עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום יש לי חייגן שנמצא בתוך : התחל>הגדרות>חיבורי רשת בעבר היה לי כזה חץ מחיבורי רשת כשאני עובר עליו שמראה לי מה יש בתוך התיקייה חיבורי רשת בעצם עכשיו אין לי את החץ הזה . איך אני מחזיר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  2. איזה גירסה של וינדוס 7 כדאי להתקין ? יש לי מחשב core i3 עם 4 ג'יגה זיכרון 32/64 ביט ? אולטימט או פרו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tirasdor,

אז שלום לכולם, אני חדש בפורום כמו שאתם רואים, ויש לי שאלה שמעסיקה אותי כבר זמן מה ללא פתרון. תחילה אסביר את הסיטואציה(כדי לראות אולי יש פתרון אחר מזה שחשבתי עליו). אני וחברה שלי סטודנטים, לא מזמן עברנו דירה. מהדירה שלי, בעזרת אנטנת USB עצמתית אני מצליח לקלוט את האינטרנט של דודה שלי שגרה במרחק רחוב וחצי מאיתנו(מבחנתה אין בעיה שנתחבר). הבעיה היא כזו - ברשותנו זוג מחשבים, אך אנטנה אחת בלבד - רק אחד מהמחשבים יכול לקלוט את האות. אני משתמש בT61 עם XP עליו. בעבר הצלחתי לפתור את הבעיה ע"י זה שיצרתי רשת, אותה הכרטיס המובנה של המחשב פולט, ואותה אחת גם שיתפה את האינטרנט שהאנטנה החיצונית קלטה. למעשה הפכתי את המחשב שלי לסוג של נקודת גישה. עברו מאז שנתיים כמעט, וכבר הספקתי להחליף הארד …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Buffer,

היי, בגלל שהרמקולים שלי רוב הזמן על ווליום גבוה ואני משנה את העוצמה דרך הנגן, אז קורה לי הרבה שהצלילים של XP נשמעים ממש חזק ומקפיצים לי ת'צורה.. איך אפשר להנמיך את זה? או אפילו לבטל לגמרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by edenbd,

http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg נהיה לי באיקוניים בשולחן עבודה מין צל כזה לכל דבר, ניסיתי להיכנס למאפיינים->מראה->מתקדם ולשנות שמה אבל זה לא משנה לי בכלל. אם מישהו יודע איך עושים שזה יהיה שקוף, יעזור לי מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by (G),

יש לי WIN XP ו-WIN 7 על דיסק קשיח אחר. איך אני יוצר MULTI BOOT לאחר שכבר מערכות הפעלה כבר מותקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  7. ניסיתי הכל,הגדרה של BOOT בBIOS,מישהו מכיר את הבעיה? צרפתי את הקובץ* תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by energet,

הורדתי מאתר של ווינדוס MUI לרוסית,התקנתי...איך אני גורם לזה להתחיל לעבוד? פליז תעזרו. תודה.

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by Boomer,

ב-WIN XP תמיד כאשר הייתי לוחץ על Alt+Ctrl+Del הייתי מקבל חלון שיש בו איזה 4 טאבים שונים (או איך שקוראים לזה) היום אני לוחץ Alt+Ctrl+Del ואני רואה שיש לי רק את כל התוכניות שרצות כמו ב-Windows הקודמים. איך מחזירים את זה? ויש לי עוד שאלה, למה הרבה פעמים כאשר אני משחק באיזה משחק או לפעמים זה ביציאה ממשחק, ה-WIN מראה לי מסך כחול כזה שכתוב בו מלא דברים ואז עושה לי Restart. אחרי זה שאולים אותי אם אני רוצה לשלוח את זה למיקרוסופט... אה ועוד משהו אחד, יש אפשרות לבטל את ה-Disc Scan לאחר שהמחשב לא נסגר כמו שצריך? כמו בבעיה מלמעלה למשל... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ראיתי שאשכול ויסטה ננעל אז מקווה שאוכל להיעזר כאן. הבעיה שהתקנתי את ויסטה RTM וב-Software Explorer המערכת לא מכירה בתוכנת אנטיוירוס AVAST כתוכנה מורשית להרצה. כפתור ה-Enable אפור. לא היתה לי בעייה כזו בגירסאות הבטא. תודה רבה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  11. שהיה לי ווינדוס XP בדקתי ב CPU-Z את המעבד ובמהירות שעון היה רשום לי 2933MHZ , שעברתי עכשיו ל WIN 7 זה רשם לי 2133MHZ . המעבד שיש ברשותי הוא INTEL E7500 2.93GHZ ... תודה....

