עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לילי טוב לכולם..! אז ככה אני רוצה לפרמט את המחשב כי יש בעייות טוב יש לי שאלה במה הכי טוב לשמור "גיבוי" של הכונן הקשיח..?בזיכרון נייד,בדיסק,כרטיס דיכרון במשהו אחר ..? תודה לעוזרים.!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by Sting,

דוד שלי התקשר אלי ואמר שלי שהבן שלו שיחק כניראה עם הרזולוציות של המסך , ועכשיו כל פעם שהוידוס עולה הוא מקבל הודעת שגיאה שמוציאה אותו מהוינדוס ניסתי להסביר לו איך לשנות רזולוציה ...אבל הוא אמר לי שהוא לא מספיק לשנות אותה בגלל שההודעת שגיאה פועלת שתי שניות אחרי שהוינדוס עולה אז אמרתי לו ללחוץ על F8 כדי להגיע למצד בטוח ...אבל הוא אמר שגם זה לא פועל לו למישהו יש עוד הצעות בלי להתקין שוב את הוינדוס ?

3. שלום חברים. הסנריו הוא כזה: מה שקורה זה שאני מחבר שני רכיבי USB למחשב, הוא מזהה אותם והכל עובד תקין. לאחר הפעלה מחדש של המחשב, מערכת ההפעלה מבקשת לעדכן את הדרייבר של אחד מרכיבי ה USB ( מדובר בשני רכיבים זהים לחלוטין אשר משמשים להמרה מ USB ל COM), אני מאשר את עדכון הדרייבר, זאת אומרת שאני מאפשר לו לחפש את הדרייבר ולאחר מכן מתקבלת הודעה שלא נמצא דרייבר מתאים... אני מנתק את הרכיב מהמחשב, מחבר בחזרה, המחשב מזהה בשנייה והכל עובד תקין. הקטע הוא שבכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, אני צריך לנתק ולהחזיר.. מדוע המערכת אינה זוכרת את הדרייבר או את ההגדרות של הרכיב או שמדובר בבעיה אחרת?? מיותר לציין שהרכיבים נבדקו במחשב אחר והתופעה לא נראתה... אלו הם ממרים של ATEN - דגם: UC-2…

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  4. Started by tirani8,

שלום, קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי באייבורי. כשאני מנסה להתקין win 7 אני מקבל הודעה באמצע ההתקנה שמנהל התקן של כונן תקליטורים לא נמצא, הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים של AMD שיש שמה גם את הדרייבר של הsata raid ותוכנית התקנה לא מוצאת שום קובץ התקנה מתאים, היא עושה סריקה ואומרת לי לא נמצא שום קובץ. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

אלוהה, לפני ימים מספר קרתה למחשב שלי איזו "תאונה" והוא החליט לעלות את עצמו בקונפיגרציה חדשה כמעט לחלוטין ללא סיבה ברורה במיוחד. תחילה חשבתי שה"יוזר" הקודם שלי נמחק ואיתו גם הקבצים, אך כנראה שזה לא המצב. בתוך תיקיית Documents and Settings יש לי תיקייה בשם Judas(המכילה את קבצי היוזר הקודם) אך ישנה גם עוד תיקייה בשם Judas.JUDASPC.000 והיא היא, התיקייה של היוזר הנוכחי. שאלתי היא - האם וכיצד אני יכול לחזור ליוזר של "Judas"? תודה מראש לעוזרים.

6. Started by at,

נכנסתי ל explorer של וינדוס ושם תחת tools > folder options > view הסרתי את ה V מהגדרה של Hide protected operating system files לאחר מכן הופיע לי הכוננים הקשיחים תקיות עם שמות FOUND.0XX ובתוכן קבצים בשם FILE00XX.CHK {הXX מסמן מספר כלשהו} אני יודע שזה קשור איכשהו למ"ה אבל לא יודע מהם בדיוק (מישהו יודע?) האם ניתן למוחק אותם? ומה זה עלול לגרום? (חלקם תופסים גם מאות MB) עוד משהו הם רק על הפרטישן הראשי כלומר C ועל עוד פרטישן G (שבעברו אם אני לא טועה שימש כראשי) תודה לעונים, טל

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by ExsTaZzi,

שלום קניתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס אקספי פעם ראשונה הכל עבד סבבה אבל רציתי לפצל את הכוננים אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס לכונן והוא לא קרה אותו אז והוא נכנס לXP עכשיו נכנסתי לBOT של המחשב זה שלוחצים על הנקודה במקלדת וביטלתי תדיסק קשיח שלא יעבוד יאעני שהוא יקרה רק מהכונן סבבה הצליח לי נכנס להתקנה זה מסיים להתקין כאילו תמסך הכחול זה לא מסיים את ההמשך הכי זה עושה ריסט באמצע וההתקנה צריכה להמשיך והיא לא ממשיכה זה מתקין את הכל מהתחלה ואני מחזיר את זה שזה יקרה מהדיסק קשיח ויש לי מסך שחור לא קורה כלום מה עושיםם ??????

