Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מצורפת תמונה.. אני לא יודע איך זה נהיה אי אפשר ללחוץ על זה לא דאבל קליל ולא לחצן ימיני. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בנסיון להצי נתונים ממחשב נייד חיברתי את ההארד דיסק שלו למחשב אחר בחיבור usb, אלא שכשאניח מנסה לגשת לספריית users שלו מופיעה הודעה שאינני רשאי לעשות זאת, למרות שבמחשב הקודם לא עשיתי ססמאות בכלל. איך ניתן בכל זאת להעתיק נתונים כמו קובץ ה- pst וקבצים מה-desktop ? בתודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ב-XP היתה אפשרות לסמן עדכונים אותם אני לא רוצה לעדכן ובנוסף,ניתן היה להודיע למחשב שלא ישאל אותי שוב לגבי עדכונים אלו. איפוא יש את זה בוינדוס 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
תמונה: אם אפשר בבקשה פיתרון לבעיהתודה לכל העונים 8) 8) 8)
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
i dont know why but my ability to write in hebrew has vanished i removed some things and changed some settings on Control Panel\Administrative Tools and now i dont have that little English/hebrew switch icon on the taskbar could someone link me to the download that i need so i could re install hebrew i dont want hebrew as the GUI i have all the menus in english i just want the ability to write in hebrew on forums and such toda
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יצרתי בלפטופ משתמש אורח. משום מה אין השורה של בחירת שפה כתיבה. גם כשאני לוחץ ALT+SHIFT זה לא עוזר. אני מצלח לשנות שפה רק באופיס כי יש שם את האופציה בפני עצמה. אני משתמש בויסטה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב טושיבה סטלייט A200 קבלתי אותו עם ויסטה ביתי SP1 אני לא מרוצה ממהירות המערכת. אני מעוניין להחליף לXP, אך בשיחה עם הייבואן של טושיבה לארץ נאמר לי שישנה בעיה עם דרייברים. מהי המלצתכם?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס למאפייני תצוגה כדי לשנות רזולוציה אני מקבל את השגיאה: Error in desk.cpl Missing entry:Settings,@Settings ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל, כולל התקנת תיקון של ויסטה ללא הועיל. בתמונה המצורפת אתם יכולים לראות שכמעט כל התפריט לא פעיל... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ויסטה 64 ביט שלי לא מצליחה להריץ תוכנה מסויימת (ישנה יחסית) דרך האמולציה הטבעית של ויסטה, וגם לא כאשר ניסיתי דרך המאפיינים לקבוע שהיא תואתת ל XP. איזה אמולטור מומלץ להתקין על ויסטה 64 ביט, ע"מ להריץ תוכנות סוררות ?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לא משנה איזה תקיה אני פותח זה פותח לי את הנגן WINAMP זה קרה :-\ אחרי שראיתי כאן משהו פתח הודעה על איך לשנות סקין לתיקיה ואני לא יודע מה עשיתי!! איך לסדר את זה? :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אוקי , קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו (יכול להיות שכל העסק מתחיל מפה) וניגשתי להתקין את מערכת ההפעלה . ניסיתי בהתחלה להתקין XP אבל הוא כל הזמן נתקע בשלבים שונים של ההתקנה , בהתחלה חשדתי בכונן דיסקים , החלפתי אותו וגם לא עזר אחרי זה ניסיתי להתקין 98 ושוב פעם נתקע כל פעם בשלב אחר של ההתקנה בלי שום סיבה נראית לעין . בסוף ויתרתי הוצאתי את ההרדיסק התקנתי 98 על מחשב אחר , וחיברתי חזרה , באתי להריץ אבל הוא נתקע באמצע האתחול משום מה בלי שום סיבה (הפס הכחול-לבן למטה רץ אבל לא מגיב) ניסיתי במצב בטוח והוא רושם לי windows protecion error . לפני שהחזרתי את ההרדיסק הרצתי את ה98 על המחשב השני והוא עבד חלק . בנוסף מידי פעם כשאני מנסה להריץ את המחשב הוא מתחיל לכתוב לי כל מיני קודי אסקי מוזר…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי את השיר justin timberlake - cry me a river (כן אני מתבייש, אבל הוא נשמע טוב) הקובץ בטעות היה WMV\A וכנראה כלל תמונה שלו. למרות שהקובץ כבר נמחק התמונה נשארה בתקייה DOWNLOADS וגם בתקייה של השירים (ראה MOLA). כיצד מעלימים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם היום נכנסתי להוספה והסרה שלי ב-windows xp וראתי שם משהו שלא התקנתי אף פעם אז רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מזה התוכנה תופסת40 מגה בערך ככה זה מראה לי וקוראים לה microsoft.net framework1.1 למה זה משמש
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי XP ו-ADSL ורציתי לדעת איך אני עושה שאני לא אצטרך להפעיל את הקישור לאינטרנט ושהאינטרנט יהיה מחובר תמיד...... תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ועברתי בדפים ולא מצאתי משהו יכול להגיד לי את השם שלו ?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ב WIN98 בכדי לראות מהם הקבצים המועלים אוטומטית עם הפעלת המחשב, צריך היה להפעיל את התכנית msconfig.exe והיתה מתקבלת רשימת הקבצים המועלים עם איתחול המחשב. ב XP זה שונה. פעם ידעתי, שכחתי, חיטטתי בכל התפריטים ולא מצאתי. אודה למי שיזכיר לי. תודה !
