Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון למה אני לא מצליח להדפיס מקובצי PRN שאני מכין הכנתי קובץ PRN מטופס של ביטוח לאומי ושאני בא להדפים אותו במדפסת עם DOK יוצאים לי מלא דפים עם שורה וכמה סימנים למעלה וכל השאר ריק לחצת בתוכנה של אדובה על הדפסה עשיתי לו וי ב"הדפס לקובץ" ושמרתי את הקובץ ככה עושים את זה? לא צריך לשנות עוד משהו שם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה ואני לא רואה את המסך של הבוט, הוא נמצא רק שהמסך כאילו לא מקבל אות. פתחתי את הקובץ BOOTSECT.BAK שנמצא בכונן של הXP ורשום שם "BOOTMGR is missing" משהו מאוד מוזר .... חשוב לציין, שפעם (כשהיה את גרסת הבטא 2) זה לא קרה ויכולתי לראות את את הבוט ומשום מה עכשיו לא. נראה לי שזה פרט חשוב: כשהפעלתי את המחשב ושמתי את הדיסק אז הוא אמר לי: "לחץ על כפתור כלשהו כדי לטעון את הCD", לחצתי ואז המסך נעלם- אותו מסך שאמור להיות הבוט וכמו שאמרתי, פעם זה לא היה קורה.. ד"א, זה קרה לי פעם ותיקנתי את זה ע"י התקנה מחדש של הXP אז אשמח לדעת אם יש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כמו שהבטיחה, חשפה מיקרוסופט את העדכונים האחרונים למערכת ההפעלה חלונות 10 למחשבים, טאבלטים וסמארטפונים, עם חידושים כמו דפדפן חדש, אפליקציות חוצות מכשירים וגרסה למכשירים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%95/
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי כנראה תוכנה לא טובהשמעלה לי מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הוא יצר לי קובץ דאמפט ופשוט אני לא יודע לפענח אותו . אם יש מישהו שיכול לעזור לי תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין Windows 64bit בנוסף לWinXP Home Edition שמותקן אצלי כרגע... אז אני מתקין אותו על פרטישן אחר באותו ההרדיסק של הוינדואוס הראשון. נתקלתי בבעיה כשההתקנה של הוינדואוס ביקשה את הדרייבר של הSATA. הדרייבר שהגיע עם לוח האם ישן מדי ולא פועל עם 64 ביט ניסיתי למצוא את הדרייבר הנכון אבל יש איזה אלף ואנלא יודע מה עובד מה לא עובד ואיך לשים את זה על דיסקט כמו שצריך! אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי הצ'יפסט שלי הוא Via K8T800 והצ'יפ שאליו מחובר ההרדיסק הוא Via VT8237. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני מאד מבולבל. דרך על מנת למחוק את הוינדואוס אני פשוט מוחק את התיקייה שלו ואז הוא לא עושה ממנו בוט נכון? תודה לעוזרים הערה: ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי כלום :-\
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי win xp pro ביצעתי update והורדתי עידכונים "קריטיים" לאחר שהמחשב שלי נסרק לאחר התקנה ואתחול moviemaker2 שבו השתמשתי על בסיס קבוע "נופל" לפתע פשוט באמצע עבודה נסגר ללא הודעת שגיאה או הזהרה ופשוט אי אפשר לעבוד איתו, וככה זה נמשך מפעיל עובד קצת ונופל, אם אני לא עובד אם התוכנה היא תשאר פתוחה ללא הגבלה והיא לא נופלת אבל ברגע שאני רוצה לשמור לערוך או כל פעולה פשוטה היא נעלמת. שאלתי היא: האם יש אפשרות שזוהי חסימה של מיקרוסופט ששתלה לי משהו במחשב וחסמה לי את השימוש בmoviemaker באופן יזום עקב שימוש לא "נאות" במוצרי מיקרוסופט? ???
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה. יום אחד המחשב השתגע לגמרי. אני לא יכול לכתוב באקפלורר בעברית והפונט שלי מוגדר טוב. אני אתן דוגמא בסדר הא' ב' כדי שתראו איזה סימנים יוצאים לי במקום אותיות: ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? א ב ג ה ז ח ט י ך א ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ נ ס ע פ צ ק ר ש ת איך פותרים את זה? זה ממש מעיק... אני כותב בוורד כל הזמן ומעתיק לאקפלורר. עזרו לי... תודה.