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by TermiNal,

שלום לכולםםם.. אז תאמת שלא היייתה לי דרך טובה לנסח בכותרת את הבעיה שלי אבל בכל מקרה זה הולך ככה, כשהתקנתי את הווינדוס מזמן היו לי כמה בעיות בקיצור התקנתי ומחקתי ואז בכונן אחר וככה לא זוכר בדיוק ואז נוצר מצב שכאילו לפני שהווינדוס עולה ממש בהתחלה אחרי החלון שאתה יכול ללחוץ del ולהיכנס לביוס אז מופיע לי לבחור או להעלות ווינדוס XP הום זה שאני משתמש בו עכשיו או ווינדוס פרו שהוא לא עובד ולא תקין שברגע שלוחצים על זה יש איזה הודעת שגיאה... יש דרך להעיף את התפריט בחירה הזה שישאר לי אוטומטית הווינדוס שלי?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by eh50,

אז ככה פרמטתי ואני נכנס לכונן e ויש כמה תיקיות שאני בא להכנס אליהם וזה ההודעה שאני מקבל מה לעשות?!?!!? בבקשהההההה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by idanpc,

i did past and copy

15. אני היתקנתי חלונות ויסטה בעברית עם רשיון מקורי פעם ראשונה. בסוף התקנה שמתי דרייברים והכל מוכן. אבל יש בעיה אני לא רואה התראה בסרגל משימות סמן מפתח לרישום רשיון באינטרנט למה לא מופיעה לי? חלונות לא מבקשת ממני לעשות הרשמה למה? כיצד אני יודע באם עשיתי כבר הרשמה באינטרנט? מה עושים? מיכאל

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  16. שלום משהו מוזר בחלונות 7 פרו - שפה אנגלית 32BIT. בסרגל משימות ליד שעון יש עוד סמלים למשל אנטי וירוס ESET ויש כרטיס מסך ATI. מה שקורה אני מדליק מחשב עולה חלונות בסרגל משימות לא תמיד מופיעים קבוע סמלים אנטי וירוס ESET וגם כרטיס מסך ATI. אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות יש סמלים כולם. בפעם שלישי ושוב אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות אין סמלים. אני הבנתי שקורה לי מדי פעם מדליק מחשב עולה חלונות 7 יש סמלים בסרגל משימות וגם ניעלם סמלים בסרגל משימות. אני סרקתי וירוסים המחשב נקי אין וירוסים. אם אני רואה אין סמלים בסרגל משימות ליד שעון, למשל אנטי וירוס ESET לא מופיע לי. אני מסיר אנטי וירוס ומתקין מחדש ומופיעה לי סמל אנטי וירוס. ומפעיל מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by FlipM0de,

אוקיי קצת רקע..ניסיתי לייצור מחיצה נוספת עם Magic protation ובאמצע התהליך המחשב נכבה לאחר מכן ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש והופיע הודעת שגיאה (חלון כחול) מיד לאחר שמערכת ההפעלה היית אמורה לעלות , אני צריך לנטרל את פעולת תוכנת המחיצות אבל אין לי שום דרך להגיע למערכת ההפעלה כל הניסיונות גם ב safe mode ו BootCd לא עזרו.. דרך אגב אני עכשיו על מחשב 100 MHZ מודם 28800 ..10 דקות עד שזה הגיע בכלל לאתר.. :-\