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by eranratzon,

שלום חילקתי את הדיסק הקשיח (היה עם מחיצה אחת C בלבד, לשתי מחיצות- לפי המדריך באתר הזה עכשיו יש לי גם D מערכת ההפעלה XP HOME יושבת על C וכנ"ל תיקיית המסמכים שלי אני רוצה להעביר את תקיית המסמכים שלי לכונן D נסיתי ע"י שינוי היעד ל D וגם ל new volume D וקיבלתי הודעת שגיאה האם חייבים להקפיד על אותיות קטנות וגדולות (הקפדתי) האם יש דרך לפתוח תקייה יעודית "המסמכים שי" בכונן החדש D ? אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. או קיי היום הווינדוס לא עלה לי וגיליתי מה הבעיה וזה בגלל משהו שהתקנתי.. עכשיו אני מעוניין לעשות SYSTEM RESTORE (אני דרך סייף מוד) והוא אומר שאני צריך לפנות 200 מגה מכונן C פיניתי יותר מג'יגה והוא עדיין רושם לי את זה ולפני שבוע שהיה פחות מקום שם לא עשה לי בעיות מה לעשות? אני לא מתכונן לפרמט כי אני קונה הארד דיסק חדש בקרוב ואני צריך את הקבצים שיש לי בהארד דיסק הזה להעביר לשם..

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  10. Started by dvvon,

א.למה האינטרנט מתנתק לי? (מה זה החרא הזה) ב.אפשר להשאיר את הביטורנט פועל כי כל הכיף להוריד בלילה ולקום עם ההורדה וזה פשוט כיף שאין את הרעש והזיוני המוח פשוט מומלץ ואני צריך תגובה די מהירה כי אני רוצה ללכת לישון חח

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by Wolf90,

שלום לכולם, אתמול שמתי לב, שלפני שמופיעה הקטע של טעינת הוינדואוס מופיעה לי הודעה Booting From C:\Windows\ Invalid Boot.INI fike אין לי מושג למה זה פיתאום הופיעה... משהו אולי יודעמה הבעיה? תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  12. החלפת שפת כתיבה בעזרת shift+al כאילו האפשרות הזאות לא קיימת לפרק זמן מסויים הוונדוס עולה הכל טוב ויפה אני יכול לשנות מעברית לאנגית ואחרי כמה זמן אני לא רואה את החלון של השפות למטה ואז שאני רוצה לכתוב באנגלית אבל בקטנים ולא עם CAPS LOCK זה לא אפשרי כאילו יצאתי מהתוכנה שמשנה מישהו מכיר את הבעיה?? ווינדוס 7 תודה עמית

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by omerha,

in windows xp sp 2

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  14. Started by aviv88,

בדרך ככל, אחרי התקנת windows , עושים הרבה שיפצורים, Tweaks , כל מיני טריקים ב Registry וכו'... איך אני מגבה את כל השינויים האלה ? בקרוב אתקין Windows xp pro sp2 (או sp3) על מחשב חדש ולא בא עוד פעם לעבור את כל ההתעסקות הזאת, (וואלה... גם לא זוכר את כל השינויים שעשיתי..) * אין לי צורך בגיבוי DATA , רק את השיפצורים. תודה ..

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by hellyeahmofo,

יש לי תוכנה שנקראת stylexp אפשר לעשות דרכה שינוי themes ל-windows ולהוסיף כל מני דברים הורדתי theme הוא שינה לי את השולחן עבודה לאיך שיהיה ה-windows longhorn עם כל מני toolbars מיוחדים כאלה החלטתי שאני חוזר למקור. משום מה, התחלף לי האייקון של ה-internet explorer בשולחן עבודה מה-E לציור של תיקייה כמו ב-my documents ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את זה לאייקון הרגיל הכל חזר לקדמותו יופי, רק האייקון הזה לא מה עושים