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, 2 בעיות... יש היון פעמים שאני מנסה לתוח קישור, והוא פשות פותח דף ריק, לבן, וכשאני הולך ל- TOOLS --> INTERNT OPTIONS -->SECURITY ועושה שם סתם שינויי קטן, כמו מעבר באחת התגיות מדיפולט לקסטום או חזרה או זה כבר על קסטום ואז פותח תקישור שוב זה נפתח שוב... זה קורה לי באתרים קבועים וזה משגע לי תשכל כבר!! עוד בעייה היא שזה לא מנגן לי סרטים בדפדפן.. אפילו תחדשות של וואלה, זה עם ערוץ 10 זה לא מנגן.. זה פשוט כל הזמן עושה לי READY וכשאני לוחץ על פליי זה שוה עושה READY... אההההההההההה וגם המון תמונות \ באנרים וכדומה מופיעים לי ככפתורים (הכוונה היא שזה מסמן אותם כשאני מעל ונותן לי לבחור אותם... הבחירה מזיזה אותם כזה ואז הם נהייה נורמאליים...) אני אשמח לעזרה עם זה, תודה אור!
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש בעל 6GB של RAM ויש לי מס' תהיות לגבי זכרון וירטואלי: * האם ביטול הזכרון הוירטואלי ( ה PF) יביא לשיפור בביצועים? * האם 6GB מספיקים כדי לבטל אותו? (אם לא, כמה כן?) * האם מערכת ההפעלה (Window 7) תשתמש בזכרון הוירטואלי (ובמידה וקיים) גם כאשר יש עדיין מקום בRAM? נראה לי שזהו בינתיים, תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. היתה לי את הבעיה הזו כבר המון זמן. כל לילה אני נותן למחשב לישון. כל בוקר הוא מתעורר לפני. עקבתי אחרי כמה וכמה מדריכים מהאינטרנט, כלום לא עזר. הבוקר החלטתי לבדוק אם זה התיזמון של האנטי-וירוס או של מאחה הדיסק או משהו כזה, ואז גיליתי, רובכם בטח מכירים, את "מתזמן המשימות" ה-Task Scheduler עם רשימה אינסופית של משימות מתוזמנות, שלכל משימה ניתן להגדיר את התנאים ואפילו הרשאה להעיר את המחשב משינה. כמובן שנדלקו הנורות והתחלתי לעבור משימה משימה לחפש בעיות. הדבר הראשון הוא שגיליתי משימות, שאסור להן להפעיל את המחשב, אבל הפעילו עצמן סביב 5:00 בבוקר, מה שאומר שהוא כבר היה ער בשעות האלה. ואחרי שעברתי על 90 אחוז מהמשימות מצאתי אותה. איזשהוא אידיוט סידר של media center תהיה הרשאה להע…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב נייד לא מזמן עם מערכת הפעלה ויסטה פרימיום אבל החיסרון הוא שהיא באנגלית ומאוד הייתי רוצה להפוך אותה לעברית, הבנתי שתמיכה ב-MUI יש רק מגירסת אולטימייט ומעלה... אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
עכשיו הבעיה בהרחבה: היה מותקן וינ7 על מחיצה c רציתי לעשות פורמט ובטעות התקנתי וינ7 נוסף על מחיצה אחרת(לצורך הענייןd ) בהדלקת המחשב מופיע מסך בחירה של 2 מ"ע שאלתי:אם אני עושה פורמט לכונןc האם יש סכנה שהקובץ הקריטי יימחק ואז לא תעלה לי מערכת ההפעלה שיושבת על d ? יש פתרון למטבוחה?