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  18. כשאני משחק דלתא פורס ברשת או לבד אני שומע כל דבר רק אחרי 2 שניות, ככה זה גם בתפריטים... יש לחבר שלי את אותו משחק בדיוק והוא שומע בסדר, אני מכיר עוד 3 אנשים שהיה להם את אותה בעיה והחלפת דריוורים של הכרטיס קול עזרה להם. יש לי כרטיס קול של AZTECH והיה כתוב מתחת (על הכרטיס) PCI 258 (ה-5 היה לא ברור וכנראה זה 8, כלומר PCI 288. על הצ'יפס כתוב כך: TRIDENT 4DWAVE-NX מתחת לזה היה כתוב (אני לא חושב שזה חשוב אבל..): A CCC 02 ועוד כל מיני מספרים... עכשיו, היה לי את הדריוורים nx2knew, ומפה: http://www.windowsxp-drivers.com/companies/19/152.htm נסיתי להתקין את כל אלה: sound PCI 168 SOUNDCARD.zip [more] Windows XP Apr 11, 2002 sound pci 168 driver AZT3328.INF [more] Windows XP Apr …

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  19. טוב, אז יש לי שלושה הארדיסקים, אחד 40ג'יגה אחד 60 ואחד 250. לפני זה היה מותקן XP על ה40 וויסטה על ה60 כאשר ויסטה הותקן אחרי XP.. עכשיו התקנתי XP מחדש על ה40 ולכן הבוט של ויסטה בעצם התבטל ואין לי שום דרך להיכנס לויסטה(הוינדוס עצמו עובד מצויין והכל בסדר) איך אני יוצר או גורם לויסטה לקבל בוט? בוט כמו שהיה לפניכן שגם הייתי יכול להיכנס לXP כEarlier Version of Windows, האם אני אצטרך להתקין ויסטה מחדש בשביל זה או שיש דרך הרבה יותר קצרה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  20. קיצר, ביטלתי את ה-UAC, אבל בסיסטם טריי עדיין מופיע הסימן האדום של ה-Windows Security Center. איך נפטרים ממנו? (אגב, בכל שאר הקטגוריות טיפלתי, כך שהביטול של ה-UAC הוא זה שגורם לסמל להמשיך להופיע).

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by k22,

שלום הוינדוס התחיל לעשות לי בעיות הכל נהיה איטי מחקתי מלא תוכונות ומשחקים מהמחשב ועדיין זה היה איטי העברת קובץ של 700 מגה מכונן לכונן וזה נקח משהו כמו שעה פתחתי את המחשב ניקיתי אבק זה עבד מהר והסתדר רציתי להתקין דיאבלו הוא לא נותן לי הוא עושה update ולא מרא כלום לאחר 3 שניות ובנוסף אני מנסה לפרמט והוא לךא נותן לי אני ניכנס לboot ואז שאני צריך ללחוץ על איזשהו מקש הוא לא נותן לי והוא לא נותן לפרמט מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מחפש כבר יומיים התקנה לBOOT DISK בשביל WIN XP PRO ושום דבר לא עושה לי BOOT יש למישהו לינג למשהו מועיל? תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Bh,

הווינדוס שלי קורס כאשר אני נכנס אל משחק כלשהו, ומופיע לי מסך כחול ורשום: bad_pool_header 0x00000019(0x00000020,0x82873d58,0x82879e20,0x0a19009) יש לי ווינדוס XP. ישבתי הרבה זמן בניסיון לפתור את הבעיה אבל לא מצאתי פתרון. הבנתי שזו בעיה עם דרייברים כלשהם. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. פתאום לפני כמה ימים זה התחיל לעשות לי את זה . מה הפתרון ?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by BandiT,

פתאום הסאונד הפסיק לעבוד... הופיע ההודעה הבא סידרתי את זה בכך שנכנסתי ל services.msc והפעלתי ידנית את הסרביס windows audio ואז הכל הסתדר, אבל הבעיה היא כזאת, כל פעם שאני מדליק מחדש את המחשב אז הבעיה חוזר שוב, וצריך להפעיל ידנית את הסרביס הזה מחדש... למרות שהוא מוגרת על הפעלה אוטומטית...יש לזה פתרון שמישהו מכיר? תודה..

• 2 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.