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
במחשבי ספרית בית הספר שלי, כל פעם שעושים ריסט, כל דבר חדש שנעשה במחשב (אם זה מסמך וורד או הורדה כלשהית) נמחק אוטומטית. איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הוא מחובר למחשב לחיבור הנכון, הוא לא על השתק בווינדוס וגם לא בכרטיס קול. ובכל זאת לא שומעים כלום כשמדברים. בבקרת עוצמה של הווינדוס אי אפשר להגביר\להנמיך אותו או ללחץ עליו הוא כזה צבע דהוי כאילו לא ניתן לגעת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש (ראה מפרט - אוי כמה זמן רציתי לומר זאת ולהיות גאה) ונתקלתי בשתי בעיות עם הווינדוס XP SP1 שלי: 1) יש ברשותי סורק ישן (בן 5+), ש-AGFA הפסיקו לייצר לו דריברים והוא לא תומך ב-XP. במחשב הישן טיפלתי בבעיה דרך התקנה של ME, ותיארתי לעצמי שאעשה את אותו הדבר גם עם זה. אבל ברוב טיפשותי התקנתי קודם את ה-SP1 ואז ה-ME מנע ממני להתקין אותו. גם דרך ה-DOS אני נתקל בבעיות, והאשף טוען שאין Dos Partition ב-Startup Drive שלי. המטרה שלי היא להתקין את ME על כונן D: שהוא כרגע FAT32, לפי ההבנה שלי ME חושב שאני רוצה להתקין על C: שהוא NFTS ולכן מסרב. האם אני צודק? גם אם כן וגם אם לא האם מישהו מכיר דרך לפתרון הבעיה? 2) עריכה: נפתרה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרו לי לפתור בעיה דחופה, כאשר אני מפעיל את המחשב, ה ms-dos מבקש דיסק של וינדוס xp רק כאשר אני מכניס את הדיסק למחשב, הווידוס עולה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ compaq nc620, ויש לי בעיה מרגיזה: אני לא מצליח לנגן שום סרט משום סוג (לא DVD, לא MPG, לא AVI, כלום...) בשום תוכנה (לא WMP, לא real, לא winamp, שוב כלום). אני מעלה את הנגן, ורואה מסך שחור וריק, עם סאונד. אבל ב-WMP הספירה של השניות עובדת, לעומת זאת ב-winamp הספירה לא עובדת, הוא פשוט לא מסכים לנגן את הקבצים. ניסיתי להוריד codecs, הורדתי את כל הסוגים והמינים, ואני עדיין לא רואה כלום... זה התחיל לי ב-win2k, פירמטו לי את המחשב, התקינו XP, וזה עדיין לא עובד!!!! למהההההההההההההה????????????????.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני שומע רדיו בתוכנה RadioSure. אני בדרך כלל שומע רדיו רוסי ושמות השירים מתעדכנים בתוכנה אך השירים מוצגים בג'בריש. יש אפשרות לסדר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם ניתן להוסיף תמיכה לוינדוס XP ל-RAID לאחר התקנתו ? אני יודעשהדבר אפשרי עם הוספת תמיכה ב-ACHI, האם הדבר אפשרי גם ב-RAID חומרתי ?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי חבר שאחותו שמה לו סיסמא למחשב והיא כנראה טעתה בסיסמא, כעת לא מצליחים להיכנס למחשב... מה אפשר לעשות? נ.ב: זהו מחשב קטן כלומר אין בו אפשרות להכניס דיסק, אני מניח שצריך להכין bootable disk on key... אשמח למדריך קצר ולעניין, תודה!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי שתי חשבונות משתמשים על הווינדוס - אדמניסטרטור ואחד על השם שלי. עכשיו אני רוצה להיות פעיל על האדמניסטרטור אבל הוא לא נותן לי (אלא אם זה מצב בטוח אבל מצב בטוח לא מועיל לי). איך אני פותח את האפשרות להיות פעיל על האדמניסטרטור בלי להיות במצב פתוח? (יש לציין שיש לי את הסיסמא) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-