עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by nehmia,

אני כולי בסססבה על המחשב והוא פתאום עושב ריסטרט..... איך אפשר לקן ומה אתם חושבים שהבעיה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  2. יש לי רשת איטרנט אלחוטית בבית וכשאני מנסה להתחבר דרך אחד המחשבים שמותקן עליו windows 7 אני מתבקש להכניס user credentials. אין לי מושג מזה אומר אבל בגלל זה אני לא מצליח להתחבר לרשת ואני תקוע בלי איטרנט. יש למישהו מושג מהי הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ltv,

קניתי מחשב נייד עפ מערכת הפעלה winxp sp2. האם ישנה אפשרות טכנית לשים את אותה התוכנה על 2 מחשבים שונים? הסיבה לשאלה היא שקניתי בנוסף מחשב נייח בחו"ל, וקיבלתי גם איתו winxp sp2, אבל הוא לא בעברית ורציתי שבשני המקומות יהיה לי בעברית מלאה. האם יש עניין לדבר אולי עם התמיכה של מיקרוסופט בארץ ולהסביר להם את העניין כשרושמים את התוכנה? אנא עזרו לי במהירות!

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by AgEnT_OrAnGe,

שלום לכול חברי הקהילה המלומדים! לפני כשבוע ביצעתי פורמט והתקנתי מערכת הפעלה win xp pro אם sp2. מאז המחשב כאילו שוכח את מה שאני עושה עליו אחרי הכיבוי שלו, לדוגמא: אני מכוון רזולוציה של המסך ואחרי הרסטרט הוא מחזיר אותה להגדרות הראשוניות אני מתקין את הדרייבר של כרטיס הקול, אחרי הרסטרט הוא שוב מאבד את הדרייבר וצריך להתקין שוב. הוא מתקין אוטומוטית את הדרייבר של העכבר מחדש אחרי הרסטרט והכי קריטי, אחרי כול הפעלה מחדש, האנטיוירוס נעלם כלא היה. אנא, עזרו לי לפתור את "בעיית הזכרון" המוזרה הזאת! תוודה מראש! מיכאל

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by weeday,

יש לי דיסק 11in1 של windows xp ויש שם כל מיני גרסאות... מה ההבדל בינהם?...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אני מעוניין להתקין במחשב גם XP וגם ויסטה, רציתי לדעת באילו דרכים יווצר לי דיואל בוט ובאילו דרכים אני עלול להרוס את תפריט הבחירה ולאבד את ה-XP... כרגע יש הארדיסק עליו מותקנות שתי מערכות XP (אל תשאלו למה) והם נבחרות על ידי תפריט דיואל בוט). יש במחשב הארדיסק נוסף עם מחיצה ריקה ומחכה. האופציות הן : 1. התקנה מתוך XP למחיצה אחרת. 2. התקנה מתוך ה-BOOT (דיסק בפנים ועלייה ממנו) לתוך מחיצה אחרת (XP מותקנת כבר על מחיצה אחרת) 3. ניתוק ההארדיסק של XP והתקנת וינסטה נקי על הארדיסק אחר, האם אחרי חיבור ההארדיסק עם ה-XP יווצר תפריט דיואל בוט ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מנסה להתקין וינדוס עם סרבס פאק 2 ואחרי הפירמוט והעתקת הקבצים למחשב, המחשב מפעיל את עצמו ככה צריך להיות ואז עולה תמונה של microsoft windows עם הקווים האלה ושם זה נתקע ולא זז יותר, הדיסק שממנו אני מנסה להתקין התקין אצל הרבה אנשים אחרים למרות זאת ניסיתי מעוד דיסק וקורה את אותו הדבר. מה שמפתיע הוא שאני מנסה להתקין בכלל בלי סרבס פאק אז את הווינדוס הזה הוא כן מתקין אופ מה זה יוכל להיות ???

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. וגם ראיתי שהווינדוס עולה אז הסרגל כלים ניתקע כשהווינדוס אפדייט עולה והווינדוס אפדיייט לא עובד בכלל ביטלתי אותו בעליה וזה הסדר אבל המסר נישאר WTF [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by JohnnyBravo,

איך אני מסיר את העדכון הזה?עושה לי המון בעיות-StackHash וכדומה,ישנה שורת פקודה בדוס.אני צריך לעלות ממצב בטוח או בכלל לפני שאני מעלה את חלונות(F8)?