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קניתי מחשב מבוסס core i7 לפני כמה ימים, התקנתי תמערכת 32 BIT של HOME , השתמשתי בתוכנה CPUZ והיא מזהה 3 כרטיסי זיכרון בעלי נפס של 1GB וכאשר למאפיינים שלי המחשב רושם 2 GB. הכונן הקשיח מזהה רק 320 GB במקום 1TB. מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בעקבות קובץ CONFIG פגום- אני מנסה להחליף אותו בקובץ מספריית REPAIR כאשר אני במצב בטוח הבעיה כשאני משנה את שם הקובץ הפגום ל OLD-אני מקבל הודעה שהוא תפוס ע"י תהליך אחר (ואף תוכנה אינה פתוחה) איזה תהליך נדרש לסגור?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
סתם לצורך הידע התקנתי היום ויסטה הכל טוב ויפה ויש לי עכשיו 2 מערכות הפעלה של אקס פי אחת מפוצצת וירוסים השניה חטפה תבעיה (היא תקינה) קיצר אחרי ההתקנה הכל טוב ויפה חזרתי לXP כדי לגבות דרייברים וכ'ו פתאום אני מגלה שאני לוחץ נגיד על קרייסיס הוא מחפש לי תקובץ הפעלה שלו ואני לא רואה אותו בתקיה שהוא אמור להיות וכל שאר המשחקים ישנם אבל אני לא מצליח לפתוח קבצי MP3 עם וינמאפ אני זוכר שיש איזה כלי שמסיר את הוירוס הזה או ש..?[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 17:53:14 טוב הצלחתי לשחזר חלק מהדברים על יד כניסה ממצב בטוח אבל עדין נעלמו חלק תודה בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום העכבר שלי התחיל לזייף, סתם ככה פתאום. כשהווינדוס בפעילות (רגילה - גלישה באתרים) כל המערכות עובדות טוב אך העכבר משתתק לכמה שניות (אי אפשר להזיז אותו, החץ הימני והשמאלי לא עובדים) הווינדוס עצמו לא משתתק עם העכבר, רק הוא, וזה חוזר חלילה בפרקי זמן מאוד קצרים. פתרון הבעיה הוא 100% להחליף את העכבר ?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, המערכת אצלי בצד, 4GB זכרון, האם יש צורך בלהגדיר PAFE FILE יותר גדול ממה שהוקצה? ראיתי שלפעמים במשחקים כבדים כמו GTA השימוש ב PAGEFILE מגיע כמעט לגבולף וכרגע אצלי זה יושב על 3.8 גיגה הקצאה מכונן C. בעוד שמכונן D, אין הקצאה כלל. יש צורך להקצות קצת מקום נוסף או שלהשאיר זאת ככה וזהו? גם עכשיו בשימוש רגיל בוינדוס 1.3 גיגה תפוסים כלומר שליש... תודה.
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הגיע הזמן והחלטתי לשדרג את המחשב הביתי שלי שמותקן עליו XP ווינדוס 7. יש לו חומרה חזקה, כרטיס מסך טוב וכל מה שמשאיר אותו מאחור זה המערכת ההפעלה. רציתי לקנות את הוונידוס מקורי אבל חשכו עיני כשראיתי את המחירים. כמה אתרים מכרו את ה7 במחירים של 1200, 800, 700 וכו' ואני מדבר על הגירסה שאמורה להיות "ביתית". האם אני מסתכל על המערכת הלא נכונה? האם יש סיכויי לקבל איזושהי הנחה או משהו בסגנון(כמו שדרוג בפחות כסף) אם יש לי מערכת XP מקורית? או האם הדרך היחידה היא לקנות את התכונה מקורית במחיר של 800 שקלים? תודה, נדב.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/ מישהו ניסה את זה ? מה הביצועים של זה ?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
תנו לי מדריך להתקין ווינדוס 98/XP בעברית בבקשה תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התקנתי XP Pro וכאשר ואני פותח קובץ txt חדש (לדוגמה), העברית הופכת לג'יבריש לאחר השמירה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כשממעלים את ה VISTA שמתי לב שהHD חושב המון ואז מפסיק. וכשאני מסתכל בכמה זיכרון פיזי פנוי יש אני רואה כי כמעט ואין. ואני רואה שבזיכרון מקדים יש המון. האם VISTA מכניס לזיכרון RAM את הקבצים האחרונים כמו תוכנת SUPERCACHE?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום חבר שלי שידרג לווינדוס 7 אז הוא נתן לי את הויסטה שהיה לו הוא נתן לי רק רישיון/קוד של ויסטה בלי הדיסק התקנה הוא לא קיבל דיסק שהוא קנה את המחשב שלו איך אני אמור להתקין את התוכנה על המחשב שלי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מבקש לבצע הגבלות משתמשים במחשב שלי , מערכת win2000pro , ולא ברשת שלי, האם גם במערכת ההפעלה הזו יש active directory ולגבי ה group policy objects כיצד אני מיישם את זה , ואני לא מתכוון לסוגי המשתמשים הקבועים שמערכת ההפעלה נותנת כמו user , guest וכו אלא להגדרות מפורטות שאני מגדיר ברמה של שליטה על העכבר וכו.. בברכה .
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-