Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כנראה שבטעות נמחקה פקודה של הרג'יסטרי בשם regcreatekeyex ובגלל זה יש לי הודעת שגיאה בהתקנות של תוכנות כי אין אפשרות לרשום אותן ברג'יסטרי אני הייתי צריך למחוק משהו ידנית מהרג'יסטרי וכנראה שמחקתי משהו שקשור לזה וזה למה זה נדפק אז איך אני משחזר את regcreatekeyex איך אני פותר את זה בקיצור? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אתמול לאחר בעיה במערכת עשיתי ריסטור ליום קודם לכן אתמול הותקן במערכת דרייבר ל ATI החדש אך לא זה מה שגרם לבעיה לאחר הריסטור התקנתי את הדרייבר 8.1 נדמה לי על ה 9600 פרו שלי והציון ירד ל-2 לאחר ה 3.4 שהיה לי!ממש מוזר בהתחשב שלא שינית שום דבר במערכת מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
התקנתי אתמול Windows 7, נתקלתי עד כה פה ושם בכמה באגים, אבל זה אחד רציני. כשאני נכנס לאתרים עם סרטוני פלאש, כשאני מעביר את הקרוסר על הסרטון האתר קורס. מופיע לי החלון הזה של פתרון הבעיות שלא תורם לכלום. ניסיתי להתקין את הפלאש פלייר של אדובי אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האחד הוא המחשב ה"ראשי" עליו אני עובד והשני הוא הנייד. אני רוצה שכאשר אני לוקח את הנייד, יהיה לי את כל המיילים של WINDOWS LIVE MAIL מהמחשב הראשי (התוכנה כמובן מותקנת גם על הנייד) וכן את כל התכולה של תיקיית MY DOCUMENTS. הגודל של התיקייה הזו אצלי הוא כמה ג'יגות ואני רוצה לסנכרן רק את השינוי בתיקייה ולא להעתיק את כולה כל פעם שאני לוקח את הנייד.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך להכנס ל-Advanced Boot Options כשאני מדליק את המחשב,לפני שהווינדוס עולה. בכל מקום רשום שזה מתבצע בעזרת מקש F8,אבל לא משנה כמה אני לוחץ עליו כלום לא קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש לי VISTA 32 BIT ו4 גיג'ה זיכרון, התקנתי SERVICE PACK1 כי שמעתי שככה זה ינצל את ה4 גיגה וכשאני בודק "במחשב שלי" אז באמת רשום 4 גיגה אבל במנהל משימות רשום 3.25 גיגה. אז כמה באמת יש לי ולמה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כמו שראיתם כתורת אני לא מצליח להפעיל ישומים בעיברית בדוס של WIN XP כי פשוט זה נותן לי גיבריש.... או שהכתב בכלל הפוך... יש לכם פיתרון אולי?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
חבריםשהמחשב עולה לי אני צריך להקיש סיסמא ושחכתי אותה מה עושים יש לזה פתרון המחשב לא מכניס אותי תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? Win 7 ultimate 64bit
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בחלונות 7(ככל הידוע לי - איןזה משנה בעצם). רזולוצית טלוויזית ה-LCD שלי היא 1366X768 לפי הכתוב בחוברת הרשמית. בחוברת כתוב גם, תחת הקטגורי PC compatibility, רזולוציה 1360X768. ניסיתי את האחרונה והטלוויזיה עברה למוד 1080i50HZ והצג לא כיסה את כל התמונה - כלומר לא רואים את הקצוות(פספוס של 1-2 סימני עכבר בכל דופן). ניסיתי את 720P, אשר נחשב למומלץ בחלונות 7 בתפריט ויצא אותו דבר לגבי הקצצות, חות מהעובדה שהטלוויזיה עברה למוד של 720P50HZ. אני לא מבין את הקושי פה, מוע הטלוויזיה לא יולה להתנהג כמו מסך מחשב נורמלי וזהו, פשט להראות את התמונה pixel-to-pixel וזהו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Abit IB9 ואני רוצה לעבור לוויסטה ואני עכשיו באמצע הכנת דיסק של וויסטה בVlite ואני תקוע בקטע של הדרייברים לחיבורי SATA... אז הורדתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח אם שהגיע איתו ושמתי לב שאין שום תיקיה בשם וויסטה או משהו שקשור לוויסטה... יש WIN2003,98,XP אבל וויסטה אין.. אז רציתי לדעת האם זה בסדר שאני משלב את אתה הכל כמו שבתמונה שצירפתי... האם וויסטה תזהה את זה ולא תיהיה בעיה? נ.ב... אם הדרייברים בתוך הדיס אז צריך ללחוץ F6 בהתקנה או לא? דיי דחוף.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין דרייבר של מצלמת אולימפוס במחשב עם WIN98 ולא הצלחתי זכור לי שהייתה פעם בעיה עם 98 ו-USB, האם צריך לשדרג ל-SE בשביל תמיכה ב-USB ? או שגם הגרסא הרגילה תמכה ב-USB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אחרי שאין פעילות במחשב הוא נרדם כאילו מתכבה ואז לוחצים אל כפתור הפעלה במארז והוא נידלק עוד פעם ..אני אני מבטל את זה ???