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  16. Started by aish,

כל פעם שאני נכנס לתיקיית הIncoming של האימיול, המחשב נהיה איטי יותר ואחרי כמה זמן שאני עושה פעולות כאלה ואחרות בתיקייה פתאום יש שגיאת "לא מגיב" של הWindows Explorer. הוא גם לא יכול להריץ עם המדיה פלייר, בד"כ,חלק מקבצי הוידאו שנמצאים. עם תוכנות אחרות (VLC למשל) הוא מריץ את הקבצים. אב ל זאת הבעיה הקטנה. הבעיה המרכזית היא שהוא כל הזמן קורס כשאני פותח את התייקיה, וכתוצאה מכך אני גם לא יכול לצרוב את הקבצים, כי גם הנרו קורס כשאני מוסיף קבצים דרכו. נודע לי שהדבר קשור בדרך כלשהי לMicrosoft application error reporting וליישום שנקרא DWWIN.EXE. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  17. חבר'ה אני צריך עזרה. אני לא יודע אם פתחתי את זה בפורום הנכון,בכל אופן זה הכי קרוב לנושא שאני צריך,כי זאת בעיה בווינדוס. אם טעיתי,אנא תפנו אותי לפורום הנכון,תודה מראש. הבעיה היא שקורה לי כבר פעם שניה שהדיסק המקומי [C] שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (WIN7 X64) מתמלא לגמרי לא יודע ממה. אני מדליק את המחשב ויש כ-3 וקצת ג'יגה פנויים והכל נראה בסדר,אך קורה שהוא מתמלא ונשאר לי אפילו רק 10 מגה וקרה שהגיע גם ל-0. אני לא יודע ממה זה קורה וזה משגע אותי,אני לא מתקין שום דבר על C ואני גם לא יודע מה אפשר למחוק ממנו כדי לפנות מקום. כשאני מדליק את המחשב מחדש זה שוב מתאפס. נגיד עכשיו כתוצאה מכך הפורום לא עובד לי באופן מלא,הכל לבן והתוכן שלו מינימלי. מספר שאלות: 1.ממה הכונן מתמלא בצורה כלכך מוגז…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  18. להרדיסק אחר וזהו? כי יש לי 2 מחשבים שאני רוצה להחליף ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה אז אפשר פשוט לקחת את התיקיה של הווינדוז של אחד מהם ולעהתיק לשני ובכך להימצע מהתקנת מערכת הפעלה פעם נוספת? תודה מראש. :s05:

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by BIR,

אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by t d,

שלום! 8) לפני כשבוע קיבלתי הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה שאני מאוד מרוצה ממנו, התקנתי עליו windows xp pro ואת כל הדרייברים והכל עובד חלק וטוב! 8) חוץ מדבר אחד במקומות מסויימים אני לא רואה עברית אלא ג'בריש, למשל את כל הפורום הזה אני רואה בעברית כמו שצריך, אבל את השירים בעברית למשל ברשימה של הwinamp אני רואה בג'בריש! למרות שבמחשב הישן ראו עברית טוב! :-[ עוד דוגמה היא האנשים באיי סי קיו שהשם שלהם בעברית, אני רואה סימני שאלה במקום! כל שאר הדברים פועלים נפלא.. וכפי שאתם רואים אני גם כותב עברית בסדר... יש למישהו רעיון? ???

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by AtomiX,

מהיום במספר אתרים שניסיתי להיכנס הדבר הזה קורה.. לא נותן לי להיכנס מה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  22. שלום לכולם בכל פעם שאני מנסה לפתןח לינק מאתר מסויים או אפילו לשכפל חלון (Ctrl+N) קופצת לי הודעה "This file does not have a program associated with it for performing this action. create an association in the Folder "Options control panel" מה אני אמור לעשות???????? מדובר על מערכת הפעלה xp 2002 sp 3

23. בנסיון להצי נתונים ממחשב נייד חיברתי את ההארד דיסק שלו למחשב אחר בחיבור usb, אלא שכשאניח מנסה לגשת לספריית users שלו מופיעה הודעה שאינני רשאי לעשות זאת, למרות שבמחשב הקודם לא עשיתי ססמאות בכלל. איך ניתן בכל זאת להעתיק נתונים כמו קובץ ה- pst וקבצים מה-desktop ? בתודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by thebestof2005,

עד כה השתמשתי בווינדוס xp pro sp2. לאחרונה הווינדוס פשוט נדפק ואני רוצה להעביר את כל התוכן שיש על ההארד הקיים להארד דיסק אחר. אז חיברתי את ההארד השני (סוג של הארד דיסק גיבוי) בתור המסטר, ואת ההארד עם הווינדוס התקול בתור הסלייב, וכך אני יכול להעביר בין שני ההארד דיסק בלי שום בעיה. רק בעיה אחת צפה. אני לא יכול לגשת ל my documents - הוא רושם לי ארור שאין לי גישה לתיקייה הזאת. זה הדבר היחיד שמונע ממני כרגע לפרמט את הווינדוס ולהתקין מחדש. יש למישהו רעיונות איך לגשת למידע הזה? יש שם המון תמונות ומסמכים שחבל לי לאבד.... המון תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  25. יש לי 50G בC 450G בD על C מותקנת XP אני רוצה להקתין ויסטה בנוסף לXP. איך אני יכל ליצור מחיצה חדשה E כך שיהיה בD 400 ועל E תשב ויסטה. איך אני יכל לעשות זאת? ואם אי אפשר האם אשפר להתקין על D ויסטה כך שכל הקבצים בD לא ימחקו?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.