11. Started by arik100,

שלום איזה מערכת הפעלה יותר קלה על המחשב ? יש 4ג' זכרון פנימי ומעבד G2020 מה עדיף שהוא יריץ מבחינת מהירות שימוש ? WIN10 או WIN7? לא להכניס לשיקולים כסף וכו' רק מהירות שימוש תודה

12. Started by wow,

מה זה בדיוק ואיך אני יכול להיכנס אליו(אני סתם סקרן איך זה נראה)?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by waizman,

פתאום כל מה שאני מנסה להפעיל מציג לי הודעת שגיאה שכתוב בה: "this file does not have a program associated with it for preforming this actrion. Create an association in the folder options control panel" וזה תוכנות כמו אינטרנט אקפלורר והכל בעצם! לא יודע למה, אבל הוא נתן לי להפעיל את הדפדפן מהדסקטופ... כל קיצור דרך אחר לא עובד! מישהו?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 10:51:11 נפתר, תודה לגוגל

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  14. באתרים כמו walla אני מנסה לכתוב עברית כמו למשל בחיפוש,מה שיוצא לי זה חלק סימנים וחלק אותיות שלא בחרתי בהם אבל זה קורה רק עם עברית בכתיבה בתוך האתר ורק בexplorer . netscape עובד בסדר גמור.

15. Started by -Chen-,

שלום. כשאני משחק במשחקים כבדים שלוקחים הרבה זכרון, הם מתחילים להיות איטיים טחרי זמן לא קצר. וכשאני יוצא לדסקטופ, אני רואה בבאר אייקון של תמרור צהוב עם סימן קריאה שמודיע שלי שכמות הזיכרון מועטה מידי... המפרט שלי הוא זה: pentium 4 2.8 GHz 1024 DDR radeon 9800 XT רשימת התהליכים שלי: http://img103.imageshack.us/my.php?image=36655648zb.jpg יש לי וירוס או ספייוור? או תוכנות לא שימושיות שלוקחות הרבה זיכרון? תודה. אני רוצה להוסיף שאני משחק במשחקקים כמו Battlefield 2 ו-Doom 3 שלוקחים 700 ומעלה זיכרון, וזה עדיין לא מספיק, ואני סוגר את כל התוכנות לפני שאני משחק.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RayZ,

אני רוצה לעבוד במחשב עם Windows 7 ו Windows XP ביחד מטעמי נוחות וחוסר תמיכה של 7 בחלק מהדברים. לכן ניסיתי להתקין את XP (על הארדיסק אחר) אבל הוא עולה קודם מ7, וכשאני מחליף בין המיקומים של הכוננים הוא עולה מ XP. השאלה שלי היא איך בעצם לאפשר מצב שיש מסך BOOT שמאפשר לי לבחור בכל הפעלה מאיזו מערכת לעלות. אשמח לתשובה, זה די חשוב לי כרגע כי אני נאלץ להתקע ב Windows XP. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה דתעכם בענין? שווה להתאמץ או שטויות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ?!?! מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by Jeka90,

אני רוצה להתקין ויסטה אבל הבעיה היא שיש לי מלא דברים חשובים על המחשב וגם מלא תוכנות ואין לי כוח להעביר הכל לדיסקים. יש איזשהי דרך להתקין את ויסטה על XP ושכל המידע ישאר? (אני לא רוצה 2 מערכות הפעלה, כלומר אני לא רוצה להתקין ויסטה על מחיצה אחרת). תודה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by pichu7,

שלום לכם, זו הודעת השגיאה שקיבלתי מספר פעמים לאחר התקנה של XP (כמובן לאחר פרמוט). כל פעם שאני מאתחל את המערכת הגופנים משתבשים וכך גם ערכת הנושא (THEME). יש מקום שממנו אוכל להוריד את התיקיה המקורית הזו? אני על XP PRO SP3. תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by shon,

חברה אני חייב עזרה דחוף!!! יש לי מסך lcd וקראתי בעיתון על איזה תוסף מהאתר של מייקרוסופט שמכוון את הכתב שיהיה בתצוגה אופטימלית. התקנתי את התוכנה והוא הרס לי את כל הכתב ב windows ולמרות שמחקתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך אני לא מצליח להחזיר את המסך לקדמותו. חייב עזרה ותודה רבה לעונים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  22. אז ככה לפני כמה זמן עשיתי שיחזור מערכת וזה קרה הפונטים בעברית השתבשו לי לפעמים לא מופיע עברית איפה שצריך במקום יש ריבועים כאלו וגם באתרי אינטרנט העיברית קטנה כזאת ולא ברורה איך אפשר לפתור את הבעיה? :-\ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by yaron266,

יש לי במחשב ווינדוס XP באנגלית ואני רוצה לשנות אותו למצב של עיברית איך עושים??

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. שלום לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתרים מסויימים מופיע לי דף לבן, ובתחתיתו מופיע "בוצע" מעבר לכך שאני לא יכולה להכנס לחלק מהצ'טים זה החל לפני שבוע בערך יש לי מערכת הפעלה "WINDOWS 98" אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזו.

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by tecore,

יש לי מערכת חלונות 8. אני מחובר למשתמש שהוא אדמין לפחות לפי ה-User accounts בלוח בקרה. אך אין לי Full control על כונן C והתיקיות הנגזרות ממנו. אני לא מצליח להפוך את ההרשאות. מה ניתן לעשות? איך מסדרים זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.