתן לשמור/לגבות/לזכור אייקונים + מיקום? בתודה, יהודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  3. Started by Sting,

דוד שלי התקשר אלי ואמר שלי שהבן שלו שיחק כניראה עם הרזולוציות של המסך , ועכשיו כל פעם שהוידוס עולה הוא מקבל הודעת שגיאה שמוציאה אותו מהוינדוס ניסתי להסביר לו איך לשנות רזולוציה ...אבל הוא אמר לי שהוא לא מספיק לשנות אותה בגלל שההודעת שגיאה פועלת שתי שניות אחרי שהוינדוס עולה אז אמרתי לו ללחוץ על F8 כדי להגיע למצד בטוח ...אבל הוא אמר שגם זה לא פועל לו למישהו יש עוד הצעות בלי להתקין שוב את הוינדוס ?

4. Started by Wizard Of Oz,

השתנו לי אייקונים של הסל מיחזור ושל הכוננים הקשיחים..אין אף ווירוס במחשב ובגדרות של שינויי האייקון של סל המיחזור הוא מופיע כדיפולט....מה לעשות? תודה...

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/downloads/upgrade.asp

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by shimon956,

שלום לכולם חיפשתי וחיפשתי ב-windows xp שלי ולא מצאתי את הסיפריה הזאות ורציתי לשאול שתי שאלות 1.איפה היא? 2.אם מצאתם אותם איך אני נגבה אותם ישנה איזו תוכנה לעשות את זה או שזה ב-windows xp

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  7. כאשר אני מנסה לפתוח הוא נותן לי קבצי RAR הורדתי את WIN RAR הוא פתח לי תיקיות רבות. במקרה אחר הוריד לי קובץ ISO מה זה הקובץ הזה ? אני חייב לצרוב לפני פתיחת המשחק? תודב

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  8. Started by tigerex,

אשמח לקבל תשובות!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by Bypass,

שלום, הבעיה היא כזאת: קניתי דיסק סיגייט עליו רציתי להתקין מחדש את ה XP שהיה לי. אז לאחר התקנת הSP1, וה SP2 , וכל האופדייטים והדרייבים והשאר (ארוך ומייגע), גיליתי שהחל משלב מסוים (אחרי עידכון SP3) אין באפשרותי להתקין הרבה דברים במחשב (טעות NSIS או משהו), וזה כולל את העידכונים עצמם. שום דבר לא עזר, אז החלטתי לנסות להשיג העתק XP בטורנט... מצאתי אחד יפה ולכאורה נקי והתקנתי אותו, ופועל יפה מאוד. השאלה שלי היא האם אני יכול להשתמש במפתח של הXP המקורי בשביל ההעתק של הוינדוווס ה"פיראטי" שהתקנתי? שאלה נוספת, שנוגעת גם לנושאי תוכנה: ההעתק הפיראטי הגיע עם ה ANTIWPA גירסה 3.4.6, כפי שנאמר ברשימת האלמנטים שהוספו למערכת, וההעתק פועל עם אפשרות לעידכונים ללא שום צורך באקטיבאציה. עכשיו הת…

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. התוכנות קיימות על ההרד דיסק paltalk מופיעה ב regedit שאני מנסה לעשות remove תוכנת ה uninstall רצה , עושה כאילו הסרה , אבל בעצם לא קורה כלום winace לא מופיעה ב regedit וקובץ ההסרה אומר ש deinstalltion data cannot be found

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  11. שלום, התקנתי עותק חוקי של ויסטה, וכשרציתי להוריד עדכונים אז הייתי צריך להתקין את התוכנה של הgenuine וזה מצא שהעותק שלי חוקי. אבל כשאני נכנס ימני על computer, אז רשום לי 29 יום להפעלת העותק של וינדוס. מה עושים? תודה מראש.

12. Started by stav_r,

שלום. לחבר שלי הייתה בעייה הנרטון שלנו נדפק לכן הייתי צריך להסיר את הנורטון ידנית והשתמשתי ב SymNRT להסיר מה של ידעתי שזה יסיר את כל מוצרי נותן כולל הגוסט והפיירוואל. לאחר מכן התקנתי פנדה אנטי וירוס ומשום מה כל דבר שאני מנסה להתקין נתקל בשגיאה (winzip , winrar). מה לעשות עכשיו לפרמט ? מערכת הפעלה:windows xp

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by gal_il50,

אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ואני רוצה לפתוח FTP.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה שהתקנתי את הויסטה בהתחלה היא הייתה לי מהירה ביותר פירמטתי את המחשב שוב סתם כי הרגשתי באיטיות אחרי הפירמוט אני מרגיש המחשב לא מהיר כמו שהיה בהתחלה שהתקנתי את הויסטה מישהו מכיר את התופעה הזו בויסטה?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by asaf999,

שלום לכולם. רכשתי ווינדוס vista חדש, ויש לי בעיה בהתקנה. אני לא מצליח להפעיל את הדיסק לפני שווינדוס XP עולה. ניסיתי לעשות שהכונן יהיה הראשי ולא ההרד דיסק, אך ללא הצלחה. הוא פשוט לא רושם press any key to ... תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by segevgabay,