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
Windows XP PRO (@NTFS) הבעיה היא כזו, ישנה תיקית ה my ducoments שהוגדרה כ Private. הייתה בעיה עם הווינדוס ונדרשה התקנה מחדש של הווינדוס (שנעשתה ללא פירמוט). עכשיו, אין אפשרות להיכנס לתוך התיקיה - זה כותב Access Denied. למישהו יש פיתרון? :-\ תודה... ד"א - המערכת היא לא שלי, היא של חבר.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי מזל נאחס רצח , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום צירפתי תמונה ורציתי לדעת או תוכלו לעזור לי שם מה לבחור מי שמבין ואפשר גם באייסיקו אז תעזרו לי בבקשה אני התקנתי את הווינדוז כי ממזמן כבר רציתי שיהיה לי מחשב שהוא שרת שיוכלו להיכנס אנשים והכל כמו קאנטר ושטויות.......
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני בויסטה אם אני משחק משחקים כבדים איזה צריכת חשמל מומלץ עכשיו מוגדר אצלי BALANCED תודה
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה בדפדפן פיירפוקס כאשר אני מוצא קישורית של MIRC ולוחץ עליה אמור להפתח באופן אוטומטי תוכנת המירק MIRC אבל זה לא קורה.... זה עבד בעבר, הופיע מתישהו איזה חלון ולא שמתי לב למה שכתוב ואישרתי משהו... ומאז אין לי את האפשרות של קישור אוטומטי אני חושב שקוראים לזה Extention External Program האם משהו יודע איך להפעיל את האפשרות הזאת בחזרה??
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מישהו יודע למה? ואיך לבטל את זה? זה דיי משגע אותי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה זה הWINDOWS הזה-Microsoft SQL SERVER 2005 Enterprise Edition 32 Bit & 64 Bit הא טוב ? נגיד טוב להתקין אותו על מעבד AMD ATHLON 64 BIT 3800 DUEL CORE? 1G RAM ומה לגבי WINDOWS NT?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
Ok, i got into the msconfig and i saw the "UpReg.exe", what is this service? by the title it has connection to the registry, but the question is if it so important or can i take the V off? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לחבר שלי היה וירוס במחשב והוא רצה לפרמט. הוא התקין Partition Magic כדי לעשות מחיצה ולגבות את כל הקבצים . אחרי שלחץ על APPLY (המחשב היה על מצב בטוח) המחשב עשה ריסט ולא עלה יותר, הוא מגיע לשלב של הטעינה לאיזה 5-7 שניות וחוזה למסך של הבחירה בין מצב-בטוח או מצב נורמלי. מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שלא רצה ב VISTA אבל כן רצה ב XP. האם ניתן להגדיר את התוכנה בויסטה שתרוץ בכאילו XP? משו של גירסאות וכאלה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבועיים קניתי מחשב חדש - מחשב מדהים! מפרט : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper CL5-5-5-15 Western Digital 500Gb 16MB AAKS WD 300GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor BFG Nvidia GTX280 1GB DDR3 HDMI OCX Retail Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail מעבד עבר OC והוא נמצא על 3.2 כרגע, המחשב פשוט מדהים מכל המובנים. אבל יש בעיה קטנה אחת , מין סוג של "איבוד אייקונים…
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-