שמעתי פעם שיש מן זכרון וירטואלי כזה של ויסטה, שזה מן USB כזה שמחברים למחשב שעוזר לקצר זמני הפעלה. מזה הדבר הזה? והאם אפשר לעשות את זה בכל מחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  17. חבר'ה אני צריך עזרה. אני לא יודע אם פתחתי את זה בפורום הנכון,בכל אופן זה הכי קרוב לנושא שאני צריך,כי זאת בעיה בווינדוס. אם טעיתי,אנא תפנו אותי לפורום הנכון,תודה מראש. הבעיה היא שקורה לי כבר פעם שניה שהדיסק המקומי [C] שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (WIN7 X64) מתמלא לגמרי לא יודע ממה. אני מדליק את המחשב ויש כ-3 וקצת ג'יגה פנויים והכל נראה בסדר,אך קורה שהוא מתמלא ונשאר לי אפילו רק 10 מגה וקרה שהגיע גם ל-0. אני לא יודע ממה זה קורה וזה משגע אותי,אני לא מתקין שום דבר על C ואני גם לא יודע מה אפשר למחוק ממנו כדי לפנות מקום. כשאני מדליק את המחשב מחדש זה שוב מתאפס. נגיד עכשיו כתוצאה מכך הפורום לא עובד לי באופן מלא,הכל לבן והתוכן שלו מינימלי. מספר שאלות: 1.ממה הכונן מתמלא בצורה כלכך מוגז…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by Xstyle,

אני חושב אבל לא בטוח שהבעיה קשורה לגווה סקריפט כי כל מה שאני לוחץ למשל לראות פרטיים של מישהו באי סי קיו או תמונה שהיא בעצם לינק באתרים זה לא מפנה אותי אף פעם אנמ לוחץ וזה לא עושה כלום אפילו כשאני שולח הודעה בפורום פה יש למעלה את כל הסמליים ההלו אני לוחץ הוסף תמונה זה לא עושה ליי כלום צירפתי תמונה לדוגמא: http://www.zix.co.il/images/z-811441448.GIF עריכה: ב rapidshare.com בימקום השניות הוא רושם לי ERROR: Please enable JavaScript.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  19. התקנתי WIN XP SP2 לאחר שעבדתי עם הWIN הזה כבר כמה חודשים והכל היה בסדר. הפעם כל 20 דקות או יותר המחשב עושה BOOT לבד . יש למישהו רעיון מה לבדוק?

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by harel_d,

שלום לכולם, לפני שאני הולך להתקין Windows 7 רציתי לדעת אם כרטיס המסך שלי מתאים. מהרצה של ב-Advisor, כרטיס המסך *לא* מתאים, אבל על פי הפרמטרים של מיקרוסופט דווקא הוא כן. לכרטיס 500MB זיכרון פנימי ו-DX10. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  21. בגלל מחסור במקום, הורדתי את הPAGING FILE ועכשיוו הכל רץ חלק יותר ויש לי יותר מקום פנוי!! המגרעה היחידה היא שכאשר אני מוריד קבצים של יותר מ20 מגה כאשר הוא מסיים אני רואה אותו מעתיק אותם והם לא ישר מופיעים. בקיצור, PAGING FILE סתם הורס את המחשב :devilfork: יאיר.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני עובד כמעט תמיד עם 2 מסכים, יש לי שאלה כזאת: ידוע שalt-tab מקפיץ בין ישומים, אבל אני עובד ככה עם 2 מסכים שאף פעם אין לי על אותו מסך 2 דברים שאני אצטרך סימולטנית, האם אני יכול איכשהו (תוכנת צד 3, קומבינה, רג'יסטרי, מוד, פריצה, אקספלויט, לא משנה איך), להצמיד 2 קומבינציות מקשים שונות להקפצת אפליקציות שרצות על מסכים שונים? לדוגמא, alt-tab-1 בשביל מסך אחד ו alt-tab-2 בשביל מסך שני? תודה ושבוע טוב

23. שלום לחברי הפורום, לא הייתי בטוח אם לשייך את הנושא ל IT ואם כך הדבר מתנצל מראש. ברשותי Windows 7 Ultimate ו Windows Server 2008 R2 המותקנים יחד כ Dual Boot הגדרות הוירטואליזצייה בביוס הוגדרו כולן ל Enabled מערכת ההפעלה Windows 7 מזהה וירטואליזצייה Vt-x וניתן ע"י כך לאפשר הדמיה של מספר Cores ועוד.. עם Virtualbox Windows Server 2008 R2 אינו מזהה וירטואליזצייה (ניסיתי גם עם Hyper-V ו Virtualbox) הלוח אם: MSI h77ma-g43 מעבד: i7-3770 הדבר היחידי שעולה בדעתי שישנה בעיה עם וירטואליזצייה ו DualBoot כי את ה Windows 7 התקנתי בראשונה. וירטואליזציה בודק עם הכלי הנחמד Securable.exe האם ישנו משהו שעליי לאפשר ב Server 2008? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by over23,

שלום לכולם. יש לי בעיה באתחול המחשב, האתחול נתקע במסך כחול "WINDOWS STARTING". יש לציין שלא הוספתי או שיניתי את הקונפיגורציה של החומרה או תוכנה במחשב. גם שאני מנסה לאתחל ב- LAST KNOWN GOOD CONFIG לא תמיד המחשב מאתחל את עצמו. ניסיתי לעשות RECOVERY אבל שום דבר לא השתנה. יש לי מישהו הצעות מה לנסות?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by HiperPsY,

הוא יצא? הוא בדרך? מה איתו? :

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים